Аспекти на Луната

Луна в съвпад с Меркурий

Вие  лесно може да кажете точно това, което искате. Обикновено сте много точни, когато става въпрос за възприемане и изразяване на чувстват, имате афинитет към психологията, различните култури, и историята. Намирате доверие , когато става дума за умствена дейност, писане, говорене, както и всички форми на комуникация.

Луна опозиция Меркурий

Може да се мислите и говорите по начин, който другите намират за предизвикателен. Вие не винаги се вслушвате в собствените си чувства, така че може да говорите за неща, които дори не  чувствате. Нещата, които казвате, биха могли да противодействат на другите и да подкопаят доверието във вас. Успешно,може да участвате в публични дебати.

Луна тригон или секстил Меркурий

Вашите идеи и вярвания в традицията, историята и в средата около вас,  правят лесно за вас да работите  и учите другите. Вие се разбирате и се представяте добре пред по-младите хора и знаете какво е необходимо, за да се създаде благоприятна среда. Справяте се добре с думите и разказвате истории със съвършени умения, а другите обичат да слушат как говорите или се забавлявате.

Луна квадрат Меркурий

Имате трудности при изразяването на емоциите си и сте склонни да казвате неща, които не са свързани с това, което всъщност може да  чувствате. Можете да избъбрите неща, които наистина не  чувствате, и да имате проблеми при изказването на истинските си чувства с думи. Така че не може да получите голяма подкрепа от страна на другите за това, което  мислите. Вие не давате много на  вашето обкръжение, а историята или традициите най-вероятно не са високо в списъка ви с интереси. Може да разстройвате другите с неща, които  казвате. Също имате склонност да  спорите с жени.

Луна квинтил Меркурий

Имате дар за изразяване на емоциите и изразяване на чувствата. Най вероятно сте много талантлив поет. Може да получите много възможности чрез своя блясък в общуването, и може да намерите многобройни творчески начини да изразите тази изключителна възможност. Вие сте един завладяващ събеседник.

Луна септил Меркурий

Комуникацията в чувствата  ще формира съдбата ви; има елемент на съдбата или божествено напътствие, ангажирано с проблемите  на емоционалната сигурност и изразяването на чувствата. Най вероятно сте запален читател, и нещата, които сте прочели ще оформят вашият житейски избор. Особено в по-късните години, в ретроспекция може да видите, че вашето образование и житейски път са били водени от невидима сила.

Луна куинконс Меркурий

Намирате лесно да изразявате своите емоции и чувства, и все пак това може да има неочаквани ефекти върху емоционалната ви система за сигурност и доверие. Може да се окаже трудно да  поддържате комфортен баланс между емоционалната  сигурност и необходимостта да изразите себе си. Налице е парадокс в чувствата с този динамичен аспект и се изискват чести адаптации и корекции.

Луна в съвпад Венера

Имате природна любов към историята, различните култури, и вашето собствено минало. Може да оцените емоционалната и психологическата страна на живота, а работа с обществеността ще бъде много успешна за вас. Имате силно чувство за това,от което обществото се интересува, иска или нуждае. Другите ви ценят  с чувство на благодарност и любов.

Луна опозиция Венера

Може да имате проблеми с преценките или чувството  за комфорт с емоциите си, особено когато ги споделяте с другите. Вашият набор от ценности, може да ви раздалечи от другите. Не можете да промените начина, по който  се чувствате, и това  може да не бъде много благоприятно за някои от  достойнствата ви. Не сте особено пригодени или доброжелателни към заобикалящата ви среда, включително с хората с който живеете и не ви пука много за психологията,нуждите на другите или традиционните ценности като цяло.

Луна тригон или секстил Венера

Имате естествена признателност към корените си , както и световната история и традиция.  Ще намирате лесна,работата с музика, цветове, платове, изкуствата,въобще всичко,което е красиво и гениално. Може да направите страхотен декор в дома си. Може инстинктивно да създадете настроения и емоции, особено в групи. Младите хора, безпомощните и нуждаещите винаги могат да намерят утеха и разбиране в ваше присъствие. Благодатта,който разпръсквате  е като нежен балсам.

Луна квадрат  Венера

Вие не се чувствате комфортно с емоциите и настроенията, по-специално, когато са изразени в рамките на група. Въпреки това, може да  почувствате, че вашите собствени чувства са неоценени. Презирате  демонстрациите на привързаност и може да откриете, че не може да  оцените или да докажете любовта си към някого, който ви поддържа и се грижи за вас. Ценностната ви система може да се противопоставя на  груповите норми, и това  от време на време ви отчуждава от другите. Традициите, миналото и историята като цяло не са неща, които ви интересуват.

Луна квинтил Венера

Вие сте чаровници. Вашата нежност и топлина ще покорява и обгръща хората във ваше присъствие. Талантливи във всяка роля, включваща работа с хора;  надарени сте да създавате  атмосфера на комфорт и безопасност. Хората, ви имат доверие, и с право, тъй като  сте благ и добър слушател. Също така ще бъдете надарени в театъра или за обществена работа. Вашата мекота е много привлекателна.

Луна септил Венера

Имате етерна красота, която кара хората да виждат във вас, нещо специално. Много е вероятно да създадете завладяващо изкуство, с изключителна дълбочина. Благочестиви или духовни по природа, вашият път е предан, а природата ви страстна. Сърцето ви е толкова голямо, колкото света, а любовта ви е  всеобхватна. Една  духовна майка в някаква форма.

Луна куинконс Венера

Нещата (ситуации или хора), които ви дават сигурност и подкрепа, могат да имат малко или никаква връзка с нещата, които цените или се чувствате привлечени. Може да копнеете за красота, удоволствие и хармония, но чувствате, че ако решите да бъде това,  ще жертвате сигурността или подкрепата. Опитът да  намерите компромис между тези привидно несъвместими елементи в живота ви ще изисква много корекции и адаптации.

