Аспекти на Сатурн

 

symbol saturn1 466e6

 

Сатурн в съвпад с Уран

Склонни сте да имате проблясъци на прозрения и иновативни идеи, също и способности и постоянство, за да извлечете практическа полза от тях. Имате една изключителна комбинация от интуиция и организационни умения и може да постигнете забележителни неща. Усещате кога може да използвате дисциплината и контрола и кога да споделяте вашите идеи свободно. Може да изглеждате доста консервативни , но може да направите и да кажете неща, които са напълно неочаквани и изненадващи. Когато правите промени те винаги са на фундаменталното ниво.

Сатурн опозиция Уран

Вие изпитвате раздвоение в живота си от една страна-проблемите на традицията срещу радикалната промяна. Имате възвишени идеали и футуристични мечти, но също така чувствате ограниченията на по скоро консервативната и предпазливата си страна, която се съпротивлява на измененията. Може да се прекланяте пред конвенционалното и да поддържате статуквото през повечето време, но от време на време трябва да отстоявате независимата и индивидуалната си страна и да правите нещо нестандартно, непокорно или шокиращо. Освен ако не намерите баланс вътре в себе си, за да изразите и двете си нужди, има вероятност да проектирате това раздвояване в близка връзка и някой друг, да отразява тази двойственост за вас.

Сатурн тригон или секстил Уран
Имате много оригинален и находчив ум и способности да влагате вашите идеи практично, по организиран и целенасочен начин. Може да направите големи открития, които да подобрят съществуващите условия на живот и да решат стари проблеми, а способността ви да организирате и да ускорявате събитията ще направи така,че да ги привеждате в действие. Може да бъдете успешни изобретатели или мениджъри. Имате талант и може да вдъхновявате другите с вашите идеи и разбирания, а след това по практичен и ефективен начини да привеждате идеите си в реалността.

Сатурн квадрат Уран

Вие често може да се оказвате в конфликт с властта или да оспорвате статуквото. Или обратно може да бъдете в ролята на орган на властта, който се опитва да се справи с бунта в редиците. По някакъв начин конфликта на конвенционалното срещу промяната, принудата спрямо свободата, ще се разиграва в живота ви, и може да се сблъскате с някои много трудни решения, особено ако решите, че вашия избор,трябва да е или едното/или другото. Ако намерите творческо решение, с което да приемете и двете независимостта и самодисциплината, това влияние може да се превърне в едно от най-големите ви и силни страни.

Сатурн квинтил Уран

Вие сте изключително талантливи като учители и мениджъри, съчетаващи качества като дисциплина и практичност с уникални и иновативни идеи. Може да бъдете изобретатели, футуристични лидери или мотивирани управляващи. Но какъвто и начин да изберете, за да изразите този дар, ще бъдете много изобретателни, харизматични, вдъхновени и ефективни и може да постигне много, защото вашите организационни таланти и способности, завладяват въображението на хората.

Сатурн септил Уран

Вие имате визия и вдъхновение, да се движите напред. Чувствате се сякаш имате мисия, която е ваша съдба, за да изпълните тази мечта, вие имате ръководни и организационни способности за изпълнение на целите си. Вашата привързаност към вашата страст вдъхновява другите да кредитират усилията ви и да ви помагат да реализирате вашата цел. Чувствате често невидимата насока на божественото вмешателство и посвещавате цялата си енергия и способности да проявите и изразите най-високите си идеали и стремежи. Имате изключителни лидерски качества.

Сатурн куинконс Уран

Може да имате някои чудесни креативни и иновативни идеи, но някак си няма да сте в състояние да предприемете практически стъпки за изпълнението им. Може да почувствате, че структурата на живота ви, не ви позволява никаква творческа промяна, или просто може да нямате практичен подход и организационни умения, за да превърнете вашите мечти и видения в реалност. Това може да създаде чувство на неудовлетвореност във вас, тъй като най-вероятно ще прекарате значително време търсейки някакво решение, само за да ви се изплъзне всеки път, когато мислите, че сте го намерили. Парадокс или загадка, това е много труден за отработване аспект, но усилията за това,ще ви водят към лично израстване и осъзнаване.

Сатурн в съвпад с Нептун
Вие може да се наречете практичен мистик. Дълбоко сте чувствителни към мистериите на живота и царството на сънищата и интуицията, но също сте скептични и предпазливи да правите предположения или да взимате решения на базата на чувствата и интуицията. Вашият духовен път никога не е неуравновесен или импулсивен, той винаги изразява много дълбоко ниво на информираност. Имате забележителна способност да дадете практичен израз на вашите идеали и мечти. Може да бъдете, добър духовен водач или учител на мистични или психологически теми.

Сатурн опозиция Нептун

Може да се борите с вяра срещу скептицизма или идеалите спрямо практичността. Чувствате,че ограниченията на условностите или материализма се противопоставят на вашия духовен растеж и информираност. Може би някой в живота ви се подиграва или отхвърля вашите прозрения и ви създава чувство на неудовлетвореност и неувереност. Може да сте склонни да бягате от суровото всекидневно съществуване чрез четене, фантазии, мечти и илюзии. Наложително е, да намерите баланс, който да ви даде възможност за един здравословен, и практичен песимизъм, а също и свободата да се извисите. В противен случай има вероятност да приемете тази дихотомия в рамките на отношенията си, докато успеете да интегрирате двете влияния в рамките на живота си.

