Астрологичен хороскоп 2019

В продължение на хиляди години движенията на планетите и другите небесни тела са заинтригували най-големите умове във всяко поколение. В животът няма по-голямо предизвикателство или радост от това, да опознаем себе си и вселената, в която живеем. Астрологията е един от ключовете на това знание.
Хороскопът за 2019 г., ще ви покаже основните тенденции в живота и как да се възползвате от планетарните влияния, така че да може да извлечете максимума от годината.

За да получите по-точна прогноза, не забравяйте да прочетете, освен хороскопа за вашия слънчев знак и за вашия асцендент. Направете обобщение на двете прогнози, защото само така, ще имате повече подробности и по-точна информация.

Индивидуалната си прогноза, може да прочетете в края на страницата. Но преди това, нека да видим какви са годишните астрологични тенденции за 2019г.

Като цяло, курса от предната година се запазва. Но 2019г., по-своему е уникална. Годината започва с четири планети в собствения си знак, Нептун, Сатурн, Юпитер и Марс. Това не се случва много често.

С новия цикъл на "Плутон-Сатурн" започващ от "Козирог", начинът по който в момента властите действат на Земята, ще бъде прекратен, а системите за контрол ще бъдат възстановени и преструктурирани. Тъй като системната корупция и алчност, които понастоящем са укрепени в структурите на правителството, финансите, образованието и други институции по целия свят, достигат нови висоти, хората ще бъдат принудени да се изправят и да си възвърнат властта. Когато самодоволството на управляващите, надхвърли тяхното вече затлъстяло чувство за право, природата изисква корекция.

Друг интересен аспект е, опозицията на Плутон със Северен лунен възел. От една страна, Плутон в Козирог и съвпад с Южен лунен възел, символизира статуквото и властта от друга Северен Възел в Рак, с господар Луна, която олицетворява народа и желанието за промяна. Това говори за директен сблъсък на народа, със структурите на властта, която е дълбоко окопана и няма да иска да отстъпи, пред натиска на хората.

Опозицията на двете фиктивни планети Бялата и Черната луна, която започна през 2018г., ще продължи през 2019. Този аспект се случва в света веднъж на 33,5 години и според Павел Глоба, това е съдбоносен момент за света и сблъсък между силите на доброто и злото. За цялото човечество настъпва време за избор, на духовните и морални основи за развитието на обществото като цяло. Може да станем свидетели на конфликти, конфронтации, противопоставяне и борба за да живеем в един по-добър свят.
Но този аспект също, ще засегне лично всеки един от нас и може би, това е последна година в която трябва да изберем, на коя страна да застанем.

Всичко това, се подсилва от Уран, който през март ще влезе окончателно в Телец и ще зададе тон за радикални промени. Така че, през следващите години може да очакваме криза и драматична трансформация на икономическите модели, финансовия и банков свят, преразпределение на материалните ресурси, в това число и промяна на границите.
С Уран (внезапна енергия) в Телец (физическа среда), ще има драстични промени, засягащи природната среда и физическата инфраструктура на цивилизацията. Това може да бъде под формата на земни промени, които могат да бъдат, земетресения, урагани, вулканични изригвания, падане на метеори и др.

Юпитер почти до края на годината, ще бъде в Стрелец и ще носи силно желание да направим света по-добро място, за повече свобода на движение, толерантност, по-добро-образование и закони. Вероятно ще има увеличено преместване на хора, в търсене на нов, по-добър живот и по-голямо чувство за оптимизъм, вяра в бъдещето и в чудесата! Но през 2019 г. Юпитер ще формира три пъти квадратура с Нептун в Риби и това може да направи нещата неясни, мъгливи, мистични, а понякога и измамни. Възможно е да се появят хора и политици, които предлагат привлекателни идеологии и обещания, но в крайна сметка те да се окажат фалшиви и това да доведе до разочарование.
Квадратурата на Юпитер с Нептун, добавя и елемент на религиозен фанатизъм и може да сме свидетели на упадък на определена доктрина или вероизповедание.

Като обобщение, може да се каже, че през 2019 г., натиска ще бъде голям, но най-тъмно е, преди разсъмване. И докато с квадратурата на Юпитер с Нептун, много все още ще е неясно, след 2020 г., когато няма отрицателни аспекти, а Юпитер също се присъедини към Сатурн с Плутон, се поставя солидна основа за бъдещето. Позицията на Уран в знака на Телец допълнително стабилизира ситуацията. Разрушението и злото, ще бъдат принудени да отстъпят място на съзиданието и доброто.

 

Powered by Saxum Astro
Овен
Слънце в Овен
Стрелец
Луна в Стрелец
16 градуса
Трета четвърт
Трета четвърт
20 дни
Powered by Saxum