Луна в съвпад с Марс

Вие може да бъдете истинска движеща сила в живота на другите. По-природа сте лидер , вашата жизненост се забелязва от  всички, с които се свързвате, особено от по-младите хора. Ентусиазмът ви е толкова силен, че понякога може дори да е прекален , което другите  намират за неудобно. Давате много енергия на хората около вас, а също и в дома си и на най близките .

Луна опозиция Марс

Може да имате проблеми с получаването на подкрепата, която ви трябва, защото  начина, по който изразявате основната ви енергия и сила може да бъде непоносима за другите или да бъдете възприет като нахални и натрапчиви. Склонни сте да заставате срещу тези, които се грижат за вас най-много, и някак си изглежда да оспорвате или да заплашвате хората около вас. Вашата прибързаност може да подкопае вашата сигурност и да отчужди тези, които иначе биха ви подкрепили. Не сте сантиментални, и сте склонни да игнорирате настроенията  на другите. Може да нямате,нужното уважение към чувствата и нуждите на другите.

Луна тригон или секстил Марс

Лесно ще работите с другите хора и сте склонни да отдавате много енергия на тези около вас. Вашият дом и среда отразяват това. Когато става дума за преподаване или обучение на по-млади хора, вие много естествено, може да се грижите за тях, както и да ги  мотивирате и вдъхновите. Със своя мощен дух, се радвате на силни емоции и  имате активен социален живот.

Луна квадрат  Марс

Вашата енергичност и сила може да пречи на другите да ви предлагат грижи и подкрепа. Може да бъдете твърде сурови, за да  позволите на реалните настроения и чувства да се проявят. Вие сте склонни да пренебрегвате личните си истории и всяка проява на емоции. Вероятно сте имали конфликт с майка ви, и това ви се е отразило на отношенията с жените като цяло.

Луна квинтил Марс

Вие знаете как да мотивирате хората,  знаете и как да  достигнете до хората в емоционално отношение и да ги развълнувате. Имате инстинкт как да използвате  емоционалната си енергия, за  постигнете на целите си. Имате страстна природа и сте много креативни в своите прояви . Може да направите всичко да изглежда като игра.

Луна септил Марс

Вие сте дълбоко емоционални, спонтанни и импулсивни. Често може да  изненадвате с вашите отговори. Страстни, виреете при силно взаимодействие с другите и изпитвате чувство на мисия или съдба в изразите на емоциите си. Може да действате от името на групата или семейството, в някакъв смисъл, сте пионер или новатор. Най вероятно имате дълбок интерес в историята.

Луна куинконс Марс

Вашата нужда от действия, вълнения и спонтанност изглеждат несъвместима с вашата нужда за сигурност, и колкото и да се опитате да  балансирате двете, са ви необходими постоянни корекции. Ще се чувствате парадоксално , както ако това беше загадка,която трябва да  решите. Но процесът е изключително креативен и поучителен.

Луна в съвпад Юпитер

Обществеността ви обича, и  се чувствате добре и естествено  да работите с другите. Житейският ви път  включва работа с хора. Вашето доверие е заразно; хората ви възприемат като истински и даващ и са склонни да ви се  доверяват. Способността ви да съветвате другите е отлична и често ви търсят за съвет. Природен  лидер,  други,  лесно  приемат указанията от вас и са склонни да последват  примера ви. Наслаждавате се като помагате на другите да решават проблемите си.

Луна опозиция Юпитер

Може да се окаже трудно за вас да получите подкрепа от семейството си за кариерата и професионалните си решения. Склонни сте да се изправите срещу нормата, като следвате различни пътища. Вие рядко правите това, което е популярно, предпочитате да следвате своя собствен път. Вашият дом и среда могат да страдат в резултат на някои от вашите избори за кариера. Вие стоите твърдо на своите позиции и не сте склонни да приемате твърде близко въпроси свързани с настроенията, независимо дали собствените  или на другите.

Луна тригон или секстил Юпитер

Имате способ за намиране на подкрепа за кариерата,какъвто и избор и да решите да направите. Способността ви да привличате подкрепа прави публичната кариера в един или друг вид, доста вероятна. Успехът ,може да дойде от образованието, политиката, религията или закона. Вие сте природни лидери, уверени и оптимистични,  знаете инстинктивно как да  подходите и решите  проблемите, независимо дали са лични или обществени. Шансовете ви, на ниво социални умения, ви прави популярни сред   всички, и вие може да бъдете идеални  в ролята на учител или водач.

Луна квадрат  Юпитер

Изборът за път в живота (духовен или кариера), които може да направите, ще е  срещу желанието на фамилията ви, и по този начин може да се чувствате неразбрани. Тяхната подкрепа ще бъде трудно давана, ако бъде давана изобщо. Има и известна опасност,  да  се колебаете във взимането на  решения, прекалено дълго или те да са срещу собствените ви чувства и интереси. Избора на кариера  може да бъде за сметка на дома и комфорта ви ; може би успеха ще изисква от вас да се движите или пътувате много. Вашата емоционална сигурност често е изложена на риск. Трудни избори трябва да  направите.

Луна квинтил Юпитер

Вие сте роден лидер; много харизматичен,  хипнотизирате хората около вас. Всички ви вярват; и предизвиквате голяма преданост и лоялност. Надарен оратор,  знаете как да  събудите и да манипулирате емоциите на хората . Вие може да бъде професионален, политически или духовен водач (ако е така, най-вероятно в женски или религиозни групи). Физически ментор, вие подхранвате, направлявате и вдъхновявате.

Луна септил Юпитер

Вие живеете с вяра,която не можете да обясните или не разбирате, и все пак сте непоколебимо вярващ. Знаете,че има по-голяма сила,която работи в живота ви; Усещате я, и като погледнете назад може да видите,че ви е ръководила  през целия ви живот. С вашите знания, може да вдъхновите другите хора,  може да изглеждате като един мъдър и разумен човек.  Отношението ви към живота обикновено е доста положително.

