Аспекти на Слънцето

Слънце в съвпад с Луна

Получавате голяма подкрепа и насърчение за вашите амбиции, и признание за постиженията ви. Имате голяма вътрешна сила и сте склонни да бъдете независими, предпочитайки да зависите от себе си, отколкото от другите. Работите лесно с по-стари или по-млади от вас, и този талант ви прави естествен посредник между поколенията. Може да бъдете отличен учител или водач. Самостоятелно сте мотивирани, и в състояние да се грижите за себе си, и сте автономни  до голяма степен. Работите добре с другите.

Слънце опозиця Луна

Може би ще откриете,че сте раздвоени между една среда, която е много удобна и благоприятна и друга с реални нужди за растеж, прогрес и собствена воля. Вие винаги се чувствате хванати в капан, принудени да избирате между едно подкрепящо ви обкръжение,  (но не прогресивно) и  едно с нови посоки, които носят развитие, и което може да бъде за сметка на вашия комфорт. Тези две противоположни посоки, за да работят заедно, ще изискват някои реални умения и компромиси  от  ваша страна. Това може да се прояви като , любовна история  сравнена  с бъдещите и  тенденции, по-възрастните лица,  сравнени с по-младите, и така нататък.

Слънце тригон или секстил Луна

Вие сте много щастливи, че сте в състояние да растете и напредвате през целия си живот, без големи трудности. Винаги може да намерите ресурсите, които т ърсите плюс необходимите инструкции за това как да ги използвате. Вътрешното ви виждане,е  съчетано със способността да обхванете"голямата картина, често си намирате работа като медиатор. Може да имате специален дар за преодоляване на различията между поколенията, с което да сближите по-възрастните и по-младите . Любов към животните, децата, възрастните хора, и нуждаещите се и потиснатите като цяло, е черта за цял живот.

Слънце квадрат Луна

Налице е липса на хармония между вашата среда и вашите амбиции. Повечето от нещата,който ви трябват, не  винаги  ви са под ръка, за да видите  напредъка ,който си представяте. Или, когато имате подкрепа , можете да не успеете да тръгнете в посоката, в която желаете. Или да  забравите до къде , сте искали да стигнете. Може да се отнася до миналото ви ,просто, когато сте се  разкъсвали между майка ви и баща ви; борбата между това, което се стремите да възпитате (а може би убиете), и вашите амбиции. Ще  чувствате по-силна нужда да успеете и да бъде всичко, което може да бъдете.

Слънце  квинтил Луна

Вашите родители вероятно са имали бурна връзка, изпълнена с конфликти, така и творчески дилеми. Вашите нужди от сигурност може често да са били възпрепятствани от нуждата  да  учите, растете и напредвате. Вероятно сте много креативни, и често неспокойни и недоволни от живота , такъв какъвто е. Трябва да  поемете рискове, за да се чувствате напълно жив, и все пак рисковете може да ви плашат. Ако слънцето е по-силно, отколкото Луната във вашата диаграма необходимостта за постижения обикновено ще надделее срещу необходимостта от сигурност, и обратно, ако Луната е по-силна нуждата от безопасност и сигурност ще  доминира.

Слънце септил Луна

Има елемент на съдбата или усещане за съдба в целите ви. Чувството ви за благополучие зависи от това,дали  правилно следвате съдбата си, независимо дали го разбирате или не. Има вероятност да има много духовно измерение към  отношението ви към родителите  / или тяхното влияние е пропито с чувство за божествено напътствие в живота ви. Вашият семеен живот и вашето призвание са в  услуга и се определят от вашия божествен импулс, и той е източникът на всичките ви  значителни постижения и на емоционалната ви сигурност.

Слънце куинконс Луна

Налице е парадокс по някакъв начин от нуждите ви за комфорт и сигурност и нуждите ви за постижения и признание. Едното или другото изглежда изискват непрекъсната промяна и преоценка. Майка ви и баща ви може да са били по-различни или са вървели по несвързани пътища , и вие вътрешно сте  противопоставяли,  вашата собствена нужда от контрол над собствения си живот и нуждата ви да се развивате и да  вървите в различни посоки. Чувството за парадокс никога няма да бъде окончателно решено, но динамиката  създавана от него  в живота ви може да бъде доста творческа и ползотворна.

Слънце в съвпад с Меркурий

Общувате с ненадминати умения и хората  намират за вълнуващо и стимулиращо да бъдат около вас. Високата степен на умствена концентрация ви прави отличен ученик , отличавате  се в говорене, писане, както и всички видове комуникационни умения. Вашите амбиции включват комуникация и използване на ума, като две функции в едно. Харесвате да прекарвате времето си с хора по-млади от вас.

Слънце опозиция Меркурий

Можете да откриете себе си в предизвикателствата да  намерите баланс между отговорността и свободата да проучвате и опитате нови неща. Може да бъдете посредник между поколенията, търсещ баланс между интересите на властта и на потребностите на младите хора.

Слънце тригон или секстил Меркурий

Новините идват  лесно към вас и това е ключът към отваряне на вратите и създаването на възможности. Вашият силен интелект  работи във ваша полза за постигането на напредък и лидерски позиции. Нуждите ви за благосъстояния и постижения се подсилват взаимно, така напредвате доста лесно в избрания от вас път.

Слънце квадрат Меркурий

Понякога човек може да каже неща, за които след това съжалява, или неща, които пречат на реализацията на целите му. Комуникациите може да са трудни за вас  и вербалното изразяване по принцип да е предизвикателство . Може би е добре да  развивате навика да мислите, преди да говорите.

Слънце квинтил Меркурий

Имате забележителни умения за комуникация, който могат  да бъдат от ключово значение за постигане на вашите цели. Може да имате препирни с авторитарни хора, и изхода  ще зависи от много ясното ви  и точно и изразяване . Бъдете предпазливи, за това, което казвате,тъй като би могло да има последствия.

Слънце септил Меркурий

Вашите комуникации и търсене на знания вероятно ще формират съдбата ви. Ще  чувствате по-дълбока нужда да изразите някои неща, като че ли  по-висша цел ви ръководни. Взаимодействията ви с младите хора и тези, които са на власт биха могли да бъдат неразделна част от живота ви.

