Слънцето в знаците

 

 

 

Слънце в Овен :

Презентацията за Овен е Идентифицирането . Овен е точката на началото , на себепознанието и проучването . Вие сте склонни да бъдете спонтанни , импулсивни и смели : " Направи го сега и задавай въпроси по-късно (или никога )" , защото вие сте роден лидер , винаги искате да бъдете първи и никога не се страхувате да се справите сам . Чувството ви за мисия ви прави  импулсивен, понякога прибързан , но винаги смел в действията. Вашият девиз е : " Не мисли за това , а вземи  шоуто от живота " .

Слънце в Телец :

Презентацията на Телец е да има. Налице е желание да придобива или да създава всичко, свързано с  красота и комфорт. Тук е голямото търпение ,което  може да отговори на света и да гради върху това, което вече е там и се случва. Вие сте готови да слушате другите , да следвате знаците , а след това да отразите и доразвиете тази информация. При вас не е добре дошла промяната , и не желаете да  бързате в  решенията си. Другите ви намират лек, стабилен , лоялен  . Може да вземете нещата в ръцете си и да осигурите среда , за да ги завършите . Вие ще направите  „плодородна " вашата област.

Слънце в Близнаци :

Ключовата дума на Близнаци е мисълта. Обичат да изследват , да търсят  и да проучват .  Много комуникативни и  търсят нова информация и опит с всякакви средства : говорене, писане, радиопредавания , дори от кратки пътувания . Близнаци има правило на интелекта, винаги да се стреми да знае , опитва,  изразява , особено словесно . Винаги излиза извън конвенциите във всичко ново , вълнуващо , и пикантно, те са щастливи , когато са уловени в разнообразието и сложността на живота. Те са неспокойни и адаптивни , остроумни и умни . Предизвикателство в живота им е интеграцията.

Слънце в Рак :

На Рака основата  е да чувства. Вие сте много чувствителен човек , който среща преживяванията в живота чрез чувствата и интуицията. Имате добър, здрав разсъдък ,  много практични и улегнали , майчински настроени и даващи защитата на всички, особено на тези, тясно свързани с вас . Емоционалната сигурност е много важна. Можете също така да обичате да готвите ,да харесвате растенията и музиката.

Слънце в Лъв :

Презентацията на Лъв е да се  изразява . Лъв е знака на самосъзнанието. Най-важният от знаците който се  управляват от Слънцето , и има голяма енергия и смелост. Вие имате доверие и самоувереност , което вдъхновява едни а други ви завиждат. Не можете да виреете без признание. Дружелюбен, преизпълнен  и много щедър . Винаги лидер , ако не сте в центъра на всяка група , рядко успявате да проявявате силни емоции и драматичен привкус . Вие сте горди от себе си и от вашите постижения . Креативни , възторжени и просто щастливи да бъдат тук , вие сте топлината на сърцето , общителни , прями и независими .

 

Слънце в Дева :

Стимулът на Дева е да служи . Вие сте интелигентни , практични и здраво стъпили на земята в своя подход към живота. Търсите съвършенство и имате голяма нужда от ред. Вие сте много аналитични , проницателни и разумни , но трябва да гледате към тенденцията да бъдете над - критични към себе си и другите . Вие сте състрадателен ; интересувате се от служенето на другите ,  загрижени сте за тяхното благосъстояние . Обичате да се грижите за всичко , и винаги сте изкупителната жертва, събирате и възстановявате . Вярвате в опазването на всички неща. Ще намерите себе си чрез реакция и служене на другите в живота. Имате чувствителен и изтънчен характер , и не харесвате нищо грубо или вулгарно .

 

Слънце във Везни :

Вашата ключова дума е Съюз. Вашият дар , способността да реагирате , да  хармонизирате и правите компромиси ,  да  създавате баланс. Вие сте в състояние да откриете себе си в отношенията с другите, а не самостоятелно. Ще намерите в балансирането сходство с огледалото или чистия басейн. Можете да бъдете спокоен и необезпокояван . Надарен в разгръщането на най-доброто у другите и  да оправяте нещата , вие сте роден стратег . Нетърпеливи сте да се молите , и ще откриете , че е трудно да се изправите сам заради един принцип , и може да приемете " мир на всяка цена " , понякога правите твърде много компромиси .

Слънце в Скорпион :

Основата на Скорпиона е трансформацията . Знаете как да кажете " Не!" и да си отидете, ако е необходимо .Интензивността,  понякога ви задвижва и вие сте в състояние да я отрежете чрез  инструментите на сърцето . Имате дълбоко желание да  се очистите от всичко, което пречи на пълното изразяване на вашата сила . Въпреки, че сте принудени да изкопаете всякакви тайни , вие ревниво пазите собствените си, и не  разкривате  вашите мотиви и цели. Вие  рядко се интересувате от изискаността, но търсите абсолюта . Можете да бъдете много магнитични, дори диви на моменти и имате чувство за сила и инстинкт за оцеляване. Вашият най-дълбок проблем в търсенето на трансформация се отнася до отношението на задържане и отдаване . Може да бъдете мрачни, обсебващи и властни .

Слънце в Стрелец :

Основната насоченост на Стрелец е  разбирателството. Вие сте в търсене и стремежа към истината на по-високо ниво . Вие сте винаги , откровен , дори и много нетактичен мъчейки се  да стигнете до сърцето на всеки въпрос . Вие сте един пътник както във физическия свят така и в света на идеите , философията и религията . Дружелюбен , оптимистичен , приятелски настроен, и  харесван , можете да се насладите на дейности на открито , спорт и физическо натоварване . Не сте дребнав , искате грандиозни неща и големи жестове , и сте щедри , експанзивни и великодушни .

Слънце в Козирог :

Движещата сила за Козирог е необходимостта от контрол. Имате ясна визия да видите какво трябва да се направи . Щастливи , когато можете да носите отговорност и да контролирате, да се радвате на управлението на нещо практично. Не сте прекалено емоционален , вие сте обективен, делово  надежден и дисциплиниран . За вас животът е сериозен бизнес и сте голям доставчик , винаги далновиден и се движите към едната цел . Вие сте социален, или публично- ориентиран, и желаете признание и майсторство. Репутацията ви се разглежда като най-важен " актив" .Много твърд работник ,  склонни сте да не цените нещата, които не е трябвало да правите и да чакате .

Слънце във Водолей :

Най-дълбоката необходимост за Водолей е транседентността . Търсите радикалното освобождение от всички ограничения на времето и традициите. Водолей е знак на пробуждането и духовното прераждане. Вие сте с отворено съзнание и демократично мислене , ентусиазиран , и имате определено чувство за мисия. Преди всичко , вие сте прогресивен и се наслаждавате на прилагането на практика на това, което е добро за всички. Вашият алтруизъм може да се появи като отчужденост . Чувствате се добре в един дом с различни култури , народи и земи  и обичате да работите  в групи.

Слънце в Риби :

Най-дълбокото желание на Риби  е за единство , да се отдадат на тайната на универсалното единството . Вие сте чувствителен, интуитивен , емоционален и дълбоко мистичен . Вие сте дълготърпелив и може да дадете много в името на вашите убеждения и идеали. В този смисъл,  сте много ориентирани към бъдещето . Интуитивни ,емоционални и  чувствени . Вие сте в състояние да превръщате идеите и мечтите в реалност , за да създадете от материята дух.

 

 

Ако сайта ви е харесал,моля подкрепете ни!

Телец
Слънце в Телец
Стрелец
Луна в Стрелец
14 градуса
Намаляваща полупълна
Намаляваща полупълна
16 дни
Powered by Saxum