Луна куинконс Юпитер

Избраните от вас убеждения или житейски път може да са причини да се чувствате откъснати от вашето семейство и традиции. Те може да са фундаментално несъвместими или неприемливи на всичко друго, и колкото и да се опитате да ги балансирате, ще изискват постоянни адаптации и корекции. По някакъв начин това може да изисква креативно решение ,  вземането на което в пълно съзнание,  може да  оформи една смесица от най-доброто от двете. Може да почувствате, че емоционално живеете с един крак в две коренно различни свята. Имате усещане за парадокс и загадка, която трябва да решите.

Луна в съвпад Сатурн

Вие сте много резервирани емоционално и ви трудно или неприятно да изразявате емоции. Може да сте чувствали липсата на грижи в началото на живота си, и по този начин да ви е трудно да  дадете. Вие сте натурален учител и лидер, взискателен , винаги извличащ много и най-доброто от другите, особено в рамките на групата. Подхода ви не е глупав и винаги може да разчитате на симпатиите на другите,  това поставя стандарт за отлични постижения, и  може да получите работа (каквото и да поискате) . Имате високи стандарти за себе си и за другите и няма да приемете посредствеността. Вероятно имате естествена тенденция да  търсите уединение.

Луна опозиция Сатурн

Вашият подход към дисциплината и отговорностите не включва това,да се съобразявате с потребностите и чувствата на другите. Трябва ви малко търпение за настроенията, традициите и историята. Вашата загуба на контрол върху собствените ви чувства може да доведе до силни аргументи. Един от резултатите е, че няма да можете да имате подкрепата на хората около вас. Понякога ще трябва да се справяте сами.

Луна тригон или секстил Сатурн

Чувство ви за отговорност  е толкова добре развито, че обикновено участвате в управлението на всяка ситуация. Вие сте дисциплинирани, работите усилено,  добри при организирането на другите хора да работят с вас и за вас. Може би малко прекалено сериозни и скромни,  радвате се на  спартански начин на живот. Отчитате само най-важното. Преднамерената простотата е вашия език. Може да  възпирате себе си и сте склонни да  избягвате социализирането. Другите могат да предпочитат да пазят известна дистанция от вас , тъй като изглеждате доста непристъпно.

Луна квадрат  Сатурн

Чувството ви за организация и самодисциплина ,може да съществува за сметка на вашата емоционална сигурност и усещането за подкрепа. Другите могат да се почувстват отхвърлени от вашия прозаичен подход  и да не са толкова благосклонни към вас, колкото бихте  желали. Това би могло да ви направи много самотни.

Луна квинтил Сатурн

Вашите родители са вдъхновили или стимулирали във вас способността за креативно постигне на каквото си пожелаете. Имате уникален дар за получаване на емоции и те  действат като гориво за вашите постижения. Родителите ви най-вероятно са се сражавали и забавлявали заедно, и са имали  вълнуващи, а понякога и непостоянни, взаимоотношения. Може да сте научили много от тях за това как  креативно да решавате  проблемите и как да го правите по забавен начин. И сте разбрали как да прилагате тези уроци в живота си.

Луна септил Сатурн

Има елемент на съдбата в отношенията ви с родителите  и с всички други. Емоционалната и физическа подкрепата от която имате нужда и уроците на дисциплина и отговорност вероятно  се ръководят от невидима сила. Въпросите на сигурността и постиженията имат странна динамика в живота ви.

Луна куинконс Сатурн

Вашите родители може би не са много свързани; или са живели отделни животи или са буквално разделени. Може би е трябвало да правите постоянни корекции и адаптации да поддържате добри отношения с двамата. Същата динамика се среща във всички ваши въпроси от емоционален характер  в сравнение с целите, отговорността и властта ( вашата собствена или на другите). Там усещате, несъвместимост или изключение, като парадокс  които участва в този процес.

Луна в съвпад с Уран

Може да имате един не традиционен семеен живот и сте склонни да се обграждате с група от независими и ексцентрични приятели. Емоционално,може да бъдете хаотични, не конвенционални и непредсказуеми. Вашият подход към психологията, историята и колектива е романтичен и необичаен. Вашата емоционална сигурност идва от личната свобода и високата визия и ще реагирате на ситуациите в живота, като ги гледате от разширена перспектива.

Луна опозиция Уран

Имате малък интерес в традициите, историята или миналото. Бъдещето е това, което ви вълнува, и сте много идеалистично настроени. С нуждата си да изразите своята индивидуалност и  не конвенционални нагласи сте склонни да пренебрегвате чувствата и нуждите на другите. Не зачитате настроенията. Вие като че ли  се наслаждавате на ефекта на шока, и оспорвате всичко, което е традиционно и обичайно. Трудно ще  получите подкрепа от хората около вас, тъй като те ви възприемат като непредсказуем и трудно ви разбират.

Луна тригон или секстил Уран

Вие сте много оригинални, когато става въпрос за вашия дом и  среда и нещата,който  създавате за себе си. Майка ви може да е била доста ексцентрична или  възпитанието ви  нестандартно. Когато имате пробиви в нещо, те често идват като прозрения за да ви подпомогнат в емоционалните проблеми със сигурността. Този аспект също може да се прояви в намирането на нови и различни начини да си изкарвате прехраната. Може да имате уникални идеи за миналото, както лични, така и колективни. Вие се наслаждавате на всичко, което е ново и различно.

Луна квадрат  Уран

Вашите изисквания са различни  от общоприетите,това  несъответствие  може да доведе да  бъдете отчуждени от онези, които в противен случай биха ви подкрепили. Настоявате за независимост, а това често създава много емоционално напрежение. Изразяването на индивидуалността ви често е за сметка на вашата емоционална сигурност. Нуждата да бъдете различни може да  нарани чувствата на другите или да предизвика недоразумения.

