Хирон в знаците

 

 

Хирон в Овен:

Вие сте в търсене,  да  разберете своята идентичност и цел. Смели сте, и може да бъдете пионер или новатор по някакъв начин. Вероятно сте неспокойни, освен ако не сте изключително активни. Нетърпеливи  да се спуснете по пистата за да намерите  отговорите, които търсите,  твърде голямото ограничение може да ви подлуди. Вие естествено си резонирате  с война / лечител  Хирон, и за да бъдете и да се чувствате изрядно, трябва да  намерите начин да  вземете,тази  сила и да я  изразите в рамките на живота си.

Хирон в Телец:

Вашият живот е олицетворение на търсене на стойностите на живота във физически план, за вас е  критично важно  да  определите, какво е правилно или грешно, трайно или мимолетно. Вие  вероятно не сте новатор, но имате силен стремеж да  запазите ценностите си  и да ги подкрепите с нещо, което вече съществува. Позицията на дома на Хирон, показва вида на стойностите, от които се интересувате. Не подценявайте стойността на дарбата си, защото не сте изобретател на нещо ново и уникално в света. Вашата работа е като пазител на ценностите, и вашата роля е от решаващо значение. Може би имате способността да се справяте много добре с много малко.

Хирон в Близнаци:

Вашето изпитание е намирането на нови форми на възприятие и интеграция. Вие сте физически учител и комуникатор, а процесът на пробуждане на Хирон ще бъде приятен за вас, тъй като Близнаци процъфтяват благодарение на живота и новите преживявания. Вашият тоник е осъзнаването, вашата мисия е  разбирането на мисловните модели на вашата култура, така че да може да си помогнете  за оформянето и промените на своите. Предизвикателството ви  е да се научите, че начина, по който мислите,  създава реалността, която преживявате, и  следователно може да я промените като съзнателно променяте вашите мисловни модели. Вие  сте склонни да бъдете много приспособени  към масовото съзнание и да работите за осъществяване на промените, в които вярвате. Много  сте проницателни  за движението на електрическите енергии в тялото, и сте в състояние лесно да се пригодите и да  проявите енергията на Уран.

Хирон в Рак:

Вашето лечебно оздравяване  или пътя  за откриване на процедурата за това трябва да направите,чрез  културните си корени , свързани с личното ви предпазване и принадлежност. Склонни сте  да имате силни връзки с миналото и предците си , и може да се чувствате дълбоко застрашени от настоящата криза на Земята, както и от липсата на сигурност,която се  проявява в днешната  култура. Вашето предизвикателство е да  си признаете,че имате власт, за да създадете своя собствена сигурност, и по този начин, ще откриете ключове, които може да споделяте с другите хора. Може би най-голямото предизвикателство е да се освободите от моделите на страх около въпросите, свързани с безопасността, и да резонирате  със силата на собствената си свободна воля. Трябва да се научите на креативност, себеизразяване,  да бъдете  весели и да запазите чувството си  за хумор,което  ще ви бъде много полезно по пътя , който може да бъде много  труден, поне докато не преодолеете  призракът на страха. Поставянето на  Хирон  в този дом ,показва областта на живота, в която ще търсите освобождаване от задръжките и ограниченията на Сатурн, докато не намерите освобождаването базирано на Уран.

Хирон в Лъв:

Вашият път на изцеление  ще бъде творчеството и щастието, най-голямото ви предизвикателство  е да  идентифицирате личните си желания и его, като противопоставите  големите си желания, и същността на душата си. Колкото по-голямо е вашето ниво на креативност, толкова по-изкушаващо е да предявявате личното си его, но по този начин,ще намалите притока на вдъхновение. Ключът е разбирането, че личността и егото са тръбопроводи, вдъхновението идва от отвъд това ниво. Не става дума за опит да унищожите собственото си его, което би могло да представлява опасност за вас, докато не сте  развили способността да се справяте с чистата енергия на Уран. Ролята на Хирон е да  преодолеете ограничението на Сатурн и да стигнете до  вдъхновението и освобождението на Уран . Тези въпроси са поставени остро на фокус там, където той се появява във вашата диаграма, и дома описва областта на живот, в който драмата се разиграва. Най-дълбоките ви нужди,най-вероятно е да идентифицирате целта си, най-ясно,колкото е възможно и с уважение към творческия процес  и пътя си да започнете  процедурата. Вашата воля е от ключово значение, и колкото повече я доближавате до резонанс с космическата воля, толкова повече вашия път ще бъде един празник.

