Венера в домовете

Венера

Господар Телец и Везни ,втори дом и седми дом

Управител: : Телец и Везни

Заточение : Скорпион и Овен

Екзалтация : Риби

Падение: Дева

Орбита: 225 дни ; Завъртане : 243 дни

Средно дневно движение : . 1 градус 12 мин. ;от изток на запад

В знак от 3 1/ 2 до 4 седмици, когато е директна

Ретрограден период около 6 седмици; Стационарен 3 до 4 дни

Размер и маса, равна на Земята

Повърхностно налягане 100 пъти от това на Земята

Температура на повърхността : около 1000 градуса F.

Венера е покрита с гъсти облаци и изглежда от блестящо бяла

до жълтеникава.

Тя никога не е на повече от 48 градуса от слънцето , и няма спътници .

Също така се нарича : Афродита ; богиня на любовта и красотата

Нейната функция е да усъвършенства съзнанието на другите и да привлича нечие

желае.

Господар е на : шията, гърлото, щитовидната жлеза , бъбреците, вените и венозната циркулация ,

яйчниците , кожните обриви и равновесието .

Също е господар на : Любовта, красотата , парите, вещите , естетиката , привлекателността , привързаността , привличането, единството , баланса, сътрудничеството , общителността , ценностите, музиката, гласа , изкуството, бижутата , цветята, бонбоните , ароматите , трапчинките , самодоволството , хедонизмът , чувствеността , мързела , жените и децата , меда, петък , на възрастта от 15 до 24 г.и числото 6 .

Тя е свързана с усещането за цвят, координация, мелодичен глас, придобиването на привлекателен външен вид .

Ключови думи: хармония, баланс , преданост , финес , привързаност , отзивчивост , флирта, повърхностност .

Роли и функции : Как привличаме , ценим , как оценяваме нещо . Начинът, по който обичаме. Любовта , чувствеността , привличането към срещуположния пол . Хармонията, грацията , красотата и състраданието.

В Телец отговаря за притежанията и физическите сетива .

Във Везни отговаря за взаимоотношенията с "другия" .

Добре позиционирана Венера дава чар, изискани маниери , красота, популярност и добър вкус .

Лошо позиционирана или в падение дава суета , самодоволство , мързел, екстравагантност и раздори в отношенията .

Където се намира Венера в картата (в дома) показва областта на живота която е важна при решаването на кармата чрез баланс , признателност и любов. Тя показва къде ( дома) и как ( знака) научаваме уроците на любовта.

Ретроградна Венера инхибира външен израз на социално взаимодействие . Индивидът е сдържан в социалното си поведение . Финансовото развитие може да бъде бавно , но в крайна сметка ще достигне пълния потенциал , посочен в картата му.

Венера по домове

 

Венера в първи дом:

Имате естествена елегантност и чар , приветливи с приятен начин, по който привличате хората към вас. Вие вероятно имате много привлекателен външен вид , както и добре се грижите да изглеждате добре . Вие сте артистични и чувствени , не харесвате грубостта и простащината . Обикновено  лесно образувате съюзи ,в резултата на вроденото ви разбиране за хармония и баланс. Имате отличен вкус за изкуството и декор.

Венера във втори дом:

Имате естествена любов към притежаването и материалния свят  и лесна , естествена способност да привличате изобилие.Цените изкуството и всичко, което е красиво и добро. Чувството ви за вкус и артистична изтънченост са отлични. Всичко свързано с изкуство , декорация, недвижими имоти, строителство или финанси трябва да бъде много изгодно за вас.

Венера в трети дом:

Обичате да общувате и да се включвате в разговори. Като по млади живота ви е бил приятен,а отношенията с братята и сестрите хармонични . Умствено ,  сте много проницателни и талантливи , когато става въпрос за разбиране , идеи , мисли и други подобни.Харесвате изследванията и независимите разследвания. Може да създавате изкуство с ръцете си , и / или да преподавате изкуството на млади хора. Вие сте щедри и нежни в начина си на изказване.

