Дневен хороскоп

Хороскоп за 3.12.2021 г.

 

 

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Очаква ви, успешно решение на проблеми, които в миналото са изглеждали непреодолими. Ще подхождате толкова умело към новите задачи, че колегите искрено ще ви завиждат. Майсторство на най-високо ниво - така може да се опише работата ви. На критиката от страна на близък човек, реагирайте спокойно, за да не се стигне до кавга.

 

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Трябва да сте предпазливи, по-отношение на нови предложения за финансови инвестиции. Ако нещо е пропуснато или неправилно изчислено, може да се окажете на червено. Неудачен ден за брак, годеж или дълго пътуване. Трябва да наберете сила и търпение, за да решите вътрешните проблеми. Вечерта не взимайте заеми или кредит.

 

БЛИЗНАЦИИ (22 май - 21 Юни)

Препоръчва се, да завършите миналите си дела, за да не пречат на изпълнението на новите планове. Ако може, хармонизирайте взаимоотношенията с хора, които преди са ви били "неприятни". Обърнете внимание, че всичко се връща, ако сте били непримирими и обидчиви. В любовта, трябва да избягвате лидерството и да покажете чувственост и нежност.

 

 РАК (22 юни - 23 юли)

Ще може да реализирате най-дръзките си фантазии. Бъдете самоуверени - днес това ще донесе добри резултати. Един добър ден за образование, обучение и професионално развитие. Само трябва да бъдете внимателни към вашето здраве, за да не се разболеете. Възможно е влошаване на хронични заболявания.

 

ЛЪВ (24 юли - 23 август)

Очаква ви изпълнението на дългогодишни планове, които не сте мислили, че ще се осъществят. Всичко ще се случи толкова изненадващо, че дори няма да имате време да се подготвите психически. В личния живот събитията ще се развиват твърде бурно, така че трябва да бъдете по-обективни и сдържани. Инициатива проявявайте, ако тя наистина е нужна.

 

ДЕВА (24-ти август - 23 септември)

Във всичките ви начинания, ще ви подкрепят не само бизнес партньорите, но и близките приятели. Ще напреднете толкова бързо, че сами, ще сте изненадани от това. По-малко нерви хабете в любовните дела, така няма да решите проблемите. Вечерта, може да получите добра печалба от предишна работа.

 

ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Предстоят ви, сериозни парични разходи за семейни и домашни нужди. С роднините, бъдете по-деликатни, не влизайте в кавги и не доказвайте вашето мнение. Благоприятен ден, за подписване на дългосрочни договори и сделки. Скоро ще разберете, колко изгодно сте инвестирали парите си.

 

 СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Възможни са проблеми в личния ви живот, поради което настроението ви, ще падне на нула. Потърсете подкрепа от близките си, но не се самосъжалявайте и не плачете. Колкото по-мъдро се отнесете към случващото се, толкова по-добре. Клюките по време на работа трябва да игнорирате, за да не се окажете сред завистниците.

 

 СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Не се препоръчва, да предприемате каквото и да било действия, ако ситуацията във финансите е плачевна. Опитайте се, да следвате някаква тактика във всичко, което правите. Творческите личности, ще постигнат това, към което са се стремили. Особено, ако не обръщат внимание на съвети от приятели. Вечерта посветете на хобито си.

 

КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Очакват ви, драматични промени в професионалната сфера. Ако ви се предложи работа, за която мечтаете от дълго време, дори не се замисляйте. Шефовете със сигурност, ще се опитат да ви задържат, но е необходимо да останете непоклатими. В любовта, не тръгвайте да си изяснявате отношенията с избраника, в противен случай ще се стигне до скандал.

 

ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Не се препоръчва, да показвате твърде много емоциите си, в противен случай бързо ще се уморите. Опитайте се, да останете спокойни, дори да ви е трудно да го направите. Финансовите въпроси, ще се развиват добре, стига да не започнете да се месите там където не е необходимо. Вниманието на пътя, трябва да бъде на преден план, ако пътувате извън града.

 

 РИБИ (20 февруари - 20 март)

Трябва да внимавате за слухове и клюки, както и да не се занимавате с любовни интриги. Денят е доста сложен, така че се погрижете за нервите и здравето си. Може да планирате почивката си, да заемате пари и да оформяте документи. Невероятен прилив на сила, ще усетите вечерта, когато отидете на гости на приятел.

 
Стрелец
Слънце в Стрелец
Стрелец
Луна в Стрелец
14 градуса
Новолуние
Новолуние
0 дни
Powered by Saxum