Хороскоп Октомври 2021

Избери друга зодия:

Везни

09.24 - 10.23

Везни

Представителите на зодия Везни през октомври, могат да се сблъскат с пречи в пътя към посигане на целите. Липсата на подкрепа от приятели и колеги, често ще бъде причина за неуспехи. Уви, комуникационните трудности, няма да са единственото нещо, което трябва да преодолеете. Възможно е също леко неразположение, което при неблагоприятни условиям има риск да се развие в продължително заболяване. Обърнете повишено внимание на вашето здраве!

В средата на есента силно се препоръчва, да не нарушавате баланса между работа и почивка. Оставете нощта за сън и посветете деня на системна работа. Когато сте на работа избягвайте да се разсейвате от празни телефонни разговори. Продължете с тях в свободното си време, след приключване на работа. Да съхранят нормални отношения с близките, ще успеят тези, които са се научили да се вслушват в чуждото мнение. През следващите четири седмици, се старайте да не оказвате натиск върху близките, не им натрапвайте своята гледна точка, научете се да намирате компромис.

Любов и семейство

Необходимо е да контролирате всичко, което се случва в личният ви живот. Много от вас, ще имат конфликти с по-стари или по-млади роднини. По отношение на отношенията с брачния ви партньор, може да се каже само едно - комуникацията ще бъде спокойна, но особена романтика от втората си половинка, едва ли ще получите.

Нещата ще са много по-добри за необвързаните. През октомври ви е предопределено да срещнете очарователна личност. Вие и този човек, веднага ще разберете, че между вас има много общо, че сте свързани както от чувствено влечение един към друг, така и от сходни интереси. Започналите през този месец отношения, може да положат основата за силен брак.

Кариера и финанси

Октомври няма да бъде критичен за професионалния ви живот. Но това не се отнася за тези от вас, които са свикнали да се чувстват като лидери в работния екип. Ще трябва да свикнете с факта, че колегите имат собствено мнение за това какво трябва да се направи. Или приемате тази позиция или резултатът от съвместната работа ще бъде застрашен.

Тези които имат собствен бизнес, през следващите седмици трябва да се съсредоточат върху нови споразумения или партньорства. Идва момент, в който сами няма да може да се справите с със сериозните проблеми които ще възникват. Търсете съюзници сред по-големите фирми и се постарайе по всякакъв начин да привлечете чуждестранен капитал.

Здраве

През октомври има голяма вероятност за наранявания. Ще сте прекалено не сръчни и ще подценявате опасността, която може да ви се случи. Внимавайте при шофиране. Тези които са планирали шофьорски курс за октомври, най-добре е да го отложат за пролетта. Сега също ще сте твърде непохватни, за занимания с тежки спортове. Дайте предпочитание на леката гимнастика, плуване и йога. И помнете, че не трябва да сядате зад волана, ако сте пили.

В средата на есента имунитетът ви, ще е практически на нула, което означава, че сте застрашени от чести настинки. Или ухото ще ви заболи, или гърлото. Обличайте се топло и не стоите на течение дълго време.

Powered by Saxum Astro
Везни
Слънце в Везни
Телец
Луна в Телец
23 градуса
Намаляваща полупълна
Намаляваща полупълна
18 дни
Powered by Saxum