Венера в четвърти дом:

Имате силна нужда да притежавате собствен дом, които да бъде пълен ,да ви носи радост когато го правите красив и удобен . Обичате корените си , независимо дали са  семейни , родови или историята като цяло. Вероятно сте колекционер и много проницателни в тази област. Оценявате емоциите и имате атрактивен , оптимистичен характер, които ви прави популярни. Края на живота си ще прекарате в спокойна и комфортна обстановка .

Венера в пети дом:

Може би обичате театъра и всичко, което е творческо, изразително и артистично . Печелите чрез спекулации, както и чрез децата , независимо дали от  тялото, ума или емоциите . Вие сте привлекателни за другия пол , и успявате в сърдечните дела. Цените драматичните, и емоционални сцени те са като наркотик за вас. Обичате действието, спорта и следвате сърцето и чувствата си . Може да бъдете от голяма полза на младите хора в техните тийнейджърски години .

Венера в шести дом:

Обичате да правите нещата с внимание и да се наслаждавате на изтънчеността и точността . Вие сте дипломатични и се разбирате добре с колегите си , в качеството си на миротворец или медиатор . Вашите критични способности са отлични , винаги можете да изберете това, което има стойност и бихте спестили и от кое не. Вие сте грижовни и  ориентирани да служите на другите . Тази позиция е много благоприятна за здравето , но трябва да  избягвате свръх - преяждането, което би могло да доведе до прекомерно тегло .

 

Венера в седми дом:

Хармоничните отношения се дължат на лекотата на Венера в този дом . Обичате социалния живот и отношенията във всичките им видове :партньорство, брак , училище и т.н. Вие сте много отзивчиви към другите и те ви ценят за това. Това разположение дава един щастлив брак .Правите хората около вас щастливи , което се дължи на любещия ви характер. Много почтени , не харесвате игричките с любимите и сте доста надеждни , когато става въпрос за вашите отговорности.

Венера в осми дом :

Много е вероятно да наследите пари  или те да дойдат от страна на партньора или семейството , да се възползвате от наследство или доверие. Вие сте много чувствени , и отдавате голяма стойност на страстта в една връзка . Може да се наложи да  вземете мерки срещу мързела.

Венера в девети дом :

Дългите пътувания ще ви носят  много щастие . Вие може да се омъжи за някой от далечна страна , и / или да се преместите в друга държава. Добри отношения с закона. Любов към истината Вашите  философски и религиозни идеи са навик за цял живот . Вие оценявате нещата на световно или универсално ниво и вероятно обичате да пътувате . Изявите означават малко за вас,  цените честността и откритостта в приятелите и партньорите.

Венера в десети дом :

Вие имате успех и слава в обществото. Благоприятно разположение за просперитет и добра воля , за което е нужно приятелска топлина и подход към света. Наслаждението от мащабните организации, кариерата или бизнеса винаги ще бъде близо до сърцето ви . Чувството ви за изтънченост, когато става въпрос за практически въпроси е отлично, цените яснотата в отношенията с другите. Обичате да работите .

Венера в единадесети дом :

Това разположение носи ползи чрез приятелства ,хора които искат да помогнат и да поддържат вашите цели. Може да участвате в обществени проекти и групова работа от всякакъв вид. Чувство ви за ценностите от страна на алтруизма и хуманизма ви намира на всяка крачка. Оценявате целите и усилията, които са от полза за цялото човешко общество .

Венера в дванадесети дом :

Може да оцените трудностите на другите и да разберете проблемите който те могат да имат.Може да оцените определен размер на саможертва в дадени отношения. Можете да направите разлика между повърхностното и реалността отвътре. Вашите истински чувства може да останат скрити , а може би търсите усамотение за да укрепите вътрешния си живот.Възможност за тайна любов.

Ако сайта ви е харесал,моля подкрепете ни!

Рак
Слънце в Рак
Телец
Луна в Телец
23 градуса
Намаляващ полумесец
Намаляващ полумесец
26 дни
Powered by Saxum