Слънце куинконс с Меркурий

Може да бъдете доста надарени в словесния изказ, но все пак има някакъв парадокс, при който комуникациите ви влияят неблагоприятно върху съдбата или изпълнението на вашите цели. Може би е необходимо доста да  преосмислите целите си и да направите необходимите корекции по отношение на това как да използвате най-добрите си комуникативни умения за по-нататъшните си цели в живота .

Слънце в съвпад с Венера

Вие уважавате другите и това става  ясно, на всички, с които се запознаете. Чувство ви за благоразумие и вродения добър вкус означават, че може да разпознаете истинското качество и цена на всичко, което е добро и красиво. Любовта на авторитетните фигури (мъжете в частност), плюс едно признание  към историята, авторитетите и възрастните като цяло, ви прави  желани на всякакви социални събития.

Слънце опозиция Венера

Най-вероятно ще се изправите пред някои трудни избори между реализацията си и грижата за семейството. Вашите лични качества може да бъдат насоката и трябва да избирате между  напредъка и да правите ,това  което чувствате за правилно. Намирането на баланс е  предизвикателство то ви тук. Огледайте се за творчески начини ,който да отговарят на нуждите ви в живота.

Слънце тригон или секстил Венера

Вие по природа сте дипломат, много вещ в тласкането на хората към спокойствие и създаване на хармонични отношения. Вероятно с  артистичен или художествен талант и запален ценител на изкуството. Доста романтични, и приемате с голямо удоволствие всички форми на красота и финес.

Слънце квадрат Венера

Вашите амбиции могат да се сблъскат с вашата ценностна система, и всеки напредък към целите ви, може да бъде за сметка на желанията ви. Дори собствените ви амбиции и бъдещите възможности не са привлекателни за вас, ако това означава да жертвате навиците и нещата,който ви радват. Вие не може да оцените по-възрастните , по-опитните или авторитетните хора. От друга страна, вие се фокусирате върху постиженията и може да прегазите всичко, за нещо което има стойност за вас.

Слънце квинтил Венера

Вие сте изключително надарени в изкуството, като артист или ценител, или и двете. Може също така да имате забележителен талант да направлявате хората към мир и  спокойствие. Тези качества могат да бъдат от решаващо значение за постигане на вашите амбиции. Вие сте природен дипломат, вероятно и ненадминат изпълнител.

Слънце септил Венера

Любовта ви към красотата и чувството ви за време и такт са неразделна част от живота ви ,  може да се чувствате принудени да създавате форми на красота или хармонични взаимоотношения. Да бъдете верни на своите лични ценности дори под напрежение ще ви води безпогрешно до най-високите стъпала на съдбата ви.

Слънце куинконс с Венера

Може да се борите за постигането на баланс между неспокойствието и необходимостта от постигане и желанието за красота, лекота и комфорт. Точно когато смятате, че  ситуацията е под контрол, нещо ще се променя и ще  изисква корекция, или за сметка на  вашите амбиции или за сметка на вашия комфорт и лични ценности. Тази динамика е продължителна, и може да се почувства  на моменти смущаваща, но усещането за парадокс е всъщност доста градивно. Препоръчва  се гъвкавост. Винаги да бъдете готови за неочакваното.

Слънце съвпад с Марс

Вие сте роден деятел, с невероятна енергия, за да направите и постигнете всичко в живота. Вашите амбиции са подкрепени от волята да  направите нещо. Може да бъдете много импулсивни, а другите могат да ви намират малко прекалено агресивни. Вие  усилено се стремите да осъществите  целите,който  сте си наумили. Доста сте конкурентни и обичате предизвикателствата.

Слънце опозиция Марс

Можете да откриете себе си се противопоставя на статуквото или тези в позиции на власт. Можете да устои на силите, които са склонни да се опитват да контролират живота си. Импулсивните или прибързаните действия биха могли да попречат за реализиране на амбициите ви. Или бихте могли да намерите вашия орган предизвикан от някой, който е обрив и агресивен.

Слънце тригон или секстил Марс

Лесно е за вас да работите с авторитетни хора, както и с по-стари и по-опитни от вас. Вие обичате да работите с другите хора и ще бъдете добър мениджър. Ще имате интерес (или способности) по лека атлетика, гимнастика (въобще дейности и работа с физическото тяло), както и дейности на открито,това ще ви съпътства през целия живот. Също  може да тренирате нещо или да сте треньор на другите. Имате естествена способност да изразите себе си и да се справите с емоциите, харесвате и да работите. Кариера в някоя от развлекателните индустрии също е възможност.

Слънце квадрат Марс

Правите големи усилия, но губите много енергия , защото ви липсва посока и планиране. Вие често работи срещу авторитетни фигури  или статуквото. Може да ви бъде трудно  да координирате своите амбиции с  действията  и чувствата ви. Трудните избори са постоянна необходимост за вас. Вашите силни  страсти ще ви поставят  в противоречие с авторитетни фигури отново и отново. Тази тенденция към конфликт може да ви докара до там да  бъдете най-лошия си враг .

Слънце квинтил Марс

Имате вродено чувство за време, което е доста забележително, и  ще бъде от решаващо значение при осъществяване на вашите цели. Имате значителна енергия и стремеж за постижения, и все пак знаете, инстинктивно, когато не е времето  да се действа. Може да бъдете  талантлив  барабанист.

Слънце септил Maрс

Вие се  чувствате така,сякаш има някаква  божествена принуда да постигнете някаква цел,което може да изглежда доста ирационално. Тази необходимост ще бъде много важна за оформянето на вашата съдба. Трябва малко търпение за да разберете посоката си, или  защо е това. Знаете  ли,че това е правилно за вас, няма да има нужда да знаете причини.

Слънце куинконс с Марс

Вие сте много амбициозни и мотивирани, но може да откриете, че вашите действия водят  до доста неочаквани резултати . Налице е парадокс или елемент на съдбата в начина по който реализирате  целите си. Ще бъде необходимо да останете гъвкави, тъй като ще трябва да настроите вашата посока или вашите възприятия към това, което е необходимо, за да реализирате своя потенциал.

