Хороскоп Октомври 2021

Избери друга зодия:

Рак

06.22 - 07.23

Рак

Представителите на зодия Рак през октомври, ще имат тенденция да действат прибързано. По принцип, целите които си поставяте, трябва да се постигат на етапи. Бързината може много да затрудни, стартирания от вас процес. Уви, вие ще настоявате на своето, създавайки всякакви трудности пред себе си. Повече предпазливост в текущите дела и тогава резултатите от този месец със сигурност ще ви зарадват. В този период спокойният ви характер, ще се замени с нетърпение и агресия. Много от вас ще кипват само от една небрежна дума, изпусната от някой близък. Освен това всеки, може да стане жертва на вашето раздразнение на този етап: от колеги и съседи, до вашия шеф или ръководител.

Това не е най -безопасното поведение. Освен това в средата на есента, ще сте склонни към спонтанни и прибързани действия. След направена грешка, ще отказвате да признаете вината. В резултат на това, ще се получи порочен кръг, от който ще е изключително трудно да излезете ...
Традиционният покровител на вашия знак Луната, ще ви помага не само със смислени сънища. Често ще получавате отговори на въпроси, които ви тревожат, под формата на фрази, диалози от филми, статии, видяни случайно в интернет. Това не са случайности, а знаци, които трябва да дешифрирате и пренесете във вашето ежедневие.

Любов и семейство

Всичко, което ще се случва през октомври в сферата на чувствата, зависи само от вас. Не е препоръчително да изисквате твърде много от близките, да оказвате натиск върху тях, да поставяте ултиматуми. Всеки спорен въпрос може да бъде решен чрез събиране на семейния съвет, обсъждане на всичко спокойно, изслушване на позицията на всеки един от близите ви хора. Що се отнася до отношенията с брачния партньор, в тях ще има марсианска страст, която значително ще разнообрази интимната сфера.

За тези, които мечтаят да срещнат любовта, през октомври има смисъл да си спомнят за безславно завършеният наскоро роман. Пишете на този човек, попитайте го как е. Най -вероятно и той, подобно на вас, страда от самотата и мечтае да започне нова глава в отношенията.

Кариера и финанси

Средата на есента, ще бъде много натварена, по отношение на работата. Ще имате желание да завършите възможно повече проекти. Но както бе отбелязано по горе, не е нужно да бързате. Работата ще бъде по-продуктивна, ако действате координирано, съгласно ясно съставени графици. Не се отказвайте от взаимодействие с колегите.

Тези, които работят за себе си, е добре да не изоставят нестандартните си идеи. Вярно е, че те трябва да се реализират на малко по-късен етап. В началото е важно да разберете как да стартирате този проект, колко пари да инвестирате в него, къде да намерите подходящите кадри и партньори, които да осъществят тази идея.

Здраве

Ако искате да се чувствате отлично, трябва да се постараете. Първо се откажете от всички вредни навици, включително от лежането на дивана. Второ, направете спорта и физическата активност, ваше ежедневие. За да наситите тялото си с кислород, трябва не само да спортувате и да се храните правилно, но и по-често да излизате на чист въздух.

През октомври има голяма вероятност за инфекции. Това може да включва, грип, настинки и други. При неразположение, не започвайте веднага самолечение, по-добре незабавно се консултирайте с лекар, така ще отделите по-малко време за възстановяване и бързо ще се върнете към любимите си занимания.

Powered by Saxum Astro
Везни
Слънце в Везни
Телец
Луна в Телец
23 градуса
Намаляваща полупълна
Намаляваща полупълна
18 дни
Powered by Saxum