Аспекти на Марс

 

 

 

Марс в съвпад с Юпитер

Кариерата ви е с най-висок приоритет, и вашата енергия, и амбиция са почти безгранични. Вие имате голям заразителен ентусиазъм  и сте естествени лидер и мотиватори. Чувството ви за време е безупречно, а  решенията ви са отлични и  спонтанни. Имате енергия и възможности лесно да постигнете целите си.

Марс опозиция на Юпитер

Вашите импулсивни решения могат да направят нещата трудни за вас, особено при вземането на решения за кариерата, които не са добре обмислени. Професионалните решения могат да се окажат лоши, а прибързаните ходове могат да работят срещу вашия напредък и дългосрочно благополучие. Има тенденция да се противопоставяте или да се съпротивлявате на тези, които биха могли да са от полза за вас, и  изглежда  твърде често влизате  в конфликт с босове или учители.

Марс тригон или секстил Юпитер

Огромната амбиция и като цяло отличните решения,който взимате  може да доведат до реални постижения. Имате изобилие от енергия и натурален ентусиазъм и се хвърляте  с цялото си сърце в  задачите. Вашите естествени лидерски способности и безрезервни усилия ще ви отведат далеч в преследване на целите ви.

Марс квадрат Юпитер

Има тенденция при вас да взимате бързи решения,който  може да подкопаят вашия успех. Реагирате емоционално на ситуациите и  правите импулсивни решения, които може да не ви служат добре в дългосрочен план. Бъдете наясно с тази тенденция да се противопоставяте на определени органи или догми, понякога и в собствена вреда. Опитайте се да премислите нещата, преди да направите  избора си на професия. И се уверете, че приемате вярвания, които ви служат и правят живота ви по-добър и по-щастлив.

Марс квинтил Юпитер

Вие сте надарени  ръководители или лидери. Физически мотивирани,  дълбоко вдъхновени и следователно може да вдъхновите и другите да полагат всички усилия. Преценката ви изглежда безупречна,  влагате интуитивен смисъл , което води до голям потенциал за постижения. Вашето вдъхновение и ентусиазъм може да бъде доста драматично, имате творчески усет, и сте обекти на възхищение, пример и  подражание от мнозина.

Марс септил Юпитер

Вашият път в живота изглежда  се ръководи от Духа, и вашата страст и отдаденост  прави избора ви ясен и безспорен. Имате чувство за божествена мисия, и сте склонни да я следвате без съмнения, и да измервате успеха си от това колко добре сте изразили най-дълбоките си идеали и вдъхновения. Една кариера като духовен водач или духовник е много вероятна.

Марс в куинконс Юпитер

Вашият страстен характер, може да бъде несъвместим с добрите избори в живота. Може да изглежда парадоксално за вас, че нещата, за които имате най-голям ентусиазъм ,нямат почти никаква връзка с пътя на живота или учението към което се придържате. Може да изразходвате значителна енергия ,като се опитвате да намерите пътя на живота си, който включва това, което кара сърцето ви да пее, и може да го намерите само за да загубите нишката и  да започнете отначало…

Марс в съвпад Сатурн

Имате огромна мотивация и постоянство, и ще се изразходвате цялото си количество  време и енергия, за да постигнете целите си. Успехът  може да не дойде бързо или лесно, но с такива усилия и амбиция, той трябва в крайна сметка да се реализира. Вашето предизвикателство е да овладеете избухливостта си и да,изграждате живота си  на здрава основи. Никога не губете от погледа си за дълго  дългосрочната си цел.

Марс опозиция Сатурн

Може да има яма между вас и властта и твърде често , открито  се противопоставяте или  влизате в конфликт със статуквото. Изнервяте се и избухвате, тъй като искате да е шампион всеки победен и отстоявате правото на греши на всеки. Този подход понякога ще работи срещу собствения ви  интерес. Ще трябва  да изберете вашите битки мъдро, защото никой не може да ги поеме. Горещите първоначални реакции могат да бъдат вредни за вашите дългосрочни цели.

Марс тригон или секстил Сатурн

Имате изключителна самодисциплина и решимост. Вие сте в състояние да си поставите цели и след това да хвърлите значителни усилия за постигането им. Стабилни зад волана на живота, мотивирани и последователни в напредъка си, и следователно в състояние да постигнете много. Може да работите добре самостоятелно и може да се разчита на вас,да завършите каквито и задачи да ви да дадени. Отговорни, надеждни и компетентни.

Марс квадрат Сатурн

Често може да влизате в конфликт с  властите. Можете да реагирате на ситуациите, с голяма страст, но вашият начин на действие може да бъде пагубен за дългосрочните ви цели . Имате склонност да действате прибързано, без да мислите, първо за проблема , и така да подкопавате собствения си успех. Бунтувате се срещу властта и ограниченията.

Марс квинтил Сатурн

Имате изключителен талант да насочвате  енергията си ефективно,за да  постигнете  целите, които сте задали на себе си. Силно мотивирани и ентусиазирани, в състояние сте да поддържате последователни усилията си към постигане на успех. Много креативни в решаване на проблемите си, знаете кога да действате и кога да чакате. Вие сте вдъхновение за другите, и може да бъдете много ефективен мотивационен лидер.