Сатурн тригон или секстил Нептун

Вие сте умели в осъществяването на вашите идеали и мечти в реалност. Може да държите здраво за вижданията си, при разработването на ефективен план за тяхното изпълнение. Може да съветвате и напътствате, както и да намирате конкретни начини да изразите дълбоките си виждания в ежедневния живот. Може да бъдете изключителен човек оказващ помощ на другите или духовно лице , като вашата духовност се основава на действие, въз основа на много дълбоко разбиране. Вашата вяра е основополагаща, дълбока и важна, така че вие ще сте в състояние да водите другите куъм подобни дълбочини и висоти.

Сатурн квадрат Нептун

Вие чувствате дилема по отношение на вярата си в духовните пътища спрямо скептичния материализъм. Може да се борите с дълбоката депресия, самотата и пораженческата нагласа. Може да усещате реалността и да разбирате значението на мечтите, идеалите и въображението, но да искате да отхвърлите всичко като нереалистично или да го виждате като отвличане от целите ви. Вашата дисциплинирана, конвенционална страна може да пренебрегне всички индикации за една друга реалност, изпълнена с мистерии и чудеса, въпреки, че тайно ще копнеете да се докоснете до нея. Може да се наложи да взимате много трудни решения, докато не признаете или не направите избор, че е възможно да има място в живота ви, както за практичното така и за мистичното.

Сатурн квинтил Нептун

Вие сте надарени да създавате блясък и илюзии или да заземявате вашите идеали и мечти в практична реалност. Може да бъдете чудесни филмови продуценти, магове или политици. Може да възпламените въображението на хората, използвайки образи и емоции, за да ги приспособите към вашия начин на мислене. Може също да бъдете духовен съветник и водач, като вашите идеали са дълбоко залегнали в реалния свят, а вашата вяра и прозрение, се основават на солидни основи. Вие давате израз на вашето съзнание в контекста на ежедневните предизвикателства и проблеми. Вашето въображение и прозрения са творчески драматични, закачливи и вълнуващи, както и влиянието на вашите изрази.

Сатурн септил Нептун

Може да бъде ваша съдба, да бъдете духовни водач и учители или да помагате за оформянето на въображението и идеалите на хората. Вие идвате в живота с чувство за мисия, която чувствате като дълбока отговорност. Често може да почувствате божествено напътствие или намеса в решенията ви в живота . Може да превърнете въображението си в реалност; имате дълбоко и трайно осъзнаване, че вашите очаквания и създаденият образ в съзнанието ви, оформят вашият опит, а вие имате уникалната възможност да използва тези познания по мощни и практични начини. Може да учите и да направлявате другите към същото разбиране.

Сатурн куинконс Нептун

Може да имате прекрасни духовни преживявания, мечти и идеали, които да са скъпи за вас, но изглежда, че вие не може да намерите начини да им придадете практичен израз в живота си. Може би не можете да съгласувате мистичните си преживявания с традициите на вашата култура и трябва да мечтаете за тях в изолация. Може би вие се съмнявате в реалността на вашите идеи и интуиция, като по този начин ги правите неефективни. Вероятно ще направите значителни усилия, за да преодолеете пропастта между духовността и практичността, само за да получите незадоволителни или непостоянни резултати. Необходими са много промени, но усилията ви ще усилят вашата информираност и ще ви водят към личностно израстване.

Сатурн в съвпад с Плутон

Вие може да бъдете много сериозни и да имате тъмна, мрачна страна, която да ви привлича към контрол и власт. Тежестта на отговорностите ви може да бъде голяма и уроците на самодисциплината и отговорността може да дойдат чрез дълбоки преживявания на загуба. Необходимостта ще изисква от вас да премахнете маловажни неща и да се фокусирате върху най-дълбоките и най-важни елементи във всяка ситуация. Загубата или липсата на баща, може да ви принуди да приемете отговорностите на възрастен в ранна възраст. Вероятно сте изключително тихи и ефективни в бизнеса.

Сатурн опозиция Плутон

Вие сте доста резервирани и предпочитате да оставите, уязвимите си лични страни скрити. Имате дълбока нужда да контролирате чувствата си и да скривате вашите мотиви. Може да бъдете много ефективни в бизнеса, но също може да бъдете обсебени от контрола и властта. Вашето отношение към другите, може да бъде доста сериозно и смущаващо и вие да използвате този факт в своя полза. Може да чувствате необходимост от създаване на промени и също толкова силна нужда да им се противопоставяте. Това би могло да действа в рамките на една връзка под формата на големи борби за власт, с баща ви или с други авторитетни фигури, докато не намерите баланс, който да ви позволи изменение в рамките на контрола.