Слънце съвпад с Юпитер

Вие имате собствено призвание, най-добрият път за вас е да прогресирате в света и  да бъдете себе си. Най-добрата работа за вас е оптималната , което често означава кариера пред обществеността (политика, продажби,  и т.н.). Късметлии по природа, и другите усещат това и обичат да бъдат около вас. Вашият общ възглед за живота е привлекателен, и хората, често ви търсят за вашите мъдри съвети. Вие сте природен лидер и учител. Много успешен при това.

Слънце опозиция Юпитер

Може в крайна сметка  може да изкарвате прехраната си с нещо, което не е изцяло  най-доброто за вас. Има тенденция за неправилни решения, когато става въпрос за професионален избор, и вие може да разберете,че преследвате възможности, които не водят до никъде. Това работи срещу вас, така да се каже, може да ви донесе проблеми с авторитарни фигури. Може да се наложи да  разглеждате внимателно всеки избор за кариера, който правите.

Слънце тригон или секстил Юпитер

Да жънете успех в живота за вас е лесно, защото си имате вградена дарба за това как да  подходите и да разкриете дори най-трудните проблеми. Имате инстинкт за справедливост и законност, и  винаги знаете как да подходите към проблема от самото му начало. Тази способност ви е естествен съветник или водач и в  други направления, по-специално по отношение на професионалните въпроси. Възможна е и работа или помощ на възрастни хора .

Слънце квадрат Юпитер

Склонни сте да бъдете упорити и това ви пречи да направите добър избор за кариера. Може да се лутате  в различни посоки, които противоречат на най-високите ви цели. Решенията ви по професионалните въпроси често са лоши, може да се движите по различни безсмислени странични пътища. В допълнение,  възможни са трудности с властите, закона  или с по-възрастните хора. Има  една стара поговорка, че може  (на моменти) да си бъдете най-лошия си враг. Съветите на доверен приятел или консултант по отношение на кариерата, силно  ви се препоръчва.

Слънце квинтил Юпитер

Да бъдете учител е вашият специален дар, и лидерството идва естествено за вас. Хората гледат нагоре към вас, доверявайки се на  вашата мъдрост и в търсене на вашия съвет. Самоувереността ви е силна,  знаете, че сте късметлии, и никога не се плашите от рискове.  Има тенденция  да бъдете късметлии  в хазартните игри.

Слънце септил Юпитер

Вие идвате в този живот, с определена цел, може да имате преподавателска  дар, който  се чувствате принудени да споделите. Често сте в лидерски роли, и целта в живота  ви  е въз основа на тази божествени заповеди, дори и когато не сте особено наясно с тях. Един много съдбовен живот.

Слънце куинконс Юпитер

Имате естествени лидерски  способности  и често може да се оказвате в ролята на авторитетна фигура . Вашият жизнен път ще претърпи много промени; Точно когато си мислите, че сте здраво стъпили на земята, нещо ще ви накара да промените посоката си. Необходими са много корекции, и се препоръчва гъвкавост, защото тука  има  забъркан един парадокс, ролите в който участвате са като учител / наставник, и неочакваните неща често ще се случват.

Слънце съвпад Сатурн

Вие сте, без съмнение, много умерен човек, но когато става дума да се грижите за бизнеса, наистина блестите. Другите могат да мислят, че сте по-възрастни, отколкото сте, защото сте склонни да приемате един авторитарен образ. Може дори да се наслаждавате на мисълта, че по-стар, а вероятно и се държите авторитарно, уважавате много възрастните хора и учителите , ако не и благоговеете пред тях. Дисциплината за вас не е проблем, но може да бъдете прекалено авторитарни и мрачни.

Слънце  опозиция Сатурн

Вашето вродено чувство за отговорност, или действителните  ви задължения, които имате  , може да ви попречат да изпълните истинските си амбиции. Хора , с авторитет в обществото, или  по-възрастни и по-опитни, могат да оспорват или да ви се противопоставят  и по този начин да ви спират. Каквато и да е причината, във вашите цели вероятно липсва  организация и внимателно планиране от което се нуждаете. Вашата самодисциплина, или липсата на такава, може да е пречка, която  да работи против вас.

Слънце тригон или секстил Сатурн

Отговорностите са лесни за вас, и сте склонни да поемате много задачи. Работите много усърдно, с голяма решителност, и може да постигнете много. Вие поемате  много и се претоварвате, в готовността си да поемете отговорност и да помогнете. Вашите организационни умения са добри, и кариера в някоя от физическите науки е напълно възможна. Можете да    работите много лесно с авторитарни фигури, или с такива, които са по-опитни от вас.

Слънце квадрат Сатурн

Може да имате проблеми с властите, поради склонността си да отстоявате собствените си амбиции, независимо от реалностите на ситуацията. Не харесвате организираните неща и сте склонни да оставите нещата да вървят, без да обръщате внимание на отговорностите. Тази липса на отговорност може да работи срещу истинските ви цели и може да доведе до   противоречия със закона и по-възрастни и уважавани лица, по-специално мъже. Вашата липса на сериозност може да подкопае всички валидни опити да формирате солидна основа и по този начин да потеглите напред.

Слънце квинтил Сатурн

Вие имате дарба на лидер и учител. Може да взимате  творчески решения, да приемате предизвикателства, и да поеме отговорността лесно, дори с нетърпение. Вероятно  харесвате да работите и нямате проблем с определянето  на дългосрочните цели и постигането им.

Слънце септил Сатурн

Възможно е да има кармично (или космично) равнище за отношенията ви с авторитетни фигури, особено с бащата. Може да сте предназначени да поемате значителна отговорност, и това положение успява да се намесва във вашите съзнателни цели на моменти, но това служи да намерите правилната  цел в живота ви.

Слънце куинконс Сатурн

Имате парадоксални отношения с властта. Може да имате една интересна връзка с баща си (и / или други авторитетни фигури в живота си); има някаква мистерия, която участва във връзките ви или поне представлява някаква загадка за вас. Намирате нужда непрекъснато да коригирате целите си или чувството си за отговорност. Не е лесен аспект, но е потенциално много креативен.

Слънце съвпад с Уран

Вие сте неконвенционални, независими, и насочени към всичко, което е различно и оригинално в живота. Мразите да бъдете свързани с робията на рутината, предпочитате вместо това да  запазите отворени вашите възможности. Може да откриете себе си, в участие в каузи, които са срещу традициите, революционни по един или друг вид, социални или политически. Вашите приятели , вероятно също са  ексцентрични,  по-специално , авторитарни, по-възрастни, както и мъже, които имат сектантски разбирания. Комуникациите, компютрите, електрониката,  футуристичните неща това е, което ви привлича.