Марс септил Сатурн

Може да сте предназначени да постигнете нещо  велико. Вашите цели като че ли се ръководят от невидимите светове, и  няма  въпрос по който да се съмнявате в правотата си, дори и когато  не изглеждат логични или практични. Може да  чувствате ръката на божествената намеса често, когато избирате вашия курс на действие. Страстни и постоянни в усилията си.

Марс в куинконс Сатурн

Може да изпитате много трудности в поддържането на постоянни усилия за постигането на вашите дългосрочни цели. Може да устоявате  идеите и целите си, и предпочитате да следвате чувствата си. Това би могло да бъде пречка за успеха ви, макар,че вие вярвате, че светския успех няма значение и  може да бъдете доста разочаровани, и да се чувствате сякаш сте забити в един коловоз. Вашите импулсивни действия често възпрепятстват постигането на успех.

Марс в съвпад с Уран

Вие сте страстни и непредсказуеми, много вероятно е да се борите срещу, съкровените убеждения или институции. Имате възможността да вдъхновите и мотивирате другите към действие, макар че то може да бъде зле замислено. Вие сте много импулсивни, идеалисти и революционери. Не традиционни и независими, имате непоносимост към половинчатите мерки и може да реагирате, без да виждате последиците. Вероятно сте доста непокорни и темпераментни. Може да бъдете  гений и изобретател в механиката.

Марс опозиция  Уран

Вашият живот може да бъде прекъсван често от непредсказуемите действия или реакции на някого, с когото сте тясно свързани . Може  много трудно да поддържате, последователен курса си на действие, влияния извън вас, може внезапно и неочаквано да променят баланса ви. Поставяте себе си срещу революционните идеали и активно да им се противопоставяте, което води до липса на спонтанност и може да се почувствате ,като забити в един коловоз.

Марс тригон или секстил Уран

Вие сте изключителни новатори и пред вас се очертават, забележителни открития и прозрения. Може да бъдете изобретатели, много надарени в разбирането машините, особено на електрическите или електронните устройства. Оригинални мислители, лесно може да се измъкнете от калъпа на конвенцията и да намерите нови и ефективни начини за решаване на проблемите и постигането на желаните резултати.

Марс квадрат Уран

Вие може да бъде изключително импулсивни , но ви е трудно да действате самостоятелно. Склонни сте да реагирате отрицателно на внезапната промяна и се противопоставяте на , радикалния идеализъм. Със силен вулканичен темперамент, изпитвате  чувство на дилема около въпросите за независимостта, спонтанността и не конвенционалността. Не сте много последователни  и вашите усилия могат да бъдат разпръснати и неефективни.

Марс квинтил Уран

Вие вероятно са гений с електрическите и електронните машини. Имате дар за намиране на нестандартни решения на предизвикателствата, и знаете как да насочите енергията си и действията си към постигане на вашите най-идеалистични или нестандартни виждания. Силно иновативни и креативни, може да комбинирате изобретателност и практичност и да постигате ефективни резултати.

Марс септил  Уран

Вие сте силно не конвенционални, божествено вдъхновени да създадете нови и революционни решения за непосредствените предизвикателства. Вдъхновението ви и работата ви,действат в хармония, за да създадете изключителни открития и прозрения.Често  невидим сили ви водят  до забележителни постижения и иновации. Великите духовни прозрения и вдъхновения идват при вас,по естествен начин и много често.

Марс в куинконс с Уран

Практичните действия за реализиране на вашите идеали изглежда ви създават парадокс . Вашата мотивация и ентусиазъм изглеждат несъвместими с дълбоките ви виждания, и ще  изразходвате значителни усилия, опитвайки се да приведете в действие  вашите идеали, само за да откриете, че трябва да  правите повторни корекции. Може да се почувствате безразлични или просто да отхвърляте не конвенционалните идеали. Действия в противовес на  медитацията или трансцендентността могат да бъдат загадка за вас в живота.

Марс в съвпад с Нептун

Вие страстно преследвате мечтите  и идеалите си, и няма да се спрете докато не ги  реализирате. Копнеете да усетите  вкуса на универсалното съзнание, и се стремите да обедините и хармонизирате всичко, което е самостоятелно и различно. Може да  създадете активни фантазии и да ги изразите в различни форми на изкуството. Доста сте агресивни в търсенето на мистични преживявания. Може да бъдете авантюристи или пионери в света на митовете и символиката.

Марс опозиция Нептун

Може да почувствате някакво противоречие между вашите идеали и мечти и  нуждите си за постижения. Вашата практична и прагматична страна има малко търпение към мистиката и метафизиката, и може да  чувствате открита враждебност към тези занимания. И все пак нещо вътре във вас или някой близо до вас ви подтиква да изследвате тези невидими светове, а вие се чувствате заинтригувани от това, което не разбирате. Имате голямо творческо въображение, но сте склонни да се противопоставяте на неговото изразяване. Има усещане  за конфликт тук.

Марс тригон или секстил Нептун

Вие  страстно и ентусиазирано преследвате духовността и търсите отговори на древните въпроси. Имате  силно въображение и доста вероятно   мистични възгледи. Имате един тайнствен начин по,който  възприемате единството отвъд разнообразието и креативността,   и го изразявате артистично. Може да бъдете доста надарени в поезията и символиката, и да ги използвате, за да привлечете вниманието към по-дълбоките нива на реалността. Обичате  мистериите.