Сатурн тригон или секстил Плутон

Вашето постоянство е легендарно. Може да преследвате целите си със страст, която може да стане маниакална. Имате невероятен нюх за бизнес и сте в състояние да натрупате голямо богатство или най-малкото да контролирате големи суми пари. Дълбоко проницателни, бързо прониквате в същността на нещата идващи от вашите критици. Може да преминете през много преобразяващи промени и в крайна сметка да учите и напътствате другите, как да се справят със загубата и трансформацията. Вие не сте склонни да избягвате най-тъмните и най-страшни области на психиката и следователно може да помогнете на другите да си възстановят властта над себе си. Имате отлични способности за наука.

Сатурн квадрат Плутон

Вие сте се сблъсквали с някои кризи и много трудни решения, свързани с проблемите на контрола и властта. Може да чувствате дълбок конфликт с утвърждаването на силата си или може да се чувствате така, сякаш някой упражнява някаква власт над живота ви и отнема властта ви. Може да се сблъскате с борби за надмощие с баща ви, които да ви направят студени. Една част от вас копнее за интензивни, трансформиращи преживявания, без задръжки; а консервативната и предпазливата ви част иска контрол и стабилност, така тя потиска желанието ви за промяна. Ако успеете да интегрирате тези части от себе си по начин, да не се отричат, може да бъдете изключително силни, отговорни и да се движите смело към промените.

Сатурн квинтил Плутон

Вие майсторски се справяте с властта и лесно се придвижвате към властови позиции. Много е вероятно, да бъдете на ръководна длъжност или да натрупате голямо богатство. Имате рядък бизнес инстинкт. Много сте чувствителни и проницателни и прониквате в същността на каквото или към когото ви е насочено вниманието. Въпреки, че имате по-скоро сериозен и нервен темперамент, може да използвате изненадата, играта и творчеството с голям ефект, което ви прави отличен лидер или учител . Може да имате способности свързани с физическите науки.

Сатурн септил Плутон

Вашият живот е съдбовен и най-вероятно имате чувство за мисия или отговорности, който ви водят. Загубата или липсата на баща, може да е оставило дълбоко и постоянно въздействие върху вашата психика. Вие сте силна и харизматична личност и хората са склонни да се прекланят пред волята ви, когато излъчвате авторитет. Може да бъдете в ролята на геолог, духовен водач, в изпълнителната власт ,брокер или психолог. Какъвто и път да изберете, може да проникнете до най-дълбокото ниво и нищо да не ви убегне. Чувствате се ръководени,често от невидими сили.

Сатурн куинконс Плутон

Имате една много консервативна, предпазлива и отговорна страна, а също и страна, която дълбоко желае промяна и трансформация. Има някакъв парадокс или загадка в привеждане на двете влияния в хармония. Изглежда, че те имат някаква обща връзка. Може да чувствате конфликт или да сте разочаровани от привидната невъзможност да намерите баланс или решение. Важно е да намерите креативен начин да задоволите и двете нужди. Това е предизвикателство, но и творческа енергия, която изисква много корекции и води към значителен личен растеж.

Сатурн в съвпад с Хирон

Вашите нужди в лечението са свързани с проблемите на контрола, отговорността и дисциплината. Може да сте имали много строги и взискателни родители, които или са очаквали твърде много от вас или са били далече и ви е липсвало обич и насърчение. Може би е трябвало да се справяте с откази или с чувство, сякаш нищо не правите достатъчно добре. От друга страна, може да ви липсва самодисциплина, в резултат на което никога не ви е било позволено да вземете свои собствени решения. Вероятно чувствате предпазливост или скептицизъм към приемането на не конвенционални методи на лечение и може да забавите напредъка си чрез затваряне на ума си, за алтернативите. Вашата задача е да се превърнете в основа на собствения си живот и да поемете отговорност за собствените си решения. В крайна сметка,така може да помогнете на другите да направят същото.

Сатурн опозиция Хирон

Може да изпитвате конфликти или неодобрение, към не конвенционалните методи на лечение. Вероятно ще изберете някое холистично направление,което ще среща съпротива от авторитетни фигури, традиционни лекари, родители или други лица, които упражняват някаква власт в живота ви. Поемете контрола над собствения си живот и отговорността за вашите здравни проблеми, това ще ви обезпечи много ключове за самостоятелно изцеление. Сблъсквайки се с тази дихотомия пряко или косвено, може да намерите решения за себе си и в крайна сметка да станете учител или капацитет в царството на алтернативните методи на лечение, за да помогнете на другите, да имат власт над това и да взимат независими решения.

Сатурн тригон или секстил Хирон

Вие нямате затруднения при поемането на отговорност за собственото си здраве и може да търпеливо да придобивате значителни познания в областта на холистичното изцеление. Може да вземете най-доброто от традиционната и алтернативната медицина и да създадете набор от познания, който да са много естествени и ефективни. Може да постигнете майсторство в лечебното изкуство, свързано с консултиране и съветване на хората как да поемат отговорност и контрол върху собственото си здраве. Вие сте в състояние да моделирате един просветен образ, който да насърчава към дисциплина и отговорност, както и към толерантност на индивидуалните нужди и различия.