Слънце опозиция Уран

Вашата собствена пристрастност към рутинната и традиционното може да доведе до  усещане за сблъсък с новото или различното. Можете да намерите себе си в борбата срещу промяната и прогреса, прилепени към статуквото. Въпреки че в основата си сте конформист, може да откриете себе си с партньори и приятели, които от своя страна са неконвенционални и нестандартни. Налице е нещо интересно имате едновременно привличане и  антипатия със свободомислещи хора.

Слънце тригон или секстил Уран

Вие работите добре с тези във властта, които са независими и оригинални. Можете да намерите себе си, ангажирайки се в нестандартни каузи, винаги готови да насърчавате това, което е независимо и иновативно. Обичате  радикалните подходи, и  подкрепяте каквито и да са нови продукти и неща. Комуникациите, компютрите, електрониката, футуристичните неща са  вълнуващи за вас и вие винаги се отличавате в тези области. Можете да откриете нови начини за работа с традиционните материали.

Слънце Квадрат  Уран

Може да ви бъде трудно  да скъсате с конвенцията, и да правите нещата по своему. Вашите амбиции може и да просперират, но често за сметка на някаква реална независимост и свобода. Имате променливо поведение:  което може да се редува от много конвенционално до внезапни бунтовни пориви. В такива моменти сте необуздани и упорито отказвате да се движите  по традиционните  пътища ,а това може да попречи на реализацията на целите ви, и да  направи труден напредъка ви.

Слънце квинтил Уран

Имате  изобретателска дарба която би могла да граничи с гениалност на моменти. Вие сте идеалисти, индивидуалисти и най-вероятно неконвенционални. Имате светкавично бърз ум, който прави скокове напред, и понякога  резултата е доста забележителни решения или иновации. Това може да допринесе за успеха ви по начини, който едва ли бихте могли да очаквате.

Слънце септил Уран

Вероятно сте подтикнати от идеали или видения,които едва ли разбирате. Ръката на съдбата изглежда  направлява живота ви. Вие сте нетрадиционни и с присмех приемате традиционните отговори на големите въпроси на живота, но трябва да следвате мечтите си на всяка цена. Индивидуалността ви и смелия идеализъм ще ви спечели признание, вашите идеи и роли могат да бъдат доста противоречиви.

Слънце куинконс с Уран

Може да се наложи да коригирате мечтите и  идеалите си за да постигнете целите си, или обратното. Може да бъдете индивидуалист и мечтател, но също така и да имате силна нужда да успеете, която често може да ви създаде чувство на дилема или парадокс, и е необходимо да  преразгледате целите си. Понякога  чувствате ръката на съдбата да ви направлява мистериозно, и това  може да го намерите за доста объркващо на моменти, но пък именно от този парадокс ,могат да произтекат велики прозрения и иновации.

Слънце съвпад с Нептун

Имате високи идеали и способност да очаровате другите с  думи и образи. Вашето присъствие действа  облекчаващо и помага на тези около вас да стопят различията помежду си и да се  обединят. Вие държите високо  вашите идеали,  който следвате и  може да бъдете в ролята на духовен учител. Мистичното и трансценденталното (духовното в най-добрия смисъл на думата) е вашия естествен свят. Ще се чувствате като у дома си в тези трансцендентни светове.

Слънце опозиция Нептун

Ще намерите в себе си противоречие с мистичната, невидимата и идеалистичната страна на живота. Вашите амбиции са практични и здраво стъпили на земята, и сте склонни да презирате или пренебрегвате психологията, въображението или идеала. Може да имате страх, че другите се опитват да ви измамят или,че  искат да  отвлекат вниманието ви от вашите цели. Властните хора, особено мъжете, които се изявяват като миротворци или духовни гурута са анатема за вас. Вашият акцент върху практичната и реална страна на живота може да ви обезвери, което да доведе до допълнително разочарование.

Слънце тригон или секстил Нептун

Вие имате естествени способности да  разбирате психологически, духовни и утопични въпроси и да ги пуснете да работят. Можете да работите с въображението  си и с метафизични мисли както другите работят с трайни неща. Това е така, защото сте разбрали това, кое свързва нещата. Голяма част от собствените ви  представи за вас са обвити със способността  да работите със символи, мечти и въображение. Вие може да станете добър учител в области като музика, философия, и мистицизъм.

Слънце квадрат Нептун

Можете да откриете, че едва доловимо подкопавате собствения си успех на моменти и може да страдате от чувство за малоценност. Духовния идеализъм може понякога да пречи на работата ви, успеха и признанието, което заслужавате, или обратното, успеха може да се купи с цената на идеали и състрадание. Възприятия ви за това какво е важно, може да си противоречат с тези около вас. Трудни избори в живота също са възможни.

Слънце квинтил Нептун

Вие сте много надарени с остър ум и интуиция, евентуално креативен  мечтател в изкуството или музиката. Една отлична индикация за музикална кариера. Вие сте необикновено надарени също в поезията, символиката и психологията. Духовната чувствителност и дълбокото състрадание са ви силните черти, и ще допринесат за избрания от вас път към признание и успех.

Слънце септил Нептун

Вашият живот е белязан от божествена намеса, имате силно духовна съдба. Вашите съзнателни цели трябва да включват космическото измерение, за да задоволите истинската си природа. Изборите, които правите често са непонятни за тези около вас, защото те са насочени от много лични възприятия и идеали. Вие идвате в този живот, с една цел, която само вие може да разберете. Има един воал на тайнственост който заобикаля съдбата ви, и вероятно много пъти, ще може да виждате напред в бъдещето . Вярата е вашият съюзник.

Слънце куинконс с Нептун

Вашата чувствителност и състрадание може понякога да изглеждат несъвместими с нуждата ви за постижения и признание, ще има необходимост  да се направи корекция в едното или  в другото. Това е един непрекъснат модел. Има чувство за парадокс или дилема . Вие вероятно сте доста интуитивни с мистичен характер, който от време на време може да  чувствате като бреме. Ако можете да останете гъвкави ще откриете, че това е много творчески аспект.