Марс квадрат Нептун

Вие не харесвате неяснота и искате нещата да бъдат ясни, прости и практични. Не сте големи фенове на романтиката,  склонни  сте пряко да изразявате  емоциите си и сте доста нетърпеливи и  нерешителни. Вашите амбиции не винаги са в синхрон с вашата интуиция и идеали, и  често се опитвате да  игнорирате или заглушите  чувствата и мистичните си копнежи, когато те  ви пречат на плановете ви за действие. Имате някои трудни решения, който да направите по отношение на това сравнение  или на личните си интереси спрямо състраданието.

Марс квинтил Нептун

Вие сте надарени в намирането на начини за изследване и изразяване  на мечтите, идеалите и мистицизма. Силно интуитивни, вие сте страстно духовно, и опита на космическото единство е дълъг живот преследване. Талантливи с творческо  въображение за, поезия и символизъм, и  най-вероятно , надарени художници. Можете също така да имате дарба да  използвате  въображението си,  за постигане на вашите желания. Доста сте индиректни в подхода си или отговорите си в конфликтни ситуации, както и тенденцията да бъдете ту пасивни ту-агресивни.

Марс септил Нептун

Вие се изготвят неумолимо към мистицизъм, символика и фантазия. Може да  създадете  експанзивни произведения на изкуството, които се занимават с мистериозни  теми. Ще имате страст към работата си, и често може да  чувствате,че сте  ръководени и подтиквани от невидими сили да преследвате мечтите си, понякога  дори против  здравия разум. Имате нужда активно да изразите своята визия и да я споделите със света. Божественото  насочва пътя ви, и вие го следвате без съмнения и без оглед на личната саможертва.

Марс в куинконс Нептун

Вашите духовни идеали могат да попречат на амбициите ви и необходимостта ви от постижения, както и обратното. Мистичната страна изглежда изключена  и понякога несъвместима, с преследването на личните ви интереси, и най-вероятно ще трябва да направите значителни усилия за да преведете тези нужди в хармония. Точно когато смятате, че имате работещ баланс,ще трябва да се върнете в изходна позиция. Склонни сте да изпитвате тази динамика като дълбок парадокс или загадка в живота ви.

Марс в съвпад с Плутон

Страстни и интензивни, вие сте несломими в преследването на целите си, и никога не спирате, докато не стигнете до същността на проблема. Може да бъдете отлични следователи или изследователи, за вас няма нищо по-стимулиращо от разкриването на тайни и откриването на основните сили, които оформят реалността. Геологията или археологията също биха могли да  бъдат пътища ,който да ви доведат до голям успех . Вашата интензивност и прямота може да бъде предизвикателство за другите, които могат да ви намират доста смущаващи или прекалено агресивни. Вие се насочвате  и преследвате, активни , преобразяващи преживявания.

Марс опозиция Плутон

Вие  силно защитавате  личната си информация. Всеки, който се опитва да вникне в личния ви живот, ще  срещне  много интензивна опозиция. Често сте ангажирани в борби за надмощие ,в особено големи размери, и вашите конфликти са дълбоки и опасни. Никога няма да забравите грешка, направена срещу  вас, и може да бъдете доста отмъстителни. Може да имате дълбоко влечение и  страх от преобразяващите промени, включително и от  смъртта на организма,но не и ограничено само до това.

Марс тригон или секстил Плутон

Имате огромна  лична сила , харизма, и огромна енергия. Имате цака за да стигнете до същността на всеки въпрос, и сте умели в излагането  на тайни и разкриването на всичко, което е скрито. Може да бъдете отлични следователи или изследователи. Безмилостни в преследването на целта си, никога не се отказвате. Ожесточени и безстрашни, нищо не може да ви възпре веднъж ,захапали, следите на една улика. Вие разбирате, политиката и упражнявате властта, без колебание.

Марс квадрат Плутон

Борбите за власт изглежда да е всекидневна тема в живота ви. Вероятно имате проблеми с контрола над гнева;  погребвате и отричате чувствата си, докато те не се взривят във вулканично изригване, а често и с много вредни резултати. Може да бъдете склонни към  изблици на насилие. Много интензивни и страстни, но може да се само саботирате в момент на страст.

Марс квинтил Плутон

Имате изключителен талант за претендиране и изразяване на сила и интензивност.Също и велики лидерски способности; Вашата естествена харизма и безстрашие са магнит за хората, и те ви  следват без въпроси. Вашата енергия и постоянство са легендарни. Може да бъдете доста действени, когато сте вдъхновени за действие, и сте почти неудържими, когато веднъж сте се ангажирали с нещо. Обичате да разкривате всичко, което е скрито.

Марс септил Плутон

Идвате в този свят, с чувство за мисия, и не може да се откажете от преследването на своя собствен уникален път. Често разпознавате ръката на съдбата или божествената намеса в живота си. Приемате  роли на лидерство, напълно наясно, че сте родени за това, и не  избягвате  болките или жертвите, ако това е необходимо, за да изпълните своята  задача.

Марс в куинконс с Плутон

Вашите енергии и амбиции, изглеждат несвързани с вашата подсъзнателна психологическа динамика. Често може да подкопаете собствените си усилия и да бъдете озадачени, защо го правите. Чувствате ,че има някакъв парадокс в психодинамиката на използването на енергия;  и се страхувате от това. Изглежда има загадка,която трябва да  решите, преди да може изцяло да получите своята лична сила. Многократно трябва да намалите загубите си, след значителни усилия , и да започвате отново.