Хирон в Дева:

Преминаването на Хирон през този знак отнема само двадесет месеца на всеки петдесет години и неговата работа тук е интензивна и концентрирана. Вие сте фини и взискателни по природа и може да имате натрапчива склонност да бъдете контролиращи и  работохолици, поне докато не придобиете майсторството и  уменията които смятате, че трябва да имате. Добро разположение за хора свързани  със здравето, във всяка една област,но вие трябва да се научите да се чувствате удобно с непредвидимостта на работата и действието на Урановата енергия, така,че тя да може да протича свободно. Имате естествено разбиране за Сатурновите крайни противоположности, за да приведете  принципите във форми без привързаност. Вие сте склонни да се противопоставяте на енергията на Уран, тъй като тя ви изглежда смущаваща, непредсказуема и понякога неразбираема. След като успеете да   приемете въздействието му , може да приемете естествено  ролята на войн лечител, и да откриете ,какъв  забележителен  талант за изцеление  притежавате. Много е  вероятно да се насочите към лечение чрез ръцете , или да използвате ръцете си в  работа  си по някакъв начин. Имате отлично чувство за време.

Хирон във Везни:

Вашият  път минава през  свързаността и намирането на баланс и хармония чрез огледалното отражение на отношенията. Вие имате склонност да оценявате себе си от отговора  на другите, затова имате нужда от силни връзки, които да ви осигуряват обилно, с обратно отношение. Може да имате необичайно силна връзка с доминиращ родител, както и някой проблеми свързани с компромисите и властта. Вашата непоносимост към несправедливостта може да прерасне в почти омраза към нея, имате дълбоки  нужди  наистина да знаете кога нещо е справедливо и кога не. Вие се чувствате принудени да  претеглите и балансирате ситуациите. Погледнете към позицията на Хирон в дома за да разберете ,мястото в живота си, където  е най-вероятно да се съсредоточи този процес. Имате голям  артистичен талант и творческите изяви може да бъдат много полезни за вас в процеса на изработване на полярността на себе си и другите, както се подразбира от това разположение. Баланса и правосъдието са мощни нужди за работата ви по изцелението си .

Хирон в Скорпион:

Вие като че ли сте съставен от неумолимите енергии на трансформацията и еволюцията на Плутон. Енергията за тази трансформация  идва от  Хирон, но дълбочината и интензивността на търсенето идва от силата на владетеля на Скорпион, Плутон. Тези влияния заедно ще доведат до много дълбоки еволюционни промени, които ще ви подтикват по пътя на възстановяването и прераждането. С Хирон в Скорпион сте изправени пред смъртна криза или  избори на живот и смърт, свързани с въпросите на дома където е Хирон . Вие ще изпитате близки срещи със смъртта, или дълбоки лични загуби, [много вероятно около 30-годишна възраст], търсенето на страстта също за вас има на "живот и смърт" значение. Имате високи нива на чувствителност към "подземния свят", окултните сили и емоционалната сила и кундалините енергии. Може и да си спомняте преживявания на Земята, когато тези способности не са били табу в културата, и  може да копнеете за тази свобода и смятате, че никой не може да разбере как се чувствате. Ключът към  започване на лечебната ви  работа е признаването  на властта си, определяне на стойностите ви по такъв начин, че вашата сила по-скоро да се изразява, отколкото да е потисната. Възпирането или избягването на вашата присъща власт може да доведе до сериозни здравословни проблеми, така че е наложително, да  присъедините  тази енергия по някакъв начин и да и дадете израз в живота си.

