Палада в домовете и знаците

Паллада

Атина Паллада /наричана също Минерва /се казва, че  се e появилa naпълно възрастна от челото на Зевс , баща си. Нейният глиф е, на щит , което показва ролята и на войн / богиня. Като такава , тя е закрилница на държавата и поддържник на правосъдието . Други нейни роли са богиня на мъдростта и интелигентността , лечител , покровителка на изкуствата и промоутър на професионални постижения .

 

Паллада в домовете

 

Паллада в първи дом :

Вие  се идентифицирате с творческия интелект и борбата за справедливост. Може да сте художник , лечител или политически активист . Имате тенденция да  определяте ролите на половете по различен начин , като правило или може да бъдете малко по- двуполови. .

Паллада във втори дом:

Вие сте надарени с  материално изобилие чрез използването на творческия си потенциал и интелигентност , вероятно чрез визуализация или утвърждаване. Вашите артистични умения клонят към практичното , и лекувате чрез осъзнаване на ценностите.

Паллада в трети дом :

Вие сте силно интуитивни и комуникативни,   използвате езика като средство за изцеление и креативност. Може да бъдете надарен  революционер, възпитател или активист в среда в която жевеете. Много сте интелигентни и с желание да се учите.

Паллада в четвърти дом:

Вие сте вероятно чувствителни и съпричастни , свързани дълбоко в съзнанието си с вашите семейни корени и история . Вие сте в състояние да черпите от мъдростта на подсъзнателното за целите на художественото изразяване и изцеление. Вие сте една творческа личност и добра домакиня.

Паллада в пети дом:

Вие сте много креативни и оригинални, талантливи в много форми на себеизразяване.  Способни сте да сублимирате сексуалният нагон в художествено творчество и може да предпочете приятелството пред романтиката в повечето ситуации. Вие работите добре с деца и ги вдъхновявате с арт-терапии или творчески форми на игра.

 

Паллада в шести дом :

Вие сте надарени с усет за организация и създаване на ефективни системи , вие сте детайлни и перфекционисти в изкуството . Фокусът на вашето изцеление  може да бъде насочен към ума / рани на тялото или  здравословен режим като диета и упражнения. От обществена гледна точка може да се включите в застъпничество на правата на работниците .

Паллада в седми дом:

Вашата мъдрост и креативност може да приеме формата на междуличностно консултиране или по някакъв начин към подобряване на междуличностните отношения. Въпреки, че смисълът на баланса , който можете да откриете в себе си  ви налага да избирате между интимността и творчеството , второто обикновено надделява. По този начин може да поддържате отношения на нивото на приятелство , а не да поемате  ангажимент в живота.

 

Паллада в осми дом :

Имате психическа чувствителност и разширени възприятия. Може да работите съзнателно , върху разгръщането на кундалинната си енергия или да работите с някаква друга форма за вашата трансформация. Конвенционалните сексуални отношения могат да бъдат твърде ограничителни за вас и  може да избере или сублимация или духовна сексуалност, като в тантра. Това разположение е отлично за бизнес партньорство.

Паллада в девети дом :

Вие може да бъдете педагог или политически и социален активист . Вашето творчество и мъдрост са ангажирани с проблемите на идеологията , системите за убеждения или в правната система . Възможно е да се занимавате с международни отношения или философията ви да има глобални последици.

Паллада в десети дом :

Имате силна съдба да постигне признание в обществения и професионалния живот. В женски хороскоп той често показва човек, който е избрал кариерата пред семейния живот  и е съсредоточил огромно творчество и отдаденост в работата си . Във всяка диаграма , това предполага, човек, който е мотивиран и креативно настроен за осъществяване на целите си и  спечелването на признание от приноса им.

Паллада в единадесети дом :

Вашата творческа мъдрост се канализира в идеалистични и социални виждания , както и работата в рамките на социални организации, за изпълнението на социални задачи , въплъщаващи тези идеали. Може да бъдете доста обществено ориентирани и да се превърнете в говорител или адвокат на вашите  каузи.

Паллада в дванадесети дом :

Вие сте настроени към колективното съзнание и може да имате дълбоко и естествено разбиране за духовните учения. Вашият ум и творчеството са проводник за по-универсално познание и  можете да бъдете проводник или да бъдете много интуитивно настроени. Вероятно е да изберете пътя да служете на другите , особено на тези, намиращи се в изолация.

