Сатурн в знаците

Сатурн в Овен:

Имате добра концентрация и стабилен ум, с отлични разсъждения и власност. Вие сте предпазливи и имате задръжки, трябва да се научите да бъдете смели до крайност, и дори малко глупави, с чувство за хумор. Може да имате проблеми със самотата,  агресивността, спонтанността, предизвикателствата, и отхвърлянето. Може да имате проблеми с лидерството и самоутвърждаването , като цяло. Нуждаете е от разработване на импулсивността, духът на пионера, и гордостта в себе си. Може да се чувствате потиснати от авторитета на баща си.

Сатурн в Телец:

Имате страхотна издръжливост и упоритост, и може да бъдете  упорити в пъти. Имате трудности с чувството за сигурност, и може да бъдете властни и ревниви . Може да ви е трудно да избегнете рутинна и  да намерите подходящата среда за растеж и развитие. Това може да включва  и страх от богатства и притежания. Трябва да  развиете устойчиви вътрешни добродетели: рутинна работа, редовен растеж, ангажименти, и креативност.

Сатурн в Близнаци:

Имате желание и адаптивен ум, и сте склонни да  избягвате повърхностното, нехаресването и краткия разговор. Вие сте свободен с думи, каквото и да кажете, е твърдо и съществено. Вие може да имате трудности в създаването на връзки и свързването си с другите. Трябва да се научите как да търсите, издирвате отговори и да проучвате възможности. Основните комуникативни умения са нещо, върху което трябва да работите, за да се развивате. Необходимо е  да развиете вяра и оптимизъм. Ще бъдете добър учител.

Сатурн в Рак:

Вие сте амбициозен и хитър, и отдавате голямо значение на материалните неща, особено на вашия дом. Може да имате затруднения да се отпускате и да усещате живота, предпочитате да защитите вашите нежни чувства. Възможно е липсата на грижи в началото на живота ви, да  е направила  една стена около чувствата ви,и това да ви прави  неспособни  да се грижите и да не приемате грижи, въпреки че сте благи по природа. Имате страх от вашата чувствена природа, трябва да  избегнете тези състояния на страх . Необходимо е да поемате  отговорност и ограничения, както  у дома, в семейството,така и с децата. Може да имате медиумни способности.

Сатурн в Лъв:

Имате голяма гордост ,силна воля и огромна психическа жизненост, която понякога може да е  непреодолима за другите. Може да се страхувате да следвате сърцето си и да изразявате себе си. Вместо това, може да сте резервирани и предпазливи, и да се опитвате  винаги да държите емоциите си под контрол. Децата и животните са важни в живота ви. Трябва да действате и да изразявате чувствата си, да се научите  да бъдете център на внимание, да бъдете обичан. Изследвайте  природата и естествените закони.

Сатурн в Дева:

Имате подреден, аналитичен и критичен ум, но би било полезно да развиете и  чувството си за хумор . Вие имате склонност да  избягвате отговорността в работата , да отлагате ,и да не се  грижите за  подробностите. Прилагането на  практиката е средство за защита. Бъдете конкретни. Обърнете внимание на всеки детайл. Разработете и използвайте вашите критични способности, но  избягвайте заяждането и раздразнителността. Обърнете внимание на бизнеса. Свръх-сериозността  трябва да я закалите. Много добро положение  за научни изследвания, наука или счетоводство.

Сатурн във Везни:

Добрите решения, дипломацията и  чувството за такт ви идват естествено, но трябва да работите върху обучението и сътрудничеството вместо конкуренцията. Може да имате проблеми с връзките и да сте много идеалистични, когато става въпрос за приятели. Вие сте непреклонни, рядко  правите компромиси, и е трудно да отстъпите там, където са замесени други хора. Трябва да се развивате търпението, и да се научите на компромис (и "отстъпки"), а не да се противопоставяте. Бъдете гъвкави.

Сатурн в Скорпион:

Имате голяма емоционална интензивност и сила,  самоуверени и изобретателни. Вероятно потайни и хитри, с дълбок стремеж към власт. Страстни в любовта и страшни в омразата. Вие имате трудности с чувството за притежаване до  егоизъм, сексуални или психически подтиснати чувства  от всякакъв вид. Вие може да се опитате да отречете страстите си, но вие трябва да приемете инстинктите, привързаността, както и всички неща, естествено. Оставете вашите желания,  да функционират  по-естествен начин. Свалете гарда. Почувствайте го.

Сатурн в Стрелец:

Вие сте философи, прями и безстрашни, когато сте предизвикани. Имате запалена интуиция, и ще бъдете отличен учител. Може да бъдете по-предпазливи и резервирани с дългосрочните цели и философии. Не е лесно да се доверите,  искате здрави основи. Късоглед, но с нос като  точило, когато трябва да се пътува и да се проучи дължината и широчината на ума и света. Отворете се, да се научите да цените свободата, откровеността, независимостта.

Сатурн в Козирог:

Амбициозни, хладнокръвни и проницателни, където постиженията и целите ви са засегнати. Репутацията и социалното положение са важни за вас. Това положение дава желание за майсторство,ръководство, за контрол и власт, дори и само над себе си. Трябва  ви сила, постоянство и чувство за отговорност. Може да се чувствате самотни и  ограничени, ако ви наскърбят, и в този случай това в урок,който ви  се дава. Можете да се насладите на много труд, и  голямо постоянство. Може да се чувствате неудобно, пред  очите на обществеността.

Сатурн във Водолей:

Вие сте силни, обективни и точни. Това разположение дава възможност да се прецени характера  на духовно търсещия, за да се концентрира, медитира и да се превърне в инструмент за Висшите сили на Светлината. С този Сатурн, душата трябва да поеме отговорността за регенерация, и да присъства на развитието и растежа на душата. Може да се наложи едно вродено недоверие към групи или големи организации и може да сте склонни да  избягвате това, което е ново или ориентирано към бъдещето. Трябва да се развие чувството за общност и споделяне с другите хора. Научете се да бъдете взаимозависими. Практика безпристрастност и алтруизъм. Бъдете иновативни.

Сатурн в Риби:

Вие сте в състояние на голямо съчувствие и състрадание, но се идентифицирате твърде лично с проблемите на други хора. Необходимо е да се научите на безпристрастност. Може да имате проблеми със самосъзнанието  и неясни тревоги, неосъзнати страхове, които да ви измъчват и потискат .  Боите се от по-дълбоките, загадъчни или невидими светове. Би било много добре за вас да практикувате тласкане на другите   преди вас, като това ще облекчи отрицателният фокуса навътре. Също така да се научите да отваряте  интуицията и чувствата си  и да подавате ръка.

Ако сайта ви е харесал,моля подкрепете ни!

Рак
Слънце в Рак
Телец
Луна в Телец
23 градуса
Намаляващ полумесец
Намаляващ полумесец
26 дни
Powered by Saxum