Марс в съвпад с Хирон

Вие сте изправени пред предизвикателството да лекувате мъжкото и агресивната страна на вашия характер. Изцелението ви е  съсредоточено върху справянето с конкурентния, войнствен  или импулсивен нрав. Може да имате дълбоко отвращение към насилието и да ви е  много некомфортно от негативни чувства и прояви на гняв. Също може да се намерите, че е изключително трудно да  отстоявате своето или да стоите здраво стъпили на земята . Конфронтацията от всякакъв вид представлява проблем за вас. След като овладеете  изкуството на ефективно изразяване на чувствата си ,твърдо но милостиво, може да станете учител или ментор за другите, които се интересуват от същите въпроси.

Марс опозиция Хирон

Конфронтацията, агресията и чувството на гняв вероятно са силно неприятни за вас, отчасти защото те са страшни, а също и защото се чувствате в състояние да владеете себе си и да поддържате своето хладнокръвие. Предпочитате да избегнете,да се занимавате  с тази дилема в пряк или по терапевтичен начин. Най-вероятно имате резистентност към собствения си път на изцеление и собствено мнение за не традиционните алтернативи в здравеопазването. Може да бъдете доста прями в опозиция на алтернативните методи на лечение и философии, на който те се основават. Но вашите пасивно-агресивни или косвени начини за изразяване на чувствата  работят срещу  интересите ви. В крайна сметка, най-вероятно ще се стремите (може би в рамките на родствените връзки) да намерите решение на тази дихотомия, защото това усложнява живота ви и подкопава личните ви комуникации и взаимодействия. Вашето търсене ще ви направлява в неизследвани територии, и ще ви разкрие ценни ключове, които, веднъж намерени, могат да бъдат споделяни с другите хора.

Марс тригон или секстил Хирон

Вие сте отцепник, нежен войн: боец, в смисъл, че  приемате опасностите, дискомфорта и предизвикателствата в името на по-висша цел; и в този случай целта е тази на разбиране и изцеление на ранената ви душа. Може да бъдете решителни и категорични, без да бъдете разрушителни. Разбирането на ефективната самоувереност е естествено за вас и вашия начин на съществуване учи другите как да  излекуват ,мъжествената и агресивната си страна.

Марс квадрат Хирон

Може да се изправите срещу някои много трудни решения относно  възприемането на личния си интерес, спрямо  собствения си уникален път към лечение на нараняването ви. Може да се пристрастите към работата, като избягвате контактите, криейки се зад постоянна активност. Вие имате страх от  само насоката и контрола и следването на душата в неизследваното и пътуване. Може да го почувствате като  дилема или колебание. Намерете творчески начин да включите и двете нужди в живота си, а разрешаването на проблема ще се превърне в ключ за другите.

Марс квинтил Хирон

Имате забележителен дар за разбиране на изцелението и използването на енергията, силата и самоувереността. Вашите методи са драматични, иновативни и изключително креативни. Знаете  инстинктивно как да насочите мъжката енергия към изцеление и разбиране, и как да  превърнете гнева и агресията в творчество. Вие се считате за отцепник във вашата среда, авантюрист и пионер. Страстни и импулсивни, имате ключове, които споделяте с хората с който сте. Вероятно е да имате твърде необичайни преживявания като  изкривяване или необясними пропуски на времето.

Марс септил  Хирон

Вие сте  много цветен боец; дълбоко се идентифицирате с ролята на духа войн или ранения лечител. Вероятно имате страстно чувство за мисия и присъщо знание, което е напълно не традиционно, но в което никога не се съмнявате. Вие  чувствате ръката на съдбата в живота си, често и сте наясно с божествената и намеса. По същата причина, вие следвате божествената си мисия, за която сте готови да страдате и да се жертвате, ако е необходимо.

Марс в куинконс с Хирон

Може да ви е необичайно трудно да намерите баланс между  егоистичните ви нужди , личната ви мъдрост и лечебни разбирания. Може да имате силна нужда от  двата аспекта , едновременно ,но  вътре във вас,  не могат да се  срещнат или да намерят обща основа. Вие често предефинирате целите си в опит да  намерите решение,което да работи, но дори и да успеете да ги хармонизирате,това ще се  промени отново и ще остави чувство на непримирим конфликт или антипатия. Може да намерите много ключове във вашето пътуване, който ще послужат за да учите другите, както и себе си.

Марс в съвпад Церера

Вие  защитавате тези, за които се грижите и може да станете отбранителни при първия намек за заплаха. Няма да се поколебаете да се борите за по неопитните, и може да бъдете свирепи противници. Вероятно  сте вироглави, своенравни,  силни в ролята на майка,независими, и насърчавате тези качества във вашето потомство. Много самоуверени, но може да бъдете малко прекалено контролиращи или доминиращи във вашата роля на родител. Също сте страстни защитници на природата, и може да бъдете воини за каузата на екологията.

