Дневен хороскоп

Хороскоп за 18.05.2022 г.

 

 

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Масаж, водни процедури и разходка- от всичко това, ще извлечете голяма полза за тялото си. Само не забравяйте за основните си задължения. Ако искате спокойствие и комфорт, тогава отидете някъде извън града. Освен това предстят почивни дни. От удоволствия в интимен план се откажете, енергията ви е слаба.

 

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Ще имате много възможности да промените себе си и да помогнете на приятел за същото. Най-важното е, да не се заблуждавате от измамни обещания и да не се оправдавате. Влюбените в пристъп на гняв, могат да кажат на избраника си, един куп гадни неща. Е, трябва по някакъв начин след това, да се реабилитирате и извините.

 

БЛИЗНАЦИИ (22 май - 21 Юни)

Ще прекарате половината ден в мислене, но това е дори добре. Ще може да анализирате мислите и плановете си, дори лесно да решите материалните проблеми. Важно е никой да не ви притеснява и предлага разни неща. Чудеса на ентусиазъм и активност, ще демонстрират творческите личности. Ще бъдете наградени по заслуги, гордейте се със себе си.

 

 РАК (22 юни - 23 юли)

Днес трябва да следите за думите си. Възможно е да изпуснете ценна информация, която да се използва срещу вас. Освен това дръжте портфейла си близо до себе си. И не казвайте на никого, колко пари имате в личната сметка. От приятелите, ще научите много интересни неща и не само за себе си. Общувайте мило и спокойно с роднините, за да не се карате.

 

ЛЪВ (24 юли - 23 август)

Днес не командвайте онези, които са с по-висок ранг и статут от вас. Ако искате да поставите някого на неговото място, тогава намерете други начини. Всякакви маршрути - далечни и познати, изключете. Особено, ако колата не е в добро състояние. Има вероятност за сериозно нараняване, ако се занимавате със спорт. Бъдете внимателни по време на тренировки.

 

ДЕВА (24-ти август - 23 септември)

Днес другите, ще очакват да проявите слабост. Но вие не сте плахи, така че не им доставяйте такова удоволствие. Сдържайте гнева си, ако някой се опита да ви разгневи. В любовната сфера може да се появи съперник. Не изкарвайте мръсното бельо на публично място, дори ако искате да споделите мъката си. Семейните, ги очаква много радост.

 

ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Днес ще постигнете повече, от това за което сте мечтали. Ще видите, че правилното послание към вселената е добро нещо. Тези които се занимават с физически труд, ще почувстват ужасна умора. Дори няма да успеете да завършите работата. Домашните и битови задължения, оставете на някой друг. Дишайте свеж въздух и ходете пеша, за да се възстановите.

 

 СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Днес само външно ще изглеждате весели и свежи. Всъщност ще сте енергийно изчерпани. Тялото и умът ви, изискват почивка, така че отделете няколко дни за отдих. В личния живот е възможна извънредна ситуация. Ще искате да получите от избраника това, за което той не е готов. Изискващите нотки в разговора, могат да доведат до конфликт.

 

 СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Един добър ден за почивка извън града. Природа, чист въздух, река ... Използвайте всичко, за да възстановите силите си. Пътуването на дълги разстояния ще се получи добре, ако е планирано още преди няколко седмици. Елиминирайте „бързината“, ако въпросът касае паричните инвестиции. Загубите могат да доведат до криза.

 

КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Приключения, впечатления и нова любовна история, са нещата които ви чакат днес. Прекрасен ден, когато несъмнено ще може да разберете смисъла и да реализирате вашите действия. Умело лавирайте в колектива, за да не загубите доверието на колегите и да изпълните трудните задачи. За бизнесмените, събитията ще се развиват стремително, както и търсенето на нови бизнес партньори.

 

ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Денят е благоприятен за козметични процедури, занимания със спорт и пазаруване. Прекрасен ден за обновление, използвайте го в тази посока. Многото домакински и финансови дела, ще блокират пътя към постигане на личните цели. Ако сте насрочили среща, ще трябва да почакате с любовта. Избраникът, ще ви разбере.

 

 РИБИ (20 февруари - 20 март)

Ще бъдете в центъра на съдбовни събития. Бдителността няма да навреди, дори ако емоциите вземат връх. Добър ден за творчески дейности, така че не се отказвайте от проекти. Бързо ще започнат да се реализират, стари планове на личния фронт. Може да направите предложение за брак и да изберете дата за сватба.

 
Телец
Слънце в Телец
Стрелец
Луна в Стрелец
14 градуса
Пълнолуние
Пълнолуние
16 дни
Powered by Saxum