Аспекти на Венера

 

 

 

Венера в съвпад Марс

По природа сте дейни и енергични, и най-вероятно обичате спорта и активния живот. Сексът е важен за вас. Често се местите за да преследвате желанията си, и имате висока оценка за живота си. Не се плашите от емоциите и настроенията си. Имате силен апетит за почти всичко.

Венера опозиция Марс

Може да ви бъде неудобно да изразите силата и чувствата си, или може да имате  подход  за избягване на силни изрази и емоции. Чувствата могат да бъдат несъвместими с вашата ценностна система, като в този случай най-вероятно предпочитате да ги избягвате. Може да не харесвате хора, които са амбициозни или натрапчиви. Не харесвате конкуренцията.

Венера тригон или секстил Марс

Изразявате лесно и естествено  чувствата си;  просто и директно, но дипломатично. Най-вероятно обичате действието и приятелското съревнование. Имате естествено разбиране за  динамиката на емоциите,  страстен характер, с голям сексапил. Децата, животните, творчеството  са с висок приоритет за вас. Като цяло действате по инстинкт и следвате чувствата си. Вероятно сте доста романтични.

Венера квадрат Марс

Вие може да изпитвате  неудобство от  емоциите, натрапчивите и агресивни хора; най-малкото можете да ги намирате предизвикателни и провокиращи мисълта ви.  Страстния ентусиазъм и амбицията може да усещате като несъвместими с вашите по-нежни и любящи качества. Емоционалното и сексуално напрежение може да ви изправи срещу труден избор по отношение на противоречивите желания.

Венера квинтил Марс

Вие  вероятно сте надарени художници, както и много динамични, естетични,силни,но и коварни. Може да споделяте вашите ценности по  драматичен и оригинален начин, и почти винаги да постигате,това което наистина желаете. Изключително  сте надарени, знаете кога да преследвате страстите си и кога да разчитате на своите сили на привличане. Така или иначе, вие сте умели в намирането на най-ефективният начин за достигане на обекта на желанието ви.

Венера септил Maрс

Вие сте много креативни и  чувствате някаква вътрешна принуда да изразите своите ценности и страсти в някаква творческа форма, най-вероятно имате активен и динамичен характер. Танците биха били  естествен избор за вас. Може би сте човек, който преследва изкуството  на всяка цена и срещу всякакви аргументи, без никаква практичност. Вие смятате, че това е вашата съдба или карма. Често може да изпитате синхронни събития, които потвърждават убеждението ви, че това е правилният път за вас. Вашата муза е ваш постоянен спътник и най-добър приятел.

Венера в куинконс с Марс

Вашите естетически чувства изглеждат несъвместими или несвързани с амбициите и желанията ви. Ценностите ви изглежда да нямат почти нищо общо с нещата, които възбуждат страстите ви. Може да се наложи да направите значителни усилия да  въведете в хармония тези аспекти в себе си , а това ще изисква много преоценки и корекции. Процесът на сортиране  на вашите чувства и желания може да го чувствате,като много  разочароващ и парадоксален, но това е творчески процес, който ви развива.

Венера в съвпад Юпитер

Цените успеха и силата, както и  справедливостта и великодушието. Вие сте с  щедро  сърце и силен ум, със силно чувство за благородство и благоразумие. Умели  ръководители, добри в консултирането и решаването на проблемите, на другите. Вашите възприятия и преценки са изключителни,  може да бъдете отлични наставници и учители. Може да вдъхнете голямо доверие и лоялност.

Венера опозиция Юпитер

Имате големи  апетити и те могат да бъдат проблем, ако  не  упражнявате старателно преценките си. Може да имате трудности при обуздаването на вашите желания. Имате склонност към отлагане, а също и към мързел и самодоволство. Може да не успеете да стигнете  до най-доброто решение , когато го видите, така че решението ви за кариера и професионален избор, могат да бъдат не надеждни. Разумно е да  потърсите съвет от тези, на които имате доверие относно кариерата или важни решения в живота си.

Венера тригон или секстил Юпитер

Вие като че ли  имате приказен живот, някои може да казват за вас, че сте "родени с късмет".Много щедри по природа и обичате да споделяте с другите това което имате.  Имате инстинкт за намиране на най-добрия път през препятствията и предизвикателствата в живота,  обичате да пътувате и новите приключения. Проблемите и препятствията не могат да ви спрат; напротив, можете да се наслаждавате на предизвикателствата. Имате талант за работа с другите хора, по-специално по отношение на професията или професионалното ориентиране.

Венера квадрат Юпитер

Имате склонност да игнорирате най-добрите решения и да поемате по пътища, които  познавате и който може би са забавни,но не водят до никъде. Трудни решения за кариерата си трябва да вземете, който са несъвместими с вашата ценностна система. Не обичате да взимате  решения за професионалното си  развитие, и може да сте доста объркани, когато се опитвате да направите правилния избор. Негодувате от съвети, и това да направи проблема още по-сложен. Може да бъде важно за вас да получите съвет от доверен приятел, някой, който може да ви посъветва за най-добрите възможности за избор. Независимо дали ви харесват или не съветите, помислете за тях; и след като сте определили правилния път, трябва да го следвате.