Марс опозиция Церера

Може да изпитате конфликт между грижовността и независимостта си, или да се идентифицирате силно в една роля, проектирана върху друг човек в живота ви. Възможно е да сте имали  господстващ или контролиращ родител, и вие  чувствате нужда да се откъснете и да отстоявате независимостта си. Може да почувствате някаква дилема по отношение на себе си, да бъдете родител или да останете свободни и независими; или може  да се появи някаква, загуба на дете, било чрез попечителска борба или изоставяне. Конфликтите между родител и дете може да бъдат ежедневна тема в живота ви, и е вероятно  всичките ви  взаимоотношения да бъдат тип-грижовни.

Марс тригон или секстил Церера

Вие се грижите много за самочувствието и независимостта си. Знаете кога да  подкрепите и насърчите някой, без да бъдете контролиращи. Може да бъдете модел за подражание или учител на другите в изкуството на отношенията родител-дете . Знаете кога да  дадете утеха и подкрепа, и кога да пуснете някой да си отиде и насърчавате самоопределението,което  е инстинктивно за вас. Склонни сте да бъдете много ангажирани с вашето потомство, и може  яростно да ги защитавате, когато възникне повод.

Марс квадрат Церера

Вие ще се изправите пред някои трудни решения по отношение на грижата ви за отношенията, спрямо самоопределението и личния интерес. Може да имате много конфликти в отношенията си с родителите (най-вероятно с майката) и с децата си. Доста е вероятно да имате господстваща и контролираща майка, която предизвиква  бунтарството ви и вашата нужда да се откъснете. Препоръчително е да  избегнете  мислене и импулсивни решения, взети с гняв. Опитайте се да намерите  баланс, който да ви даде възможност за независимост и също така да поддържате топли отношения - родители и деца. Това ще изисква съзнателно усилие, но в противен случай , може да има разрив, който е много трудно да се поправи.

Марс квинтил  Церера

Вие сте умели в намирането на творчески начини да създадете и насърчите независимост в рамките на отношенията  родител-дете .Може да бъдете мощен модел за подражание на отстояването и самонасоката, което също дава възможност за дълбоки връзки. Също може да  съветвате и обучавате другите на самоувереност, или да бъдете много надарени учители на малки деца. Вашите методи са драматични , иновативни и изключително успешни.

Марс септил  Церера

Може да  чувствате ръката на съдбата по време на пътя в живота си. Можете да откриете себе си, като се занимавате се с проблемите на раздяла в отношенията родител-дете, и  чувствате  божествена насоки при решаване на въпросите за начина си на действие. Ще се изисква сила, решителност и смелост, дори може би лична саможертва, но вие няма  да се усъмните в необходимостта от вашата посока. Налице е божествена принуда или  работа, която никога не подлагате на съмнение.

Марс в куинконс Церера

Вашата нужда от силна връзка дете-родите,изглежда е несъвместима с необходимостта от независимост и постижения. Много корекции могат да бъдат необходими за достигане на подходящият баланс, и след това, каквото и да правите, вероятно пак нещата ,ще  се променят и ще изискват още повече усилия за коригиране на ситуацията. Да се научите на топли и грижовни отношения, и в същото време  да бъдете независими и да  насърчавате независимостта, е изключително предизвикателство за вас. Трябва да останете приспособимо, силни и все пак нежни.

Марс в съвпад Паллада

Вие сте активисти във всякакви социални каузи .Може би дори, шампиони. Силно творчески, драматични и страстни, склонни сте да поемете рискове и да бъдете пионер. Вероятно е да бъдете активен поддръжник на изкуствата, или на инструментите за създаване на общество ,за  насърчаване и оценяване на изкуствата във вашата общност. Или може да се борите за справедливост и равенство на някаква друга арена. Проблемите на половете могат да играят важна роля в живота ви, и най-вероятно определяте  ролята им по  не традиционен начини.

Марс опозиция Паллада

Може би избягвате участие в социално активни групи, въпреки че  подкрепяте техните идеи. Вие сте склонни и предпочитате да вървите сами, но все още може да признаете необходимостта от организирани действия. Вашите собствени амбиции и личен интерес може да изглежда,че изключва  борбите за каузи на справедливост, или може просто да ви липсва самочувствието да взимате активна роля. Възможно е да имате конфликти за ролите на половете и равенството между половете може да бъде важен въпрос в живота ви, но въпреки това може да заемете, твърда позиция за това, в което вярвате, че е правилно. По тези въпроси може да  предприемете действия в рамките на тясна връзка.

 

Марс тригон или секстил Паллада

Вие сте силно творческа личност с много развита социална осъзнатост. Не се колебаете да заемете твърда позиция за нещата в,който вярвате, и сте умели в използването на най-ефективните начини на действие. Имате силна социална съвест и лесно  приемате ролята на лидер в групи, посветени на социални теми. Може да играете важна роля в борбата за равенство между половете и творческата независимост, и вашата смелост и увереност ще бъде вдъхновение за другите.

Марс  квадрат Паллада

Вие сте изправени пред някои трудни решения по отношение на подкрепата си, необходима за социалната промяна, за разлика от преследването на  собствения си път към личните интереси. Може да се придържате упорито към независимостта си на действие и активно да се противопоставяте на социалните причини, които вие възприемате като взаимосвързани с  привилегированата си позиция, независимо дали тя е в ролята на половете или социално класовата структура. Може да избегнете дълбокото само-разглеждане на проблемите на социалната съвест, с тенденция да подкрепите позициите си, като допълните собствените си интереси.