Луна квинтил Уран

Имате вроден талант за разгръщането на индивидуалността на другите и подкрепяте  изразяването на тяхната уникалност. Вашата собствена независимост и уникалност ще срещне подкрепата на  хората около вас, и резултатите ви ще бъдат много креативни. Вие сте физически медитатор, и имат чести прозрения и открития.

Луна септил Уран

Пътя на личностното ви израстване  ще бъде много необичаен, с много пробиви и прозрения, които ще променят съдбата ви. Ранните влияния в живота ви силно подкрепят вашата индивидуалност, и ще се чувствате доста комфортно във вашия вътрешно духовен път, носейки ви  най-висока реализация. Ще намерите много подкрепа за своята уникалност и индивидуалност, макар че  тя често може  да бъде невидима .

Луна куинконс Уран

Вашите емоционални нужди за сигурност, често изглеждат  несъвместими с  изразяването на индивидуалността и независимостта ви. Имате много иновативни и не конвенционални страни, израза на който може да се отрази неблагоприятно на стабилността на ситуацията във вашия дом , или просто да не влизат във вашия начин на живот, без да жертвате подкрепата на тези, от които зависите. Вашите опити за решаване на тази дилема ще изискват чести корекции и адаптации.

Луна в съвпад Нептун

Ще откриете,че миналото, традициите, историята са много интригуващи за вас, и сте склонни да романтизирате миналото. Имате богато въображение, когато става въпрос за проучване на духовността или психологията. Другите  ви намират за мистериозни и очарователни, и вие сте в състояние лесно да ги въвлечете в своя свят на видения и сънища. Може да ги вдъхновите със своите идеали. Вие сте мечтатели, със силни психически способности и вероятно имате   видения.

Луна опозиция Нептун

Вашите идеали и мечти могат да бъдат поддържани за сметка на вашия домашен живот и емоционални нужди. Другите могат да оспорват или да се противопоставят на вашите идеали или видения  в ,който вярвате. Вашата вяра и проявен интерес към духовността , може да не бъде подкрепен от най-близките до вас.

Луна тригон или секстил Нептун

Имате вродено чувство за това, което обществото иска и може да вдъхновявате и примамвате с вашия идеализъм и експанзивна визия. Отнасяте се положително към емоциите и чувствата на другите, и  се справяте с емоционалните и духовни реалности  с много въображение. Много сте добри в  създаването на хубава атмосфера и обстановка, опитни сте в работата с групи.  Също сте много креативни, когато става въпрос за вашия дом и среда. Може да бъдете възприети като бляскави или загадъчни.

Луна квадрат Нептун

Вашите мечти и идеали, може да се сблъскат с тези на вашата околна среда. Може да работите за съвършенството за сметка на личните си емоции и чувства. Другите могат да ви виждат  като нереалистични или измамни, и да не ви дават емоционалната подкрепа от която имате нужда и заслужавате. Вие се борите  да намерите някакъв компромис между идеали и реалност, и сте изправени пред  много труден избор.

Луна квинтил Нептун

Вие имате дар да привличате подкрепата, социалните мечти и духовните преживявания в себе си и другите. Силно интуитивни, вероятно емпатични ако е подчертано от, водни знаци. Може да бъдете надарени поети или музиканти, с чувствителен и трогателен израз на емоциите. Вие може да бъде съзнателно настроени към  космическото ниво на осъзнаване.

Луна септил Нептун

Има неща във вас, който може да не са ви ясни, но се чувствате подтиквани от тях. Духовните или психическите ви преживявания и прозрения ще променят пътя в живота ви, и в ретроспекция, ще видите, че вашият път е била ръководен от съдбата или от някаква невидима сила. Имате големи мечти,от неща  които дълбоко са ви впечатлили. Трябва да се научите да  пускате  съпротивлението и да се носите с него.

Луна куинконс Нептун

Често  чувствате, че вашите емоционални нужди и ангажименти не са съвместими с най-високите ви идеали и мечти. Постоянно трябва да правите корекции в една или друга част от тях,за да запазите живота си в равновесие. Има известен  парадокс или мистерия тук и това е с цел да се провокира логичното ви мислене, за да стигнете до просветление. Опитът да  разрешите тези въпроси ще ви насърчи към голям личен растеж, но може да изпаднете и в застои, тъй като това е динамичен процес на балансиране.

Луна в съвпад с Плутон

Вие винаги успявате да стигнете до съществено значение на истината. Проникването надълбоко и психологическите прозрения при вас са големи. Вие се възприемате като силен и харизматичен; Вашето присъствие в групите има много силен ефект. Другите могат да  чувстват, че нищо не е в тайна от вас, но собствените си най-дълбоки чувства държите скрити. Може да имате политическа или финансова власт и влияние.

Луна опозиция Плутон

Вие сте склонни да криете собствените си емоции, и усърдно избягвате въпросите на лична основа. Но нямате нищо против да влезете в личните дела на другите, обаче, понякога това провокира някои тежки сблъсъци. Тези, близо до вас, не винаги оценяват  вашето проучване в личните им неща, и държат вие да го знаете.

Луна тригон или секстил Плутон

Имате естествена психологическа проницателност, по-специално по отношение на обществените настроения. Вие се справяте с емоционалните и лични въпроси (уязвимите зони) без страх. Хората усещат това  и ви имате доверие по чувствителни въпроси, вътрешни тревоги, както и въпроси, свързани с личната идентичност. Имате реална мисия и чувство за цел.

Луна квадрат  Плутон

Държите  чувствата и емоциите си в себе си и  негодувате на всеки опит да се анализират или да се вникне в тях. Вашият дом и среда  традиционни са прикрити, което е добре. Въпреки, че нямате нищо против да изследвате и да правите дисекция на живота на другите, и не се колебаете да използвате уязвимите чувства, за да манипулирате или да контролирате другите. Това неизбежно поражда напрежение в отношенията ви, и най-вероятно ще получите силни реакции. Тези две части от вас, нуждата от сигурност и приемане, както и необходимостта да се вникнете ,влияете или контролирате другите са най-уязвимите ви места и предизвикват постоянно напрежение.

