Юнона в домовете и знаците

Юнона

 

 Друго име на Юнона  е Хера, в митологията тя е съпруга на Юпитер , като по този начин Юнона често е наричана "астероида на брака " . Нейните значения надхвърлят просто брак, въпреки че  не изключват ритуалите и институцията на брака , както и задълженията и ангажиментите произтичащи  от това. Тя е свързана с принципите на връзките и съвместимостта , чувствителността към другите и нуждата от интимност както и реакциите на индивида към неудовлетвореност и отричане на тези нужди . Тя  е свързана и с изкуствата  и представлява творческия талант .

 

Юнона в Домовете

 

Юнона в първи дом:

Да бъдеш в една връзка е от съществено значение за вашата самоличност и самостоятелност .  Нужно е да се научите как да  инициирате връзки и срещи , как да подхождате към другите и да представяте себе си в една привлекателна светлина. Вашите най- важни взаимоотношения ще бъдат тези , инициирани от вас.

Юнона във втори дом:

Вашите най- важни отношения се основават на материалната сигурност , комфорт и сексуално споделяне. Съвместимостта по принцип се основава на финансовата и чувствената взаимозависимост.

Юнона в Трети дом :

Съвместимостта за вас се базира на отворената комуникация . Може открито да обсъждате нещата с партньора си,как да се справите или как да  разбирате проблемите и събитията в живота си . Важните отношения ще се развивият в средата на вербалното изразяване или в мрежата.

Юнона в четвърти дом:

Имате нужда от удобна и сигурна връзка,  взаимни грижи и емоционална подкрепа . Това е основният камък за всичките ви други дейности и занимания. Най-важните връзки в живота ви ще бъдат с тези, които споделят дома ви или са близки на семейството ви .

Юнона в пети дом:

Вашите най- важни взаимоотношения ще бъдат с хора, с които споделяте творчество, романтика , игра или полагане на грижи за деца. Може да предпочетете  романтиката пред ангажимент. Обичате  вълнението и тръпката във вашите взаимоотношения.

Юнона в Шести дом :

Вашите най- важни отношения най-вероятно ще се появят в рамките на арената на работното място или в някои услуги , свързани със здравето . Може да споделяте с вашата половинка  ефективно значенията и уменията за всичко . Можете да изисквате от партньора,  внимание към детайлите на съвместното съществуване.

Юнона в Седми дом:

През целият  живот, интимните партньорства са основният акцент за вас , независимо дали са брачни , бизнес или професионални отношения . Взаимодействието и сътрудничеството за вас са от решаващо значение  .Първичните взаимоотношения за вас ще са брак , партньорство или други близки взаимоотношения и срещи.

Юнона в осми дом :

Първичните ви взаимоотношения ще се въртят около въпроси свързани с взаимни финанси, притежания , сексуалност , доверие и сила.Вашите отношения вероятно ще са интензивни, дълбоко интимни и преобразяващи, силно емоционални и драматични .

Юнона в девети дом :

Тази позиция е най-вероятно да бъдете " женен за духовното "  или да има отношения в контекста на обща система от вярвания , като религия. Споделената истина и смисъл за живота, е в основата на вашите най- важни отношения и съществуващата необходимост от взаимно уважение на интелектуална и философска насока .

Юнона в десети дом :

Това разположение предполага, че сте " женен за кариерата си "  или  брак на базата на съображения за общественото приемане или социален статус. Вашите най- значими взаимоотношения ще се появят чрез вашата професия или кариера.

Юнона в единадесети дом :

В основата на вашите близки взаимоотношения е приятелство , равенство и свобода. Да  имате взаимоотношения , основани на по-висока визия и идеализъм е ключовият елемент за вас. Първичните ви отношения ще бъдат в рамките на групови взаимодействия и приятелства , тези с които да споделяте общ поглед върху нещата.

Юнона в дванадесети дом :

Вие изпитвате   съдбата в отношенията си , усещането , че те са кармични  и небесното в тяхното значение и не признавате причините от човешка гледна точка . Има кармични проблеми за отработвана във вашите връзки.Страданието или преследването на нещо могат да бъдат елемент от тях . Значителни взаимоотношения могат да се появят в рамките и на някоя институция.

 

Юнона в знаците

 

Юнона в Овен :

Имате силна нужда от автономия в отношенията , и ако тази нужда е пренебрегната може да има изблици на гняв и физически реакции като мигрена и главоболие . Може да бъдате привлечени към доминиращи или агресивен тип индивиди. Загубата на лична власт или дори идентичност може да бъде проблем за вас в отношенията .