Венера квинтил Юпитер

Имате голям талант за намиране  на собствен път в живота, който отразява и изразява личните ви  ценности. Вие сте с голямо сърце, и често може да бъдете в ролята на учител или наставник . Не се страхувате от риска, и в действителност може да имате феноменален успех в хазарта. Вашите художествени изрази са обширни и всеобхватни, а стила ви е оригинален, драматичен и много вълнуващ.

Венера септил Юпитер

Вашият жизнен път или призванието ви, много вероятно да включва изкуството в някаква форма и ще бъде естествен израз  на най-дълбоките ви ценности. Може да бъдете съветник или наставник, като тази роля може да изглежда единствен и реален вариант за вас. Това е като че ли невидима сила направлява вашият житейски избор, и вие не я оспорвате, дори когато не може да я разберете интелектуално.

Венера куинконс Юпитер

Може да се чувствате разочаровани в опитите си да намерите призвание или житейския си път,в живота който да е  в съответствие с  ценностите ви. Нито една от възможностите ,от който може да избирате не е приемлива за вас и ще  направите значителни усилия, за да  създадете поминък за себе си, само за да откриете, че трябва да направите повторни корекции и компромиси. Усилието да  различите правилния път ,го чувствате като загадка която  трябва да  решите,  с този процес ще се  учите  и израствате.

Венера в съвпад Сатурн

Наслаждавате се на работата и отговорностите.Цените дисциплината, организацията и самоконтрола. Вашият вкус е като цяло прост и практичен, може би дори и строг, макар че най-вероятно обичате антиките, и може да бъдете колекционер на антики, или дилър. Имате афинитет към по-възрастните хора, и може да бъдете доста очарован от историята. Вероятно имате тясна връзка с баща си.

Венера опозиция Сатурн

Може да  чувствате конфликт относно нуждата си от дисциплина и отговорност, както и на желанието да се насладите на по-фините неща в живота и да се отдадете малко на себе си. Може да се усетите ограничени, от очакванията на бащи ви; когато искате да се забавлявате с приятели, а той да  иска да се съсредоточите върху целите и постиженията. Може да продължите да  приемате  тази динамика  във важните връзки в живота си. Може да се омъжите за някой по-възрастен с  властен характер.

Венера тригон или секстил Сатурн

Склонни сте да цените това, което е практично и полезно. Наслаждавате се на работата и отговорността, и може да  постигнете значителен успех, защото се чувствате  комфортно и спокойно в позициите на властта. Вие сте много умели в боравенето с хора в затруднено социално положение, и това ви прави отличен шеф. Много лоялни и защитавате  подчинените си. Внимателни сте към външния си вид и винаги обмисляте съзнателно вашата репутация и обществено положение.

Венера квадрат Сатурн

Може да се наложи да направите труден избор по отношение на изискванията на отговорността сравнен с  постигане на желанието да се наслаждавате на момента, да се включите активно в социалния живот и да се отдадете  на себе си. Вероятно имате трудни отношения с баща си (или негов еквивалентен), може би го чувствате  студен и взискателен. Докато вие  искате да се  забавлявате с приятелите, от друга страна ( взискателния баща) очаква дисциплина и упорита работа, и по никакъв начин  лекомислие. Този конфликт може да създаде много напрежение, но можете да се научите да балансирате  и двете, като не  отричате напълно ,нито едното нито другото.

Венера квинтил Сатурн

Може да бъдете финансов магьосник, имате рядката дарба за това как да създадете богатство и сигурни позиции на отговорност и власт за себе си. Вие сте природен дипломат,  справяте се и с най-напрегнатите и трудни социални ситуации със забележителна благост, изобретателност и оригиналност. Може да вдъхнете голяма обич, доверие и лоялност в подчинените си.

Венера септил Сатурн

Вие може да бъдете в ролята да отговаряте за големи суми пари и / или в ролята на властта. Изглежда сте предопределени за роли във властта и отговорност, и  не поставяте под въпрос правилността на това, дори когато това, което правите, е извън вашето разбиране и  знаете,че вашите решения са доста съдбоносни. Никой друг не може да изпълни функцията ви, и сте напълно наясно с това. Ръководите се и сте подтиквани от невидима енергия.

Венера куинконс Сатурн

Нещата, които цените изглежда имат малка връзка с обществените очаквания, и може да изберете просто да игнорирате социалните норми и ограничения, който чувствате, че нямат отношение към живота ви. Вие може да се окажете съвестен герой, чувствайки, че стремежът към пари и власт е против принципите ви. Въпроса за парите може да се разглежда,  до известна степен ,като загадка или парадокс, тъй като имате нужда от тях и същевременно се отвращавате от тях. Има напрежение, както и голям творчески потенциал в този аспект.

Венера в съвпад с Уран

Обичате да бъдете неконвенционални и може да се окажете един  художник и мечтател. Имате визия за един по-добър свят. Може да работите в рамките на групи или организации от съмишленици, и може да вдъхнете голяма привързаност и лоялност към своите връстници. Цените индивидуалността и свободата на изразяване, и твърдо подкрепяте правото на всеки да живее както му е удобно.

Венера опозиция Уран

Склонни сте да се противопоставяте или да отхвърляте идеи (или хора), които са много нетрадиционни. Оценявате конформизмът и традицията, и искате живота ви да е удобен и предсказуем. Въпреки това, може да има моменти, когато  консерватизмът ви да се пробие и да направите нещо неочаквано, може би дори и радикално или скандално.

