Хороскоп Октомври 2021

Избери друга зодия:

Телец

04.21 - 05.21

Телец

Представителите на зодия Телец през октомври, ще са склонни да използват местоимението „аз“ твърде често. Важно е предварително да знаете до какви резултати, ще доведе повишения егоизъм. Ставайки център на Вселената със сигурност ще спечелите много. Най-накрая ще се погрижите за себе си, ще актуализирате гардероба си, ще се научите да изразявате силно всяко свое желание. Но има и отрицателен момент в това, което се случва. Егоцентризмът ще се превърне в пречка за общуването с близките. А ако не се контролирате, тогава е възможна криза в отношенията с любимите хора. Не позволявайте да се случи това.

В личните въпроси през този месец няма да забележите напредък, но той, този напредък, ще бъде очевиден във всичко, което е свързано със самоусъвършенстването и личностно израстване. Всичко, за което преди тайно сте мечтали, цели, които сте считали за недовършени или непостижими, ще придобият съвсем реална форма. Разбира се, това ще изисква известни усилия. За щастие ще имате достатъчно енергиен потенциал и оптимизъм, с помощта на които лесно ще преодолеете всякакви пречки.

Любов и семейство

През октомври, изграждайки личния си живот, ще трябва да разчитате само на себе си. Вашият небесен покровител в този сегмент, ще помогне само като предпази семейното ви огнище от тотални заплахи (развод, чести скандали, взаимно охлаждане). За всичко останало трябва да се погрижите сами. По-често се интересувайте от мнението на близките, редовно споделяйте чувствата си на любимия човек, правете комплименти и подаръци без причина.

Необвързаните в средата на есента, ще привличат възхитените погледи на околните. Парадоксално е, че ако в миналото сте имали за цел да започнете сериозна връзка, сега ще предпочитате да се насладите на популярността си. В резултат на това, в живота ви ще се появят много нови хора. На много от тях ще покажете своята симпатия, но няма да направите окончателен избор.

Кариера и финанси

Способността да отстоявате своето и здравословния егоцентризъм, ще станат основата на нови професионални победи за много от вас. Може би някой от вас от скромни и незабележими служители, в края на този месец ще се превърнат в ръководители, началници или по някакъв начин, ще се окажат лидери.

Тези, които работят за себе си, ще покажат безпрецедентна гъвкавост през октомври. Ще се появи интересна идея, как да победите конкурентите в най-кратки срокове. Бързо ще осъществите замисленото. Само за четири седмици рентабилността на вашия бизнес ще се увеличи и ще може, да оставите всички конкурентни организации далеч зад себе си.

Здраве

Трябва да обърнете внимание на УНГ органите. Сега ще сте склонни към настинки, които плавно ще преминават в усложнения. Разбира се, това може да не се случи, ако започнете лечение навреме и преминете през преглед. Не се надявайте прекалено, че ще се справите без помощта на лекари. Вземете мерки веднага и тогава усложненията ще бъдат заобиколени.

През октомври е добре да преминете прегледи, които сте отлагали дълго време. Що се отнася до планираните операции, по-добре е да ги отложите за следващия месец, но засега извършете подготовката, направете изследвания, говорете с лекаря и спокойно изчакайте определения ден.

Powered by Saxum Astro
Везни
Слънце в Везни
Телец
Луна в Телец
23 градуса
Намаляваща полупълна
Намаляваща полупълна
18 дни
Powered by Saxum