Астрологичен хороскоп 2021

В продължение на хиляди години движенията на планетите и другите небесни тела са заинтригували най-големите умове във всяко поколение. В животът няма по-голямо предизвикателство или радост от това, да опознаем себе си и вселената, в която живеем. Астрологията е един от ключовете на това знание. Хороскопът за 2021 г., ще ви покаже основните тенденции в живота и как да се възползвате от планетарните влияния, така че да може да извлечете максимума от годината.

За да получите по-точна прогноза, не забравяйте да прочетете, освен хороскопа за вашия слънчев знак и за вашия асцендент. Направете обобщение на двете прогнози, защото само така, ще имате повече подробности и по-точна информация.

Индивидуалната си прогноза, може да прочетете в края на страницата. Но преди това, нека да видим какви са годишните астрологични тенденции за 2021г. ( това е кратък доклад, очаквайте по-късно разширена прогноза.)

С новия цикъл на "Плутон-Сатурн" започнал през 2020 от "Козирог", начинът по който в момента властите действат на Земята, ще бъде прекратен, а системите за контрол ще бъдат възстановени и преструктурирани.

2021г., е преломен момент, период на безвремие, когато старото умира а новото още не се е родило. Бележи началото на краят на стария свят на лъжите - и началото на нов. Няма съмнение, че преходът между тях ще бъде много страшен и опасен, но ако здраво се придържаме към Бог, можем да преминем през него невредими. Всъщност комбинацията на Сатурн и Плутон в знака Козирог, говори за едно: божествена воля и съд.

Макар много астролози да вещаят, че през 2021г, лошото ще остане зад нас и навлизаме в нов прекрасен период, аспектите не говорят за това. По скоро 2021г., ще е своеобразно повторение на 2020. Битката на Сатурн-Уран(новото срещу старото), тепърва ще се разиграва. Предстоят ни и много бунтове, природни катаклизми, почти сигурна финансова криза. Но всичко това, ще е за добро. Умирането на старият материален свят и раждането на новият свят обединяващ -духовното, технологиите, науката, комуникациите. Свят който дори не можем да си представим.

Пандемията едно от събитията, което спомогна да се види истинското лице на управляващите, има възможност да отслабне след пролетта-лятото. Но тенднцията за ограничения ще се запази или на нейно място, ще изязат други още по-сериозни проблеми/включително природни/.

Тази година Юпитер ще влезе за кратко в духовният знак Риби, това е добра новина, тъй като ще разщири нашето духовно развитие. В следващата, още повече. Бог ни подготвя за един нов свят, който все още не се е родил, но постепенно ще започне да се оформя.

 

Powered by Saxum Astro
Скорпион
Слънце в Скорпион
Лъв
Луна в Лъв
0 градуса
Трета четвърт
Трета четвърт
21 дни
Powered by Saxum