Сатурн квадрат Хирон

Избраните от вас методи на лечение могат да бъдат в пряка опозиция на приетите традиции на вашата културна среда. Може да бъдете индивидуалист, който да създава някой много трудни ситуации или конфликти. Трябва да отстоявате своето, срещу ограничаващите предположения на приетите норми, но имайте предвид, че това може да стане без конфронтация или негодуване. Основният ключ тук е да избегнете или да отдадете заслуженото на статуквото, докато преследвате своя собствен алтернативен път,по начинът, по които наистина си заслужава. По този начин вие ще достигнете майсторство и ще станете водач и учител за другите.

Сатурн квинтил Хирон

Имате, специален гениален дар за комбиниране на традиционните медицински разбирания и знания с острия бръснач на холистичните алтернативи, както и да изразявате и прилагате наученото по вълнуващ и оригинален начин. Това не е задача която трябва да решите, а по-скоро това е дълго пътешествие в живота на артистичност, обучение и изцеление. Играта и изненадата са част от творческия процес, а вие имате тези особено редки качества на дисциплина и постоянство, които правят възможно всичко. Трябва да поемете отговорност за собствените си решения, здраве и живот, като по този начин помага на другите да направят същото. Ставайки родител или лекар в собствения си живот, вие ще намерите много ключове, които може да споделяте с другите хора.

Сатурн септил Хирон

Вие сте човек, роден с чувство за мисия, знаейки, на някакво ниво, че трябва да следвате съдбата си, с чувство на голяма отговорност. Усилията и постоянството са необходими за развитието на вашия характер. Имате специални разбирания и поглед, които са в основата на голям лечебен потенциал. Може да минете през едно трудно начало и да имате сложни въпроси за разрешаване свързани с баща ви или други авторитетни фигури в живота ви. Може да откриете, че трябва да поемете отговорност за собствения си живот и здраве, за да излекувате себе си и по този начин да откриете ключове, които могат да бъдат споделени с другите хора.

Сатурн куинконс Хирон

Има елемент на парадокс или загадка, която участва в отношението между консервативните, традиционни, практични елемент в живота ви и индивидуалиста, който търси и понякога намира ключове, за изцелението ви, чрез едно по-високо, цялостно разбиране. Може да изпитате това като два фактора в себе си, които намерите трудно да съгласувате или бихте могли да усетите динамика в рамките на една връзка, където може да приемате ролята на конвенционалния, медицински скептичен човек срещайки се с някого, чийто успехи сте склонни да отхвърлите, защото ви изглеждат смущаващо не традиционни ; може да сте индивидуалист или да пренебрегвате обичайните медицински практики. Това ще изисква много адаптации и чести корекции, но усилията ви за интегриране на двете, е процес на творчески растеж и ще бъде облагородяващ опит по целия ви път.

Сатурн в съвпад с Церера

Много е вероятно, че от вас се е изисквало да се научите на дисциплина и отговорност от рано, което е формирало във вас състояние да се жертвате и поради тази причина сте практични и ориентирани към постигане на целите. Възможно е да сте изпитали загуба или липса на родител, да е наложило да поемете отговорност и да се откажете от близост и емоционална подкрепа. Вероятно имате дълбок страх от изоставяне, и може да бъде много трудно за вас да изразите чувствата си или да създадете емоционални връзки, въпреки че разбирате,че трудната любов, може да насърчи личната отговорност и практичните постижения. Това може също така да посочи, че родителството не е приоритет в живота ви, а постиженията имат предимство пред емоционалните връзки.

Сатурн опозиция Церера

Съществува раздвоение в живота ви между грижовността и постиженията. Това може да се прояви като чувство на разкъсване между любяща и грижовна майка и строг, взискателен баща или може да имате опит на загуба и да се върне във вашите родителски отношения. Може да чувствате последващо нежелание да образувате интимни връзки поради страх от болезнена загуба или изоставяне. Може да се двоумите между това да бъдете, фокусирани изключително върху постиженията и по този начин да пренебрегвате емоционалните проблеми или пък да търсите емоционални връзки за сметка на кариерата и постиженията. Ако успеете да направите място и за двата вида опит в живота си, това може да бъде чудесен източник на мъдрост и сила за другите и да създаде силни и трайни взаимоотношения за себе си.

Сатурн тригон или секстил Церера

Вие може да бъдете самотен родител и поради това да имате способността да комбинирате родителството и кариерата, и да сте доста успешни и в двете. Може да се научите да бъдете самостоятелни, както и да осигурявате грижа и сигурност. Може да вземете един балансиран и практичен подход за справяне с проблемите, свързани с родителското отсъствие. Вие сте практични и подкрепящи в ролята си на родител, и насърчавате отговорността, независимостта и собственото достойнство.

Сатурн квадрат Церера

Ще чувствате дилема около въпросите за отговорността и родителството и ще се наложи да взимате някои трудни решения, като родител. Много е вероятно, да е имало конфликт между родителите ви или те да са били разделени и вие да сте се разкъсвали между двамата или може да сте чувствали изоставени. По някаква причина, много трудно ще интегрирате необходимостта от постижения и успех с нуждата от емоционална подкрепа и родителство. Може да не сте склонни да имате деца, които могат да създадат напрежение във вашите близки отношения. Или пък може да имате страх от образуване на дълбоки, интимни връзки. От решаващо значение е, да признаете, че имате нужда от двете и да намерите креативен начин да ги включите едновременно в живота си. Ако сте в състояние да направите това, може да създадете много силни и трайни взаимоотношения.