Луна квинтил Плутон

Вие може да бъдете надарени с дарбата да разбирате и съветвате другите, може да  създадете атмосфера на физическа и емоционална безопасност, в която хората са готови да изложат своята най-уязвима вътрешна същност. Може да стимулирате  самостоятелността в себе си и в другите. Имате инстинкт за настроенията и нуждите на обществото, и бихте могли да  постигнете значително богатство чрез използването на това прозрение в някакъв професионален план.

Луна септил Плутон

Вие сте дълбоко настроени към някаква неизразима сила, някаква божествена намеса, която насочва живота ви. Вероятно сте много харизматични, и това отчасти се дължи на вашата страстна природа. Може да имате голямо влияние върху обществото. Чувството ви за съдба ръководни всичките ви възможности за избор, независимо дали съзнателно или не. Вашето присъствие е силно и мощно.

Луна куинконс с Плутон

Вашите нужди за емоционална сигурност, приемане и подкрепа изглеждат доста несъвместими с някои дълбоки, общи нужди и принципи. Може да има борби за власт в рамките на отношенията заради противоречивите ви нужди в рамките на вашата психика. Имате неумолимо чувство за мисия, и сте готови да жертвате нещо или някой, който не служи на целта ви. Може да покажете много обсесивна сила за влияние и власт.

Луна в съвпад с Хирон

Вие инстинктивно разбирате връзката  ум / тяло и ролята на емоциите в болестите и изцелението. Изправени  сте пред предизвикателството да подобрите състоянието си на дълбока, емоционална рана, вероятно  основано на опита на отхвърляне от майката. Вашият лечебен процес е подкрепен от тези, близо до вас, и се превръща в пътешествие към духовно пробуждане. Вие ще спечелите много разбиране и ще намерите ключове, които можете да споделяте с другите хора. Избягвайте да давате големи правомощия на практикуващите лекари. Вашето изцеление трябва да идва от вътре.

Луна опозиция Хирон

Вие често сте в ролята на Маверик, преследвайки уникален път продиктуван от вътрешно знание и необичайни преживявания. Можете да откриете,че нямате поддръжка в това пътуване, и може от време на време да търсите утеха в традиционните си корени, но истината която сте открили ще продължи да ви заинтригува и  привлича, а вие неизбежно ще изберете да рискувате безопасността си за мъдростта, която ви се предлага.

Луна тригон или секстил с Хирон

Вие имате вродена способност да придобивате задълбочени познания за процеса на лечение, и може да се окажете в ролята на лечител и учител, вероятно започвайки с предизвикателството да подобрите първо своето състояние. Много възможности ще имате , за да учите и преподавате холистичните принципи и методи на лечение. Имате  силна подкрепа  в проучването  на нетрадиционните методи на лечение.

Луна квадрат Хирон

Трябва да се оттеглите ,за да следвате нетрадиционен път на самолечение, и да откриете, че най-близките ви не разбират или не подкрепят  избора ви по този въпрос. Вашият емоционален комфорт и сигурност понякога ще бъдат заложени на карта, и изборите ви ще бъдат трудни . Въпреки това, вие знаете, истината,че само изцелението трябва да бъде от цялостен характер, както и че не бива да правите компромис с раздаването на силата си на външни специалисти.

Луна квинтил Хирон

Вие сте надарени като лечители и учители на духовна мъдрост, с много специални способности да възприемате най-дълбокото ниво на нуждите на другите. Пътят на самолечение става  с намирането на ключове, които могат да бъдат споделяни с другите хора, и вие инстинктивно знаете как да се свържете  на емоционално ниво с тях.Много оригинални и креативни с вдъхновяваща вяра в способността на другите, за  лечение.

 

Луна септил Хирон

Вие интуитивно знаете много неща, които са срещу културните традиции, особено по отношение на холистични методи на лечение. Вашите знания могат да бъдат пренесени от предишния ви житейски опит, а вие се ръководите от Духовния свят, за да намерите начини и ключове за изцеление и духовно познание. Може  да бъдат пожертвани емоционалната подкрепа и приемането от другите на моменти и може да изглеждате като отцепник и да се чувствате като чужденец в собствената си земя, но не може и няма да поставите под въпрос правилността на това, което знаете.

Луна куинконс Хирон

Вие изпитвате странен парадокс по отношение на опитите ви да подобрите състоянието си. Знаете  интуитивно,че вярното изцеление идва от вътре и трябва да бъде цялостно. И все пак този нетрадиционен път не се поддържа, нито дори признава за валиден от тези, който са най-близо до вас. Може да бъде трудно да  намерите или да приложите методите,който  знаете, че са най-добрите, и това може да бъде с цената на вашият емоционален комфорт. Изглежда, че сте изправени пред гатанка  и предизвикателството ,което трябва да  решите, с  много мъдрост от духовното израстване , натрупано в процеса.

Луна съвпад Церера

Вие сте въплъщение на истинска майка, вероятно имате силен интерес към отглеждането,възпитанието и грижите за деца. Имате много близки връзки с децата , независимо дали са вашите или чужди, и ще направите всичко да се грижите за техните нужди. Може много да страдате ако се наложи да се отделите от тях в даден момент, и да се чувствате опустошени от загубата. Имате голямо сърце и може дори  да  чувствате, че всички хора са ваши деца.

Луна опозиция Церера

Вие сте грижовни по природа, като тази роля може понякога да работи срещу  интересите ви, като създава ситуация, на зависимост. Едно дълбоко чувство на раздяла, загуба и скръб може да ви накара да жертвате  вашите идеи за това как нещата трябва да бъдат, и да изисква огромни компромиси, които  чувствате,че трябва да направите. Ролята на майка или глава на семейството  ще роди дълбока трансформация в емоционалния ви свят.

