Слънцето в домовете

 Слънце

Господар Лъв и 5-ти дом

Обител : Лъв

Изгнание : Водолей

Екзалтация : Овен

Падение : Везни

Орбита: ~ 27 000 години

Завъртане: 25 дни

Диаметър: 300 000 мили [ 109 пъти по-голяма от Земята ]

Температура на ядрото : 15 600 000 ° С на повърхността : 6 058 °C

То разполага с 3 отделни слоя : първият , ядрото , е 210 хиляди мили широк , вторият, фотосферата , е 80 000 мили широк , а третият , хромосферата , е 10 000 мили широк .

Той е горещ, сух, мъжествен , електрически и безплоден [ умерено ползотворен , ако е в  ползотворен знак ] .

Също така се нарича : слънце , светило , светлина .

Господар на : Сърцето , гърба, гръбначния мозък , дясната страна на тялото ; наследствената издръжливост , китките , треската , и поделят с Юпитер господството на жлезите .

Също господар на : творчеството , светлината , любовта , радостта, жизнерадоста, развлеченията , спекулациите,хазарта , индивидуалноста, живота предназначението , мъжете , бащите , бащинството , децата , особено малките животни , играта, смеха , общителноста ,  себеизразявата , мъжът в женския хороскоп , желание за постигане , което е посочено по знак и дом в разположението. Също театри , пожари , корони, слънчеви бани, злато, неделя , на възраста 24-34 , числото 1 .

Основната му функция е да свети , издига , променя и да  интегрира всичкия предишен опит в новите си качества.

Някои ключови думи са : творчество , жизненост , суверенитет, власт, сила - потенциал , лидерство, команда , увереност , щедрост , енергия , достойнство , решителност , издръжливост , амбиция , воля .

Роли в които се представя :  Висшия Аз или целта на живота.  Баща , ментор , учител или фигура на власта. Всеки по-възрастен или по опитен в нещо. Това, което ние с нетърпение чакаме да  получим от светлината  . Това, което можем да станем .

  Където  Слънцето се намира в картата е мястото, където делата са осветени , така че индивидът ще трябва да  осъществи потенциала на делата в този дом.

Слънцето в домовете

 Слънце в първи дом:

Изпълнителен тип с лидерски качества , вие сте най-щастлив в ролята на господар или значим човек. Имате смелост , ентусиазъм , достойнство и благородство , и  процъфтявате когато сте свободен да следвате вашия собствен път . Ако се уеднакви с Марс  или Сатурн това разположение носи късмет. Ако сте афектирани , силата на Слънцето може да  наложи внимателно да работите или може да  отклони  хората от силата на егото ви .

Слънце  във Втори дом:

Вие сте много устойчиви и вероятно доста властни . Обичате  да  събирате неща , и материалният успех е много важен за вас. Вие сте склонни да оказвате значителна помощ на другите. Имате нужда и желание да  развивате физическите форми на красотата, изкуството или архитектурата би било идеалното занимание за вас. Може да имате много успешна кариера в областта на недвижимите имоти. Материалната сигурност е приоритет през целия ви живот. Вие сте стабилни и устойчиви, и  имате силата да привличате материалното изобилие .

Слънце в Трети дом:

Вие сте много комуникативни и изразителни , доста любопитни , и обичате да говорите , четете, пишете и водите дебати. Проучване, изследване, разследване и всички видове апелирания са за  вас . Винаги търсите някои друг отговор . Братята и сестрите също са важни , както и взаимоотношенията ви с тях обикновено са силни и позитивни . Вие се фокусирате  върху интегрирането на всички  знания и съзнания, на който се натъквате , което е влияе значително върху интегрирането на различните елементи на собствената ви психика. Вие може да бъде отличен ученик и / или отличен учител [ инстинктивно разбирате , че най-добрите учители никога не спират да учат ] . Вие се наслаждавате на работата с младите хора.

Слънце в Четвърти дом:

Дома, семейството, и сигурността са важни за вас .Обичате да пускате корени и да изграждате на родна почва . Емоционални и донякъде интимни , сте склонни да бъдете много чувствителни и уязвими . Вие интуитивно усещате нещата и  имате добър усет за бизнес и работа с обществеността. Емоционалната сигурност е много важна за вас. Себезащитата и само поддържането имат много силен порив във вас . Вашият стил  вероятно е лек и тих , освен ако вашата сигурност е застрашена , в този случай ще бъдете силни в защита на себе си и семейството си. Може да  направите добра кариера ако работите в дома си, вие естествено предпочитате да прекарвате по голяма част от времето си там.