Венера тригон или секстил Уран

Вие отдавате голямо значение на личната свобода и независимото мислене.  Изразявате  се идеалистично и футуристично. Вашият стил  вероятно е иновативен, и  многоизмерен.Цените индивидуалността и затова харесвате и привличате необичайни или ексцентрични хора. Медитацията  вероятно е константа в живота ви, и може да включва необичайни пътувания в съзнание.

Венера квадрат  Уран

Вие не може да се чувствате удобно с нещо (или някой), който е нетрадиционен. Не  харесвате хора, които са ексцентрични или индивидуалисти, тъй като те изглежда оспорват вашето чувство за приличие. Може да се чувствате привлечени към хуманитарните и футуристични идеи и  технологии, но ги усещате,сякаш застрашават вашите ценности, и може активно да се противопоставяте на тяхното влияние в живота си.

Венера квинтил Уран

Имате изключителна способност за възприемане на напреднали, многоизмерни понятия и много артистично изразяване. Може да бъдете вещи в медитацията и имате огромен опит отвъд пределите на обикновеното съзнание. Вие давате висока стойност на една визия за един по-добър свят, и  използвате значителният си талант за по-нататъшното развитие на това понятие, за да го въведете в света на формите. Склонни сте към художествени постижения.

Венера септил Уран

Почти със сигурност сте много талантливи художници, и изразявате космическите теми чрез изкуството си. Привлечени сте към необичайни пътувания в съзнание, и вероятно сте запалени медитатори. Може да прегърнете визията за един по-хуманен и по-свободен свят, и смятате, че е ваша съдба по-нататъшното развитие на тази кауза чрез вашите художествени творения. Работата ви  е с изключително оригинален характер и има мистериозни или мистични качества.

Венера в куинконс с Уран

Вашите лични ценности и чувства изглеждат несвързани с идеите за един по-добър свят. Интелекта ви вероятно признава тази необходимост, но не сте склонни да жертвате комфорта си или да поставите под въпрос ценностите си. Парите и вещите могат да бъдат проблем, и въпреки, че може да разпознаете дисбаланса, не желаете да правите  промени в собствения си начин на живот. Чувствате ,че има някакъв парадокс, от една страна, в желанието ви  за един по-състрадателен свят, и от друга да си създадете  удобства и материална сигурност. Вашите усилия за решаване на тази загадка, ще ви стимулират за много по-голяма информираност за ценностите ви. Артистичността ви може да бъде много полезен инструмент за разширяване на съзнанието .

Венера в съвпад Нептун

Имате естествена ефирна елегантност и чар. Притежавате мистични качества от един  друг свят. Идеалисти, цените сънищата, виденията и митовете, и може да бъдете ненадминати разказвачи. Обаятелни и тайнствени, имате способността да  пленявате въображението на вашите слушатели. Изкуството, поезията, и въображението са вашата стихия . Вашият духовен път е на преданост към природата.

Венера опозиция Нептун

Може да  чувствате дихотомия между личните удобства, парите и вещите срещу духовният идеализъм. Оценявате и приемате мистицизма и духовните принципи, но не желаете да правите никакви лични жертви в името на тези вярвания. Може да компрометирате своите духовни ценности, за да запазите личния си комфорт и материална сигурност. Може да има такова разделяне   в значима връзка, при която единия  е идеалист,а другият  материалист; или   в крайна сметка да  разберете, че трябва да постигнете баланс.

Венера тригон или секстил Нептун

Вие сте дълбоко грижовни и състрадателни, и може да бъдете хронични спасители. Наясно сте с единството на целия живот, и ако не може да помогнете, поне се опитвате да дадете подслон и комфорт на хората в нужда, независимо дали от човещина или състрадание. Може да бъдете съпричастни  или психически чувствителни. Най-вероятно сте прекрасни художници, улавяте въображението на хората ,чрез загадъчното или ефирно  качеството на вашите изрази. Също може да бъдете духовни водачи и съветници, или завладяващи разказвачи.

Венера квадрат Нептун

Вие ще имате някои трудни решения, за да се направи по отношение на материална сигурност и комфорт в сравнение с идеали и състрадание. Вие не ценим мистицизъм или блясък, предпочитайки да се съсредоточи върху практичността и придобиване на пари и вещи. Можете дори да се възмущавам или да се противопоставят на тези, които предполагат, че някои лични жертви, може да е в ред в името на един по-висок идеал.

Венера квинтил Нептун

Вие сте талантливи художници , дълбоко състрадателни и духовни, има една  въздушност и лекота във всички ваши артистични изяви. Естествено се приспособявате  към мечтите, символиката и митологията, и имате изключителен талант за улавяне въображението на слушателите си, когато разказвате истории или представяте вашите виждания за света. Може да бъдете много обаятелни или загадъчни, и определено сте щедри и мили.

Венера септил Нептун

Вие сте човек, на дълбокото състрадание и духовните идеали. Това може да бъде вашата роля в живота да подкрепяте и да се грижите за всички нуждаещи се, особено в духовен смисъл. Има елемент на съдбата или карма в ролята ви на духовен обединител, и вие не поставяте под въпрос правилността на това, което правите дори когато не  разбирате интелектуално  какво искате, казвате или правите. Може често да изпитвате божествената намеса в живота си.

