Хороскоп август 2019

Избери друга зодия:

Рак

06.22 - 07.23

Рак

През август представителите на зодия Рак, ги очаква един хармоничен и емоционално балансиран месец. Ще искате да потънете в личния си живот, който е станал толкова уютен и проспериращ. Текущите дела, ще решавате по реда на възникването им. Препоръчително е през този период на работа, да избягвате да се включвате в клюки и интриги. Нека всичко върви по инерция. Живейте в хармония със себе си и по-малко мислете-какво другите мислят за вас.

В семейството през повечето време, ще царуват любовта и взаимното разбирателство. Ще бъде лесно да държите финансите под контрол, заобикаляйки големите разходи. Онези, които покажат усърдие и постоянство, могат да разчитат на бонус от своите шефове.

Любов и семейство

На необвързаните се препоръчва, по-активно да започнат да търсят своята втора половинка. Ще бъде възможно да я откриете на обществено място: в театър, на концерт, в киното. Вероятни са много случайни запознанства. Не забравяйте, че "посрещат по дрехите", следователно не пренебрегвайте, модните дрехи и козметични процедури, посетете салона за красота.

Семейните ще прекарат месеца, без големи конфликти и разногласия. Разбира се, ще се появят дребни битови кавги, но вие умело ще се справите със ситуацията и ще поемете цялата вина върху себе си. Препоръчително е през този период, да проявите творчески подход в отношенията си със съпруга. Организирайте романтична вечер или направете необичаен подарък. През август е добре да посетите възрастните си роднини, те отдавна ви чакат. Покажете им искрена загриженост и внимание и ще станете за тях, най-добрия и достоен човек. А ако помогнете и у дома, може да се издигнете до ранга на “светец”.

Кариера и финанси

Много от вас, ще се чувстват уморени от настоящата си работа. Ще искате да смените работата си или дори да се преквалифицирате и започнете нова професия. Но за сега е препоръчително, да не го правите. По-добре проявете усърдие, покажете се в друга светлина, нека шефовете видят колко квалифициран и ерудиран служител сте. Ще видите, че ще забележат. Може би в края на месеца, ще бъдете повишени или увеличена заплатата.

През август няма да имате проблеми с парите, но финансовото ви състояние ще бъде несигурно. В никакъв случай, не се занимавайте с финансови спекулации. Най-важното за вас през този период е, да спестите това, което имате. Тези, които имат собствен бизнес, ще получат добра печалба. Освен това на хоризонта, ще се появят перспективни инвеститори. Препоръчва се да хванете „бика за рогата“ и да закрепите планираното сътрудничество на хартия.

Здраве

Прекарайте края на лятото здравословно - освободете тялото си от натрупаните токсини и отрови. Започнете подходяща диета, основана на плодове и зеленчуци. Напълно отхвърлете, тестени, сладки и мазни продукти. Ако не го направите, хроничните ви заболявания на стомашно-чревния тракт ще се влошат.

Не само на дамската половина на зодиака, но и представителите на силната половина, се препоръчва да посетят козметик. Почистете лицето си и най-накрая се отървете от акне и мазнини по кожата. За да изглеждате перфектни през лятото, ще помогне и антицелулитния масаж.

Powered by Saxum Astro
Рак
Слънце в Рак
Водолей
Луна в Водолей
12 градуса
Пълнолуние
Пълнолуние
15 дни
Powered by Saxum