Марс в знаците

 

 Марс в Овен:

Вие сте относително независими от вашата обкръжаваща среда, смели, спонтанни и ентусиазирани. Това разположение дава повишена физическа и психическа издръжливост. Вие сте един самостоятелен стартер, силно мотивирани, бързи в решенията, имате бърз темперамент, и сте склонни да бъдете импулсивни. Рядко мислите, когато става въпрос за правене на нещо,  действате първи и  задавате въпроси по-късно. Имате сляпа смелост и голяма сила на духа. Агресивни и енергични.

Марс в Телец:

Имате страхотни защитни сили, стремеж към сигурност и стабилност, и може  да издържите на почти всичко. Вие сте много надеждни, донякъде емоционални, но стабилни. Имате естествена нужда да  изграждате здрави основи. Упорити сте, но с търпение и бавено  се гневите. Имате склонност да бъдете ревниви, обсебващи, горди и придобиващи.

Марс в Близнаци:

Вие имате вътрешна потребност от общуване във всичките му видове. Енергични, остроумни и понякога саркастични. Говоренeто и писането са ваши естествени способности. Имате нужда от много разнообразие и постоянна смяна на темпото. Може да  опитвате да правите твърде много неща на веднъж или да тръгвате в твърде много посоки, разпръсквайки вашата сила. Понякога,може да бъдете непоследователни и зависими. Аргументирате се добре,в  резултат от остърия си език. Отличен  механик, защото работите много добре с ръцете си.

Марс в Рак:

Харесвате  сигурността и имате  необходимост да се грижите  и защитавате  другите хора. Много сте чувствителни  и към най-малката емоционална промяна, имате артистични  качества и таланти. Храносмилането ви  може да пострада от силни емоции. Когато сте заплашени, реагирате с твърда  защита,  мразите конкуренцията. Обичате семейството децата и животните и имате здрав разум.

Марс в Лъв:

Вие сте драматични, ентусиазирани, амбициозни и страстни, винаги в центъра на подиума и забавлявате другите. Имате почти жестоко чувство на гордост и го изразявате  много драматично , понякога  и насилствено. Харесвате физическия  спорт и игрите, нещо, което да освобождава вашата изобилна енергия. Много емоционални, знаете какво ви харесва и какво не. Вие сте добри с децата, прекрасни  учители или треньори. Имате огромна жизненост, смелост и благородство, но мразите да грешите и може да бъдете много упорити и фиксирани в становищата си.

 

Марс в Дева:

Вие сте енергични и задълбочени работници, готови да служите и много отговорни. Имате вродено желание да спасявате и опазвате. Винаги искате да помогнете и да бъдете в услуга,и това го  използвате пълноценно. Много задълбочени и прецизни. Може да бъдете фанатици за подробностите, и това може да ви създаде  неприятности  с колегите поради  наблягането на  тях. В по-голямата  част, вие проявявате разбиране и приемане, но това може да се превърне в критика и дребнавост. Вие сте внимателни, перфекционисти, практични, гениални и трудолюбиви.

Марс във Везни:

Вие  по принцип лесно успявате да убеждавате, но може да се аргументирате, като "железен юмрук в кадифена ръкавица". Имате една вътрешна нужда да бъдете всичко, за всички хора и обикновено,предпочитате да избягвате спорове или  проблеми. Вие сте  дипломат, винаги учтиви и харесвате да се  занимавате с комфорта и благополучието на другите. Винаги на линия,  в състояние  сте да манипулирате и да си сътрудничите с другите всеки път. Един балансиран и интуитивен ум.

Марс в Скорпион:

Вие притежавате сила,постояннство  подвижност и сте твърд и постоянен работник. Другите могат да ви намират  прекалено дълбок, с чувство за мисия и мистериозен. Вие сте готови да направите всичко, за да помогнете в  работа на другите и няма да се изтъкнете, тихо ще направите  нещата по свой собствен начин. Имате силна сексуална енергия. Горещи, горди, със силна воля и упоритост, държащи на убежденията си. Лечебните ви сили по своята същност са много силни.

Марс в Стрелец:

Сприхави,но  приятелски настроени, оптимисти по природа, понякога нереалистични, тъй като  разпръсквате енергията си в много посоки. Активни пътешественици, добри в продажбите, много приказливи. Директно , винаги се отправяте направо към същината на въпроса. Вие сте откровени, по един безцеремонен  начин. Не са ви необходими никакви излишни украшения, защото  харесвате простия живот и може да бъдете открит човек. Имате желание да сте свободен и бихте предпочели да пътувате на далече, отколкото да останете да живеете в рутина. Харесвате  хазартта и активния спорт.

Марс в Козирог:

Активни и амбициозни, докато работите за целите си сте търпеливи и постоянни. Вие сте едни много усърдни работници и желаете да управлявате и всичко да бъде под контрол. Притежавате възможности за голяма отговорност,искате да манипулирате ситуацията в своя полза ,това ви прави, естествен ръководител. Вие имате едно вътрешно желание за ред и организация и голямо чувство за отговорност. Компетентни, амбициозни, и хладнокръвни, един мълчалив тип, който не може да обясни действията си.

Марс във Водолей:

Независим, агресивен и предприемчив, имате вътрешно усещане, за  подобряване, и реформиране на света, за да споделите богатството му и  истинската демокрация. Имате усещане за групова работа и за всяка мащабна дейност или проект. Отнасяте се към всички хора еднакво.

Марс в Риби:

Имате чувство за истинско разбиране и за реална жертва. Посветени на дългосрочните цели, вие сте ориентирани към бъдещето и сте интуитивни. Имате едно вътрешно усещане за всичко, което е психологично, религиозно , мистично, и  сте много артистични. Чувствителни и може да се загубите в мечттите си по всеки  повод. По-чувствителни и интуитивни, отколкото логични или практични. Отлични  музиканти, особено тези, тези  който  свирят на барабани или други ударни инструменти.

 

Ако сайта ви е харесал,моля подкрепете ни!

Телец
Слънце в Телец
Стрелец
Луна в Стрелец
14 градуса
Пълнолуние
Пълнолуние
16 дни
Powered by Saxum