Уран в знаците 

Уран в Овен:

Това положение показва пионерския дух, подкрепен от достатъчно енергия и индивидуализъм,който носят нови идеи и концепции за света. Вие сте бърз и импулсивен, с новаторски идеи за лидерство, нови стратегии, пионерски тип проекти. Ако Уран е в хармоничен аспект с Марс, ще имате гениални идеи, лечебни сили и дълбоки прозрения за подобряване на живота на човечеството. Ако тези две планети са в лош аспект, може да бъдете твърде непокорни, склонни към инциденти и действията ви могат да бъдат непредсказуеми. Изобретателната ви  способност е изразена. Много  енергични и действени.

Уран в Телец:

Креативни  оригинални силни, вие  сте един много уникален и очарователен човек, с нетрадиционни ценности и нагласи към връзките и взаимоотношенията. Финансовата независимост и новите начини за печелене на  пари за да изкарвате прехраната си, ви интересуват. Привлечени сте, и дори може да работите, футуристична архитектура. Ако Уран е в лош аспект към Венера, може да имате смущения и разстройващи условия в любовните отношения. Домът, в който Уран се намира показва, къде ще настоявате най-много  за намиране на свой собствен път, и  ще бъдете в състояние да приемате отговорности или правила от другите хора.

Уран в Близнаци:

Вие имате неспокоен, нервен темперамент и светкавично бърз ум, който може да се възползва от нови и необичайни понятия много бързо. Образованието е много важно за вас, и не бива да бъде пренебрегвано, защото имате изключителен интелект, които трябва да бъде разработен. Имате брилянтни идеи в комуникациите от всички видове; компютри, радио, телевизия, преса, писане и говорене. Вие сте изобретателни и също имате дълбоки прозрения в научните изследвания и проучвания. Обичате да се отпуснете в разговори, пъзели, и създаване на връзки, навсякъде, с това вашият ум и въображение може да надскочи,всякакви прегради . Много интуитивни и мъдри.

Уран в Рак:

Вероятно имате необичайна майка и / или  детство. Вие сте много нетрадиционни в подхода си към дома, семейството, и  вътрешния си живот. Имате естествено вникване в усещанията, чувствата и разбиране на подсъзнанието. Обичате   да бъдете иновативни в градинарството, готвенето, и създаването на домашна обстановка. Може да имате силно хаотични и ирационални чувства. Важно е да се научите да разпознавате и следвате интуицията си.

Уран в Лъв:

Имате силна воля и решителност, много енергични и възвишени сте. Имате страхотен поглед върху въпросите на личната свобода. Брилянтни начини на изразяване, на преживяване или действие. Имате уникални методи за романс, гледане на децата,  грижи за животните. Вие сте прями, много драматични, внушителни, и дори царствени, с голяма жизненост и енергичност. Нестандартни и креативни в своя подход към децата, спорта, актьорското майсторство, пеенето, както и всички начин на представяне. Вие сте един много динамичен и магнетичен изпълнител. 

Уран в Дева: 

Имате изключителна способност да анализирате и да разграничавате. Отлично разположение за учени, изобретатели, модерни медицински изследователи и иновативни и креативни учители. Можете да намерите нови начини да служите на другите и имате брилянтни идеи в диетата, здравето, екологията и опазване на околната среда. Физическо разбиране на връзката ум-тяло и ролята на ума и вярванията в изцелението. Новите или алтернативни начини на живот и на изкарване на прехраната ви интересуват. Вие сте винаги в състояние да запазите и да спасите всичко. Обичате и сте склонни, да се грижите за хората и въобще за всичко. Трябва да сте много независими в работата си и вашата среда, ще направите най-доброто в работата си , където сте оставени на себе си.

