Хороскоп Октомври 2021

Избери друга зодия:

Козирог

12.22 - 01.20

Козирог

Представителите на зодия Козирог, ще бъдат доволни от резултатите от този октомври. В средата на есента много от вас, ще успеят да постигнат големи професионални успехи. Предвиждат се победи в спорта, в любовта, в работата, насочена към саморазвитие. Ако отдавна искате да започнете диета, сега е идеалният момент. Избягвайте обаче крайностите във всичко, което сте замислили. Например, решавайки да отслабнете, не се докарвайте до изтощение, а в желанието да постигнете материални победи - до крайна умора.

През следващите седмици има смисъл, да си определите нови приоритети. Помислете за всичко, което се случило през последния месец. Тези събития ще повлияят значително на по-далечното бъдеще и ако не вземете предвид тези нюанси, едва ли ще успеете да постигнете продуктивен резултат. Само едно нещо може да ви натовари - незадоволителното здраве. Затова точно сега е момента да започнете всестранно укрепване на имунната система. Добавете витамини и всекидневна разходка към ежедневния си график.

Любов и семейство

В личния ви живот не се предвиждат сериозни поводи за безпокойство. Единственото което едва ли ще ви устройва, е недостатъчното време, прекарано в компанията на брачния партньор. Вероятно и вие, и той ще бъдете погълнати от работа и други дела. Опитайте се да уловите всеки свободен момент, който да посветите на любимия човек.

Необвързаните е малко вероятно да имат шанс, за започване на нов романс. Въпреки това точно сега много от вас, ще започнат много интересна кореспонденция с очарователен събеседник. Този човек, ще даде фин, но завоалиран полу-намек, че няма нищо против да ви опознае по-отблизо или да прехвърли комуникацията на романтична вълна.

Кариера и финанси

През октомври професионалният и материалният успех, ще бъдат много важни за вас. Ще се появят обективни предпоставки за постигане на всичко което желаете. Важен съвет - когато създавате конкретен работен колектив, изберете партньорите си възможно най-внимателно. Ще бъде изключително разочароващо, ако не може да осъществите това, което сте замислили, по вина на небрежни колеги на работа.

Тези които имат собствен бизнес е добре временно да изоставят тези проекти, чиито резултати са насочени в дългосрочен план. Необходимо е да действате, преминавайки от вторичното към основното. Октомври за вас е моментът, в който трябва да решите всички онези въпроси оставени на втори план, за да продължите спокойно напред.

Здраве

В този период ще сте податливи на инфекции и не само от настинки. Възможни са гинекологични проблеми. Ако никога досега не ви е притеснявал цистит, сега вероятността за неговата поява е максимална. Обличайте се топло и не стоите на студено. Безпорядъчните връзки, също може да доведат до сериозни здравословни проблеми, така че имайте предвид предпазните средства.

Време е да разгледате по-отблизо тялото си, може да не виждате недостатъците му, но останалите ги забелязват. Добре е, ако сте доволни от тялото си и се чувствате прекрасно. Не забравяйте обаче, че наднорменото тегло, води до промяна вътре в организма. Засягат се всички органи и системи. Време е да предприемете действия за отслабване. Започнете с правилно хранене, като постепенно добавяте физическа активност.

Powered by Saxum Astro
Везни
Слънце в Везни
Телец
Луна в Телец
23 градуса
Намаляваща полупълна
Намаляваща полупълна
18 дни
Powered by Saxum