Хороскоп октомври 2019

Избери друга зодия:

Дева

08.24 - 09.23

Дева

През целият месец представителите на зодия Дева, ще мислят от къде да вземат пари. Ще трябва да се захващате с всякаква работа, само за да върнете дълговете и да подобрите финансовото си положение. През втората половина на месеца, ще имате желание да се обогатите духовно. Ще се появят по-висши планове, които ще доведат до самореализация. Необвързаните ги очаква повратен момент в живота, най-накрая могат да открият втората си половинка.

През октомври вашите приятели и познати, ще изискват вашето внимание. Но не трябва да отделяте твърде много време за безсмислени разговори. Тактично, но уверено прекъсвайте дългите и тъжни оплаквания на приятели за непокорни деца, ревниви съпрузи и несправедливи шефове. Такива разговори, ще доведат само до загуба на енергия и неприятни усещания. Не позволявайте на песимистичното настроение да ви завладее.

Любов и семейство

Необвързаните, ги чакат ярки промени на личния фронт. Възможно е да срещнете човек, който да стане ваш партньор в живота. Проявете цялото си обаяние, за да привлечете неговият интерес. Бъдете инициативни и не се страхувайте от нови взаимоотношения. В края на краищата, ще се освободите от игото на предишни разочарования и ще се разтворите напълно в новия роман. Семейните, ще почувстват застой в семейния живот и ще поискат да направят радикални промени, за да получат нови впечатления и емоции. Добре е, ако имате възможност да отидете на екскурзия със семейството си.

Изградете с партньора си нови планове, захванете се с общ бизнес - това ще помогне да се сближите с вашия любим човек, който се е отчуждил от вас. Много от представителите на вашият знак, ще станат родители през октомври. Това събитие ще обедини семейството. А грижите за новия член, ще повиши вашата жизненост и боен дух. А това от своя страна, ще се отрази на вашата работоспособност.

Кариера и финанси

През октомври, са възможни финансови проблеми. Очаквайте сериозни разходи и повечето от тях няма да бъдат обосновани. Затова спрете да харчите наляво и надясно пари, в противен случай ще затънете в още повече дългове. И между другото, вече имате достатъчно и затова "затегнете колана по-здраво" и започнете строг режим на икономии. През втората половина на октомври, ще сте по-активни. Въпросите на работа ще решавате по-продуктивно, отколкото преди.

Ще успеете да завършите всички дела до крайния срок и най-накрая ще може малко да се отпуснете. До края на месеца, финансовата ситуация ще се стабилизира. Но се опитайте, да не се хвалите с постиженията си. Хората около вас, може да реагират неадекватно. Дръжте се скромно, но с достойнство, не изпъквайте без нужда. Не отказвайте помощ, на по-малко успешните колеги.

Здраве

През октомври, трябва да обърнете внимание на имунната си система. Откажете се от нездравословната храна, яжте по-често но на малки порции – това ще нормализира работата на червата. За укрепване на сърцето ще помогне ходенето, плуването и дихателните упражнения. Да се заредите с положителна енергия, ще помогне общуването с близките роднини и децата.

В края на октомври, е възможна остра респираторна инфекция. За да опазите здравето си, опитайте по-малко да пребивавате на многолюдни места, а при общуване с болни, носете защитна антибактериална маска. Тези мерки, както и ежедневното проветряване на помещенията, спазването на хигиенни правила, ще ви предпазят от заболяване.

Powered by Saxum Astro
Скорпион
Слънце в Скорпион
Лъв
Луна в Лъв
24 градуса
Намаляващ полумесец
Намаляващ полумесец
24 дни
Powered by Saxum