Марс квинтил Паллада

Вие най- вероятно сте социален активист,  много талантлив в намирането на уникални и иновативни методи за ефективно вземане на решения. Драматични, творчески пламенни в преследването  на справедливостта. Подкрепяте  творческата независимост и сте естествен лидер и вдъхновител на хората около вас.

Марс септил Паллада

Вие сте страстен защитник на социалната справедливост и активен поддръжник на изкуствата. Можете да се чувствате принудени да се борите за определени каузи, независимо от шансовете; това е като  чувство за мисия за вас. Може да се чувствате божествено принудени активно да насочвате  избора си, и да го следвате, без съмнение, дори когато той няма смисъл и не е логичен. Съдбата има пръст във вашият живот.

Марс в куинконс Паллада

Вашата нужда от независимост и спонтанно действие изглежда  е несъвместима с вашето активно участие в основанията за социална справедливост. Вие правите значителни усилия, за да  намерите начини да се включите  целенасочено в социалните действия и да намерите пътя си към просвещението и  личния интерес в живота си, но всеки път, когато  чувствате,че достигате до работещо решение нещата изглежда, се променят и отново откривате, че трябва да  направите корекции. Може да разберете, че трябва да се адаптирате към променящата се динамика отново и отново.

Марс в съвпад с Юнона

Вие вярвате по един директен и уверен начин във вашите партньорства, и  не  избягвате конфронтацията. Въпросите, свързани с равенството, верността и традиционните роли в рамките на брака (или негов еквивалент) са от първостепенно значение за вас, и вие сте активни в създаването и поддържането на тези роли във вашите взаимоотношения. Ангажиментите са важни за вас, и вие активно ги търсите. Може да изразходвате значителна енергия във вашето партньорство и вероятно предпочитате партньор, който е много смел, уверен и независим.

Марс опозиция  Юнона

Ще  почувствате дилема в живота си по отношение на ангажимента си спрямо независимостта. Може да ви изглежда ,че трябва да се откажете  твърде много от себе си, за да се ангажирате с една връзка, а вие предпочитате да  избегнете поемането на задължения. Може да бъдете под натиск , да приемете предизвикателството и да се борите да  намерите баланс, който е приемлив за вас и вашия партньор. Или вие или вашият партньор се противопоставяте на компромисите, който традиционните брачни роли изискват. Може да има конфликт и борби за власт и независимост.

Марс тригон или секстил Юнона

Вероятно сте страстни, упорити любовници и активно  преследвате обекта на вашата обич. Знаете  как да ухажвате, как да очаровате и как да бъдете импулсивни и спонтанни. В сериозна връзка, можете да изисквате и да позволите по-висока степен на независимост и свобода. Вие сте привлечени от хора, които са смели и прями. Желаете  да  създадете чувство за приключение и  игра в една връзка, и това да я държи  жизнена и вълнуваща.

Марс квадрат Юнона

Може да се окаже трудно или невъзможно да  поемете ангажимент в една връзка, и може да се гордеете, че сте един самотник. Вероятно имате лошо отношение към културните традиции и ролята на брака. Трябва да вземете някои трудни решения, по отношение на избора на взаимоотношения, и може да се чувствате в ситуация, в която трябва да се откажете от оковите на ангажимента или  личната си свобода. Възможно е, с креативност и усилия,  да  намерите решение на дилемата. Ако направите това, вие ще имате забележително силна и стабилна връзка.

Марс квинтил Юнона

Вие сте гений в опазването на магията в една връзка, игриви, с богато въображение, драматични и винаги малко изненадващи. Обичате креативността, спонтанността и импулсивността в отношенията. Също така сте привлечени от битието или сте архетипа: нежен войн. Смели и мечтатели, които са готови да жертват личния си комфорт и безопасност , ако това е необходимо за по-висока цел, но който почитат целия живот и никога няма да навредят.

Марс септил Юнона

Много е вероятно да бъдете в една връзка, която да чувствате,като предопределена. Изглежда има една невидима сила,с която заедно, ще следвате интуицията си независимо от социалната опозиция или дори личната цена. Налице е страстно и магнитно привличане, и това може да стане нещо като мания. Ревността може да се превърне в проблем.

Марс в куинконс с Юнона

Може да вярвате, че искате брак (или ангажимент), но някак си не правите нищо това да се случи, когато възникнат възможности. Вие може да не успеете да предприемете необходимите действия или инициативи; или може да  чувствате, че връзката не е във ваш интерес, колкото и да я желаете емоционално. Това може да бъде например, че сте привлечени от хора, които не са на разположение за типа  връзка, която искате. Вие сте привлечени от динамични, свободни и диви хора, които обикновено не се интересуват от правилата и нормите на социалните традиции. Въпреки, че може активно да се стремите към това, има някакъв парадокс в начина ви на ангажираност  и вашият идеал за постоянна връзка ,може  да ви се изплъзне.

Марс в съвпад с Веста

Толкова силно сте фокусирани върху това да  "намерите себе си", и личните си цели на себепознанието и самосъзнанието, че може, да решите да се откажете от ангажиментите на  връзката. Доста сте способни и готови да направите всякакви необходими лични саможертви за да преследвате вашето духовно посвещение. Всеотдайността ви е дълбока и непоклатима; Страстни  за светостта на олтара и  огнището.

