Дневен хороскоп

Хороскоп за 20.02.2020 г.

 

 

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Не се препоръчва, днес да вземате спонтанни решения, особено ако те засягат финансите. Дори личните ви симпатии или неприязън към някого, пазете за себе си. Има вероятност да загубите голяма сума пари. Но това няма да е кражба, а нещо по-фино, свързано с измама. Вечерта си легнете по-рано и не яжте преди лягане.

 

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Така широко, ще ви се усмихне любовта, че ще забравите се работата и финансовите проблеми. Истинските чувства, ще решат всичко. Господарският ви поглед на някои неща, ще помогне да станете "генерал" в семейството. Просто не показвайте твърде много, вашето превъзходство. В противен случай конфликтите с роднини, няма да могат да бъдат избегнати.

 

БЛИЗНАЦИИ (22 май - 21 Юни)

Препоръчително е днес да бъдете изключително предпазливи не само на пътя и у дома, а във всичко останало. Когато говорите с другите, се опитайте, да се държите по-деликатно. В противен случай думите ви, ще се тълкуват по такъв начин, че ще последват поредица от слухове и обвинения. Последствията от вашите инвестиции, могат да се окажа непредсказуеми.

 

 РАК (22 юни - 23 юли)

Очаква ви, голямо пазаруване, неочаквана победа и среща с бивш любим. Разбира се, всичко това няма да се случи в един час, но все пак ще ви изкара от равновесие. Бъдете по-тактични в личната сфера, за да не останете без любим човек. Ако сте насочени към свободата, то по-добре споделете това с избраника си.

 

ЛЪВ (24 юли - 23 август)

Очаква ви ден, изпълнен с ярки и интересни събития. Вярно е, че малко ще ви мъчи съвестта за някоя неприятна постъпка. Но ако осъзнаете вашата вина и се извините, тогава всичко ще е наред. Гордостта в този случай, няма да доведе до нищо. От финансова гледна точка, денят е печеливш. Ще може да си купите всичко, което искате.

ДЕВА (24-ти август - 23 септември)

Ще трябва да се занимавате с не толкова важни въпроси, отколкото дълго отложени. Възможни са грешки и разочарования, но всичко, ще е по-ваша вина. Вероятно в професионалната сфера, ще намерите нов богат покровител. Това ще ви позволи, да правите планове, включително и финансови.

 

ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Трябва да станете по-активни не само в работата, но и в личния си живот. Не трябва да скачате от една връзка на друга, така няма да създадете силни взаимоотношения. Опитайте се да живеете с чувства, а не с похотливи желания. Възможни са битови проблеми, които ще ви накарат да си вземете почивен ден. Не е необходимо да викате някой на помощ, сами ще се справите.

 

 СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Отличен ден за среща със стари приятели. Не забравяйте да се обадите на близките си роднини и да планирате решението на домашните проблеми. Безпочвените преживявания на финансова основа, може да ви доведат до депресия. Опитайте се, да не нарушавате общоприетите норми, тогава всичко ще бъде наред.

 

 СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Не е препоръчително, днес да се заемате с нещо ново и необичайно. Ако започнете да насилвате събитията, ще се окажете в непроходима джунгла, освен това, финансова. Делата, свързани с рекламен бизнес и творчество, ще се развиват великолепно. В любовта, не трябва да се противопоставяте на интимните си желания. Още повече, че те са същите като на любимия ви.

 

КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Трябва да свършите всичко сами, без да натоварвате никого с капризи и молби. Възможни са перспективни предложения и доходоносни сделки, които ще ви донесат големи печалби в близко бъдеще. Денят е потенциално опасен, за тези които се занимават с различни спортове, възможни са травми. Бъдете изключително предпазливи.

 

 ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Очаква ви прекрасен и продуктивен ден. Всичко, което планирате да приложите на практика, ще се реализира отлично. Днес не е желателно да закъснявате, дори на обяд, още повече за разговор с шефа. Много ще зависи от вашата педантичност и концентрация. Един добър ден за тези, които тръгват на почивка. Пътуването, ще премине по най-добрия начин.

 

 РИБИ (20 февруари - 20 март)

Трябва да намерите компромис с всеки, с когото ви срещне съдбата. Не критикувайте никого, освен ако сами не искате да попаднете в същото положение. Очаква ви успех, най-важното е, да не го изпуснете. Възможно е да има спорни въпроси по домакински и финансови теми. Ако не давате свобода на емоциите си, тогава всичко, ще бъде наред.

 
Риби
Слънце в Риби
Козирог
Луна в Козирог
12 градуса
Намаляващ полумесец
Намаляващ полумесец
25 дни
Powered by Saxum