Церера в домовете и знаците

Астероиди

Астероидният пояс се състои от безброй обекти, които са разпръснати в пояса между Марс и Юпитер . От модела на нашата слънчева система както и в съзвучие със законите  рефлектиращи на планетните орбити , ние  си вадим изводи, че астероидите са фрагменти от една планета , която някога е заемала тази орбита и по някаква причина се е разрушила и разпаднала . Тази планета е наречена Bellona . Много от съвременните астролози включват четирите най-големи астероиди в техните астрологични карти.

 

 Церера

Астероидът Церера е наречен астероид- Великата майка .Също се нарича и Деметра / от митологията майка на Персефона / . Тя представлява безусловната любов , отношенията между родители и деца , както и всички въпроси, свързани с преданост , привързаност , раздяла, загуба и скръб . Тя също така управлява земеделието , производителността, грижата за децата , изхранването и въобще грижите. Тя е свързана с проблемите на самоуважението.Изобразена е като сърп , което показва нейната връзка със селското стопанство и ролята и в прехраната .

 

Церера  в домовете

 

Церера в първи дом:

Отглеждането и прехраната е силна част от вашата идентичност. Вие сте грижовни, симпатични и загрижени за другите. Можете да се вживеете  дълбоко в ролята си на родител. За вас е съвсем естествено да  поддържате и да се грижите за другите..

Церера  във втори дом:

Вашата цел е да  осигурите основни материални потребности като- пари, храна и подслон . Вие вероятно сте отлични доставчици , но трябва да внимавате с тенденцията да бъдете властни . Вашият стил е сами да се грижите за себе си. Може да се отдадете на купуването на луксозни стоки .

Церера  в трети дом:

Вашият фокус е върху развитието  на ума , като това включва осигуряване на образование и съхранението на различни преживявания , да наставлявате умения за общуване и да създавате  мрежи за подкрепа на приятели.

Церера  в четвърти дом:

Вие сте от типа  родители, който предпочитат да си останат в къщи. Вие сте грижовни и вероятно се наслаждавате на  готвенето  и грижите за дома. Това ви дава емоционална сигурност и комфорт. Може да бъдете архетипната майка.

Церера  в пети дом:

Можете да развивате творчеството и себеизразяването , играта и драма. Вие вероятно сте много добри с децата , имате способността да направите ученето забавно и вълнуващо за тях. Можете да ги насърчите да блеснат и да изразят своята оригиналност.

 

Церера  в шести дом:

Вие сте много внимателни към здравето и хранителните нужди , чистотата, реда и организацията в ежедневието .Често може да влизате в ролята на „майка”  на работното  си място . С това разположение е налице и силен акцент върху обслужването .

 

Церера  в седми дом:

Вашият идеал е безусловната любов. Вие търсите баланса в един съюз, базиращ се на родителите ви като пример за подражание във вашата връзка , както и за децата си, да им предоставите една атмосфера на балансирано взаимодействие . Често имате силни връзки с родителите си , може би има и тенденция на зависимост.

 

Церера  в осми дом:

Може би подкрепяте и развивате дълбоки и трансформиращи преживявания, интензивна интимност и духовна или психическа осъзнатост. В идеалния случай трябва да насърчавате  самостоятелността , находчивостта и самоопределението. Може да се грижите за хорате чрез опита ви от загуба или скръб .

Церера  в девети дом:

Можете да развиете в себе си и в другите  ума ,да подкрепяте висшето образование и пътуването .Изграждане на вяра  и търсенето на истината в смисъла на живота . Може да имате привличане към женствената форма в религията или да отидете на поклонение, усещайки специална привързаност към  религията или към Дева Мария.

Церера  в десети дом:

Качествата който ви насърчават , са тези на постижения в социалното положение . Вие може да се развивате в една  професия свързана с грижи и  осигуряване на нуждите на децата или в една кариера , свързана с храните . Имате признание за производителност и успех, но може да се окаже трудно да обичате безусловно.

Церера  в единадесет дом:

Вие сте много грижовна приятелка, и се грижите за приятелството, съдействате и сватосвате вашите близки. Можете да участвате в групи за подкрепа или колективни консултации и грижи за деца . Можете да насърчавате идеализмът и хуманитарните ценности .

Церера  в дванадесети дом:

Вашият приоритет е върху подкрепата и развитието на вярата и дълбоката духовна връзка с универсалното . Вие сте състрадателен,грижовен и съпричастен , и предлагате любов и помощ на тези, които изпитват болка , загуба или объркване. Може да работите в сфера където да помагате и да се грижите за хора в изолация.

Церера в знаците

Церера в Овен :

Да насърчавате  независимостта си е вашият начин да се формирате и подхранвате , за да процъфтите . Може да оцените автономността и самоопределението , и подкрепяте тези черти в тези за които ви е грижа .

Церера в Телец :

Физически грижовновнна , държанието ви е трогателно , да осигурявате комфорт , стабилност и сигурност това е което ви кара да се чувствате обгрижвани и е вашия стил за грижа към другите . Може да осигурите дом и среда на физическо изобилие.

Церера в Близнаци:

Вие търсите и развивате ума, интелекта и комуникациите си .Осигуряването на децата  и вашето образование е много голям приоритет за вас.

Церера в Рак :

Вие сте самостоятелен  и грижовен човек. Вашите дълбоки и емоционални връзки са отворен израз на чувствата , както и храната. Това са начините, по които давате и получавате сигурност.

Церера в Лъв :

Давате и печелите чрез насърчаване на творчеството и себеизразяването  и чрез изграждане на доверие чрез признаване на творческите усилия. Може да оцените оригиналността и разбирате нуждите на другие за развитие на творческите им способности.

 

Церера в Дева :

Тук опитът на майчинството е за насърчаване на компетентност ,самодисциплина, концентрация и  възприятие. Имате преподавателски техники и умения и оценявате върховите постижения на другите. Това са пътищата който ви дават сигурност .

 

Церера във Везни :

Вашата главна цел е насърчаване на хармонията и баланса в отношенията . Може да оцените сътрудничеството и социалните помощи и имате чувствителност към чувствата на другите.

Церера в Скорпион :

Трябва  да имате дълбоко силно и емоционално свързване, а в идеалния случай насърчавате  самостоятелността на тези за  които се грижите . Интимността е от първостепенно значение  а привързаността ви често е дълбока и емоционална .

Церера в Стрелец :

За вас е важна необходимостта да спечелите,  на всяка цена свободата си и да  разширите кръгозора си . Да търсите и да откриета смисъла и целта на нещата.Вие подхранвате ума и душата си с философия , религия, а може би и пътувания в чужбина .

Церера в Козирог :

Качествата , които вие цените и развивате са отговорност , дисциплина , постоянство и постигане на неща чрез собствените  усилия . Вие сте склонни да насърчавате тези черти и да се опитвате да осигурите необходимите средства за изпълнението и успеха им.

Церера в Водолей :

Можете да развиете уникалност и индивидуалност , самоопределение и идеализъм. Вие вярвате в равенството , стойността на оригиналността и приемате  индивидуалните различия .

Церера в Риби :

Вашата загриженост сбор от от качествата като състрадание , доверие и вяра в крайната мистерия отвъд нашето познание. Вие учите и споделяте вдъхновенно , служите на другите , както и на принципа на универсалната безусловна любов .

 

Ако сайта ви е харесал,моля подкрепете ни!

Рак
Слънце в Рак
Телец
Луна в Телец
23 градуса
Намаляващ полумесец
Намаляващ полумесец
26 дни
Powered by Saxum