Марс опозиция Веста

Вие най-вероятно  чувствате някаква дилема или дихотомия за всеотдайността и саможертвата. Трудно ви е да пренебрегнете собствените си интереси и желания, и може да се създаде ситуация, в която нито  жертвената себеотдаденост ,нито  личния  интерес се приемат от другия и  действат за вас в една връзка. Може да приемете една роля,проект или друго, може да се колебаете или да редувате, въплъщаващите принципите на ролите. Това ще бъде предизвикателство да  интегрирате самостоятелно насочено действие и отдаденост на истината, но след като се намери баланс, това ще бъде мощен стабилизиращ фактор в живота ви.

Марс тригон или секстил Веста

Вие сте се насочили към ролята на духовен воин, и сте в състояние да направите големи усилия и да жертвате личната си безопасност и комфорт в името на една свещена или заветната цел. Вашият път може да бъде някое от бойните изкуства или да включва интензивна конкуренция и напрегната дейност. Куража и увереността , са до голяма степен част от вашия стил, вие сте динамични и енергични, и приветствате предизвикателствата.

Марс квадрат Веста

Вие  вероятно активно ще устоите на всяко задължение, което изисква загуба на лична свобода и независимост, или такова, което води до голяма лична отговорност или жертва. Духовен път, който не поддържа и разширява възможностите ви за лична свобода и избор на действие няма шанс при вас. Може да мислите за себе си като за ,самотен пионер, който все още трябва да направи труден избор  по отношение на предаността и независимостта. Опитайте се да не се определяте в  ситуацията или  условията. С  усилия и креативност,  е възможно да  включите това в живота си със задоволителен баланс, и ако това се осъществи,  ще бъде източник на голяма сила и стабилност.

Марс квинтил Веста

Вие сте умели в намирането на творчески начини да преследвате и да изразите духовната си преданост. Ролята на духа войн е лесна и подходяща за вас; имате дар и въображение, игриви, динамични и вълнуващи в духовните си приключения. Винаги се стремите напред, не сте склонни да се опирате на последната си слава и постижения. Винаги сте в търсене на следващото  откритие.

Марс септил Веста

Вие имате вродено чувство за това какво означава , да приемете лично опасностите  и саможертвите в името на една свещена цел или пътуване. Вие сте духовни авантюристи, и  чувствате ръката на съдбата или божествената намеса често в живота си. В действителност, това е едно непрекъснато вдъхновение и наградата за вашата страстна отдаденост към по-високата цел, и причина да приемете в живота си опасностите и дискомфортта. Най-вероятно ще  обвържете живота си, с духовния път, и ще се откажете от  лични взаимоотношения в полза на връзката си с духа.

Марс  куинконс  Веста

Ще намерите,че е изключително предизвикателство да  съсредоточите силна и последователна енергия към вашият идеал за свещена преданост. Може да се чувствате объркани по въпросите на личната свобода или отдадеността към по-висока цел, и може да изразходвате много енергия, опитвайки се да  оправите всичко и да внесете  хармония и в двете. Изглежда има гатанка ,която трябва да решите или парадокс, вграден във вашите вярвания за това какво означава да бъдете духовен воин или поклонник. Може да покорявате и респектирате с мъжествената си енергия и природните си страсти,като по  този начин губите динамичното  качеството на вашата преданост.

 

Марс съвпад Асцендент

Вие сте агресивни, конкурентни, властни и силни, но може да бъдете егоисти и да сте предразположени към инциденти (особено малки порязвания и изгаряния.) Предпочитате да правите всичко сами и да влияете на другите, като обикновено се опитвате да промените хората и ситуациите около вас. Имате силна мускулатура, здраво тяло и заразителна живост и енергия. Искате да бъде те лидери, но като правило, обикновено действате за себе си, за да постигнете собствените си цели. Често действате без да мислите. Може да постигнете много, ако се научите да бъдете дипломатични, но другите често ще негодуват от вашата намеса и лидерство, което те ще чувстват за ненужно.


Марс опозиция Асцендент

Съществува агресивност в отношенията ви в обществото и с партньорите ви. Може би по-скоро да се конкурирате, отколкото да си сътрудничите с тях, по този начин, изразходвате голяма енергия в съвместните усилия. Взаимоотношенията и особено в брака, са силно емоционални. Непризнатите ви желания или на вашия партньор може да предизвикат конфликти. Трябва да се научите да контролирате, вашата склонност към конфликти.


Марс тригон или секстил Асцендент

Имате силно физическо тяло, сила на волята и бързи, решителни реакции. Вашата сила и прямота вдъхват доверие на другите и ги печелят на ваша страна. Това е един добър аспект за мъжете, тъй като укрепва мъжките достойнства, сила и власт. В състояние сте да създадете или да се възползвате от възможностите за конструктивни действия. Вие сте добри в инициирането на действия, които вдъхновяват другите да ви сътрудничат, особено в брака или работата с обществото. Вашето пряко, категорично и откровено себеизразяване ви носи одобрение и уважение.


Марс квадрат Асцендент

Вашите сривове могат да доведат до гневни сцени или параноя, а ако ви обидят, може да станете груби. Имате семейни и партньорски проблеми поради прекалено агресивния си начин на себеизразяване и затова трябва да се научите на умереност и дипломация. Отрицателните черти на Марс са напрегнати и вие трябва да се борите, за да ги преодолеете.