Юнона в Телец :

Вашето изискване във връзката е за материална сигурност , стабилност и лоялност. Когато не са изпълнени тези нужди , може да почнете да се заяждате , оплаквате и спорите за пари или секс от вас или вашия партньор. Партньорите който ви привличат са  надеждни , стабилни и чувствени .

Юнона в Близнаци :

Трябва да има комуникация в отношенията ви ,  привлечени сте от много изразителни и  партньори който ви стимулират умствено. Може също да се наслаждавате на  споделяне на различни дейности с вашата половинка . С това разположение , може да имате  склоност и предпочитания към множество връзки или да ви е по добре в приятелска връзка , отколкото в сериозна такава .

Юнона в Рак :

Вашата основна необходимост в отношенията е  емоционалната близост,споделянето, топлата и възпитана домашна среда . Храната може да е важен фактор за вашия модел на споделяне. Наравно с грижите за партньорите , може да имате и силна зависимост и вкопчване в тях, когато  нуждите не са ви удовлетворени,може често да си сменяте настроението или да се отдръпнете.

Юнона в Лъв :

Искате романтика и вълнение във взаимоотношенията и може удължите  времето за ухажване и брак . Искате да можете да се  гордеете с партньора си  който също да ви даде своето възхищение и внимание. Ако решите, че ви приема за даденост , игнорира или отхвърля , може да станете егоист или егоцентрик , да се почнат борби за власт между вас или по неподходящ начини да се опитвате да привличате  вниманието му .

Юнона в Дева :

Имате високи очаквания по отношение на ежедневието  и изпълнение на задачите , най-вероятно вашите взаимоотношения ще бъдат организирани ефективно и донякъде ритуално . Вие се стремите към съвършенство във всички детайли от живота си и ако партньорът ви не успее да изпълни очакванията ви ,сте склонни да бъдете критични. Вниманието ви може да бъде насочено към един човек , който е много ефикасен в работата  или занаята си .

Юнона във Везни :

Баланс и равенството са основните ви нужди в отношенията . Можете да искате партньор, който ще споделя с вас  процеса на вземане на решения и да се консултира с вас по всички въпроси, които са от значение за вас . Може да бъдете особено привлечени от добрия външен вид и грациозните маниери . Ако връзката ви стане небалансирана , може да се държите като конкуренти и да станете неотзичиви.

Юнона в Скорпион :

Вашата основна необходимост във връзката е интензивно емоционално и сексуално споделяне. Дълбоката интимност и свързване са от първостепенно значение за вас. Ако са осуетени тези нужди , можете да станете много ревниви , манипулативни и контролиращи , използвайки секса като средство за контрол. Парите и споделянето им може също да бъде силен фактор в отношенията ви .

Юнона в Стрелец :

Можете да търсите интелектуална стимулация в отношенията , както и обща система от вярвания е от голямо значение за вас. Образованието и философията може да бъдат основата на вашата връзка . Можете също така да искате да пътувате и да проучвате заедно. Ако вашите аргументи и виждания не се споделят от  половинка ви, почвате фанатично да се придържате към вашите вярвания а те могат да причинят проблеми между вас.

Юнона в Козирог :

Ти желаеш съвършено , традиционен и траен съюз, такъв, който  се основава повече на съображения за социална приемливост и благоприличие , отколкото върху емоционалното споделяне. Ако не намерите потенциален другар , който да отговаря на вашите изисквания ,  може да решите да се откажете от брака.

Юнона във Водолей :

Може да изисквате от една връзка, да почита вашата нужда от лична свобода и индивидуалност. Може да експериментирате с неконвенционални форми на свързване , като отворен брак или обръщане на ролите . Може да изберете да останете необвързан , правейки приятелството основа за вашите близки взаимоотношения , дори ако те включват и сексуална връзка.

Юнона в Риби :

Вие сте склонни да търсите духовна връзка , обща вяра или споделени идеали във вашата връзка .  Ще бъдете привлечени към чувствителни и интуитивни партньори. Споделянето на музика , поезия и духовни неща във всякаква една форма ще засили вашата връзка . Когато  нуждите ви са неразбрани , вие вероятно ще се оттеглите и избягате в една фантазия , или ще изпаднете в ролята на жертва и вероятно ще страдате в мълчание.

 

Ако сайта ви е харесал,моля подкрепете ни!

Рак
Слънце в Рак
Телец
Луна в Телец
23 градуса
Намаляващ полумесец
Намаляващ полумесец
25 дни
Powered by Saxum