Венера в куинконс с Нептун

Вашите лични ценности имат много малка или почти никаква връзка с вашата духовност и идеали. Необходимостта да изразите своите духовни чувства в живота си изглежда  е парадокс, тъй като вашата нужда от материална сигурност е несъвместима с преследването на вашите идеали. Опитвате  се да въведете тези коренно различни нужди в съгласие, но затова са необходими много промени и може да се разочаровате. Въпреки това напрежение , усилията ви ще се възнаградят с увеличение на чувствителността ви и с духовно израстване.

Венера в съвпад с Плутон

Вие сте много страстни и интензивни в романтичните отношения, може би дори натрапчиво. Собственическото чувство може да бъде проблем. Повърхностните отношения никога няма да ви задоволят. Може да се наложи да  научите уроците на любовта чрез загуба. Може да изразите голяма дълбочина и уязвимост в изкуството , разкривайки най-дълбоките си чувства. Може да се насочите към окултното, или към всякакви теми, които са тайнствени и скрити.

Венера опозиция Плутон

Склонни сте да  избягвате дълбоко личните и уязвими зони, предпочитайки да запазите нещата приятни и комфортни. Хората, които са много интензивни в сондирането на душите на другите ви карат да се чувствате неловко, и може да се опитвате да избягвате тяхното присъствие (учтиво, разбира се!). Може да имате много властен любовник/ца; или може да бъдете контролиращи в една връзка с някой, който иска да се държи  повърхностно. Но може да бъде и предизвикателство за вас да  намерите баланса, което е възможно и препоръчително.

Венера тригон или секстил Плутон

Давате всичко във връзката, и сте много интензивни и страстни. Няма да приемете или да се задоволите с повърхностни отношения. Вашите артистични изрази също са  силни и мощни, и разкриват най-дълбоките ви чувства. Имате дълги  и  дълбоки, трансформиращи преживявания, и сте склонни към радикални промени.

Венера квадрат  Плутон

Можете да негодувате срещу  показните  интензивни емоции или твърде голямото  ровене в душата ви, опитвайки се да избегнете чувствителните въпроси. Докато вие вероятно сте очаровани от личните тайни, дълбоките чувства и прояви на страст, също искате да запазите нещата приятно повърхностни и комфортни и да държите собствените си тайни на безопасно място, далеч от погледа на другите. Един собственически настроен или натрапчив любовник/ца може да ви накара да се чувствате неловко, както и да ви принуди да вземете някой трудни решения  по отношение на това какво ниво на дълбочина и уязвимост,  сте готови да приемете и какви  реципрочни мерки да вземете. Може да имате страх от интимност.

Венера квинтил Плутон

Вие сте едни прекрасни художници, надарени да изразявате дълбоки и силни емоции. Вашият стил е оригинален и драматичен, вашата работа е уникална и новаторска. Също може да бъдете отлични съветници, нямате никакво колебание за справяне с най-уязвимите, лични области на човешката психика. В романтичния живот,  силно се ангажирате и  споделяте вашите най-уязвими чувства. Желаете и  привличате силни интимни взаимоотношения.

Венера септил Плутон

Имате силна и страстна природа, търсите дълбоката интимност в отношенията. Има един космически вкус във вашите артистични изяви, може да  чувствате себе си, като проводник на духовни енергии, които не разбирате напълно, но никога не поставяте под въпрос ролята си в тях. Вашите преживявания в любовта може да включват дълбока загуба и скръб, която да ви подготви, да съветвате или подкрепяте другите, които преживяват подобна  загуба в живота си.

Венера в куинконс с Плутон

Може да желаете страст и интензивност в живота си, но вашите ценности изглеждат в противоречие с тази необходимост. Може да откриете, че е трудно да се чувствате доволни от приятните повърхностни отношения, но все още не сте в състояние или не желаете да изложите своята уязвимост, и следователно дълбоката интимност ви се изплъзва. Докато правите значителни усилия за решаване на тази дилема, ще бъдат необходими много промени. Това води до известно напрежение в отношенията, но за сметка на това ще придобиете голям творчески потенциал.

Венера в съвпад с Хирон

Имате благодат на духа, който има лечебен ефект върху всички онези, които влизат в контакт с вас. Вие сте привлечени от преживявания, които са отвъд обикновените понятия за време и изцеление. Духовно може да изглеждате като отцепник. Догмите и традициите не са за вас. Поставяте по-голяма стойност на духовната мъдрост, и имат отлична възможност да изразите големите истини в художествените и творческите начинания.Имате вродено разбиране за връзката на ума / тялото, чрез опита от личното си изцеление, можете да намерите ключове, които могат да бъдат споделяни с други хора.

Венера опозиция Хирон

Вие сте склонни да  вярвате в традиционните методи на лечение и да се противопоставяте на цялостните или алтернативни методи. Това се отнася и за вашите нагласи за духовността; цените традиционните начини. Там вероятно ще има значително влияние от някои човек в живота ви, който има нетрадиционни философски възгледи, и вашите ценности и гледна точка могат да бъдат повлияни от него. Компромисите могат да бъдат необходими за постигане на здравословен баланс.