Марс квинтил Асцендент

Разработване на стил на енергични действия, чрез които може да изразите своята личност, като добавяте изтънченост във всичко, което правите. Намирате стилизирани начини да освободите своята сила, агресия и енергия, да изразите любовта си с безмилостна решителност в действията. Развивате умения за креативност в живота, които изискват общо всеотдаване и безмилостна самодисциплина, за да постигнете успех.


Марс септил Асцендент

Намиране на начини, да вложите своята сила и воля, в любов към идеалите и трансцеденталното начало. Възможно е да чувствате, че съдбата определя, хода на събитията във вашият живот. Усещане, че сте предопределени, да вложите цялата си енергия в определената ви божествена програма.


Марс куинконс Асцендент

Възможно е да има някаква дилема в изразяването на силата и енергията ви и в неприемането на груби емоционални състояния и твърде енергични прояви на инстинктите. Това, може да се изрази в отхвърляне на някой, адекватни прояви на сила, за сметка на по-изтънчени и по- странни. Трябва да се научите, да правите точен подбор на формите на силата си и не по-малко прецизен контрол на вътрешната си енергия.

Марс съвпад МС

Вие сте много амбициозни, конкурентно способни, с желание да постигнете известност и да оставите своя отпечатък в света и в работата си. Всички ваши действия и сили са планирани, целенасочени и направлявани към изкачване на едно по едно стъпало по стълбата на живота. Този аспект е добър за професии свързани с инженерство, промишленост, техника или с армията. Работа свързана с политиката(дори и само в офис) обикновено е обичайна. Може лесно да постигнете това, което другите намират за трудно, ако не и невъзможно, да се направи.


Марс опозиция МС

Вашите действия и желания се отразяват на вътрешния ви живот и освен ако не са добре насочени, могат да създават дисхармония и напрежение, в дома ви, който да се превърне в емоционално бойно поле. Възможно е да имате неблагоприятни условия в работата и в кариерата, често да ви се налага да правите всичко сами. Възможно е, родителите ви, да са ви насочили и избрали кариерата ви.


Марс тригон или секстил МС

Вие сте енергични и трудолюбиви и имате положително отношение към кариерата си. Този аспект заздравява вашите амбиции и желания към известност в професията. Вашият професионален успех ви дава възможност да си осигурите, едно добро семейно състояние.


Марс квадрат МС

Вашата кариера и вътрешни дела са подложени на напрежение и кавги, тъй като често носите проблеми от работа вкъщи или обратното. Възможно е да имате проблеми с работодатели, семейството, хазяи, родители или началници. Може да имате неприятности с държавата и нейните институции или неосъзнато, да се свържете с войнствени елементи . Трябва да се научите да действате с разума си, а не от емоции.


Марс квинтил МС

Вие сте амбициозни и решителни, за постигане на успех в професията си. Енергични и неуморими, което ви носи доверието на началници и колеги. Успявате, да създадете приятна атмосфера в дома си и да обезпечите семейството си.


Марс септил МС

Вашия път в живота, изглежда, е Божествено ръководен. Страстта и предаността ви към него, ще направят ясен и безспорен избора ви за кариера. Имате чувство, че съдбата ръководи живота ви и сте склонни да я следвате без въпроси, като измервате успеха си от това, до колко добре изразявате най-дълбоките си идеи и вдъхновение. Вероятна е кариера, в областта на духовните практики.


Марс куинконс МС

Възможно е да има дилема в живота ви, от една страна, духовното, което подсъзнателно ви привлича, а от друга практичните и земните неща, които смятате за надеждни, но не ви задоволяват. Това, може да причини, неясно чувство на неудовлетвореност и стрес. Хармонизирането на двете нужди е трудно, но дава божествена мъдрост и способност, хармонично да съвместите небесната карма в живота.


Марс съвпад Северен възел

Вие сте в състояние да си сътрудничите, с тези около вас успешно и да получавате тяхното одобрение. Но, трябва да се пазите от действия, предизвикани от желания, защото могат да предизвикат катастрофа, ако се оставите да бъдете контролирани от страстите.


Марс опозиция Северен възел

Може да не приемате, военно политическите ценности и действия на обществото. Може да се превърнете в самотници, които действат, въз основа на своите собствени решения и не взимат предвид това, което другите мислят или правят. Вашите действия и желания, могат да бъдат в дисхармония със социалните нрави и често да предизвикват опозиция. Често се чувствате ядосани и разочаровани, изкарвайки си го на другите без видима причина.


Марс тригон или секстил Северен възел

Вашите действия и поведение, са в хармония с обществено приетите нрави. Често сте популярен лидер в социални дейности и групи или изглеждате в очите на обществеността, като политик. Имате необходимата енергия и успешно се справяте, със социалните тенденции и институции.


Марс квадрат Северен възел

Може да поставите под въпрос ценностите или действията на другите в обществото. Възможно е, да приемате собствени решения и да не се съобразявате с другите, какво мислят или правят. Вашите действия и желания, често ще предизвикват опозиция в другите. Вие често се чувствате ядосани и разочаровани, което ви заставя, да се нахвърляте на другите без видима причина.

Ако сайта ви е харесал,моля подкрепете ни!

Телец
Слънце в Телец
Стрелец
Луна в Стрелец
14 градуса
Пълнолуние
Пълнолуние
16 дни
Powered by Saxum