Юпитер в знаците 

Юпитер в Овен:

Може да имате кариера , като лидер или пионер. Вие сте склонни да бъдете този, който поема инициативата, смели и безстрашни често до крайност. Успех за вас в повечето неща е  ваша втора природа. Енергични и предприемчиви, със силно самочувствие, вие сте склонни да бъдете самотен войн. Уверен, целенасочен, винаги смел, директен и независим. Независим любовник.

 Юпитер в Телец:

Любител на дома и лукса, Вие сте чувствени и материалистични.Имате далновидност в много области и сте способни да  култивирате и да се грижите за почти всичко. Правенето на пари е втората ви природа, вие сте в състояние от полето ви на  идеи да родите растеж и успех. Добър работник, също може да бъдете спонсор или бизнесмен. Недвижимите имоти са отлично призвание за вас. Самоуверен и малко инат. 

 Юпитер в Близнаци:

Кариера в областта на комуникациите от един или друг вид е добра за вас , защото вие сте един вид човека „всекидневна връзка или канал“. Обичате разследванията, докладите, писането, говоренето, излъчването , рекламата и всички форми на работа в мрежата.Ненаситно любопитни, търсите постоянно отговори и следи.

 Юпитер в Рак:

Вие сте дружелюбни, приятелски настроени и красиви,  работите добре с обществеността. Една успешна кариера в бизнеса е възможна, за вас защото харесвате ,по-голямата сигурност. Важно е  да се чувствате в безопасност,  вие сте домошари, фокусирани върху семейството, дома и децата. Подкрепящи, грижовни, вие използвате вашата интуиция и инстинкт ,преди  мисълта и обсъждането. Яростно лоялни, вие сте боец, когато защитавате собствените си интереси или на  тези, които обичате. Много надеждни. Материален успех на средна възраст.

Юпитер в Лъв:

Самостоятелни, смели и верени, с голямо достойнство. Способни и изпълнителни лидери . Силна жизненост, но най-добре е да контролирате теглото си, защото надаването би могло да засегне сърцето ви. Ще се радвате на кариера, която е творческа и изразителна. Винаги драматични, вие сте родени артисти и търговци; топли, силни и общителни. Горди, с вътрешната си потребност да изразявате чувствата и емоциите на другите. Вие може да бъде и егоцентрични и да управлявате на  лидерски позиции , от чувство за собствена  вътрешна значимост.

 Юпитер в Дева:

Кариера в услугите е перфектният избор за вас, защото искате много да бъдете от полза. Имате фантастичен апетит към детайлите в работата, и може да правите всичко , да анализирате, да организирате и прилагате всякаква форма на информация. Готови и способни да отговорите на почти всеки спешен случай,  отговорни и винаги надеждни. Добри  като медицински сестри, диетолози, учени или следователи. Благоразумието и проницателността ви са  много остри.

Юпитер във Везни:

Обективни, приятелски настроени и дружелюбни по  природа, вие сте изискани и идеалистични. Може да се насладите на кариера ,като-работа с хора като посредник или преговарящ , за вас може да бъде всичко за всички хора; огледалото. Една отлична позиция за творци и адвокати, вие сте привлекателни за другите и да ги поставят в лекота. Open и не егоцентричен, сте физическо дипломат. Дава успех в бизнеса, особено в партньорства или големи корпорации. Вероятно колекционер или ценител на изкуството.

Юпитер в Скорпион:

Умни и критични, решителни, с животински инстинкти , когато става въпрос за бизнес, вие сте винаги там където е  най-интензивно. Вашият проникващ ум пронизва всичко, външно,  направо до същността всеки път. Силни и смели, в същото време изтънчени и потайни,  имате магнитични  качества и  харизма, което прави вълнуващо присъствието близо до вас. Вие сте предприемач по душа. Понякога  сте нервни и  динамични. Добра позиция  за инженери, химици, детективи  или медици. Може да имате вродена способност за лекуване.

Юпитер в Стрелец:

Безгрижни, дружелюбни,  толерантни, може да  обичате много да пътувате и имате ум, който  изследва дълбоките и вечни истини. Вие сте винаги в движение, умели дипломати, преговарящи , представителни. Честни, откровени до крайност,  мразите застоя ,обичате местата на открито, пътуването и спорта. Един вечен оптимист, открит, дружелюбен и късметлия. Философ, който приема нещата без много емоции.Независими. Имате  всеобхватен ум и сте много свободолюбиви.

Юпитер в Козирог:

Перфектният мениджър: консервативен, съвестен , професионалист във всичко. Кариерата ви е най-важното. Изпълнителен, винаги  практичен. Никога не действате в резултат от емоции, вие сте готин, способен и компетентен. Бързо, проучвате контурите или скелета на един проект, за да видите как работят нещата.

Юпитер във Водолей:

Имате желание, преценка и добър интелект, оригиналност и способност да  имплантирате нови идеи в умовете на другите хора. Истински прогресивни, особено в обществото или колективната работа, вие сте демократ и идеалист. Вие сте жесток и обективен, когато става въпрос за честността и с голям интерес към новите тенденции и световните дела. Ориентирани към бъдещето, отявлени съмишленици. Отлично разположение за дипломати, синдикалисти, мениджъри  и организатори.

Юпитер в Риби:

Имате тих и скромен нрав, лесно плавателни начин и интерес да помагат на други хора, като го  правите тихо, зад кулисите. Вие сте истински хуманист, с интерес към социалната работа  способни да се жертват, за да помагат на другите. Страдате от свръх-чувствителност, но сте склонни да го скриете, ако е възможно. Привлечени  сте от това, което е под повърхността: религия, психология и мистицизъм. Интуитивни, чувствителни към емоциите,проявявате съчувствие и състрадание и винаги давате от себе си,което ви прави отличен съветник. Вие сте далновиден, ориентиран към бъдещето  идеалист.

 

Ако сайта ви е харесал,моля подкрепете ни!

Рак
Слънце в Рак
Телец
Луна в Телец
23 градуса
Намаляващ полумесец
Намаляващ полумесец
26 дни
Powered by Saxum