Хороскоп Октомври 2021

Избери друга зодия:

Водолей

01.21 - 02.19

Водолей

Представителите на зодия Водолей през октомври, няма да им се налага да се борят с проблеми. Те не се предвиждат в повечето области на живота. Обаче няма да повярвате веднага, че това е възможно. Скептицизмът трябва да бъде прогонен. Не търсете уловка в спокойния и проспериращ характер на този месец, по-скоро се насладете на случващото се. Много от вас ще имат свободно време да се върнат към дейности, които постоянно е трябвало да отлагат.

Октомври ще бъде запомнен от много от вас, като не богат на събития месец, по време на който ще успеете да се наспите добре, да прочетете полезна литература, да се грижите за дома, за себе си, да се занимавате с любимите си хобита. Максималната неприятност, която може да ви се случи, ще са малко проблеми в домакинството или невъзможност да закупите желан продукт (няма да бъде в продажба).. Съгласете се, това очевидно не е причина за безпокойство. Може и трябва да насочите всичките си сили и свободно време, за да подобрите здравето си. Удължете съня си и вашият организъм ще ви се отблагодари.

Любов и семейство

По отношение на личния живот, октомври ще бъде за вас, може би най-спокойният месец на 2021 година. Много от вас ще се съсредоточат върху създаването на хармония у дома. За това ще помогнат съвместните хобита, излизанията, партитата, които ще уредите със своята половинка. Понякога ще искате заедно с любимия човек, да се изолирате от външният свят и от непознати.

Необвързаните през този месец, ги очакват няколко интересни запознанства. Твърде рано е да се правят прогнози докъде ще доведат. Едно е ясно, определено няма да скучаете. Друг важен момент - през октомври тези от вас, които наскоро са се разделили с любим човек, ще спрат да изпитват носталгия по миналото.

Кариера и финанси

В професионалните дела в средата на есента, големи метаморфози няма да настъпят. Това е добър период за започване на нов проект, за овладяване на нова област на знания, за разширяване на натрупания опит. Въпреки това е добре да се въздържате от прекалено смели инициативи. Сега е моментът, в който е необходимо да се занимавате с рутинни, а не с иновативни дейности.

Горният съвет е много подходящ за тези, които имат собствен бизнес. Предприемачите, е добре да подредят нещата, да се справят с бюрократичните пречки и сериозно да помислят как да спестят пари за закупуване на суровини (консумативи) или наемане на производствена площ.

Здраве

Трябва да обърнете внимание на сърдечно-съдовата си система. Също е добре да се заемеете по -сериозно с въпросите за здравето. Вероятно е стари хронични заболявания, да напомнят за себе си. Ако се наложи вземете си отпуск или болничен и се лекувайте. Добре е винаги да сте нащрек.

През октомври е време да се откажете от вредните навици. Вие сте твърде лениви и готови да си простите всичко или постоянно отлагате. Кажете „стоп“ на себе си и започнете здравословен начин на живот с пълна увереност. Края на октомври ще бъде много травмо опасен, така че избягвайте опасни дейности.

Powered by Saxum Astro
Везни
Слънце в Везни
Телец
Луна в Телец
23 градуса
Намаляваща полупълна
Намаляваща полупълна
18 дни
Powered by Saxum