Хороскоп август 2019

Избери друга зодия:

Дева

08.24 - 09.23

Дева

За много от представителите на зодия Дева, август ще бъде малко хаотичен месец. На някой от вас ще се наложи да се "борите" по време на работа, други ще защитават позицията си в семейството. Трети неочаквано ще се отдадат на религията, докато четвърти, ще искат да опитат всичко в живота и ще похарчат целия семеен бюджет.

Семейните, трябва да прекарват повече време със семействата си. В общуването с обичаните хора ще намерите спокойствие и ще забравите за проблемите. В живота на необвързаните представители на знака, е възможно да настъпят глобални промени: най-накрая ще срещнете сродната си душа и ще създадете крепки и стабилни отношения.

Любов и семейство

В личният живот, няма да имате особени проблеми. Необходимо е само да помните, че освен големите чувства и силните страсти е необходима и способността да общувате с партньора.
При някой от вас има риск взаимоотношенията в семейството да се разстроят, заради необмислени разходи на вашият партньор. Всичко, което сте спестявали толкова дълго, ще бъде похарчено за напълно ненужни неща, според вас. Възможни са обвинения, обиди, изявления по адрес на съпруга, за които по-късно ще съжалявате.

Взаимоотношенията с децата, също могат да станат проблематични. Те внезапно ще престанат да ви се подчиняват и успеха им в училище ще падне. По-старите роднини, също ще добавят масло в огъня и изведнъж ще започнат да ви обвиняват за всичко. Най-доброто, което може да направите сега, е да не се опитвате да водите конструктивни разговори с близките. Дайте време на себе си и другите членове на семейството да се охладят, чак след това се опитайте да уредите всичко. Не бъдете тъжни, с течение на времето отношенията ще се подобрят.

Кариера и финанси

Ще трябва доста да се потрудите, за да съхраните своя авторитет сред колегите. Вие непрекъснато ще доказвате професионализма си пред всички. Конкурентите плътно ще ви следват, така че трябва да натрупате сила и енергия, за да излезете от състезанието за място под слънцето, победител.

На главата ви могат да се струпат, финансови трудности. Парите катастрофално няма да ви стигат и ще трябва да търсите допълнителни източници на доходи. В този труден момент, се въздържайте от големи покупки, в противен случай ще ви е яд на вас самите за това. Препоръчително е, да преразгледате разходите си. Най-вероятно в разходната част, има поне един елемент, който може да зачеркнете.

Здраве

През август, за да се чувствате здрави и енергични, трябва да развиете своите духовни чакри. Вслушайте се в себе си и своята интуиция. Анализирайте всичко, което се случва с вас. Скоро ще разберете, че природата ви е надарила с екстрасензорни способности. Не се страхувайте от това, което се случва с вас. Може би ще сънувате пророчески сънища, ще се появят специални знаци навсякъде, което ще ви помогне да вземете правилните решения.

Ще искате да се развивате духовно. Изведнъж може да се появи желание да посетите светите места. Такава нагласа благоприятно ще се отрази на вашите фобии: вече няма да изпитвате страх, безпокойство и съмнение. Всичко изведнъж ще си дойде на мястото - мислите ще се съберат и ще разберете, че сте станали по-мъдри.

Powered by Saxum Astro
Рак
Слънце в Рак
Водолей
Луна в Водолей
12 градуса
Пълнолуние
Пълнолуние
15 дни
Powered by Saxum