Уран във Везни:

Искате хармония и красота около вас, и ще работите за постигането и. Много иновативни , вие сте привлечени към нестандартни и футуристични форми на изкуството, особено мултимедийно или многоизмерно изкуство. Можете да намерите нови начини на  отношения и може да бъдете иновативни в брака и социалните взаимоотношения. Независими и свободолюбиви, имате нужда от връзка, която позволява да се насърчи индивидуалността ви. Любовта е по-важна за вас, отколкото брака като институция, и може да ви бъде по-удобно гореизложеното. Много толерантни и приемате  различията, имате добри идеи за социалните ценности. Обичате  да  улеснявате контактите и правите  компромиси, а в друг  случай  показвате вашата широта на обхвата, като платно с много цветове.

Уран в Скорпион:

Имате огромна воля и постоянство, в които ще намерите отдушник за добро или за зло. Може да бъдете добър лечител, психолог или лекар, защото имате възможност да вникнете и да стигнете до най-дълбоките причини за стреса. Може да има разстройства в отношенията ви поради ревност и собственическо чувство. Личната трансформация и регенерация са приоритет с това разположение, тъй като имате тенденция да  разрушавате всички правила и табута, и да отивате в много тъмни страни на страстта и самодоволството. Вие сте иновативни в сексуалните въпроси и  имате поглед върху това, което прави нашата тъмна страна . Всички неща, мистични и окултни привличат интереса ви. Наркотиците могат да ви привлекат, също. Имате  мисли за желания и притежания. Имате и силен сексуален  глад от всякакъв вид.

Уран в Стрелец:

Вие имате един вътрешен оптимизъм, който произтича от фин баланс на интуицията и преценката. Налице е желание да разширите хоризонтите си, или чрез проучването на висшето знание и нови граници на ума, или чрез физически пътувания. Имате уникални философски, идеи за бъдещето и нови подходи, за  пътуване и проучване на всички видове въпроси. Вие може да стреснете другите с прямотата на вашите разговори, винаги уцелвате право в сърцето на проблема. Вие се наслаждавате на самотата, свободата, и  движението.

Уран в Козирог:

Вие сте иновативни в политическата и бизнес арена. Можете да намерите нови начини за управление и контролиране на  нещата и хората. Винаги  практични, можете да проникнете в нови или алтернативни форми на управление и да пробиете в управлението на най-високо ниво в  корпоративните управления. Може да внесете нов живот на консервативните традиции. Вашите емоции са много добре контролирани.

Уран във Водолей:

Имате интелектуално,научно съзнание, но може да бъдете емоционално откъснати  и безлични. Вие сте независими със силна воля и не може лесно да бъдете тласкани, но може сами да  стигнете, повлияни чрез логиката и разума. Имате радикален подход към обществото и груповата работа. Прогресивни, с прозрения за обединяване на човечеството, с разбирания за истинското значение на демокрацията. Вие искате равни права за всички, като следствие  от чудесното ви  чувство за идеализъм и желанието да  направите нещо значимо. Вие  сте един голям  „световен-работник „ и  винаги работите за благото на всички. Необходимо е да се научите  на състрадание и толерантност към   емоционално ориентираните типове хора.

Уран в Риби:

Това разположение носи интуитивна мъдрост и разбиране. Много психически тип, които се интересува от подпомагане и  услуги  за човечеството. Вие може да страдате от свръх-чувствителност. Имате новаторски  поглед върху всички мистични, окултни и религиозни въпроси. Можете да намерите нови методи за духовно израстване и подпомагане на  хората. Вие сте много прогресивни в областта на философията, музиката, драмата, поезията и изкуството. Също така иновативни по психологически и психически въпроси. Трансценденталните ви мечти, разширяват опита ви в  реалността. Филмите и историите могат да бъдат важни за вас. Може да бъде истински мечтател, въображението ви и вътрешните възприятия са силно развити.

Ако сайта ви е харесал,моля подкрепете ни!

Телец
Слънце в Телец
Стрелец
Луна в Стрелец
14 градуса
Пълнолуние
Пълнолуние
16 дни
Powered by Saxum