Хирон в Стрелец:

Вашето предизвикателство свързано с Хирон е трансформацията и има нещо общо с интегрирането на Висшия Аз, или същността на душата  , във вашето съзнание. Имате инстинктивно съзвучие с учителите на висшето знание, и може да извършите много духовни търсения и опознаване на много пътища в желанието си да въплътите тази мъдрост. В крайна сметка през това търсене, ще успеете да разберете, че вие сте водопровода, мъдростта и знанията, към които се стремите и те ще бъдат намерени   само във вас. След това може да престанете да  търсите в света , възнесените майстори, и да почнете да слушате  капитана в рамките на собственото си сърце. Вашият път е една нарастващата осведоменост, а вие имате потенциала да се учите и да се родите с ново съзнание на кундалини като лечебната сила в телата си. Истинското изцеление не идва чрез отговорите намерени от ума, въпреки че и те са необходими за вас, а чрез интегриране на кундалинната електрическа енергия . Умът може да ви отведе само до  един момент, и след това  трябва да се направи скок с вярата и да предостави  процеса  , доверявайки се на вашия Висш Аз да  го ръководи .

Хирон в Козирог:

Съществува кармичен проблем  за вас в постигането на успех за стремежите ви, и дома където е  Хирон ще ви разкаже за естеството на това приключение. Вашето предизвикателство е да  намерите баланс между успеха и грижите за другите. Имате потенциал за постигане на висока степен на успех в началото на живота си, а вие отдавате голямо значение и гордост на вашите постижения. Дори ако успехът не дойде рано, никога не губите вяра, че ще постигнете целта си. Въпреки усилената работа се изисква винаги с Козирог, вие сте силно мотивирани, и затова тази част е по-лесно за вас, отколкото направи място в живота си за спечелването, радост и чувство за хумор. Трябва да се научите наистина да слушате другите, и да признаете валидността на пътищата, различни от вашите собствени. В противен случай, дори и да постигнете целите си, ще се окаже,че се  чувствате недооценени и сами.

Хирон във Водолей:

Вашето най-голямото предизвикателство е да се свържете с дълбоко с Земята, и да станете по-замен. Вие естествено резонирате с галактическите  хармонични вибрации, и проявявате висока степен на идеализъм. Имате големи  възможности и дарби да направите   мост между структурата на Сатурн и  електрическата енергия на Уран "[наричана  кундалини във физическото тяло]. Често може да чувствате разочарование от липсата на идеализъм в културата в която сте родени, и повтарящите се разочарования може да ви отведат към изолация. За да можете да започнете и изпълните  изцелението на Хирон,  е важно да се научите да цените ученето чрез опит, както и да практикувате търпение и да сте по-земен. Баланс на идеализма и практичността е необходима, за да се роди най-високото ви съзнание.

Хирон в Риби:

Вашият първоначален път е,  свързването с Универсалното единство, което да се предаде на божественото. Вие сте силно настроени към фините енергии, и  може да имате много по-различно определение на понятието "реалност", отколкото е обичайно, тъй като  танцувате в ритъма на космическият  барабан ". Вашата чувствителност ви кара да сте уязвими към астралните влияния, и ще чувствате нужда да признаете естеството на тези енергии. Трябва да сте наясно, и да не живеете в негативни мисловни модели, тъй като тези астрални лица могат да се прикрепят към вас и да ви е трудно да се освободите от тях. Ако това се случи, може да се нуждаете от помощ , така че да можете да изразите най-големият  потенциал от това разположение, което е възторжен мистицизъм и единство с цялото творение. Би било добре за вас да научите техники за астрална защита. Вие сте склонни да имат спонтанни преживявания на трансцендентност, и носите в себе си идеала за една космическа хармония на Земята. Хирон тук е един чудесен инструмент, с който ще сте в състояние да  чувствате сърцето на Вселената. Вашето предизвикателство е да имате търпение и толерантност към тези, които не разполагат с вашата проницателност и които се управляват от страх и ограниченията, който не си позволяват да  приемат идеите ви с оглед на страха, базиран на видяното в живота. Отворете  сърцето си и то ще пусне своите големи подаръци.

Ако сайта ви е харесал,моля подкрепете ни!

Рак
Слънце в Рак
Телец
Луна в Телец
23 градуса
Намаляващ полумесец
Намаляващ полумесец
26 дни
Powered by Saxum