Слънце съвпад с Плутон

Вие носите една сила и твърдост и може  хората да се страхуват от вас. Това не е това, което искате . Вашето присъствие и очевидна концентрация са много силни, и сякаш искате да стигнете до важното веднага. Тази енергия може  да постави другите пред много промени. Не се страхувате от конфронтация, и рядко допускате удари. Бихте били много подходящи за  научни изследвания или никаква работа, която изисква дълбаене, търсене, проучване, и намиране под повърхността.

Слънце опозиция Плутон

Можете да устоите на промените и се възмущавате,когато другите  са любопитни за  личните  дела. Предпочитате нещата,  да бъдат оставени такива каквито са. Само-анализа и всяко ненужно проучване за вас е все едно срещу природата. Непроучения живот е това, което предпочитате. Вашите лични обвързаности (или липсата на такава), заедно с необходимостта от растеж и трансформация, може да  стигнат  до точка на изригване. С цялото си благоразумие, все още сте склонни да се борите с властите редовно.

Слънце тригон или секстил Плутон

Може да  намерите ,че е лесно да се работи с чувствителни материи, засягаща най-уязвимите области на ума или същността. Вие сте в състояние да се справите с тези деликатни въпроси, без колебание и  не се страхувате от емоционално тъжните области на човешката психика. Наслаждавате се когато сте под повърхността  на нещата и имате вроден талант за манипулиране  на докачливи теми. Това положение  е идеално за всякакви изследвания, разследвания или детективска работа.

Слънце Квадрат  Плутон

Всеки опит да  избегнете конфронтацийте в  живота в личен план е длъжен да приключи с чувство на неудовлетвореност. С  целите и амбициите, който имате,трябва  да избягвате въпросите за уязвимостта и личната чувствителност. Може би по-скоро   трябва да заобикаляте чувствителните и уязвими зони  и да се съсредоточите върху кариерата си, но те винаги се натрапват и отказват да бъдат изгонени. Въпреки, че може и самите вие да  искате да избегнете  това , проявения интерес към тайните на другите е много силен.

Слънце квинтил Плутон

Може да имате изключителен успех в изследването или разследването; имате забележителен дар за проникване в същността на ситуацията. Този дар ще бъде инструмент за постигане на целите ви и ще ви донесе признание. Вие сте силна личност и  в състояние да поемете отговорността. Доста харизматични,  лесно  е за вас да  спечелите доверието на хората около вас. Черпите от свещената вяра.

Слънце септил Плутон

Вие се чувствате силно мотивирани от необходимостта да стигнете до същността на всяка ситуация и да разкриете абсолютно всичко. Вашият живот е белязан от силно (евентуално обсесивно) чувство за мисия. Внимавайте с  фанатизма, тъй като има тенденция  за дълбока убеденост, че вашият начин е единственото правилния. Вашият живот може да се характеризира с дълбоки загуби и необходимост за лична трансформация.

Слънце куинконс с Плутон

Вие може да бъдете малко по-задействан от обсесивна нужда да дълбаете  дълбоко за да стигнете до същността на нещата. Вашите нужди от постижения и  от абсолют, може да създаде чувство на загадка или парадокс в живота ви. Необходими са чести корекции, за да изпълните вашето чувство за цел, което е доста силно. Можете да откриете ,че сте много уязвими. Опитайте се да осъзнаете, че това може да бъде много творчески аспект, ако може да останете гъвкави и отворени.

Слънце в съвпад с Хирон

Ролята и функциите на Хирон са неразделна част от вашата идентичност. Вие често се чувствате като чужденец в чужда земя. Вашите възприятия за реалността и вашата роля в нея са нестандартни, което може да ви накара да се чувствате като аутсайдер. Имате забележителна способност да разбирате фините енергии и духовните реалности. Хирон е ранен лечител, следователно съществува възможност, да имате нужда,  да подобрите състоянието си, и чрез този процес да намерите ключове, които могат да бъдат споделяни с други хора за лечение и по-високо разбиране на нещата. Вие и / или баща ви може да имате цигански дух, да бъдете гражданин на света, но без обособено място. Може да имате познания за същността на времето.

Слънце опозиция Хирон

Може да чувствате странно раздвоение в себе си, необходимост за постижения и признания, на пръв поглед несъвместими с необходимостта  да продължите по път с по-малко предизвикателства. Ще  чувствате подтици  на други нива на реалността, и копнеж за пътуване. Знаете  неща, които не можете да обясните. Конвенционалната страна от вас се опитва да потисне това осъзнаване, но твърде мудно. Около 50-годишна възраст може да се наложи да  направите задълбочен избор по отношение на кой път да следвате. Препоръчително е да се намери баланс, когато и двете нужди имат някакъв отдушник на изразяване.

Слънце тригон или секстил с Хирон

Вашата идентичност и чувство за цел ще бъдат оформени от опита от по-висши реалности. Те ще ви напътства и да създаде възможности за духовен растеж. Вие сте бунтари, лечители и учители, и се чувствате доста комфортно в тези роли. Имате или ще откриете ключа към изцелението и разбирането, който може да споделите с другите.

Слънце квадрат Хирон

Вероятно ще бъдете доста ориентирани към постиженията и с непоносимост към философии или концепции, които са неконвенционални. Може да  чувствате ,че те могат да бъдат заплаха за вашата идентичност и начин на живот. Вие не давате възможност  да навлязат възприятия, които противоречат на традицията. Може да се наложи да взимате някои трудни решения,  по отношение на здравето или някакво лечение.

Слънце квинтил Хирон

Вие сте много надарени в разбирането фините енергии, символизма и другите измерения на реалността. Може да бъдете отличен астролог, лечител и / или духовен водач. Вероятно да имате възприятия, които не се вместват с конвенционалните философии, и това може да ви доведе в разшири кръгозора ви  и да имате по-голяма информираност.

Слънце септил Хирон

Има една невидима сила,която  ръководи пътя ви  през живота, с която вие може или не  да не бъдете наясно на съзнателно ниво, но която ще оформи съдбата ви. Най- вероятно имате силно чувство, за мисия, но без да  знаете точно за какво .Една  лечебна криза може да промени посоката  ви в даден момент, и в крайна сметка да ви доведе в значително разширяване на възприемането  на реалността.

