Все повече и повече хора от целия спектър на човечеството бият тревога. Ако имате уши да го чуете, тогава се вслушайте внимателно в предупрежденията: финансов крах, недостиг на храна, хаос по улиците, ядрени заплахи, световна война, все повече и повече природни бедствия - ако не наводнение, то суша. Махалото на историята се люлее до луди крайности. Както и да изглежда, това, на което сме свидетели и преживяваме, са смъртните мъки на стария свят на лъжата и родилните мъки на Новия свят на истината.

В предните статии ви запознах с един възможен сценарии на предстоящите събития, взети от книгата на Виталий Сиростанов „ Преживявайки великото нулиране“. Всъщност голяма част от предречените събития се потвърждават астрологически.

В предната статията ви запознах с виждането на Виталий Сиростанов, за развитието на събитията в близко бъдеще. В неговата книга: "2023-2036 г. Преживейте Великото нулиране", той описва събитията който очакват нашият свят. В тази статия, искам по-подробно да ви запозная с това което автора предрича, че ще се случи в света. Всичко започва с войната между Русия и Украйна.

 

Много хора, не разбират какво става в света. Има много въпроси. Много от нас се чудят, настанало ли е последното време. Ще има ли глобална война? Какво ще стане по-нататък? В тази връзка искам да насоча вниманието ви към творчеството на Сиростанов Виталий Юрьевич. Виталий има канал в Ютуб и всяка година, предсказва събитията с който ще се сблъскаме.

Всяка година правя астрологичен анализ за следващата година, но тази ми беше изключително трудно. Познавайки енергиите на Сатурн и Плутон, очаквах много трудни и тежки събития, затова и го направих много кратък.

img1

Защо Бог, позволява, лоши неща да се случват на добрите хора, а лошите да успяват? Защо няма справедливост? Защо праведните страдат, а злите успяват в живота? Защо Бог не награждава праведните и не наказва грешниците?

img5

Милиони хора, следяха събитията през септември и очакваха нещо да се случи по време на „кървавата луна“. Но в Библията ясно е казано, че небесните тела, „служат за знаци“, в същият ред на мисли, трябва да приемем, че с цикъла на тетрадата от кървави луни, беше обозначен период от време, който бележи началото на големи промени в света.

Страница 1 от 4