Веста в домовете и знаците

Веста

 

 Веста също и така наречената /митологично отъждествявана/ Хестия . Нейният символ е вечния огън , тя е пазител на Свещения пламък. Отъждествявана е с пламъкът, истината и  огнището . Свързана е с преданост , служене , съхранение и всеотдайност към религиозни и духовни убеждения. Тя е митологичната на весталка , тази, чийто живот е ангажиран за духовен слуга , затова тя е " женена за духа" . Нейната сексуалност , /тъй както всички други аспекти на нейното същество , са предани на духа  и служат на него/ следователно тя е девствена , в смисъл , че тя не принадлежи на никого, а само  на Духа . В една астрологична карта тя показва как да се справяме с проблемите на работа , отдадеността , ангажираността , саможертвата и отричането  или страха от интимността, и най-вече с въпроса за личната интеграция.

Веста е ядрото на планетата Малдек , която е била естествения владетел на Дева и шести дом , следователно Веста запазва тази асоциация.

 

 

 Веста в Домовете

 

Веста в Първи дом :

Вие сте се посветили на пътя на себепознанието и самоoсъзнаването , както и на въпросите на идентичността. Вие сте толкова фокусирани върху това да " намерите себе си " , и от личните ви цели, че може да изберете да се откажете от дългосрочни отношения от интимен характер.

Веста във втори дом:

Пътя на предаността ви минава през  прояви на материално изобилие и сигурност за себе си и близките ви . Може да минете през преживявания на ограничаване на удоволствията и удобствата , като предизвикателство за да се научите на умението да се доказвате чрез мисълта си.

Веста в Трети дом :

Вашата област на преданост е комуникацията, търсене на нови преживявания и знания и разпространяване на това, което сте събрали до този момент. Възможно е да имате някаква намеса или  ограничение в способността си да общувате, за да ви се наложи  изясняване на вашите мисли .

Веста в Четвърти дом:

Вашата основна преданост е към дома и семейството, чувството ви за дълг и задължение е много силно . Вие винаги сте имали допълнителна работа и отговорности в рамките на домашното си положение и  ограничение на свободата  поради преките си семейни задължения. Вие сте изправени пред предизвикателството да намерите практически и ефективен подход към домашните си задължения.

Веста в Пети дом:

Може да се посветите на творческо изявяване , а дори може и да сте в една творческа професия или такава, която включва значително обществено внимание и признание. Може би от време на време наливащата се във вас жизнена сила от работата ви, се сублимира в сексуална енергия. Може да се наложи да се откажете  от  романтиката или творчеството или да бъдете принудени да избирате между тях.

 

Веста в Шести дом :

Вашата преданост се фокусира върху някаква форма на лечение или учебни техники и умения, които ще ви дадат възможност да извършвате определен вид работа , която е от решаващо значение за вас . Здравословни проблеми може да ви принудят да се научите как да се грижите за здравето като използвате-диети, упражнения и положителни мисли за живота .

Веста в Седми дом:

Вие сте много , посветени на основната си връзка,  въпросите за баланс ще бъдат вашата област на предизвикателство . Възможно е да имате конфликти и проблеми за независимост срещу взаимозависимост, а уроците на сътрудничеството и компромиса ще са от решаващо значение за правилният ви път .

Веста в осми дом :

Може да сте посветени в трансформиращият опит на емоционалната и сексуална интимност, и на ровене в царството на скритото и окултно знание. Вашето желание е за абсолютно споделяне в един мистичен съюз, но може да се окаже че много трудно ще намирите  партньор, който да съвпада с вашата интензивност. Вашето предизвикателство се върти около  отказа от лични желания и уроците на споделяне на енергия и притежания.

Веста в девети дом :

Вашата най-голяма  преданост е към търсенето на истината, мъдростта и разпространението на вашите идеали . Имате потенциал за напълно осъзнавайки, вашата идеална в света на формата , макар че ще се изправят пред предизвикателството да се разгледа и да се разшири вашата система от вярвания и да се избегне фанатизъм , с убеждението, че вие притежавате някои крайната или окончателен отговор .

Веста в десети дом :

Вие сте посветени на постигането на вашите цели и  на успех в своята професия и кариера. Ако Веста е много близо до МС, предположена е духовна съдба . Вие сте дисциплинирани , задълбочени и трудолюбиви , но може да имате проблем с определянето на целите си или намирането на пълноценно призвание.

Веста в единадесети дом :

Вашата преданост се фокусира върху хуманитарният или футуристичен идеал за зачитане на свободата и индивидуалността и почитане на целия живот . Вие сте посветени на работа в рамките на  група  хора с еднакви възгледи и може да се откажете от личните приятелства  в името на каузата. Вашето предизвикателство е да се определите ясно и да се съсредоточите върху вашите стремежи и идеали, така че да може да бъдете ясно насочени към тях.