Луна тригон или секстил Церера

Грижите и спечелването на тези около вас за вас, е естествено  и тази роля, ви харесва. Ще бъдете отличен родител, с голямо разбиране и поддръжка спрямо децата. Вие сте дълбоко грижовни  и ще направите всичко, за да осигурите нещата,от който се  нуждаят  вашите деца или  тези, които зависят от вас.

Луна Квадрат  Церера

Вие се чувствате подтикнати  да удовлетворявате нуждите на вашите деца и / или тези, за които се грижите, но все пак понякога да направите това означава да пожертвате собствената си нужда от емоционална сигурност и подкрепа. Може да чувствате, че зависимостта им от вас не е здравословна, и смятате, че е най-добре да  ограничите или да откажете подкрепата си с цел да насърчите  независимостта. Трудни избори,с  които ще се сблъсквате по отношение на това кога и колко грижи да отдавате.

Луна квинтил Церера

Да се грижите за другите ви е  природно дадено, намирането на оригинални и креативни решения за задоволяване на нуждите на хората и осигуряване на сигурност, комфорт и подкрепа. Хората се обръщат към вас за подкрепа и разбиране, и те никога не са разочаровани. Вие сте находчиви, с топло сърце и се раздавате, и всеки се чувства обгрижен във ваше присъствие.

Луна септил Церера

Осигуряването на благоприятна и сигурна среда е съществена част от вашата съдба, и да въплъщавате  ролята на Майката е божествено наложително в живота ви . Възможно е да има кармична ситуация, която изисква изпълнението на това в този ви живот.Раздялата и загубата биха могли да бъдат неразделен елемент в разгръщането на този модел.

Луна куинконс Церера

Тук се изискват постоянни корекции в усилията ви за осигуряване на сигурна и подкрепяща среда за себе си и в предоставянето и  за нуждите на тези, които зависят от вас. Може да изглежда като парадокс, или гатанка,която трябва да решите. Вашите опити да  създадете баланс и да се справите с двете нужди адекватно ще бъде пътя ви към  растежа  и творческите решения, макар че  може да се чувствате разочаровани на моменти.

Луна в съвпад с Паллада

Вие сте емоционално независими и харесвате да разчитате на себе си. Вашият инстинктивен отговор на  ситуациите в живота е интелектуален  и изобретателен, и вие се гордеете със себе си и вашата оригиналност. Защитник  на аутсайдерите, почти винаги сте готови да защитавате потиснатите или тези, които не могат да се защитават сами. Вие сте привърженик на справедливостта и свободата.

Луна опозиция Паллада

Понякога  независимостта ви подкопава емоционалното ви изразяване или подкрепата от другите. Вие като че ли сте малко по-непристъпни, и изглеждате, като че ли не се нуждаете от никого. Можете да го повярвате в себе си, но вие също желаете комфортна и  безопасна зона или подкрепа. Може да откриете,че се налага да избирате между любовта и осъществяването на вашата артистична изява. Това винаги е труден избор.

Луна тригон или секстил  Паллада

Може да намерите много подкрепа за  артистичността  и интелектуалността   си . Много възможности ще ви бъдат предоставени, за да преследвате тези дейности, и на свой ред може да бъдете ментор или да спонсорирате   творчеството на другите. Вие може да бъдете много ефективен и успешен политически активист. Отличен оратор и страстен привърженик на правосъдието.

Луна квадрат Паллада

Вашата интелектуална страна иска да бъде отвъд емоционалните ви нужди. Вашето желание за независимост има тенденция за подкопава емоционалното ви изразяване или подкрепата от другите. Вие като че ли сте малко по-непристъпни, и изглеждате, като че ли не се нуждаете от никого. Можете да го повярвате в себе си, но вие също желаете комфортна и  безопасна зона или подкрепа. Може да откриете,че се налага да избирате между любовта и осъществяването на вашата артистична изявява. Това винаги е труден избор. Най-добре е да  намерите творчески начин да задоволите и двете потребности.

Луна квинтил  Паллада

Вие имате забележителна способност, креативно  да изразите точно това, което обществото иска или има нужда, и този талант може да ви донесе много удовлетворение в живота , както и много промени. Вие сте защитник на беззащитните, покровител на безпомощните и онеправданите. Много от тях може да се намират под  защита на вашето  крило.

Луна септил Паллада

Има някакъв елемент на съдбата, или усещане за божествен подтик във вашата роля като защитник на безпомощните, защитник на справедливостта и поддръжник на изкуството. Вие сте независими и креативни, силно изобретателни в разгръщането на мисията, каквото и да е тя. Може да бъде трудно за тези около вас, понякога дори и за вас, да разберете защо трябва да правите това, което правите. Отговорите лежат отвъд логиката, може би отвъд познанието.

Луна куинконс  Паллада

Вашите артистични и интелектуални занимания не се поддържат, или може би дори и не получават признание от страна на тези, които са най-близо и като цяло най-стимулиращи за вас. Може да го намерите разочароващо или парадоксално, и дори да се опитате, не  изглежда да сте в състояние да  съчетаете тези два елемента в живота си. Корекции непрекъснато ще трябват, за да се поддържа баланс между тях, но този модел може да бъде много креативен по отношение на личностното израстване.

Луна в съвпад с Юнона

Вие може да се ръководите от желанията и поривите си, вероятно сте влюбени в любовта. Не сте емоционално сигурни или не ви е удобно сами, и вероятно ще използвате всичките си съблазнителни таланти, за да си осигурите половинка в живота . Вие сте прекалено загрижени с обичайте, формите и изявите на една връзка, може би дори  повече от емоционалното съдържание, и може да бъдете ревниви до крайност. Ставате страшен враг на всеки натрапник.

Луна опозиция Юнона

Вашият емоционален комфорт и сигурност и нуждата ви от социално приемлива  връзка може да е в противоречие,  и постигането на баланс  може да е трудно, но е много важно за вашето щастие. Може да се наложи да избирате между това да бъдете щастливи или да бъдете с подходящ човек; да угодите на общество или  да намерите емоционално удовлетворение. Вместо да избирате от тези ситуации,  е препоръчително да  направите място и за двете в живота си по някакъв начин. Това е област, където трябва да правите компромис и.

