Всяка година правя астрологичен анализ за следващата година, но тази ми беше изключително трудно. Познавайки енергиите на Сатурн и Плутон, очаквах много трудни и тежки събития, затова и го направих много кратък.

img1

Защо Бог, позволява, лоши неща да се случват на добрите хора, а лошите да успяват? Защо няма справедливост? Защо праведните страдат, а злите успяват в живота? Защо Бог не награждава праведните и не наказва грешниците?

img5

Милиони хора, следяха събитията през септември и очакваха нещо да се случи по време на „кървавата луна“. Но в Библията ясно е казано, че небесните тела, „служат за знаци“, в същият ред на мисли, трябва да приемем, че с цикъла на тетрадата от кървави луни, беше обозначен период от време, който бележи началото на големи промени в света.

img6

В днешно време много хората са забравили за Бог, всеки мисли, че прави всичко сам, с ума си, ръцете си, той е умен, той знае всичко и няма Бог. Хората не разговарят с Бог и са оставили, пътя му. Искам да ви преразкажа една притча от лекция на Равин Рон Шаулов в която има много истина и много мъдрост.

img8

Има много различни мнения за това, кое трябва и не трябва да се казва, когато се молим.Молитвата е като прост разговор с нашия Небесен Отец.Молитвата е нещо много повече от навик, тя извира от дълбокото желание за общуване с Бог. Но само тези, които действително са се покаяли ще бъдат чути.

img9

 

През втората половина на септември 2015г., ще станем свидетели на доста интересно сливане на икономически, политически и духовни събития. Всичко това изглежда доста необичайно и поражда какви ли не хипотези - от края на света, сблъсък на земята с астероид,

Страница 1 от 3

Ако сайта ви е харесал,моля подкрепете ни!