Слънце куинконс Хирон

Вие понякога сте озадачени от преживявания, които изглеждат  в противоречие с конвенцията и  с вашите идеи за реалността. Намирате за необходимо да преоцените своите предположения за реалността ,както и чувството си за цел и идентичност  на няколко пъти през целия си живот. Здравословни проблеми могат да причинят  и да променят целите ви и да се потопите  в неконвенционални или холистични методи на лечение.

Слънце съвпад Церера

Вие по природа сте много възпитани и грижовни, както и много подкрепящи,като грижовна майка,  ако имате деца. Може би обичате градината, да готвите и да се грижите за тези около вас. Ще ви занимават въпроси, свързани с раздялата и привързаността, най-вероятно в отношенията с децата . Вие сте много грижовни и способни на дълбока любов, но внимавайте да не станете задушаваща майка .

Слънце опозиция Церера

Може да се изправите пред предизвикателството да  намерите баланс между това да бъдете естествени или да  преследвате успеха. Може да имате проблеми с  откъсването от някаква зависимост или задушаваща връзка . Случаите на загуба или раздяла могат да бъдат повтаряща се тема в живота ви. Като родители, трябва съзнателно да работите върху грижите, така и  върху дисциплината; да определите  твърди граници и да осигурявате  комфорт и изхранване на близките си. Опитайте се да  избегнете да мислите за едното или другото в тези области.

Слънце тригон или секстил Церера

Вие сте едни дарители на  естествена грижа, и се фокусирате върху нуждите на хората около вас. С тази много грижовна природа може да се създадат възможности за вас да постигнете целите си, и това може да се превърне в основа на кариера в някоя професия свързана с грижите за други. Вие сте отлични съветници, помагайки на другите с проблемите им свързани с загубата и раздялата, неща,който можете да срещнете и в собствения си живот.

Слънце квадрат  Церера

Ще имате някои трудни решения, който ще направите по отношение желанието ви за успех срещу исканията на родителите ви / или в предоставянето на грижи за други. Случаите на загуба или раздяла може да ви въздействат дълбоко и вашия отговор на подобни преживявания може да попречи на постигането на целите ви, или по някакъв друг начин да подкопае вашето благополучие. Зависимостта в отношенията може да бъде проблематичен въпрос .

Слънце квинтил Церера

Вие имате вродена дарба да подпомагате и да се грижите за тези около вас. Работата с деца ще бъде много естествена за вас, и ако станете родител ще намерите,че тази  роля си струва. Случаите на загуба или раздяла могат да предизвикват по-дълбоко разбиране във вас, и да  ви въвлече в ролята на консултант на другите през тези трудни преживявания. Вие сте дълбоко настроени към цикличната природа на живота.

Слънце септил Церера

Има някакъв елемент на съдбата или божествена намеса, участваща в ролята ви на родител или в грижите за деца. Може би  се чувствате принудени да следвате път, който  не е задължително да  разберете логично. Имате чувство за мисия, божествена и наложителна. Вие може да имате опит от загуба или раздяла, които ви се е отразил  дълбоко и  е променил  хода на живота ви.

Слънце куинконс Церера

Вашият живот може да го усещате като балансиращ акт, с чести промени, необходими за  вашите цели и амбиции или вашите ангажименти към нуждите ви за комфорт и сигурност.  Най-вероятно ще трябва да  предефинирате  идентичността си като отговорите на тези на пръв поглед несъвместими нужди в живота ви. Вашите родители могат да имат слаба връзка или малко разбиране един към  друг, което да създава натиск върху вас.

Слънце съвпад  Паллада

Вие сте много креативни и интелигентни, привърженици на правосъдието, покровители на невинността и меценати на изкуствата, включително лечебните изкуства. Вие сте вероятно доста независими, и се гордеете, като не се нуждаете от никого. Една правна кариера може да ви отива  добре. Каквото и да е избраната от вас работа, вие поставяте много високи стандарти за себе си и сте енергични и всеотдайни в преследването на целите си.

Слънце опозиция Паллада

Вашите цели и амбиции може да се противопоставят на  развитието на вашата креативност и осъществяването на вашите идеали за мъдрост и справедливост. Би било полезно за вас да намерите баланс, така,че да  можете да изпълните и двете нужди в живота си; в противен случай биха могли да се редуват  и двете и да се чувствате доста разочаровани или спъвани. Вашите родители могат да ви дърпат в противоположна посока, и   основния житейски избор да е доста труден.

Слънце тригон или секстил  Паллада

Вие сте много креативни и интелигентни, и тези качества ще ви служат добре в преследването на целите ви. Хората  се обръщат към вас, усещайки вашата вътрешна сила и мъдрост. Трябва активно да подкрепяте изкуството, включително лечебните изкуства, и би могло да превърнете изкуството в значителна част от целите на живота си . Склонни сте да защитавате беззащитните и невинните и да давате насоки на тези в нужда.

Слънце квадрат Паллада

Вие често се противопоставяте на творческите пориви, и предпочитате да отстоявате традициите, а не да защитавате каузите. Може би активно се противопоставяте на тези, които клатят лодката или въвеждат нови и по-демократични практики. Вие не искате усложнения или да ви отвличат  вниманието от стремежите ви  за успех.

Слънце квинтил  Паллада

Вие сте доста надарени в областта на изкуството, и са индивидуалистични  и независими в своите творчески изрази. Също може да бъдете много ефективни, като  борци за правосъдие в социален контекст. Лечебните  практики са естествени за вас, и биха могли да бъдат неразделна част от изпълнението на целите ви. Обичате да подкрепяте изкуството по каквито и да е възможни начини.

Слънце септил Паллада

Любовта ви към изкуството и вашето чувство за социална отговорност ще бъдат неразделна част от вашата идентичност и цел в живота , има елемент на съдбата, присъщ на вашето участие тук. Може да се чувствате принудени да изразявате най-дълбоките си чувства чрез използването на творческия интелект, и този процес ще се отрази на вашето чувство за идентичност. Чувствате ,че ръката на духовете  ръководи  изборите ви.

