Хороскопи

Всеки от вас поне веднъж в живота си, е пожелал да надникне в бъдещето. Някой са пробвали това, с ходене при врачки, магове, астролози…и са останали разочаровани. Други са получили отговорите, който са искали. Трети никога не са опитвали, базирайки се на желязната логика, че всичко е  измама.Четейки, всекидневните вестникарски хороскопи, много хора остават с това убеждение. Но ,трябва да се отбележи, че в своята същност те са по скоро пожелания и универсални мисли, генерирани на случаен принцип. Ако говорим за хороскопите за по дълго време/месечни,годишни/, при тях положението е малко по-различно. Те биха могли да хванат нюанси от общата картинка, но както препоръчват повечето западни астролози, трябва да се чете не  за слънчевата зодия а за асцедента. Общото и при едните и другите е, че никога няма да са дори 50% верни. За съставянето на един истински хороскоп е нужен часа на раждане. Без него, хороскопа ви никога няма да бъде точен.

 Естествено за да се направи точно предсказание, трябва да се състави натална карта, която отразява математически точните позициите на планетите, Слънцето и Луната в часа, датата и мястото на раждането. Тя ще ви даде поглед върху вашия характер и личен потенциал в  живота, ще посочи силните страни, които имате, както и предизвикателствата, които ще срещнете. 

Хороскопите, който се предлагат на сайта, са достатъчно общи и описват само най-ярките черти на характера на човека или отразяват /при предсказателните хороскопи/ по значимите транзити и аспекти.
Съществува много голямо разнообразие от хороскопи, както се казва за всеки вкус. Тук на сайта ви предлагаме, годишни, месечни, седмични и дневен хороскоп.

Водолей
Слънце в Водолей
Овен
Луна в Овен
22 градуса
Първа четвърт
Първа четвърт
6 дни
Powered by Saxum