Венера тригон или секстил с Хирон

Имате естествен афинитет и разбиране на връзката на ум / тяло, нетрадиционните лечебни изкуства и необичайните духовни преживявания. Може да изглеждате като отцепник, защото вие няма да приемете никакви догми и ще  преследвате истината по свой собствен начин. Вие сте умели в изразяването на тези понятия по художествен и естетичен начини, което ги прави по-приемливи и достъпни за другите. Ще откриете много ключове чрез собственото си  пътуване към изцелението, които ефективно ще дадете в полза на всички.

Венера квадрат Хирон

Вие склонни да  вярате в традиционните методи на лечение и да се противопоставяте на цялостните или алтернативни методи. Това се отнася и за вашите нагласи за духовността; цените традиционните начини. Може да се противопоставите открито на привържениците на неортодоксалните духовни пътеки или нетрадиционните и холистични лечебни изкуства. Може да откриете, че е необходимо да  направите някои трудни решения по отношение на собственото си изцеление , и да изпитате нужда да преразгледате своите ценности по отношение на алтернативните методи.

Венера квинтил Хирон

Имате естествено разбиране на връзката  ум / тяло и холистичните принципи на лечение, както и уникална способност да им дадете израз и валидност . Ще намерите и ще споделяте много ключове на духовна мъдрост,  вашите изрази са оригинални, често драматични и забележително ефективни. Може да притежавате голям талант за намиране и изразяване  свободно на  гледната си точка.

 

Венера септил Хирон

Може да обгърнете и да изразите по много просветен начин , неортодоксалното осъзнаване на духовното пътуване и принципите на холистичните и алтернативни методи на лечение. Имате да играете съществена роля в насочването или консултирането на хората по тези въпроси.  Може често да се сблъсквате със синхронността, на невидимото насочване или дори божествената намеса в живота си. И предаността към  тази ролята да ви е непоколебима.

Венера куинконс Хирон

Може да откриете, че вашето пътуване към изцелението ви, изисква от вас  многократно да преразгледате своите ценности и да направите корекции. Ще намерите малка или почти никаква връзка между  личния си комфорт и ценностите и ученията, които могат да ви предложат  ключове за решаване на вашите проблеми. Може да  направите значителни усилия, за да въведете тези фактори в хармония, и въпреки че това ще  създаде напрежение и  ще ви кара да се чувствате неудобно на моменти, процесът ще е творчески и ще ви доведе до  личностно израстване.

Венера в съвпад Церера

Вие сте естествени  и обичате  природата. Най-вероятно сте отлични готвачи и запалени градинари, обичате да се грижите за растенията, животните и хората, и  всички около вас.  Вие сте като една много предана и любяща майка, но внимавайте с тенденцията да бъдете твърде контролиращи.

Венера опозиция Церера

Вероятно имате много тясна връзка с майка си, която е много властен тип. Може да имате проблеми с раздялата; Може би вие сте разделени от обстоятелствата, или може би, когато сте готови да живеете сами, тя не желае да ви пусне. Търсите връзки с тези, които могат да се  грижат за вас и да ви подкрепят.

Венера тригон или секстил Церера

Вие обичате природата и всичко растящо , и сте превъзходни в  отдаването на грижи и възпитанието. Наслаждавате се да храните  и да се грижите за хората, създанията и растенията, вероятно сте чудесни готвачи и градинари. Щедри  в даването, и в подкрепата на растежа, но може да приемате раздялата много трудно. Вашите отношения с близките са склонни да бъдат много силни и дълбоки.

Венера квадрат Церера

Вие сте представител на едно обществото, на което не му харесва  да се грижи за другите, или  да попадане в ролята на раздаваш се . Може да  имате твърде обсебваща майка , и да е трудно да се откъснете. Или пък може да бъдете отделени от обстоятелствата от грижовна майка, и да ви е трудно  по своему , да се грижите за себе си. Може в отношенията,  да чувствате дилема  колко да приемете и колко да дадете. Вие не придавате голяма стойност на естествения свят.

Венера квинтил Церера

Вие имате голяма любов към природата и сте доста талантливи в грижите си за всички живи същества. Готвенето и градинарството може да ви бъдат специален дар, вие сте находчиви, креативни и оригинални в създаването на красотата и в намирането на решения или приложения за нея.Благодарни сте за красотата на природата.

Венера септил Церера

Вероятно  чувствате мистична връзка със Земята и всички нейни същества и имате дълбоко разбиране за естествената красота. Имате екологично мислене, и обичате да се грижите за растенията, съществата и хората,   чувствате духовно наложително да  поощрявате и подкрепяте всички около вас. Може също така да подкрепяте творчеството и художествените таланти, и  да бъдете прекрасни учители по изобразително изкуство.

Венера куинконс Церера

Може да имате една парадоксална връзка с майка ви, ще констатирате, че е трудно да се разбирате помежду си или да намерите допирни точки. Тя  вероятно много се е грижила за вас (може би прекалено много, по ваше мнение), но не може  да го оцените или  не можете да подпомогнете нещата или хората, които ви интересуват. Може да направите значителни усилия в разработването на по-добра връзка, но трябва да  направите много корекции и компромиси. Това би могло да произведе напрежение в живота ви, но също така ще стимулира личностното ви израстване.