Слънце куинконс  Паллада

Има чувство за дилема или парадокс в работата си, свързана с постигане на целите ви и  творческата независимост. Двете нужди могат да изглеждат несъвместими или да ви е трудно да ги задоволите и двете. Корекции ще бъдат необходими, за да избегнете объркването и жертвите в  едната или другата страна. Чувството ви за идентичност  може да бъде променено от творческите ви усилия и / или вашата загриженост за социалната справедливост.

Слънце съвпад Юнона

Намирате  идентичността си чрез отношенията,  връзките и обичаите, въпросите свързани с  отношенията са дълбоко важни за вас. Може да се отдадете на дадена  кауза на феминизма, или на балансиране на половите различия, това може да бъде от първостепенно значение и неразделна част от вашето чувство за цел.

Слънце опозиция Юнона

Често  чувствате конфликт около избора си, свързан с успеха и близките отношения. В най-добрия случай, ще  намерите партньор, който е като огледало за вас и ще засилва чувството ви за идентичност чрез връзката. От друга страна,  може да имате връзка, която да ви отдалечава от постиженията и успеха, които желаете.

Слънце тригон или секстил Юнона

Вашите връзки работят много хармонично с целите ви и ви осигуряват възможности за постижения и признание. Връзките и кариерата са лесни за  съчетание при вас, и  партньора ви може да допринесе за вашия успех, било активно и лично, така и в социално поддържащо отношение.

Слънце квадрат Юнона

Може да се наложи да направите някои трудни избори между нещата, които възприемате като необходимост за постигане на вашите цели и тези за поддържане на връзката си. Понякога  може да се чувствам като разпънати в една или друга ситуация. Творческите решения могат да бъдат  такива, че и двете нужди да могат да бъдат изпълнени в живота ви. Това би било идеално за поддържането на здравето и баланса ви.

Слънце квинтил Юнона

Имате изключителен талант, когато става дума за изкуство,  може да помислите за работа свързана с някаква  форма на това. Този дар може също  да се изрази под формата на брачни консултации, връзки с обществеността, дипломация или много подобни занимания, където  може да  създавате баланс в отношенията. Бракът ще бъде от полза за вас, и най-вероятно ще подпомогне вашия живот и ще подкрепи вашите постижения. Това е един много творчески аспект.

Слънце септил Юнона

Има елемент на съдбата в преследването  и разгръщането на връзките ви. Може да бъде в брака(или еквивалентна връзка) , и  ще приемете   съдбата с удоволствие  за този опит,който ви носи. Бракът може да бъде от първостепенно значение за вас, а вие вероятно ще се чувствате водени от страна на Духа във всички етапи и цикли на връзката ви.

Слънце куинконс Юнона

Изглежда има  парадокс или загадка, присъщи за изпълнението на изискванията ви за постигане на  целите , както и поддържането на здрав брак. Опитвайки се да направлявате и двете, може да създадете натиск и нужда от адаптиране , за да промените  динамиката. Това е област в живота ви, където нищо не остава стабилно за дълго. Ако може да се научите да  очаквате неочакваното и поток от промени, можете да намерите  този динамичен  аспект за вълнуващ. Но не очаквайте стабилност тук, тъй като, ако  се случи от време на време, това няма да продължи дълго.

Слънце съвпад с Веста

Вие дълбоко се идентифицирате с ролята на пазители на Свещения Пламък; както пламъка на огнището,така и на олтара. Вашата най-дълбока идентичност и цел трябва да направлявате с преданост към по-високата истина, и може да се чувствате добре все едно сте женени за Духа. Всъщност  може да е много добре да бъдете ученик или да се инициирате като такъв в рамките на живота си. Най-високата ви цел е общата преданост и отдаденост на Духа.

Слънце опозиция Веста

Може да  чувствате дълбоко противопоставяне вътре в себе си към предаността на идеалите, почтеността и духовното израстване, в сравнение с постиженията и признанието. Ще бъде много важно за вас да  направите място за двете в живота си, както за едното така и без да се отричате от вашето благополучие. Предизвикателството тук е да  намерите баланс и да останете верни на себе си. Можете да намерите партньор, който е посветен на една от ролите, така че вие да сте свободни да се посветите на другата.

Слънце тригон или секстил Веста

Може да се посветите да поддържате  високото си ниво на почтеност, без съмнение. Много свързани с духовната истина и предани по природа, може да ви се има доверие да съхраните принципите на духовността, каквито и да са те. За вас живота е като свещено пътешествие и приключение в тайните на битието.

Слънце квадрат Веста

Може да имате търкания с религията и не зачитане на предаността,също и чувство, че те ви пречат на постигането на целите ви. Може да се чувствате заплашени и застрашени при всякакъв повод на тяхното навлизане в живота ви. Или обратното, може да се посветите на духовен жизнен път и да  презирате  преследването на слава и богатство. Така или иначе, ще изглежда трудно за вас да  интегрирате и двете неща в живота си. Често чувствате  изборите си черно-бели. Това е предизвикателство за вас, за да  интегрирате духовните и материалните нужди, и когато го направите,  може да добиете по-голяма сила.

Слънце квинтил Веста

Вие сте призвани и надарени, в живота си с творческа преданост. Дали в традиционната религиозна обстановка, отношенията или уединените пътешествия, вие сте дълбоко посветени на вашата истина, и непоколебими във вашата почтеност. Може да вдъхновявате другите хора, и да бъдете лидер в избрания от вас път.

Слънце септил Веста

Вашият живот се ръководи от Духа, и никога не се колебаете във вашата преданост.  Държите здраво за неща, които не може  да  обясните или разберете. Божественото ръководство е ключовият елемент на вашия опит и вашите цели са изпълнени от това, че никога не може съзнателно да  разберете цялата картина. Много предани сте по природа.

Слънце куинконс Веста

Има един странен парадокс или чувство за дилема в балансирането на нуждите ви за преданост и изискванията ви за поддържане на висока почтеност и  постигането на вашите цели. Може да чувствате че ви дърпа,  да се предадете на Духа,но все още да се страхувате от загубата на идентичност. Смятате, че сте направили  избор, само за да има динамика,която някак си да  да ви принуди да се адаптирате. Въпросът е идентичност, признаване и постижение срещу   преданост, отдаденост и екстаз. Ще научите много за себе си в този динамичен танц.

