Астрологичен хороскоп 2020

В продължение на хиляди години движенията на планетите и другите небесни тела са заинтригували най-големите умове във всяко поколение. В животът няма по-голямо предизвикателство или радост от това, да опознаем себе си и вселената, в която живеем. Астрологията е един от ключовете на това знание.
Хороскопът за 2020 г., ще ви покаже основните тенденции в живота и как да се възползвате от планетарните влияния, така че да може да извлечете максимума от годината.

За да получите по-точна прогноза, не забравяйте да прочетете, освен хороскопа за вашия слънчев знак и за вашия асцендент. Направете обобщение на двете прогнози, защото само така, ще имате повече подробности и по-точна информация.

Индивидуалната си прогноза, може да прочетете в края на страницата. Но преди това, нека да видим какви са годишните астрологични тенденции за 2020г.

Още от първите дни на годината, с всеки месец се натрупват критично важни планетарни цикли, които несъмнено ще зададат тон за много години напред. Основният старт за 2020 г. е връзката на Сатурн с Плутон на 12 януари и лунното затъмнение на 10 януари. Сатурн и Плутон са най-трудните планети в астрологията. Всички се страхуваме от техните транзити. Това е кармичен тест с глобални пропорции и може да даде значимо събитие или серия от събития, които по-късно ще бъдат разглеждани като решаващ момент.

Можем да очакваме някаква сериозна криза, която да засили унищожаването на съществуващите системи, да донесе обществено променящи катаклизми и смъртта на старите модели. Възможни са всякакви варианти: падане на правителства, масови протести, стачки, икономически колапс, войни, глобални бедствия и т.н. С други думи, нещата никога повече няма да бъдат същите.

Другото основно астрологично събитие през 2020 г. ще бъде съединението на Сатурн и Юпитер в знака на Водолей на 21 декември. Съединението Юпитер-Сатурн, се случва веднъж на 20 години и поставя началото на нова политическа, икономическа и културна ера. Икономическото равновесие на света ще бъде възстановено и обществото ще влезе в нов по справедлив политическо-финансов модел.

Юпитер в Козирог, ще ни носи оптимизъм и увереност в бъдещето, докато Уран в Телец ще ни помогне да придобием друга гледна точка, по отношение на нашите материални ценности. Пригответе се да бъдете разтърсвани, през цялата година! Очаквайте, неочакваното...

 

Powered by Saxum Astro
Стрелец
Слънце в Стрелец
Рак
Луна в Рак
16 градуса
Намаляваща полупълна
Намаляваща полупълна
17 дни
Powered by Saxum