 

Сатурн квинтил Церера

Вие сте много изкусни в полагането на грижи и емоционална подкрепа, като едновременно стимулирате собствената си отговорност и постижение. Родителите ви вероятно са имали една динамична, творческа и стимулираща връзката и са решавали своите различия по необичаен и оригинален начини, който е моделирал за вас някои уникални подходи към интимните отношения. Като родител си поставяте високи стандарти, но също и указвате една емоционална подкрепа и насърчаване на самочувствието, дисциплина и практическа възможност за постигане на целите.

Сатурн септил Церера

Съдбата има пръст в оформянето на вашите взаимоотношения и родителството играе ключова роля в живота ви. Вие чувствате някакво божествено задължение да изпълнявате функциите на възпитание и отговорност и често може да усетите влиянието, че едно невидимо присъствие ръководи вашите решения и насочва събитията в живота ви. Може да се наложи да се справяте с загуба и самота и това да оформи вашите емоционални модели и да засили ангажимента ви да изпълните съдбата,която ви е предопределена. Вашето ниво на съпричастност е дълбоко и изхожда от духовното осъзнаване, което вие не винаги сте в състояние да разберете или обясните, но в което никога не се съмнявате.

Сатурн куинконс Церера

Има известно чувство на парадокс или загадка във вашите родителски връзки. Много е вероятно, да е имало слаба връзка или съгласие между родителите ви, както и техните отделни влияния или очаквания за вас да изглеждат трудни или невъзможни за разрешаване. Това може да се отрази на вашата личност, като привидна неспособност да комбинирате постиженията и интимността задоволително. Вероятно ще изразходвате много усилия, за да ги приведете в хармония, затова ще са необходими много промени. Усилията ще стимулират креативността ви и ще бъдете възнаградени с много личен растеж.

Сатурн в съвпад с Паллада

Вие имате голям подтик и способности да изразявате творческата си интелигентност в трайни, конкретни постижения. Имате огромна дисциплина, търпение и постоянство във вашата творческа работа и с времето и усилията , ще спечелите признание за вашите високи постижения; качеството е еталон за вас, за всичко, което правите. Може да имате голямо привличане към история, археология и политика. Културния изказ и израстването, вероятно ще са очарователни за вас. Може да бъдете въвлечени в социални дейности, където най-вероятно ще се опитате да поправите несправедливостта и дисбаланса.

Сатурн опозиция Паллада

Може да чувствате полярност в живота си между творческия интелект и културните идеали спрямо ежедневните проблеми и материалния или социален успех. Задълженията и отговорностите затрудняват процъфтяването на вашата креативност . Или може вашите социални и културни участия да ви отведат към сблъсъци с властта. Вие сте изправени пред предизвикателството да намерите начин за балансиране на вашите творчески и културни интереси с личната и социална отговорност. Понякога това е наистина невъзможно да избирате между тях, така че направете място и за двете в живота си и вашите постижения могат да бъдат изключителни.

Сатурн тригон или секстил Паллада

Имате забележителни организационни способности и лидерски умения. Може да бъдете много ефективни в социални и политически движения; излъчвате авторитет, а проницателния ви интелект естествено да ви придвижи към позиции свързани с власт и отговорност. Вие сте склонни да виждате нещата в дългосрочен план, в исторически и социален контекст, и може да бъдете едновременно практични и идеалисти, затова и проявявате вашите идеали лесно.

Сатурн квадрат Паллада

Налице са пречки или препятствия за вашето свободно креативно и социално-културно изразяване. Може би задълженията, отговорностите и практическите съображения ви изсмукват енергията и това пречи за креативното ви себеизявяване; или може би авторитетните фигури в живота ви, не одобряват посоката на вашите социално художествени интереси и се опитват да стоят на пътя ви. Заедно с това тази дилема проявявайки се в живота ви, ще изисква някои много трудни избори и решения от вас. Приемайки предизвикателството и намирайки работещ компромис, тази ситуация може да засили дисциплината и да увеличи постиженията ви.

Сатурн квинтил Паллада

Вие сте в състояние да постигнете феноменални художествени, политически и културни постижения. Имате рядка смесица от дисциплина, практичност и постоянство в съчетание с мечтателност и идеализъм, което ще ви даде възможност да разберете културните достижения,който вие ще намерите,че са изключително интересни в дългосрочен аспект. Може да принесете това възприятие по вълнуващи и удивителни начини и чрез последователни усилия и ангажимент за високи постижения, може да постигнете огромен творчески потенциал и да получите солидно и трайно признание.

Сатурн септил Паллада

Вие сте вдъхновени да постигнете нещо в живота и ще работите дълго и упорито, за да достигнете целта си. Имате идеали или видения, които идват от това, което определяте като нещо лично и който вие изпитвате като божествена заповед. Вие сте наясно, че на моменти божествената сила оформя съдбата ви и сте ангажирани да следвате целта, независимо от личните трудности или пречки. Може да приемете ролята на лидер или движеща сила в социални или политически движения.

