galaxy tarot bb844

Меркурий в знаците

 

Меркурий в Овен :

Имате положителен , буен , импулсивен тип на ума , приемате идеи с голям ентусиазъм , но трябва да се научите да се фокусирате и концентрирате, за да ги превръщате в реалност. Имате остър език и бърз ум . Говорите първо , а след това мислите за това ( или не). Не от лукавство или комплекси , вие сте директен и прост  до крайност . Един независим мислител , вие по скоро ще  говорите , отколкото да слушате . Прекалено аргументиран, вие сте доста импулсивен , когато става дума за комуникация , и често използвате силни думи . Изобретателен и приключенски настроен, нетърпелив с противопоставянето или забавянето.

Меркурий в Телец :

Вие се наслаждавате на обсъжданията и  имате много методичен ум. Може да разработите добри аргументи и логика , но сте по скоро практичен, а не абстрактен . Вие сте в състояние да се учите чрез опит много по-лесно , отколкото чрез слушане или четене . Можете да станете добър ученик ; плодовит мислител , бавен и стабилен , но винаги здраво стъпил на земята . Вие сте грижлив и внимателен . Ще се наслаждавате на неща създавани с ръцете ви .

Меркурий в Близнаци :

Вашите сетива , са изострени и будни , а умът ви е много зает и неспокоен . Имате голямо остроумие . Знаете неща на много теми , като винаги преследвате  нови знания и  сте много наблюдателен за детайлите . Любопитен,  обичате да откривате , спекулирате и разследвате . Вие сте умни , но нямате  дълбочина на мислене ,вас ви задоволяват всякакви видове комуникации . Вие винаги проучвате и тествате . Обичате да разисквате както и игрите и пъзелите. Интелектуално силен, но инстинкта и интуицията трябва да се развиват.

Меркурий в Рак :

Вие сте психически надарени , и вашето съчувствие и чувства са силни. Много възприемчив ум, усещате нещата с ума си и  разбирате , че с чувствата се мисли също. Какво има  тази или онази мисъл в предвид? Какво означава ? Това са въпросите, които задавате . Може да използвате по-скоро субективна , отколкото обективна логика ; интуиция и инстинкт . Поезията , музиката и  изкуствата ви интересуват така както и  психологията и психиката .

Меркурий в Лъв :

Имате достойнство и вродено чувство за изисканост. Вие сте динамичен, изразителен и драматичен в мисълта и словото. Може да цените собствените си идеи , и сте склонни да бъдете дружелюбен в речта и маниерите си. Свежо и топло. Вие изказвате силни мнения и след това трудно бихте ги променили. Емоционален и добър артист ,   по-силно от средното имате склонност да преувеличавате . Вие сте добър любовник . Винаги около вас има много сълзи и смях.

Меркурий в Дева :

Имате глобален ум , практичен , логичен и стабилен, с голям апетит за повече подробности. Също така страхотен  здрав разум .Преценявате на  минутата различията и особеностите . Майстор с вроден критично чувство , винаги  пълни с предложения. Необходимо е да  развиете търпение за тези, чиито разсъждения и аналитична природа не са толкова остри като Вашите . Вашият внимателен , консервативен ум иска да спаси и последното нещо . Вие притежавате любов към детайла и сте любопитни за фактите . Бърз ум .

 

Меркурий във Везни :

Имате отразяващ ум, огледало за другите. Вие сте перфекционист , със силно чувство за естетика . Вие сте почтен , уравновесен и с вас лесно се говори , голяма медиатор и преговарящ . Можете  лесно да  приемете идеите и мислите на другите и да ги изслушате . Вие сте добър в работата с хора за помирение , с естествен талант за политиката, дипломацията и продажби. Също сте внимателен , услужлив и учтив .

Меркурий в Скорпион :

Вие имате бърз и мощен ум, и сте много потаен . Оригиналният Шерлок Холмс , в състояние сте да разобличите и да намерите информация за всички видове тайни. Изключително проницателен , далновиден , но може да бъдете и прекалено критичен .Привличат ви  изследванията , ориентиран сте към сигурността и съмишлениците . Хитър и проницателен ум, имате големи психологически инстинкти и сте в състояние да стигнете до причините под повърхността на живота. Психически и интуитивен .

Меркурий в Стрелец :

Имате желаните сетива , но може да ви липсва концентрация. Вие сте почтен и честен , винаги директен и честен в мислите . Нетърпелив , може да  правите заключения , без да вземате и разберете цялата картина . Вие сте по-заинтересовани от вечните мисли и широки пейзажи , отколкото от дребните детайли . Винаги успявате да се възползвате от ситуациите веднага . Далновиден , имате разсеян ум,обичате да пътувате. Честен и искрен и не харесвате  измамата .

Меркурий в Козирог :

Вие сте достоен и сериозен, с добра памет и внимание към детайла. Имате много ясен и аналитичен ум и сте в състояние да се възползвате от идеите и да ги впрегнете да работят едновременно. Имате значителен опит в управлението и способности за надзор. Може да използвате студения си разум, без вълнения и емоции  и винаги сте прагматични. Вие предпочитате конкретните субекти с грандиозни идеи и полети на фантазията .Понякога изпадате в  тъмни настроения и имате много страхове във връзка с материални успехи и цели. Може да бъдете отличен учител или дипломат , но трябва да се" смекчите " и да се научите на толерантност.

Меркурий във Водолей :

Вие сте находчив , интуитивен и добър познавач на човешкия характер . Вие сте безпристрастен мислител , демократичен до край, че чак безличен . Очарован от най-новите технологии , вие имате много оригинални идеи , изобретател . Винаги мислите за света като за единство , вие сте идеалист и вярвате в прилагането на практика това, което се проповядва . Вие имате групово съзнание , обществено - ориентиран и футуристичен . Писането и говоренето за вас е лесно .

Меркурий в Риби :

Поетичен , емоционален и с ум на мечтател , вие сте изключително чувствителен и проницателен . По скоро интуитивен , отколкото рационален мислител , и психологическата мисъл ( психиката ) , мистицизма и религията са за вас естествено интересни.Обичате поезията и музиката , тенденция да почувствате и да усетите с ума си истината за дадена ситуация . Вие сте много симпатични и разбрани, и да, имате мили мисли. Състрадателни и нежни , вие сте много чувствителни към чувствата на хората около вас , може би дори и емпатични .

Рак
Слънце в Рак
Козирог
Луна в Козирог
6 градуса
Пълнолуние
Пълнолуние
14 дни
Powered by Saxum