Венера в съвпад с Паллада

Вие сте много креативни и също така големи ценители на изкуството във всичките му форми. Може да бъдете патрон  на изкуствата и / или ментор и да се стремите да подкрепяте артисти, както и талантливи художници в собствения им път. Интелигентни, естети и изобретателни и  използвате природните си  таланти и чар, да проправите път на артистичната свобода и социалната справедливост.

Венера опозиция Паллада

Вие може да избягвате политическата активност и участия в света на изкуството и творчеството. Поставяте по-висока стойност на личния си комфорт и хармония в живота , отколкото на борбата за справедливост или активното отстояване на художественото изразяване.

Венера тригон или секстил  Паллада

Ще бъдете отличен учител по изобразителни изкуства. Давате  високи стойности на артистичното изразяване и творчество, и сте много активни и изобретателни в популяризирането им. Може да цените и подкрепяте  социалните реформи и  да играете активна роля в борбата за тях.

Венера квадрат  Паллада

Може да се наложи да вземете  някои трудни решения,  по отношение на  активната си роля в социалните реформи и задълбочените каузи в изкуството. Предпочитате да  избягвате конфронтациите и предизвикателствата, и искате да  запазите хармонията и да поддържате комфортно откъсване от политическите проблеми, но все пак известното им влияние в природата или в живота ви трудно ще игнорирате.

Венера квинтил  Паллада

Изкуството е важно за вас, и вие сте (или може да бъдете) много талантливи художници. Вашите изрази често са драматични и нетрадиционни, оригинални и вълнуващи. Също може да се чувствате силно подтикнати да вземете активна роля в  изкуството на социално ниво, както и в подкрепата на отделни творци , програми или институции, които поддържат изкуството в обществото.

Венера септил  Паллада

Вие най-вероятно ще разкриете себе си в ролята на човек,подкрепящ каузите в изкуството, в рамките на вашата общност или социален статут. Може да бъдете много надарени художници, и смятате, че е вашата съдба, е да изразите обширните мистични, теми в работата си. Чувствате че някои ръководи  работата ви и / или сте предназначени за тази роля, и ще  дадете всичко от себе си да я  изпълните, без колебание .

Венера куинконс  Паллада

Вие вероятно се чувствате безразлични към социалните реформи и нямате енергия или интерес да участвате в политически каузи. Някое влияние или човек в живота ви може да ви поднесе  такова предизвикателство, че да ви е трудно да достигнете до  разбирателство или да признаете валидността на  другата гледна точка. Усилията ви за преодоляване на тази пропаст ще ви донесат  творчески опит, въпреки че от време на време,  може да се наложи да правите корекции във вашия начин на мислене.

Венера в съвпад с Юнона

Романтиката и отношенията са от първостепенно значение в живота ви и  вие  давате висока оценка на всички традиционни  украшения на брака. Имате талант за достигане на баланс и красота във вашия брак, и да помагате на другите чрез примера си или с мъдростта си и нежните съвети, който давате. Ще бъдете отличен съветник в брака или връзките.

Венера опозиция Юнона

Може да имате отвращение или съпротива към ролите в традиционния брак , и да предпочитате да се определяте в отношенията по по-нетрадиционни начини. Вие вероятно  чувствате, че романтиката се възпира от ревността и собственическото чувство, и сте склонни към необвързване. Хармонията, баланса и красота в живота ви са с  предимство пред конвенциите и очакванията на обществото и  предписаните роли.

Венера тригон или секстил Юнона

Процъфтявате в романтичните и топли, близки отношения. Благодарни сте дори и за на най-малките прояви на красота и удоволствие в  сантименталния  живот,много добри партньори . Вашият собствен образ се изявява чрез успешните връзки,  също и утвърждавате и засилвате  самочувствието на партньора си.

Венера квадрат Юнона

Има някои дилеми или конфликти около хармонията и удоволствията срещу идеалите на интимност и равенство в сериозната връзка. Евентуално брака се превръща в пречка за истинската любов, или може би вие и вашият партньор имате затруднения в разбирането един с друг (или липсва такова) и в привързаността.

Венера квинтил Юнона

Имате естествен дар за поддържане на романтиката жива в брака, също и на балансирано и равнопоставено  взаимодействие. Може да бъдете отлични съветници в отношенията, тъй като имате едно вродено разбиране на основните динамики на успешната връзка. При вас винаги има един елемент на мистерия и изненада, така че въодушевлението никога не умира.

Венера септил Юнона

Съдбата играе основна роля в любовния ви живот, а вие признавате   божествената намеса в оформянето и. Дълбоки, обречени връзки, такива със сродни души или духовни партньори,   никога не бихте  поставили под въпрос правилността им, дори и ако те  изглеждат невъзможни логически. Брака има космическо значение за вас.

Венера куинконс Юнона

Можете да намерите,че във връзките ви има известен парадокс. Вашите нужди от романтика, удоволствие, красота и хармония може да бъдат несъвместими с необходимостта от равенство в интимното партньорство. Може би смятате, че ангажимента е пречка за романтичната любов, и така да  избягвате да се  ангажирате. Или може би сте готови да жертвате романтиката за социално-изгодна връзка. По някакъв начин,  е трудно да съчетаете романтиката и ангажираността успешно, и ще ви са  необходими много промени.