Сатурн куинконс Паллада

Изглежда има парадокс в усилията ви да преследвате вашите творчески и интелектуални интереси, като същевременно удовлетворявате изискванията на дълга, отговорността и практичността. Може би няма никаква връзка или съгласие, дори взаимно признаване, между тези области в живота ви. Най-вероятно ще изразходвате значителна енергия в опитите си да достигнете работещ компромис, но резултатите ще са не трайни или не задоволителни и ще са необходими повторни корекции. Въпреки това, в процесът на опитите да преодолеете пропастта ще задълбочи вашата решителност и в дългосрочен план,това ще подобри творческите ви постижения и ще ви донесе личностно израстване.

Сатурн в съвпад с Юнона

Може да се омъжите за някой, който е по-възрастен или с авторитет в обществото. Социалното положение, вероятно ще бъде силен фактор, при избора ви на партньор в живота. Вие сте загрижени за стабилността и сигурността и ще работите заедно за интегрирането си в социалната среда. Възможно е да има обременяващо чувство на тежест в рамките на отношенията или прекалено голям акцент върху материалното и социалното. Емоционално вие или вашият партньор вероятно ще сте сдържани и резервирани, и ще имате малко време за романтика.

Сатурн опозиция Юнона

Може да изпитате борба между кариерата и брака или между практическата отговорност и целите срещу силните и взаимо подкрепящи се отношения. Може да има тежък дисбаланс в контрола, вземането на решения и отговорността в рамките на отношенията или липса на топлина и интимност. Може да има тенденция един от вас да взема решения вместо другия, и другия да се чувства безсилен и възмутен. Дългът и задълженията може да замъглят емоционалните нужди. От решаващо значение е да намерите компромис и да създадете задоволителен баланс или отношенията ще се влошават в борби за власт, от който никой няма да печели.

Сатурн тригон или секстил Юнона

Вероятно е да имате брак, който да способства за подобряването на вашата кариера и вашето социално положение. Може да работите добре заедно, да изразявате ценностите си и да постигате целите си, докато поддържате топла интимна връзка и взаимно почитане. Вие инстинктивно разбирате ролята на отговорността и зрелостта в създаването на трайна и удовлетворяваща връзка. Въпреки, че най-вероятно донякъде ще бъдете сдържани в изразяването на емоции, вашата ангажираност и привързаност ще расте непрекъснато през годините и ще имате едно успокояващо чувство на сигурност.

Сатурн квадрат Юнона

Може да откриете, че е много трудно да се ангажирате в традиционен брак, било поради материални, практически или социални съображения. Може би ще срещнете опозицията или неодобрение от семейството или може би ще намерите ангажимента твърде ограничаващ и ще му се противопоставяте, което може да създаде напрежение и да разстрои взаимоотношенията. Ще се сблъскате с някои трудни решения в очакванията за връзката си. Опитайте се да намерите компромис, който да е задоволителен за всички и само така ще може да имате трайна връзка.

Сатурн квинтил Юнона

Имате дар за създаване на брак, който ще подобри вашата кариера и вашето социално положение. Може да работите заедно, много творчески да изразявате ценностите си и да постигате целите си, като същевременно запазвате топлината и интимността и взаимното уважение. Вие инстинктивно разбирате ролята на отговорността и зрелостта в създаването на трайна и удовлетворяваща връзка, така че работите и растете в хармония заедно и никога не губите романтиката и магията във връзката си. Въпреки, че най-вероятно донякъде ще бъдете сдържани в изразяването на емоции, вашата ангажираност и привързаност ще расте непрекъснато през годините .

Сатурн септил Юнона

Има елемент на кармата в избора ви на брачен партньор. То изглежда като вдъхновение (или изискване) от небето и най вероятно вие не поставяте под въпрос тази правота, дори и ако не можете да го обясните дори на себе си. Съдбата сякаш ще ви е събрала на едно място и може да бъде водеща сила в живота ви,да оформя вашите решения и да влияние на посоката ви в живота. Връзката ви изглежда отвъд настоящия опит и най-вероятно сте сродни души (това обаче не гарантира лесно пътешествие заедно). Вероятно има някаква недовършена работа, която ще трябва да свършите заедно.

Сатурн куинконс Юнона

При вас сякаш има парадокс по отношение на задълженията и дълга спрямо сериозните отношения. Това може да бъде, че практическите средства не са лесни за управляване или че авторитетните фигури в живота ви не искат или просто отказват да се съобразят с вашия избор. Тази ситуация е трудна за решаване и макар да направите много усилия, за да преодолеете пропастта, резултатите обикновено ще са по-малко от задоволителни и ще трябва да бъдат направени доста корекции. С търпение и изобретателност може да намерите начин да направите място за двете в живота ви, дори да има малка връзка между тях. Вие ще бъдете принудени да упорствате и растете чрез усилията.

Сатурн в съвпад с Веста

В една или друга форма вие се явявате Първосвещеник. Можете да гравитирате към роли във властта или лидерство в контекста на това, което е най-свещено за вас. Склонни сте да бъдете много традиционни в убежденията си и много ангажирани, като така давате практичен и отговорен израз на живота си. С времето и всеотдайността си, може да постигнете ниво на майсторство и да станете учител или пример за подражание на другите. Може да се откажете от брака или да установите строги ограничения на вашата сексуална активност и изява.

