Дневен хороскоп

Хороскоп за 18.11.2018 г.

 

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Не трябва да изпадате в депресия, дори ако финансовата ситуация се влоши рязко. Всичко може да решите, ако използвате ума си и не се втурвате към крайности. Трябва да пестите пари, но не и чувства. Така че, е време да направите предложение на любимия човек и да сложите всичко на място. Вечерта е благоприятна за пазаруване.

 

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май ) 

Трябва да бъдете по-сговорчиви и лоялни, ако въпросът засяга предложение за работа. Не е нужно да държите на независимостта и да доказвате себе си, ако шефовете ви, въпреки всичко, решат да правят промени. В любовта, ще бъдете толкова упорити, че избраникът ви няма да има избор. Добра вечер за йога, спорт или гости.

 

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

Определено може да изпаднете в депресия, ако започнете да се оплаквате още от ранните часове. Имайте предвид, че всичко е във ваши ръце. Може леко да промените стила си на поведение, да си купите модни дрехи или да си направите модна прическа. В семейството е по-добре да не командвате, а да обмислите спокойно ситуацията, която е възникнала. Опитайте се, да отделите време и внимание на децата.

 

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

Препоръчва се, да бъдете честни и искрени, за да не подложите на риск репутацията си. Енергиен спад е възможен, но само за онези, които си позволят да изразходват енергията си за глупости. Заемете се с малките ремонти, купуване на вещи за дома, мебели и пренареждане. В работата, няма да имате достатъчно ентусиазъм за творчески победи. Но и това е поправимо.

 

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

Трябва да обедините усилията си с колегите, за да изпълните важните задачи, възложени ви от шефовете. Ако витаете в облаците, премията ще отиде в по-трудолюбивите служители. Следобед е възможна решаваща среща, след която вече няма да се чувствате самотни. Не преяждайте вечерта, а пазете диета.

 

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

Един благоприятен ден, когато може да правите, всичко каквото желае. Но ако изберете, да мързелувате цял ден, резултати не чакайте. Препоръчително е, да се заемете с предотвратяването на хронични заболявания, така че да не ви изкарат от строя. Прекомерната суета и гордост в любовта, могат да доведат до раздяла.

 

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

Ще си позволите толкова много, че до края на деня, няма да се държите на краката си. Но с парите такива "екстри" не се очакват, ще трябва да пестите всеки лев. Стабилността в отношенията с любимия, ще ви радва, но за това трябва да правите компромиси. Вечерта, си позволете да се отпуснете и забавлявате в кръга на старите приятели.

 

 СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

Не се препоръчва, да се захващате с всичко наведнъж, в противен случай нищо няма да успеете да свършите. Бъдете горди от себе си, работете и не изпускайте обещаващите оферти. Добър ден за тези, който са решили да сключат брак. Личният ви живот, ще е с приоритет, така че може да се заемете с жилищните и битови въпроси.

 

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

Може смело да си поставите цели, които преди това са ви плашили. Сега е дошло времето и то ще "работи" за вас. Не крийте чувствата си от човек, който е готов за вас на всичко. Във финансовата сфера, няма нищо недостижимо, но ще е необходимо да работите много. Ако във всичко сте последователни и упорити, тогава препятствията ще изчезнат.

 

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

Очаква ви труден ден, когато може да станете жертва на измама и да попаднете в кризисна ситуация. Може да бъдете манипулирани от всеки, между другото, въпреки вашата гордост и властолюбие. В работата, ще трябва да усвоявате нови неща, но лесно ще се справите с информацията. Вечерта, чакайте новини от колега.

 

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

Ще се наложи да използвате чуждия опит, за да се докажете в професията. Възможна е голяма премия и бизнес пътуване. В личния живот, няма да е лесно да се справите в вашите амбиции, но е необходимо да го направите. Особено, ако сте настроени за сериозна връзка и създаване на семейство. Не си губете времето напразно.

 

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

Очаква ви ползотворно сътрудничество с хора, които сте намерили в интернет. Отново ще се уверите, че под лежащ камък, вода не тече. Инициатива и решителност, ще ви трябват в любовта, за да не изпуснете човека, в когото сте влюбени. Трябва да доказвате чувствата си чрез действия, а не с красиви думи.

 
Скорпион
Слънце в Скорпион
Риби
Луна в Риби
14 градуса
Първа четвърт
Първа четвърт
9 дни
Powered by Saxum