Венера в съвпад Веста

Вие сте много посветени в любовта, а също и доста заинтригувани от  проблемите на женската духовност и сексуалност. Може да се приеме, че сексуалното изразяване е част от вашия духовен път, и предпочитате да сте омъжени за Духа, вместо да се ангажирате с индивидуални партньори. Посвещение на изкуството и творческата изява може да е симптом на този аспект. Вие сте в състояние да направите  голяма жертва в името на вашите артистични или романтични занимания.

Венера опозиция Веста

Вие сте изправени пред предизвикателството да интегрирате сексуалността и чувствеността с вашата отдаденост на духовния  път. Може да си мислите,че интимността е пречка в духовния ви растеж, и смятате, че трябва да избирате между любовта и удоволствията и духовното израстване. По някакъв начин двете нуждите изглеждат несъвместими или в конфликт. Важно е да  признаете  и да отделите внимание и на двете  и да им направите място  във вашия  живот.

Венера тригон или секстил Веста

Вие сте дълбоко посветени на  артистичните и романтични занимания. Любовта ви вдъхновява да   изразите художественото и духовното си прозрение и вашето духовно осъзнаване се засилва от чувствените и артистичните ви изяви. Вашият интимен живот се влива с чувство за божествено присъствие, и може да бъде неразделна част от вашия духовен път.

Венера квадрат Веста

Трудни избори са необходими в областта на чувствата и любовта срещу духовната преданост. Може да сте били възпитавани, че сексуалното изразяване е несъвместимо с духовния растеж, и смятате, че трябва да избирате между романтичната любов и всеотдайността към вашия духовен път. Може да прегърнете много аскетична форма на религия, която изисква голяма жертва на лични удоволствия и интимност. Опитайте се да  разрешите този проблем ,на двете нужди в живота си, за да  разрешите дилемата .

Венера квинтил Веста

Може  да имате дар да комбинирате  романтичната любов с  духовната преданост. Вие имате вродена дарба за преживяване на сакралното чрез вашите интимни и художествени изяви, а също така и да предвижвате  духовното осъзнаване във всички аспекти на живота . Приемането  на красотата, удоволствието и физическата реалност е неразделна част от вашето духовно пътуване.

Венера септил Веста

Вашият романтичен и творчески опит е неразделна част от вашия духовен път. Може да  чувствате съдбата по време на работа върху хореографията на вашите взаимоотношения и имате голяма интимна информираността за вашата муза. Божествена намеса оформя  любовта в живота ви и насища  романтичните и артистичните ви изрази с чувствителност и  дълбок мистицизъм.

Венера куинконс Веста

Има загадка или някакво чувство за парадокс,което  участва в преследването ви на удоволствия, красота и любов, за разлика от вашата всеотдайност към вашия духовен растеж. Двата фактора, изглеждат много трудно  се интегрират;  може да изглеждат, така,сякаш нямат връзка или са несъвместими. Може би партньорът ви е безразличен  или има непоносимост към духовния ви път и това ви причинява значителен дискомфорт. Вашите опити за разрешаване на тази ситуация ще се нуждаят от много корекции.

Венера съвпад Асцендент
Прекалено лесно може да получите всичко и това, често ви прави лениви. Може да да внасяте мир и хармония в отношенията с хората около вас, защото личността и външния ви вид са приятни и хармонични. Вие сте физически красиви, особено ако сте жена, но може да бъдете и нарцистични, ако останалата част от вашата диаграма е слаба. Имате интензивно осъзнаване на това как да използвате законите на красотата и хармонията в себеизразяването. Чаровни, но може да бъдете и социално агресивни, объркани или твърде много мечтателни.

Венера опозиция Асцендент
Вашият брачен живот е хармоничен, защото сте се омъжили по любов и сте изцяло посветени на вашата втора половинка. Популярни сте и привличате щастието, тъй като сте дипломатични, тактични и взимате чуждото щастие под внимание. Способността ви да се разбирате с другите и вашата изтънченост и лекота в общуването с обществеността ви помагат да постигнете успех.

Венера тригон или секстил Асцендент
Имате весел нрав, който въздейства на тези около вас. Вашият чар и социална ангажираност ви издигат в очите на обществото и социалния ви живот обикновено е препълнен. Себеизразяването ви е хармонично и може да имате артистични или музикални способности. Вашите естествени дипломатични таланти спомагат за създаването на щастливи партньорства и брак.

Венера квадрат Асцендент
Трудно ви е да изразявате чувствата си и да ги споделяте с другите. Възможни са брачни проблеми, който да се дължат на недоразумения или заради липса на интимно общуване. Вие може да бъдете свръх-чувствителни или да ви липсва социална изтънченост. Мъжете могат да бъдат женствени. Необходимо е да проявявате внимание във всички бизнес отношения.

Венера квинтил Асцендент
Вие сте талантливи, креативни и може би музикални. Вашите приятели, братя, сестри, деца означават много за вас. С по-голямата част от хората в обкръжението си поддържате добри отношения. Приятни и приятелски настроени, наслаждавате се на забавленията и повече предпочитате да се забавлявате, отколкото да работите. Стремите се, да направите добро впечатление на хората и обикновено може да получите, всичко в живота.

