Венера в знаците

 Венера в Овен :

Можете да проявявате голяма признателност , силна любов и сърцето ви винаги да е открито . Не сте твърде чувствителни с другите, склонни сте да бъдете агресивни и понякога може да изисквате много внимание . Срамежливи цветя , отдръпнете се ! Вие сте независими,праволинейни , демонстративни и много страстни . Импулсивни и неспокойни , все още сте идеалисти в любовта . Склонност към нарцизъм .

Венера в Телец :

Физическите и чувствени реакции на емоциите и чувствата са силно подчертани . Вие сте демонстративни и нежни , както и страстни и обсебващи . Имате хубаво телосложение  и  вероятно приятен глас. Обичате храната , лакомствата и всички комфортни неща . Парите и нещата,който купувате са много важни за вас. Вие сте нежни любовници и харесвате хубавият живот у дома . Много сте лоялни , нежни  и земни . Обичате градинарството и подаръците. Може да демонстрирате голям артистичен талант .

Венера в Близнаци :

Приятелски настроени, с голямо очарование , остроумни и изразителни .Обичате да общувате и харесвате дълбокомислените разговори. Оценявате промяната , разнообразието, и обичате да създавате връзки. Имате много възможности да изследвате и вие обичате да правите това.Възхитителни спътници сте , въпреки че не сте домошари  и прекалено лоялни това не е голям проблем . Имате много разнообразни приятели и места,където ходите. Силни връзки с роднини .

Венера в Рак :

Вие сте сантиментални , нежни , любезни , възприемчиви ,променливи и  винаги несъзнателно търсите емоционалната сигурност . С вас , вътрешната сцена на семейния живот е идеална . Брак, деца , животни , градина . Лоялността към семейството ви е много силна. Обичате  да се чувствате сигурни . Сензитивни , чувствени и нежни , вие сте зависими от хората и искате да се грижите за тях , дори  майчински . Обичате музиката , може да бъдете много емоционални, и сте склонни да бъдете предпазливи.

 

Венера в Лъв :

Голямо сърце, голяма любов , рядко дребнави . Емоционалните реакции са честни , откровени и много изразителни . Колоритна личност , отдадена на грандиозните жестове и драматичните сцени , обичате независимостта и величието във всичките му форми и сте много царствени . Можете да бъдете щедри,и винаги сте с топло сърце , любезни и състрадателни. Деца и животни са с голям  приоритет в живота ви . Ревностни и верни , смели и демонстративни .

 

Венера в Дева :

Имате прекрасно чувство на признателност и сте много внимателни . Обичате да помагате и да се грижите за другите , изразявате голямо състрадание. Вие притежавате почти безкрайна способност да отговорите на нуждите и изискванията на другите. Чувствителни , рафинирани, вие сте може би прекалено срамежливи . Може да се окаже трудно да си изберете партньор , тъй като никой не може да се мери с вашия перфекционизъм .Перфектни сте за създаване на изкуство и работа с ръцете .

Венера във Везни :

Вие сте изтънчени , естетични и артистични . Социален характер , обичате благоприличието и етиката , отношенията и приятелствата ви дават дълбоко  удовлетворение. Миротворци ,  избягвате всички остри и груби действия , хора или неща . Дисонансната атмосфера може да има пагубен ефект върху вашето здраве. Вие цените грижите , загрижеността в живота , равенството , кротостта и приемането. Предпочитате да се изразявате на умствено и духовно ниво , а не на физическо . Добре развит артистичен характер и силно чувство за красота.

Венера в Скорпион :

Страстни, никога не сте хладни . В любовта сте мистериозни , тайнствени,авантюристи и всичко друго, но не открити или повърхностни. Имате голям личен магнетизъм и сте лоялни , имате тенденция към собственическо чувство . Може да бъдете едва доловимо агресивни и открито взискателни , но никога не и скучни . Вие се наслаждавате на пари и влияние.

Венера в Стрелец :

Вие сте демонстративни и нежни в любовта, но не винаги  надеждни и сериозни . Обичате всички  ясни и верни неща, и притежавате вродено чувство за религия и за това, което е реално. Не сте прекалено скромен , вие настоявате за свобода във всичко . Обичате спорта, "великите " идеи , както и да пътувате. Не сте  домошар ,  възприемате целия свят като ваш дом . Идеалист , но не мечтател , вие сте честен и любящ . Може да сте комарджия и да поемате риск.

Венера в Козирог :

Зад външната ви увереност стой плахост в любовта и изразяването на чувствата. Вие сте предпазливи , горди и резервирани в израза на обич. Влюбени в това, което е практично , чак до последния детайл . Оценявате традициите и церемониите и сте консервативни във всички неща . Лоялни, рядко емоционални , винаги консервативни и прекалено сериозни. Обичате всичко да бъде под контрол .

Венера във Водолей :

Бракът за вас е по споразумение, ако има такъв изобщо. Вие сте идеалисти в любовта, но не удобни и прекалено лични или емоционални. Личната свобода е с висок приоритет за вас. Вие сте хладни , спокойни и самостоятелни ,  приятелски настроени . Обичате да работите за велика кауза или цел ,за един по-добър свят . Оценяте това, което е честно и демократично , и се чувствате най- щастливи в една група или общност .

Венера в Риби :

Вие имате дълбока ангажираност и сте готови и в състояние да се жертвате и да страдате в името на любовта. Силно емоционални и супер - чувствителни  , имате страхотна интуиция. Вътрешно в сърцето си обичате семейния живот. Тенденциозно  всеотдайни , истински романтични. Чувствителни , музикални , психични, поетични и нежни.

 

Ако сайта ви е харесал,моля подкрепете ни!

Рак
Слънце в Рак
Телец
Луна в Телец
23 градуса
Намаляващ полумесец
Намаляващ полумесец
26 дни
Powered by Saxum