Луна тригон или секстил Юнона

Може да процъфтявате  във една връзка, и да откриете,че тя е  от съществено значение за вашата емоционална сигурност и комфорт. Много възможности и предимства могат да идват при вас въз основа на партньора или като косвен резултат от партньора ви (както и от приятели или връзки). Бракът подобрява вашата ситуация в живота, тъй като,за вас това е най-естествения и приятен начин да се живее.

Луна квадрат Юнона

Обичайте и официалността на брака могат да представляват заплаха за вашата емоционална сигурност и комфорт, и най-вероятно ще има някои трудни решения, който трябва да вземете тук. Може да бъдете притиснати да се ожените, когато  не се чувствате готови, или може да откриете, че бракът  / или вашият партньор ви отделят от другите източници на емоционален комфорт и сигурност, като семейството и приятелите ви.

Луна квинтил Юнона

Имате дарба да бъдете, идеалния партньор,  знаете как да направите  връзката вълнуваща и стимулираща. Може да бъдете закачливи, неспокойни, непредсказуеми, романтични и изразителни, и имате начин как да запазите интереса на вашия любим . Вие сте доста изобретателни в тази специална форма на любовното изкуство, и тя отговаря напълно на вашите нужди. Вашето емоционално задоволство се основава на това взаимодействие.

Луна септил Юнона

Има елемент на съдбата, кармата или божествената намеса, участваща в брака (или еквивалентна) връзка. Връзката е много дълбока и може да отнеме няколко живота, но е много завладяваща. Вие не може да разберете защо сте заедно, връзката може да не се поддава на логиката или да бъде извън социалните норми, но  чувствате,че няма друг избор за вас, това е божествено наложено.

Луна куинконс  Юнона

Вашият съпруг, може да не успее да направи добра връзка с вас , нито  с вашето семейство и приятели, може да има усещане все едно няма връзка, нито дори взаимно признаване на такава между тях. Това може да бъде доста разочароващо и да изглежда парадоксално или иронично. Вие също може да почувствате отвращение към брака по принцип, чувството, че това не е приложимо в живота ви. Не лесно да се намери  баланса между брака и емоционалния комфорт, но опитът или необходимостта да се опита,може да бъде доста креативен и продуктивен за личностното ви израстване.

Луна в съвпад Веста

Вашият характер е много набожен, и вашата емоционална сигурност идва от отдаването на това. Вие вероятно сте дълбоко духовни или чувствителни, притежаващи идеална чистота и уважение към другите . Може да се чувствате омъжени за Духа, или най-малко, дълбоко посветени на дома или църквата.

Луна опозиция Веста

Най-вероятно ще трябва да вземете някои трудни решения,по отношение на вашата емоционална сигурност и подкрепа  като цяло, и вашата преданост към  религията или културните традиции. Тези два елемента на живота ви, не винаги ще е лесно да се балансират. Опитвате се да избегнете  изборите или по-скоро търсите начин да  правите компромиси, така че да отговорите на изискванията  в живота ви.

Луна тригон или секстил Веста

Имате страхотна емоционална дълбочина, вашата преданост и всеотдайност са инстинктивни и страстни. Уважавате светостта на олтара и на домашното огнище, може да създадете и поддържате среда на сигурност и преданост. Може да  имате, възможности, подкрепа  и успех в някои от чиновническите или религиозните професии. Също може да изберете живот в духовна среда.

Луна квадрат Веста

Вашият избор на религия или духовен път може да ви постави в противоречие със семейството, приятели и тези, които обикновено ви подкрепят. Предаността ви ,чиракуването или специалните отношения към истината, може да създадат необходимост от някои трудни избори. Опитайте се да не  виждате всичко в черно бяло. И двете са валидни в рамките на нуждите на вашето същество. Направете усилие  да поемете риска да намерите решение за очевидната дилема, от това усилие живота ви ще стане по- здрав и стабилен .

Луна квинтил Веста

Имате един благочестив характер и дар за приемане на вашия дом за светилище. Може да почитате святостта на олтара и домашното огнище,  вашата преданост е страстна и непоколебима. Имате емоционални безпокойства, че трябва да  търсите, откривате и създавате, а артистичните прояви на тази динамика могат да бъдат доста забележителни. Има елемент на гении във вашето  творческо изразяване.

Луна септил Веста

Вие сте вероятно сте родени мистици,  дълбоко духовни и предани по природа. Животът ви изглежда режисиран от невидими сили, имате опит от божествената намеса в живота ви.   Емоционално изпълнени сте чрез изразяване на отношенията ви в ежедневието с Духа . Изглежда, че сте предназначени да се грижите за другите, и да намерите тази  роля уникална и пълноценна.

Луна куинконс Веста

Идеалите и истината,на  който сте посветени, изглеждат странно несвързани с вашето семейство, приятели и други източници на емоционална сигурност. Опитвате  се да  намерите обща основа,но това е  отчайващо и трудно постижимо. Изглежда като парадокс или гатанка в живота ви. Чести промени трябва да бъдат правени, за да се намери баланс, а дори и като ги направите, не може да се запазят за дълго. Научете   се да се адаптирате към разликите и да приемете, че има малко или никакво взаимно признание между тях.

Луна в съвпад с Асцендент

Вие сте мили, спокойни ,забавни и говорите лесно пред другите. Много отворени за емоциите и намерите естествено и спонтанно да ги изразявате. Другите усещат, вашата подкрепа и загриженост за тях , и ви се доверяват .

Луна опозиция Асцендент

Любовта ви към  групи и социални дейности, може да ви направи по-малко загрижени за личните ви чувства и прояви, отколкото за взаимоотношенията от всякакъв вид. Другите ви намират  много отворени към споделянето и сътрудничеството. Бъдете внимателни, да не  жертвате твърде много от  собствените си нужди за сметка на приемането от другите.