Веста в дванадесетия :

Вашата преданост е от духовно естество , и да обслужва със състрадание и капитулация. Вашето предизвикателство е да се приемат необходимите жертви на пътя си в дух на вяра и доверие. Може да имате страхове , произтичащи от кармични спомени и страхове от интимност, която проявяват като необходимост от изолация и отстъпление. Забраната на страха с вяра е същността на вашата преданост път.

 

Веста в знаците

 

Веста в Овен :

Вие сте силно  мотивирани да работите самостоятелно. Вашата силна нужда от независимост и устойчивост да не ви притежават или доминират може да направят така,че да е  трудно да останете в рамките на дългосрочни взаимоотношения. Това разположение може да покаже големите лични постижения , а също и значително самостоятелно участие.

Веста в Телец :

Вие работите непрекъснато и надеждно , когато сте в една стабилна и удобна работна среда. Вие може да се фиксирате върху своите умения и работни навици, за да може да създавате постоянно осезаема красота, която е от голямо значение за вас. Това е добро положение за художници и скулптори .

Веста в Близнаци :

Вашето служене в работата включва комуникация, координация и изграждане на мрежи. Вашите думи могат да вдъхновяват  другите с преданост и плам , но има опасност от използването им за да  избягате от емоцията и интимността. Интелектът може да доминира над чувствата.

 

Веста в Рак :

Вашата преданост и служба идва най-лесно за тези, които се нуждаят от вашите грижи . Вие сте  дарители на естествени грижи , и да виреете е необходимо да сте обичани и ценени . Когато се почувствате, необичани или недооценени , вие се оттегляте и често отказвате да общувате.

Веста в Лъв :

Вие давате най-доброто от себе си в работа, която е творческа и оригинална и ви позволява да блеснете . Вашето изкуството може да носи дълбоко духовно значение за вас , както и необходимост от себеизразяване и страст . Вие сте в състояние да работите с голяма любов и ентусиазъм.Вечно романтични и смели в любовта,може да станете егоистични или егоцентрични , ако не получите достатъчно любов или ви засегнат честта .

Веста в Дева :

Предаността ви в службата може да се превърне в принуда,това ви прави твърде сериозни и мотивирани . Вашата преданост и чувство за дълг са отлични , но  може да не приемате човешките слабости в себе си и другите , да потискате  сексуалността си , заради невероятно взискателните си стандарти. Да се научите да се отпускате, да се смеете и да играете ще бъде на фокус за вас. Вие сте един много способен и продуктивен работник .

Веста във Везни :

Вие трябва да работите с другите хора , а не самостоятелно. Взаимодействието , сътрудничеството и баланса извеждат вашата отдаденост и желание да служите. Трябва равенство в интимните взаимоотношения , но нуждата  да бъдете приети може да ви накара да се откажете от твърде много свой лични  предпочитания. Сравнявайки себе си с другите, може да насърчите конкуренцията , която може да се намеси в интимността.

Веста в Скорпион :

Вие сте много страстни и предани по природа ,  нуждаете се от дълбочина в интимните  отношения и се стремите абсолю във вашата духовност. Може да пренебрегнете сексуалните табута , но също може да бъдате уязвим към срам и вина и в резултат  това , може да доведе до натиск.

 

Веста в Стрелец :

Вашата преданост е към системата от вярвания и по-обширната визия за универсалната истина, това е, което ви вдъхновява и ви кара да служите и  работите.Може да имате възвишена визия, но ако станете фанатик относно собствения си поглед на нещата, това може да бъде отблъскващ фактор в отношенията ви. 


Веста в Козирог:

Вие имате дълбока преданост към дълга, историята, или културните традиции.  Работите най-добре в структурирана и дисциплинирана среда, и сте способни на огромни постижения и успехи. Трябва взаимно почитане и ангажираност в интимните ви отношения. Може да се страхувате емоционално обвързване, за да не ви доведе  до загуба на контрол.

Веста във Водолей:

Вие сте стимулирани от идеала за един по-справедлив и хуманитарен свят, където свободата и индивидуалността царуват. Вие работите добре в рамките на групи и с тези, които споделят вашите идеали. Личните интимни връзки могат да бъдат не-собственически и неангажиращи, въз основа на равноправие и открито приятелство. Вашият интелектуален характер и емоционалната дистанция може да доведе до избягване на интимност.

 
Веста в Риби:

Вие сте посветени на това да помагате на тези, в ситуации на изолация или объркване, имате възможност за предоставяне на мост към невидимите измерения за хората в нужда. Възможно е да се жертвате, за такива хора или да изпитвате дълбоко състрадание към тези, които страдат. Изцелението може да бъде във фокуса на вашите интимни взаимоотношения, и вашата сексуалност може да бъде посветена на духа, а не да се ангажирате с даден индивид.

 

Ако сайта ви е харесал,моля подкрепете ни!

Рак
Слънце в Рак
Телец
Луна в Телец
23 градуса
Намаляващ полумесец
Намаляващ полумесец
26 дни
Powered by Saxum