Хороскоп октомври 2019

Избери друга зодия:

Рак

06.22 - 07.23

Рак

Октомври няма да е лесен за представителите на зодия Рак. От една страна ще бъдете вдъхновени от постиженията си в работата, но от друга около вас ще има много завистници. Без сами да разберете, може да се окажете в среда на клюки и интриги. Въпреки това, препоръчително е да затворите очите си и да се насладите на това, което сте постигнали в професионален план. Семейните ги чака доста спокоен и добър месец.

През този месец, може да се появи желание да се уедините и анализирате текущите събития. Опитайте се да разпределите времето си така, че да е достатъчно за общуване с близките и за размишления за живота. Това е добър месец за саморазвитие, пътуване, начало на обучение. Много от необвързаните, най-накрая могат да открият своето лично щастие. Работата може да не е толкова интересна, колкото бихте искали – приемете това философски. Сега не е време за нова.

Любов и семейство

Октомври ще премине в спокойно темпо. Ще се поглезите със семейна почивка, приятно пазаруване, пътуване сред природата. Работата по това време, няма да ви притеснява. Семейните ценности ще бъдат на преден план и заслужено. При много от вас ще се появи дете и ще се отдадете на новия член на семейството. Много от разногласията с партньора, ще останат в миналото.

През октомври, ви очакват доста радостни събития, приятни срещи със стари приятели, които не сте виждали дълго време. Ще пребивавате в приятна атмосфера и ще може напълно да избягате от работата, от която се чувствате много уморени. Необвързаните ще се запознаят с човек, който първоначално няма да им хареса. Въпреки това е препоръчително, да се вгледате в него. В края на краищата, се влюбвате не във външния вид, а в отношението. Позволете му да ви ухажва и ще разберете, че това е човекът, когото търсите.

Кариера и финанси

В работата, не всичко ще върви гладко. Колегите ще завиждат, партньорите ще ви пресират, шефовете ще оценяват всеки ваш ход. Това трудно време, ще преживеете с достойнство и скоро някои от проблемите ще изчезнат. Докато работите, опитайте се да мислите само за себе си и спрете да се притеснявате за това, какво мислят другите за вас. Втората половина на месеца, ще бъде белязана от плодотворна дейност. Достойни идеи за разширяване на бизнеса, ще дойдат в главата ви.

Най-вероятно ще искате да промените начина си на работа или да направите промени в екипа. Каквото и решение да вземете, ще бъде добро. Ако сте започнали нов обещаващ проект, тогава заемете активна позиция. Възможно е да възникнат затруднения в отношенията в колектива, може дори да се разпали конфликт. Направете всичко възможно, за да избегнете скандалите. Покажете цялата си дипломатичност и тогава ще може да изгладите острите ръбове и да съхраните достойнството си.

Здраве

Не се предвиждат сериозни здравословни проблеми през октомври. Единствено трябва да пазите слабото си гърло от простуда. За да не се разболеете, пийте много топли течности, поглезете се с плодове и здравословни продукти. Дефицитът на витамини може да елиминирате, чрез пиене на препарати, за повишаване на имунитета.

Въпреки лошото време, ще бъдете изпълнени със сила и жизненост.
За да поддържате добра форма, както и да повишите общия тонус на тялото си, запишете се на фитнес. Но не прекалявайте - правилно преценете своите възможности и разпределете силите си.

Powered by Saxum Astro
Скорпион
Слънце в Скорпион
Лъв
Луна в Лъв
24 градуса
Намаляващ полумесец
Намаляващ полумесец
24 дни
Powered by Saxum