Слънце в съвпад с Асцендент

Вие сте склонни да бъдете винаги в предната част . Роден лидер и учител; другите намират ,че е лесно да се учат от вас, чрез личен пример, както и чрез словото. За вас също е лесно да споделите вашите ефективни идеи . Излъчвате  достойнство и авторитет.

Слънце опозиция Асцендент

Вашият интерес във взаимоотношенията е силен и понякога може да работи срещу вашите  интереси. Може да загубите себе си в социалния свят и неговите изисквания, и да пренебрегвате способността си да изразявате себе си като отделен, уникален индивид.

Слънце тригон или секстил Асцендент

Можете да се разбирате добре с хора във властта. Лесно е за вас да представите себе си на другите, и да  направите добро впечатлени. Имате леки маниери и се  отнасяте с почти всички добре. Вашата привлекателна личност създава или ви дава много възможности за по-нататъшните ви цели.

Слънце квадрат Асцендент

Себе-изразяването и отношенията с другите могат не винаги да вървят гладко и понякога нещата могат да станат много напрегнати или дори взривоопасни. Може да бъдете зает с работа и семейство и да нямате време за  социален живот. Може да имате проблеми с общуването си,както в идеите  и мислите за другите.

Слънце квинтил Асцендент

Имате забележителен талант за изразяване на най-дълбоката си идентичност чрез вашата личност. Вие сте изключително креативни и динамични, и ще намерите уникални  творчески начини за постигане на целите си. Често чувствате живота, като творческа игра или драма. Вие ставате неспокойни, когато не сте ангажирани в някакъв творчески процес.

Слънце септил Асцендент

Кой сте вие е дълбок въпрос, отговорът на който продължава да ви се изплъзва, но пътуването ви води към все по-голямо и по-голямо самосъзнание, докато не  разбере целта си. Пътуването е целта. Отговорът е безкрайно загадъчен. Може да се чувствате по същия начин, че вашата цел  е неуловима, но вашият ориентиране е сигурен. Само със следващата стъпка може да стане по- ясно, но това не ви е достатъчно.

Слънце куинконс Асцендент

Вие може да разберете,че  вашата личност понякога пречи на постигането на вашата цел или напредването към вашите цели. Или може би вашите начини  за постижения пречат  на вашата индивидуалност. Двете ги  чувствате несъвместими,но и по някакъв начин свързани. Налице е парадокс или загадка за вас в интегрирането на най-дълбокия смисъл на идентичността с личността. Може да чувствате, че поради някаква причина, вашата личност не изразява това кой сте всъщност. Често е необходима адаптация, за да се чувствате комфортно с личността си и Висшия Аз.

Слънце в съвпад с MC

Вие естествено се оказвате в позицията на властта и авторитетните фигури. Други виждат във вас големи способности и лесно ви приемат като лидер или организатор. Кариерата ви  вероятно е много важна за вас, понякога дори пренебрегвате  вашия личен живот и сте често пред  очите на обществеността.

Слънце опозиция MC

Склонни сте да бъдете домошар, и интересите на семейството ви често превъзхождат тези на кариерата . Това може да се окаже трудно, ако пренебрегвате въпроси от съществено значение за реализиране на целите си,  предизвикателствата или авторитарни хора. Може да се чувствате безразлични към въпросите на славата и кариерата. И да се  окаже,че щастие ви носи единствено  емоционалната и физическа сигурност на вашето семейство. Най-вероятно имате дълбок интерес в генеалогията и вашите емоционални корени.

Слънце тригон или секстил MC

Имате късмет по въпроси, свързани с целите и кариерата. Може да се разбирате добре с хора във  властта, и да се възползвате от всичките си умения или способности, които имате. Много възможности ще има  пред  вас, и с изборите, които правите, ще доразвиете успеха и благополучието си.

Слънце квадрат MC

Вашите изяви, репутация и обществено положение може да повлияят както на реализацията на целите ви така и на семейния  живот. Тенденцията към повърхностна загриженост за социалния ви статус може да ви струва, кариерата и семейните цели.

Слънце квинтил MC

Имате изключителна способност да изповядвате своите цели,както и  да ги постигате. Ще намерите уникални и творчески начини за достигане на намеренията си. Вашите постижения укрепват и развиват  творческите ви  умения. Очаквайте вълнуващ, късмет и забавен път към успеха.

Слънце септил MC

Имате чувство за мисия или вътрешна цел, която силно ви подтиква към целите ви. Често усещате ръката на божествената намеса  да ви насочва докато преследвате най-високите си потенциали за постигане на реализация. Това, което правите има   по-дълбок смисъл, от успеха или личното признание.

Слънце куинконс MC

Вашите нужди от постижения и нуждата ви да изразите най-дълбоката си идентичност може да се окажат несъвместими и трудно да се интегрират. Може да откриете, че често трябва да адаптирате своите идеи за вашата цел или цели  и да внасяте  нова динамика. Загрижеността за социалния ви статус и признание може да попречи на постигането на истинската ви цел. Неочаквани събития, изглежда, непрекъснато ще нарушават равновесието.

 

Слънце съвпад Северен Възел

Имате наследствена тенденция към кармичен късмет. Вие обикновено сте родени близо до слънчево или лунно затъмнение или по време на голямо събитие в природния свят.


Слънце опозиция Северен Възел

Основни обстоятелства в живота ви, ще ви лишат от възможност и ресурси за себеизразяване, особено лидерски способност и енергетически потенциал. Може да срещнете множество пречки в опитите за постигане на целите си. Вашите действия, ще се осуетяват от другите (това е кармичен аспект).


Слънце секстил или тригон Северен Възел

Имате драматичен талант, които може да изразите в рамките на традиционните социални обичаи и модели. Вие сте интелектуално ориентирани с лидерски способности, особено в интелектуалните области.


Слънце квадрат Северен Възел

Често чувствате, че сте родени в неподходящото време. Възпрепятствани сте от неблагоприятните обстоятелства и обществените стандарти, в опитите си за себеизразяване и творческите ви начинания. Зле се адаптирате към социалния и романтичен живот.

Ако сайта ви е харесал,моля подкрепете ни!

Риби
Слънце в Риби
Стрелец
Луна в Стрелец
11 градуса
Трета четвърт
Трета четвърт
21 дни
Powered by Saxum