 

Паллада в знаците

Паллада в Овен :

Тук аспекта на богинята-войн е силно изразен , активиране насочване на жизнената енергия в пионерските полета или активна борба за справедливост. Това е добра позиция за спортисти, специалисти по акупунктура  или създатели на оригинални  новаторски и дръзки  художествени произведения .

Паллада в Телец :

Артистичен акцент има тази позиция на Паллада . Вие вероятно сте много талантливи в създаването на физически форми на красотата. Вашата обществена ангажираност е за опазването на Земята и природната среда . Вашата мъдрост е практичността и здравият разум.  .

Паллада в Близнаци :

Езикът е основното ви движещо средство за художествена, политическа или философска дейност . Вашите предпочитани методи на лечение могат да бъдат хипноза, психоанализа . Вашият начин на обществено действие е писане , обсъждане или говорене публично. Това е отлична позиция за писатели и съветници .

Паллада в Рак :

Фокуса ви е върху емоциите, вашите действия са фокусирани върху защита на дома и семейството.Давате на близките си емоционална подкрепа . Създавате удобна и изцеляваща домашна атмосфера ,  вероятно сте отлична готвачка и къщовница .

Паллада в Лъв :

Артистичното изразяване е от първостепенно значение за вас с тази позиция на Паллада , вие сте подтикнати да предложите своята уникална артистична визия на света. Може да лекувате чрез използването на игра , арт терапия , танци, драма и сценични изкуства. Вие може да вземете много видни публични участия за някои обществени каузи .

Паллада в Дева :

Вашият  фокус е върху здравеопазването, храненето и физическите упражнения , както и техниките за пречистване . Артистичността ви спомага за майсторство в преподавателските умения и техники, които имат практическа полезност. Вашата мъдрост е благоразумието и елиминирането , виждайки и запазвайки  същността на всички опити и ситуации .

Паллада във Везни :

Ключова позиция е блансът във вашият живот.  Вие вероятно сте артистично надарени натури , чувствителни към връзките без наложени ограничения ,колективните отношения и сближаването. Може да учите другите на методи за балансиране, като полярност , тай чи или да давате съвети за отношенията. Вие сте защитник на справедливостта , винаги насърчавате мира, хармонията и баланса.

Паллада в Скорпион :

Имате проникващи прозрения, който се отразяват на уменията ви  като дълбока символика. Трябва да работите за да стигнете до същността и да превърнете неосъзнатото в съзнателно усещане . Обществено вие сте смели и харизматични , надарени в изкуството за стратегии и интриги . Имате велики сили за убеждаване .

Паллада в Стрелец :

Вашата дарба  е способността да  видите цялостната картина и да  идентифицирате принципа на обединение .Трябва да работите върху вярата независимо дали чрез религия , философия или духовно знание . Вашето умение е да въплъщавате универсални идеи , а общественият ви акцент е защитата на истината и интелектуалната свобода .

Паллада в Козирог :

Структурата и целта са вашата сила . Вашите умения могат да бъдат насочени към архитектурата , скулптурата или някакъв друг вид създаване на трайни форми. Обществено сте защитник на " закона и реда " . Ако сте привлечени към лекарската професия бихте се насочили към остеопатия , хиропрактика, стоматология  или някои методи на работа със скелетната структура.

Паллада във Водолей :

Вашият фокус е насочен към осигуряване на визия и идеал за бъдещето. Може да работите с електрическите енергии и кундалини в тялото . Вашите умения са винаги на върха , оригинални и футуристични . От обществена гледна точка най-вероятно ще бъдете революционер , защитаващ хуманитарни ценности както и зачитане на индивидуалността , може да участвате в някой движения  спомагащи тези идеали.

Паллада в Риби :

Вие сте състрадателни и интуитивни , въплъщаващи вярата и медиумното възприятие. Вие може да бъдете опитни в тълкуването на сънища , образи и медитация. Артистични  ефирнни , поетичнни и вдъхновяващи . От обществена гледна точка има вероятност да сте пацифист демонстрирайки една просветена визия на човешкото съществуване и взаимодействие.

 

Ако сайта ви е харесал,моля подкрепете ни!

Рак
Слънце в Рак
Телец
Луна в Телец
23 градуса
Намаляващ полумесец
Намаляващ полумесец
26 дни
Powered by Saxum