Луна тригон или секстил Асцендент

Вие винаги се вписвате добре в групите, и успявате да изразите идеите си лесно. Често се оказвате в центъра на сцената, под светлината на прожекторите. Имате способ за изразяване на това, което другите  чувстват или това, което те най-много искат и трябва да чуят. Вашата грижовна природа и подкрепа за нуждите на другите, ви правят  доста популярни.

Луна квадрат Асцендент

Вашите близки връзки в дома,семейството, както и притесненията в кариерата, може да ограничат социалния ви живот и лична изява. Другите могат да ви намират малко разсеяни и лишени от социални умения. Може да  чувствате известно съжаление или напрежение от тази ситуация.

Луна квинтил Асцендент

Имате природен дар да печелите  подкрепа чрез реализация  на вашата индивидуалност. Вие сте много творчески  изразявате своята идентичност чрез вашия дом и околна среда, и  намирате тази дейност доста удовлетворяваща. Може да преуспявате от промяната в заобикалящата ви среда, така че никога да не завършите напълно създаването на вашия дом.

Луна септил Асцендент

Имате силна уникална връзка с майка си (или еквивалентна), има елемент на съдбата или божествена предопределеност тук. Може да откриете, че най-големите успехи и развитие   идват чрез дейности или лица, в рамките на вашата домашна обстановка. Вие се чувствате принудени да изпълнявате някои роли, свързани с грижите, и затова като че ли има причина или източник, доста отвъд обикновената логика или лична нужда.

Луна куинконс Асцендент

Вашата нужда от емоционална сигурност и подкрепа често ще изглежда в противоречие с нуждата ви да изразите своята идентичност. Изглежда има някаква загадка или парадокс тук, и са необходими постоянни корекции, за да се съгласуват или  да се балансират тези нужди. Тези, които са най-близо до вас, по-специално  майка ви, не може да ви види,така както виждате себе си. Чувството ви  за идентичност и самоуважението ви може да бъдат засегнато от това погрешно схващане. Това е предизвикателство  вашата самоизява да бъде по ясна и голяма.

Луна в съвпад с MC

Вие сте експерт в възприемането или предвиждането на обществените настроения. Вашият инстинкт за групова психологическа динамика може да ви постави в ролята на лидер  в групови ситуации. Имате дълбоко вникване в чувствата и емоционалните нужди на хората. Признаване  ще получите за вашата роля на грижовни хора.

Луна опозиция MC

Вие сте най-щастливи, когато сте у дома, със семейството или с онези, с които да се радвате на взаимна подкрепа. Отношенията с майка ви са много важни за вас, и имате връзка през целия живот. Склонни сте да  избягвате светлината на прожекторите, не сте особено мотивирани от славата и богатството, по-скоро ще се съсредоточите върху емоционалната си сигурност и осигуряване на комфорт и безопасност за хората, които обичате.

Луна тригон или секстил MC

Вашата кариера или призвание е подкрепено от семейството ви и най-близките до вас. Много ползи идват при вас чрез жените или майка ви. Вие като че ли разбирате и предвиждате какви са  нуждите и желанията на обществото, и бихте могли да се справите много добре в областта на маркетинга или продажбите.

Луна квадрат  MC

Може да пренебрегвате дома ,семейството или кариерата си (или и двете) в полза на един активен социален живот. Вашата основна цел са взаимоотношенията, които правите с другите хора, и като наблягате на добрия външен вид.

Луна квинтил MC

Вие имате дар за връзките с обществеността и сте в състояние да прочетете общественото настроение и да предвидите  тенденциите. Най-близките са тия,който най вече ви подкрепят  и може да ви вдъхновят и стимулират творчески, и това да ви донесе  признание. Може да се считате за изключителни, неспокойни и понякога нервни, но винаги сте оригинални.

Луна септил MC

Силата ви за постижения и признание има своите корени в началото на живота ви, и вероятно сте били силно повлияни от връзката с майка ви. Има елемент на съдбата или божествена намеса, която ви кара да се стремите непрекъснато да достигнете до най-високият си потенциал.

Луна куинконс MC

Налице е парадокс в живота ви по отношение на вашия домашен живот и постиженията и признанието. Вашите амбиции изглеждат несъвместими с вашата нужда от емоционална сигурност и подкрепа. Трябва да направите много корекции, за да постигнете баланс и трайна хармония,дори да ви се изплъзва. Процесът може да бъде много творчески, макар и понякога стресиращ.

Луна съвпад Северен Възел

Вие сте ентусиазирани, популярни, щедри и в състояние да се разбирате успешно с жени или обществеността. Имате интерес към религията. Може да се възползвате от общественото мнение или тенденции, но, ако не сте достатъчно предвидливи за предприятията си, може да пострадате .

Луна опозиция Северен Възел

Винаги сте на грешното място в грешното време или ще кажете нещо погрешно на неподходящите хора. Вие не може да разчитате на сътрудничеството на другите и трябва постоянно да използвате собствените си ресурси. Склонни сте да се изолирате емоционално. В състояние сте да се възползвате максимално от това, което имате (което, често, може да не е много) и имате силен, смел и решителен характер.

Луна секстил или тригон Северен Възел

Вие сте в състояние да координирате събитията по начин, който съвпада с общественото мнение. Популярни сте и може да разчитате на помощта на вашето семейство.

Луна квадрат Северен Възел

Отношенията ви с жени, които могат да помогнат да изпълните амбициите и да получите обществено признание са трудни. Публичните мнения и тенденции могат да създават тривиални проблеми, често в дома ви. Вашите емоции и общественото мнение често са в противоречие.

Ако сайта ви е харесал,моля подкрепете ни!

Рак
Слънце в Рак
Телец
Луна в Телец
23 градуса
Намаляващ полумесец
Намаляващ полумесец
26 дни
Powered by Saxum