Сатурн опозиция Веста

Вашите най-съкровените убеждения изглежда са в опозиция на културните традиции или на авторитетите в живота ви и това може да бъде доста предизвикателно за вас, да постигнете баланс между тях. Би могло да се изрази и като полярност между практични и социални проблеми (като кариера, репутация и постижения) срещу духовността и идеалите. Или може да се окаже, че нямате достатъчно дисциплина и постоянство да прилагате своите вярвания в ежедневието. Може би вашите вярвания отричат или ограничават сексуалната ви активност и изразяване, както и може да откриете, че е трудно да живеете в рамките на тези граници; или обратното, вашите вярвания могат да са срещу традиционните граници и да ви поставят в конфликт с властите. Трябва да намерите начин да бъдете верни на себе си и на вашите идеали по отговорен и реалистичен начин, за да избегнете проектирането на тази дихотомия в една връзка и да я преживявате като състезание.

Сатурн тригон или секстил Веста

Можете лесно да придавате практически израз на идеалите ви, държите на свещеното, а с времето и със всеотдайност най-вероятно ще станете учител в рамките на избрания от вас духовен път. Вашата преданост се базира на основата на самодисциплината и постоянството, а комбинацията от тях ви печели много уважение и в крайна сметка ви поставя в ролята на учител / авторитет. Склонни сте да бъдете традиционни в убежденията си и да изпитвате вашата духовност в исторически контекст.

Сатурн квадрат Веста

Вие се изправяте пред дилема по отношение на практическата отговорност спрямо всеотдайността към вашите духовни идеали. Това, което смятате за най-свещеното изглежда е в конфликт с изискванията за кариера и социално положение или се сблъсквате с неодобрение от културните традиции и авторитетните фигури в живота си. Проблемите на сексуалността и привързаността може да бъдат трудни за решаване. Определянето на истинските ви убеждения може да ви постави в директен конфликт с традициите на вашата социална или културна среда. Прилагането на вашите идеали в практическите ситуации в живота и давайки им израз в ежедневния живот може да бъде изключително предизвикателство, но усилията ще укрепят вашият характер и ще разширят съзнанието ви.

Сатурн квинтил Веста

Вие сте много вещи в комбинирането на практичността и духовността в рамките на живота си по вълнуващ и творчески начини. Традицията и предаността са богато преплетени,за да създадат оригинално и завладяващо изразяване на природния ви талант на лидер, а способността ви да вдъхвате доверие може да ви издигне до позицията на учител или авторитетна фигура. Вашият дар за формулиране и посветеност на вашите идеали може и ви постави в ролята на първосвещеник в избраната от вас духовна традиция.

Сатурн септил Веста

Изглежда ви е отредено да бъдете авторитетна фигура и преподавател в рамките на вашата духовна традиция. Вие се ръководите и вдъхновявате от трансперсоналната енергия, която оформя вашата съдба. Вие имате изключителен потенциал за дисциплина и саможертва и сте непоколебими във вашата привързаност към вашия път. Често може божествена намеса да влияе на вашите решения и да насочва духовния ви растеж.

Сатурн куинконс Веста

Вашата предана природа и идеализъм изглежда имат малка връзка или съвместимост с вашите практични отговорности и културни традиции. Загрижеността за социалното представяне и кариера изглежда изключват или просто не признават опитите ви за свободно изразяване на най-съкровените ви убеждения. Изглежда има един парадокс, участващ в опитите ви да преодолеете пропастта и да приведете двете нужди в хармония. Сексуалния морал може да бъде ключов въпрос, особено по отношение на ангажимента и традиционните очаквания. Вие вероятно ще направите много усилия за намиране на решение, но резултатите изглежда няма да отговарят на очакванията за постигане на хармония и баланс и винаги ще са необходими корекции. Това може да бъде разочароваща ситуация, но усилията ще стимулират личното ви израстване и осъзнаване.

 

Сатурн съвпад Асцендент
Вие сте надеждни, амбициозни и притежавате изключителна отговорност. Често имате затруднения и трудности в началото на живота. Може да изглеждате, строги, сериозни, резервирани, самовглъбени и да водите спартански начин на живот. Другите ви считат за недружелюбни и високомерни, което води до непопулярност. Може да имате проблеми с костите, зъбите или кожата.


Сатурн опозиция Асцендент
Отношенията ви с другите са честни и справедливи, което ги прави трайни и стабилни. Вашата резервирана природа, ви прави да изглеждате пресметливи. Често се интересувате от юридически професии и може да бъдете обществен представител на групи или организации, във връзка с обществеността. Възможно е да се омъжите, в по-зряла възраст и често го правите по-сметка.


Сатурн секстил или тригон Асцендент
Здравомислещи сте и не действате прибързано. Вашият начин на действие е, предпазлив, консервативен и отговорен, а вашата честност, практичност, организираност и дисциплина печелят уважението и възхищението на другите. В състояние сте да влезете в значими отношения и да осъществите плановете си в сътрудничество с други хора. Ако се омъжите, връзката ви обикновено е стабилна.