Слънце в Пети дом:

Вие сте много изразителни и дружелюбни , когато става въпрос за вашите чувства и емоции. Творчеството във всички видове е важно за вас , музика , танци, театър , изобразително изкуство, поезия. Волята ви и положителната нагласа ще ви даде възможност да  постигне каквото и да желаете, вие ще хвърлите голямо количество усилия и енергия в каквато и да било възможност за себеизразяване,която ви привлече . Романтични , игриви ,  оригинални във вашите изрази. Добро разположение за участие в театър, или  някой  сценични изкуства . Егото ви може да се нуждае от закаляване .

Слънце в Шести дом:

Вие сте добър работник , винаги мислите и се грижите за нещата .Естествено ориентирани към услугите и  се наслаждавате да се грижите за нуждите на другите . Вие сте много проницателни и можете да  анализирате , да организирате и вербализирате ясно . Работа в здравните професии е естествена за вас . Изследвания , статистически данни и научно изследване са също области на специални умения . Имате склонност да бъдете лидер в работните взаимоотношения. Трябва да  полагате специални грижи за собствените си здравни нужди , тъй,като жизнеността на Слънцето може да обложи с данък чувствителната ви  и уязвима система.

Слънце в Седми дом:

Обичате социалния живот , приятелите и взаимоотношенията играят важна роля във вашия живот. Затворените връзки са много важни за вас . Намирате нужда да се адаптирате към желанията на партньора или  на други лица. Хармония , баланс и компромис са ключовете към вашата реализация. Силата за вас е във връзката , и тя трябва да бъде споделена власт.

Слънце в осми дом :

Имате силен стремеж към обновление и трансформация , и сте готови да копаете до дъно , за да видите  основата на нещата. Вие работите чрез всичко, което не е повърхностно, без значение какъв вид на лична саможертва се изисква . Всяка част от живота ви може да е трудна , поради загуба или раздяла с бащата. В отношения като брак или партньорство , жертвата на някаква лична сила може да бъде необходима . Вероятно е да получите наследство или да  работите с ресурсите на други хора . Срещите със смъртта може да бъде осезаем  фактор в живота ви,  призванието ви е да помагате и утешавате  хора при загуба, предлагането на подкрепа  в този преход  е много естествена за вас .

Слънце в Девети дом :

Вие сте честни  и откровени  и имате склонност да  изкарвате и хармонизирате  истината отвътре. Идеологии , философия и религия са това, което животът е за вас. Може да пътувате , адвокатствате и преподавате. Вие сте безмилостен в преследване на разбирането , може би  ще се насочите към чиновническа или образователна работа. Това е къщата на супер - съзнателния ум , и вашите мисли и вярвания са много важни . Ако Слънцето не е във фиксиран знак, има голяма вероятност да живеете далеч от мястото си на раждане , или да се ожените за някой от друга страна.

Слънце в Десети дом :

Вие сте лидер , много кариерно ориентирани, и вашата лична репутация и чест , са от изключителна важност. Вие притежавате естествено чувство за организация и практическо прозрение и може да се отличите в управлението или наблюдението на другите. Вие сте роден победител, с път към значимост и авторитет. Тази енергия трябва да бъде насочена към цели, които са обществено полезни за да донесат истински успех .

Слънце в Единадесети дом :

Това разположение е идеално за работа като лидер на група , в която вашият вроден идеализъм и любов към човечеството може да разцъфти . Група или общественополезен труд , нищо , че е алтруистичен и служи на общото благо, е мястото, където можете да блеснете . Вие се стремите да направите истинските си мечти  идеали, за един по-добър свят . Целите и задачите се реализират чрез приятели и групови ситуации.

Слънце в Дванадесети дом :

Вие сте естествен   човек , жертвайки собствените си интереси в името на една вътрешна визия, това, което чувствате че е правилно. Роден психолог , може да откриете себе си в консултирането и грижата за психичните нужди на другите . Работа в институции или с лишени от свобода, вие сте дълбоко състрадателен, и предпочитате да работите зад кулисите , а не да бъдете в светлината на прожекторите. Отличен  сте за кариера в медицината или изследването.

Ако сайта ви е харесал,моля подкрепете ни!

Рак
Слънце в Рак
Телец
Луна в Телец
23 градуса
Намаляващ полумесец
Намаляващ полумесец
26 дни
Powered by Saxum