Плутон в знаците 

 

Плутон в Овен:

Вие сте много  откровен, най-вероятно не сте известни с велико чувство на дипломация или такт. Вашата интензивност и страстен подход към живота са очевидни за всички, които ви познават. Принудени сте да проникнете под повърхностното и да получите най-същественото. Много дръзки.

Плутон в Телец:


Може да бъдете страхотен бизнесмен,  имате възможност да прониквате през повърхността на нещата и да  отделяте, тези с реална стойност. В областта на вещите и материалните блага, ще минете през много промени,но и ще научите много.

Плутон в Близнаци:

Един добър детектив или изследовател. Страст за разследване, разпити, търсене, намиране, винаги в преследване на някаква  информацията. Способността ви за общуване, писане и говорене е много мощна и магнитна. Вие контролирате другите чрез своята способност да общувате.

Плутон в Рак:

Може да минете през много промени, които да засегнат чувството ви за сигурност. Вашият дом и семейство биха могли да бъдат в центъра на растежа ви и реалния живот. Притежавате голяма чувствителност или уязвимост.

Плутон в Лъв:

Вие сте много чувствителни, дори уязвими, когато когато трябва да се себе изразите. Периодите на интензивно творчество ви позволяват да минете през промени,на вътрешно израстване. Тази творческа интензивност е добра за музика, поезия и изкуство. Голяма харизма и силно излъчване. Необходимо е да регенерирате егото си.

Плутон в Дева:

Склонни  сте да бъдете радикални, когато става въпрос за самоанализ на здравето, храненето, физическото и емоционално състояние. Обичате да помагате  и да се грижите за себе си и другите ,това ви помага  на вътрешно ниво за вашето израстване. Вие сте чувствителни към критиката и може да се борите, с дълбокото съмнение в себе си или самокритиката. Наркотиците могат да бъдат много вредни за вашето здраве.

Плутон във Везни:

Промените и вътрешното израстване,при вас, могат да дойдат чрез взаимоотношенията, с приятелите, също и с любимите ви хора. Брака или партньорството ще бъдат много силни и в никакъв случай повърхностни. Можете да стигнете до сърцето на една връзка доста бързо. Регенерацията идва при вас чрез учене компромиси и балансиране.

Плутон в Скорпион:

Правите всичко възможно да намерите отговори ,в опит да стигнете до сърцето на същността. Може да откриете, че психологията, мистицизма и окултното представляват голям интерес за вас. Интензивната лична промяна и вътрешното израстване,ще ви съпътства през целия живот. Може страстно да търсите силата на духа и абсолюти. Вероятно ще имате големи лечебни способности.

Плутон в Стрелец:

Вие сте страстни в търсенето на истината и същността. Нищо повърхностно или мимолетно не може да задържи вниманието ви. Вашият силен аналитичен подход към живота пронизва до същината на нещата. Тази прямота не  винаги предизвиква симпатиите на другите. Имате нужда от разбиране на движението на нещата, и регенерацията идва чрез разглеждане на вярванията и изхвърляне на тези, които не насърчават вашето благополучие.

Плутон в Козирог:

Имате огромен практически опит и жажда за власт и контрол и за това,ще минете през  всякакви препятствия и пречки. Може да имате възможност да контролирате и управлявате всичко,което е  уязвимо и чувствително в човешката психика и общественото съзнание. Много добро положение за работа в финансовият сектор или работа с парите на другите хора. Тази енергия се нуждае от внимателно боравене и злоупотребата с тази власт може да ви създаде кармични условия и пълна загуба на сила.

Плутон във Водолей:

Имате изгаряща ревност, за един идеален свят и  трябва да бъдете част от група на души съмишленици,това е  основният фактор на вашата природа. Може да учите и  растете чрез вашите усилия да помагате на другите и да направите своята вътрешна визия, реалност. Имате голяма харизма и може да бъдете лидер в борбата за някаква хуманитарна кауза.

Плутон в Риби:

Роден психолог. Вие не може да помогнете, но копаете под повърхността на човешката психика и нейните слаби места. Страстни и готови да давате и да пожертвате себе си за това, в което вярвате. Вие разбирате и приемате другите. Много чувствителни, с големи естествени лечебни способности.

 

Ако сайта ви е харесал,моля подкрепете ни!

Рак
Слънце в Рак
Телец
Луна в Телец
23 градуса
Намаляващ полумесец
Намаляващ полумесец
26 дни
Powered by Saxum