Сатурн квадрат Асцендент
Способността ви да се отнасяте към другите с топлота и дружелюбие е блокирана. А киселото ви, разположение, може да ви създава пречки в социалното взаимодействие. Имате няколко близки приятели, тъй като другите ви намират за студени. Чувствате се подтиснати и стеснителни и често имате трудности в брака или в намирането на подходящ съпруг.


Сатурн квинтил Асцендент
Вие сте изключително сдържани, умеете да се самоконтролирате, зеземени и практични. Имате силно чувство за време и граници. Предпочитате другите, да виждат във вас акуратност или отговорност, а не толкова емоционалност. Понякога може да ви бъде доста трудно, да действате спонтанно.


Сатурн септил Асцендент
Верни и лоялни, в състояние сте да носите на гърба си скърбите на света. Надарени с комбинация от контрол и сдържаност с идеализъм и мистика. Вдъхновени сте от идеята за самопожертване в името на човечеството и сте в състояние да изразите това творчески.


Сатурн куинконс Асцендент
Възможно е да чувствате, неудовлетвореност от конвенционалните земни средства, без значение колко дълбоко сте проникнали в тях и желаете да почувствате небесния звук и да видите етеричните дълбочини. За да преодолеете това, ще ви е нужно, да погледнете всичко, от гледан точка на кармата и едва след това, да хармонизирате земното и духовното.

 

Сатурн съвпад МС
Имате добри изпълнителски и административни способности, което ви позволява да достигнете до висока позиция, чрез постоянна амбиция и упорита работа. Вие сте честни, отговорни и далновидни във всичките си взаимоотношения, но ако изпаднете в немилост, може да паднете от високите позиции. Вашите политически възгледи са консервативни.


Сатурн опозиция МС
Може да бъдете студени и формални в домашния си живот или да ви липсва топлина в отношенията с родители или с деца. Тежки отговорности могат да причинят домашни проблеми и често единият родител може да се превърне в бреме. Задръжките, често ви пречат в пълното развитие на амбициите ви. Изпитвате конфликт между дома и кариерата и често акцентирате на чувството си за дълг към двете.


Сатурн секстил или тригон МС
Вие сте амбициозни и практични в отношението си към кариерата и работите постоянно и усърдно, за постигане на професионалните си цели, като бавно и постепенно напредвате към върха. Надеждни сте и имате организационни и управленчески способност и се справяте добре с обществените длъжности. Вашият професионален успех, ще ви даде възможност, за по-щастлив семеен живот.


Сатурн квадрат МС
Потенциалът за кариера, семейно щастие и общо благосъстояние често са разочароващи, заради тежки отговорности или неразумни, претенциозни работодатели или наемодатели. Вашите родители са склонни да ви потискат и може да наложат тежки отговорности върху вас.


Сатурн квинтил МС
Упорити и честни сте, в предвижването към целите. Може да достигнете до високо положение, посредством, амбицията и неуморната си работа. Умеете да планирате, дисциплинирани сте и не се страхувате от тежката работа и се ползвате с доверието на началниците си. Въпреки успешната кариера, не забравяте за дома си и продължавате традицията на своите деди.


Сатурн септил МС
Имате дълбоко човешко разбиране за проблемите в живота и тяхното развитие. Чувствате, че сте предопределени, да разбирате и изразите небесната любов в този живот, чрез човешкия елемент.


Сатурн куинконс МС
Има някаква дилема между избора и желанието ви за кариера и възможностите, които имате. Възможно е да искате, да правите всичко сами, защото си мислите, че само вие може да направите всичко правилно и по- този начин, да се пренапрягате и натоварвате. Имате нужда от по-добро чувство за време, само така, ще постигнете по-добри резултати с по-малко усилия.


Сатурн съвпад Северен Възел
Вие сте консервативни и внимателни и се нагаждате към преобладаващите социални, религиозни и етични възгледи. Имате усет за правилното време и място и как да общувате с тези на власт, като по този начин получавате тяхното съдействие, за евентуално напредване в кариерата ви.


Сатурн опозиция Северен Възел
Твърдите ви лични навици и амбиции често се сблъскват със социалните норми и вие трябва да се научите да си сътрудничите с обществото, за да преодолеете изолацията, която може да се създаде от това. Въпреки това, същата тази нагласа може да ви позволи да бъдете по-самостоятелни, особено в по-малко известни сфери на работа, като така, ще игнорирате всички външни влияния.


Сатурн секстил или тригон Северен Възел
Внимателни и консервативни, вие се придържате към социалните, морални и бизнес кодове. Може да постигне успех, чрез сътрудничество с висшите членове на обществото. Този аспект е особено благоприятен за политиците.


Сатурн квадрат Северен Възел
Преобладаващите социални условия, често могат да осуетят амбициите ви за напредък. Вие сте консервативни, предпазливи и имате лошо чувство за време. Може да се превърнете в отшелник или да се изолирате от обществото по някакъв начин.

Ако сайта ви е харесал,моля подкрепете ни!

Рак
Слънце в Рак
Телец
Луна в Телец
23 градуса
Намаляващ полумесец
Намаляващ полумесец
26 дни
Powered by Saxum