Нептун в знаците

 

Нептун в Овен:

Вярвате в действието и разполагате с оригинален  пионерски дух, винаги се движите напред. Идеалът ви е да се стремите да вършите всичко със смелост. Като ‚ракета носител‘. Без сълзи на очи, мистично, или психологически, ни най-малко, вие приветствате,геройзма в един нов свят,и всякога героя.

Нептун в Телец:

Вашите идеали са плодородната почва,която носи  реален растеж. Намирате богатство в музиката и изкуствата. Имате визия за комфортен , луксозен живот, където всичко,което има стойност процъфтява, където всяко добро семе пуска корени. Романтика, богатство и великото изкуство са нещата от,който се интересувате. Имате много голям  опит. Музиката има специално значение за вас.

Нептун в Близнаци:

Имате страхотна психическа чувствителност. Може да се наложи да жертвате образованието  си в името на семейството . Можете да прегърнете мечтата за един  свят на комуникация (мрежа), където изследванията и науката са ключът. Обожавате фентъзи и научна фантастика. Вие сте голям любител на вдъхновения разговор, добрата комуникация и всички видове връзки. Големи идеи и полети на фантазията. Споделяне на мислите. Поетичен тип на ума.

Нептун в Рак:

Тази позиция дава силно психически и емоционален характер. Емоционално ориентираните чувствата на рака са вдигнати в синхрон със състраданието и желанието да  сложи другите преди себе си. Начало и семейния живот са от идеала шофиране. Вашите мечти са  фокусирани на едно място,  у дома,където да живеете в обстановка  на емоционална сигурност и комфорт. Вие склонни да загубиш себе си в живота, само "да бъдеш там", и чувства и интуицията за вас са много по-ценни.

Нептун в Лъв:

Имате силна воля и его, което може да се разтваря бавно в процеса на творческа страст или страдание. Романтиката е важна за вас, но може да бъде от илюзорен или бляскав характер, и  да доведе до разочарования. В любовта  търсите  драмата и блясъка на филмова звезда. Винаги на сцената и често център на внимание. Животът ви е ослепителен и драматичен. Обожавате децата, творчеството, и животните. Може да имате обезверяване или разочарования от децата. Ухажването и романтиката винаги са на преден план  за вас.

 

Нептун в Дева:

Може да изпитвате нервно напрежение поради конфликт на чувствата и разума. Възможни са объркващи или психосоматични здравословни проблеми, който може  да се премахнат на физическо ниво. Можете да  го направите  чрез упражнения, диети, приемане на витамини и всякакви живото-подхранващи средства,те,са също толкова важни, колкото и правилната храна. Една  песен с хубав текст, може да ви бъде специален подарък. Вие обичате да  реставрирате и възстановявате физическия свят. Имате  голяма любов към детайлите и любопитните факти. Силно  чувствителен характер. Трябва да сте наясно с евентуалната си чувствителност към наркотици, и да  избягвате такива вещества  от всякакъв вид, когато това е възможно, и ако все пак  са ви необходими, опитайте се да използвате по-малко от препоръчителната доза.

Нептун във Везни:

Може да имате кармични уроци по отношение на брака и съюзите. Може да се наложи да  правите компромиси и да се жертвате в името на партньорството или любовта. Имате много артистична природа, която може да ви подтикне към  твърде необичайни и вдъхновяващи произведения на изкуството. Взаимоотношенията са вашият идеал. Безпристрастни и не дискриминиращи сте към хората , за вас всички,са равни. Вие рядко се обвързвате с традиционни   лични връзки, и няма вероятност да бъдете домошар. Вие държите идеала си близо до реалното. Винаги сте готови да отворите  на другите и ги приемате  като себе си.

Нептун в Скорпион:

Вие може да бъде изключително психични или чувствителни, с вродено разбиране за използването на духовната власт. Наравно с "тъмната" страна на живота, вие се интересувате от езотеричната религия и  всичко мистично или окултно. Сексуалността и физическите желания са преследвани и разглеждани  като духовни. Парите, властта, и нещата на този свят са от интерес за вас. Може да имате тенденция понякога да бягате от дествителността, и ако използвате наркотични вещества за тази цел, може да загубите силата и  властта над живота си. Възможни са кармични уроци по отношение на злоупотреба с власт.

Нептун в Стрелец:

Имате природна психическа чувствителност, която ви дава възможност да пробиете воалите на материално ниво и да разберете истината на по-високо ниво. Идеализмът  ви е вроден талант, и подхождате към  любовта с грандиозни жестове и космически мисли. Религията, политиката и философията ,представляват естествен интерес за вас, и ортодоксалността ще се прелее в личното познаване на по-високите измерения на реалността. Вашият интуитивен характер е силно еволюирал. Харесвате  справедливи, прости, откровени, и широко скроени хора. Вие сте общителни и евентуално с  атлетично тяло, обичате да бъдете сред  природата. Смело обичате да мечтаете,харесвате  новите философии и дългите романи.

Нептун в Козирог:

Възможно е да направите жертви, необходими заради  по-голямата ви  отговорност или целите. Възможни са объркващи връзки с авторитетни фигури; Героите или идолите в който сте вярвали  могат да се окажат разочароващи. Практиката е важен аспект на вашия идеал. Мечтаете да  контролирате нещата. Вие много се интересувате  от традициите и сте склонни да бъдете доста консервативни. Може да има скандали и недоразумения, които да засегнат репутацията ви.

Нептун във Водолей:

Възрастта на Водолея е  марка на идеала, към който ние се стремим; световната общност в мрежа със себе си. Алтруизмът, идеализма и хуманитаризма са в центъра на вниманието ви. Груповата работа е обща, споделена съзнанието е признато и развито. Жертвате се за общото благо.Споделяне на по-високо измерение, зачитане на свободата и индивидуалността. Емоциите дават път на надеждата, идеализма и глобалното сътрудничество.

Нептун в Риби:

Духовното се разглежда като идеал. Интуиция, окултизъм, религия, и всички неща свързани с мистика са на почит при вас . Също така музиката, фантазията и изкуството. Психиката, психологията и чувствата са силно подчертани; също лекарства, мечти и видения. Транс извън тялото или поне опити могат да направят революция в дефинициите и възприятия на реалността.

 

Ако сайта ви е харесал,моля подкрепете ни!

Телец
Слънце в Телец
Стрелец
Луна в Стрелец
14 градуса
Намаляваща полупълна
Намаляваща полупълна
16 дни
Powered by Saxum