Венера септил Асцендент
Красиви, нежни, мили, романтични, вие вярвате в идеалната любов. Имате романтични представи за подобряване на съдбата на човечеството и вяра в безкористната и универсална любов. Вдъхновено проявявате чувства за универсални въпроси и виждате символично мистична красота във всичко , универсални сте в своите действия и много дълбоко романтични.

Венера куинконс Асцендент
Вие като правило правите добро на хората, така че те да са ви благодарни и правите отстъпки в опит да запазите мира. Но тайно се мразите за това, когато се сетите за това по-късно, защото осъзнавате, че отстъпвайки, им позволявате да се отнасят с вас така, както си искат. Може да не сте в състояние да развиете целия си творчески потенциал, но ще бъдете доволни, ако реализирате и само част от него. Знаете как да компенсирате това, което ви липсва в живота и може да минете с много по-малко в сравнение с нуждите на повечето хора.

Венера съвпад МС
Вие сте дипломатични и социално амбициозни и социалния ви статус често се подобрява, чрез брака, понякога умишлено. Може да привлечете пари от формиране на партньорства с тези във властта или със социалната си популярност. Бизнес партньорствата вероятно, ще са успешни, особено ако са посветени на работа по външността (мода, козметика, коафьорство и т.н.) Жените могат да напреднат в кариерата, очаровайки началниците си.Може да имате значителен артистичен талант.

Венера опозиция МС
Може да имате проблеми с изразяването на чувствата или може да сте били лишени от привързаност и прояви на чувства като дете, но имате дълбока любов към семейството и родителите си. Търсенето на вътрешна хармония може, да ви подтикне да се ожените, за да имате по-красив дом и семеен живот. Вашият дом ще е артистичен и красив, възможно е да харчите по-голяма част от парите си, за подобрения в дома. Обичате добрата кухня.

Венера тригон или секстил МС
Имате хармоничен вътрешен живот и обикновено по-близки отношения с родителите си. Лекотата, с която може да изразявате чувствата си, допринася за щастлив любовен живот. Вашият дом, обикновено е обзаведен с вкус и художествено украсен. Вие се идентифицирате с изкуствата и обичате красотата в природата. Много сте дипломатични в професионалния си живот.

Венера квадрат МС
Може да ви е трудно да изразявате чувствата си, особено по отношение на професионалният и вътрешния си живот. Вашата кариера и семеен живот може да изглеждат банални или да възпрепятстват изпълнението на социалните ви, романтични и естетични амбиции и може, това да е причина да гледате на тях с презрение. Възможно е да не ви достига вкус, към дома или работната обстановка.

Венера квинтил МС
Вашият чар, красота и човешко общуване, ще спомага за кариерата ви, като спечелите благоволението на важни и влиятелни хора. Вашият дом, може да използвате за социални събирания, хармоничната атмосфера в него, ще улесни предвижването ви по кариерната стълбица. Лекотата, с която може да изразявате чувствата си спомага за създаване на щастлив любовен живот. Вие се идентифицирате или симпатизирате на изкуствата.

Венера септил МС
Силно кративни, може да бъдете, художници, поети или музиканти, чиято естетика е подчинена на неведоми земни закони. Чувствате, че сте призвани да предадете трансцеденталното посредством изкуството. Може да дадете на света нещо невиждано и нечувано, което ще оставя без дъх, с невероятната красота, която постигате, като слушате финият отзвук съпричастен на световната хармония.

Венера куинконс МС
Има някаква дилема във вас, между социалната етика и трансценденталната естетика и сякаш двете са независимо представени в подсъзнанието ви. Кармичната ви задача, е да ги съгласувате, за което ще трябва да бъдете в състояние да се отървете от земните пристрастности и предубедености и погледнете смело към трансценденталната философия и едва след това да съдите за земните въпроси.

Венера съвпад Северен възел
Ловкост във всекидневния живот, отношенията, което е важно за романтичните и паричните въпроси, брака и приятелството. Талантът да бъдете в точното време на точното място. Привличане на всичко, което може да донесе щастие. Това е добра карма, приятелство и щедрост в миналото. В най-лошия случай - прекомерно удоволствие, безполезно занимание с обществени дела.

Венера опозиция Северен възел
Изолация в емоциите, неспособност да изберете най-подходящия момент, в интимни връзки и любовни афери. Избирате време, когато другите са заети или не са в настроение и така рискувате да бъдете отблъснати, откъдето идва и комплекс за малоценност. В добрия вариант - сериозна дълбока връзка, желание да помагате, емоционална реципрочност. Кармично - липса на признание в миналото.

Венера тригон или секстил Северен възел
Общителност, култура на поведение, способност да използвате чара си, за да постигнете приемане от обществото. Умение да планирате финансите и взаимоотношенията в обществото с партньор. Имате успех в сделките, тъй като сте в крак с тенденциите.

Венера квадрат Северен възел
Чувствата и емоциите и тяхното изразяване в обществото, са в противоречие с преобладаващите нрави и тенденции (например флирт в църква). Бракът и финансовите сделки, пораждат във вас раздразнение .

Ако сайта ви е харесал,моля подкрепете ни!

Рак
Слънце в Рак
Телец
Луна в Телец
23 градуса
Намаляващ полумесец
Намаляващ полумесец
25 дни
Powered by Saxum