Астрологичен хороскоп 2021

Избери друга зодия:

Везни

09.24 - 10.23

Везни

Основни тенденции

Ако сте преодолели 2018 и 2019 г. с непокътнато здраве и добро душевно състояние, вие сте герои и заслужавате аплодисменти! Това е истинско постижение. Последната година вероятно е била много по-лесна от 2019 г., а предстоящата, ще е още по-лесна от 2020 г. Здравето и енергията, ще се подобрят. В съществуващите предишната година условия, вероятно сте се справяли по-добре. А сега идва повече енергия за постигане на целите ви. Тази година вашият 5 дом на забавленията, децата и творчеството, ще е много силен. Заслужавате малко забавления, след последните няколко години.

Това е време да бъдете креативни и да правите неща, които ви харесвате. Тези които са в детеродна възраст, могат да бъдат ощастливени с раждането на дете. Юпитер ще влезе за кратко във вашия 6 дом на здравето и работата тази година - от 14 май до 29 юли и от 30 декември нататък. Това ще донесе много щастливи възможности в кариерата. Следващата година също ще бъде добра за търсещите нова работа. Уран се премести във вашия 8-ми дом на трансформацията през март 2019 г. и ще остане там още много години. Това показва сексуално експериментиране, както и че съпругът, партньорът или настоящата любов имат по-несигурни финанси. Като тук са възможни както върхове, така и падения.

Тези от вас на подходяща възраст правят множество промени в живота. Плутон е бил във вашия 4-ти дом на семейството от много години - от 2008 г. Той ще бъде там още няколко години. Това може да донесло срещи със смъртта и разтърсвания в семейството. Този транзит е почти накрая- остават още три години - но предполагам, най-лошото е зад вас. Вашите области с най-голям интерес и фокус тази година ще бъдат: дома и семейството, децата, забавленията и творчеството, здравето и работата, секс, лична трансформация, преоткриване и окултни изследвания.

Здраве

Както споменахме по-горе, здравето е значително подобрено в сравнение с предходните години. Тази година има само една бавна планета - Плутон - в стресиращ аспект към вас. Всички останали са или в хармония или ви оставят намира. Разбира се, ще има периоди през годината, когато здравето не е толкова добро. Тези периоди идват от транзитите на бързо движещите се планети, но те са с кратка продължителност и не са тенденция за годината. Когато отминат вашето нормално добро здраве и енергия се връщат. Вашият 6-ти дом на здравето е силен в продължение на много години, от 2012 г. когато Нептун влезе там. Това вероятно е било вашата спасителна благословия през миналите години. Били сте фокусирани върху здравето и това ви е помогнало да преминете през всичко с успех.

Шестият ви дом ще стане още по-виден тази година, както Юпитер се премести там от 14 май до 29 юли. Но тъй като здравето ви е добро, бъдете внимателни за свръхреакции на някой малки проблеми. Добре е да бъдете фокусирани върху здравето, но понякога с добрите неща може да се прекали. В това няма нищо лошо. С Нептун като ваша здравна планета, вие винаги реагирате добре на техники за духовно изцеление - медитация, рейки и манипулации с фини енергии. И откакто Нептун се премести във вашия 6-ти дом през 2012 г. тази тенденция е още по-силна. Ако не се чувствате добре, търсете духовен лечител.

Дом и семейство

Вашият 4-ти дом е виден от много години и тази година е все още доста силен - но по-малко от миналата. Много от вас са се преместили, други са правили ремонт в дома. Семейният кръг може би се е разширил - обикновено чрез раждане или брак. Както споменахме по-горе може да е имало и смъртни случаи в семейството от 2008 г. насам. Плутон във вашия 4 дом сигнализира за няколко неща. Възможно е да правите важни ремонти в дома – например поставяне на нова водопроводна инсталация. От много години печелите от дома - тъй като Плутон е вашата финансова планета, домът се явява финансов център. Харчите за дома и семейството, но близките също ви помагат финансово. Има добра подкрепа за семейството и тя работи и в двете посоки, те ви подкрепят и вие ги подкрепяте.

През март миналата година семейната ви планета Сатурн се премести във вашия 5 дом. Това също дава някой съобщения. Вие правите дома си развлекателен център, инсталирате домашно кино, инвестирате в игри, спортни уреди или други видове спортна екипировка за дома. Домът ще бъде пълен с играчки - за възрастни и деца. Със семейната планета в знака Водолей, вероятно инсталирате хай-тек оборудване - най-новите приспособления. Отношенията със семейството са значително подобрени спрямо предишните няколко години. Един от родителите процъфтява и е много фокусиран върху финансите. На него му предстои много добра финансова година. Премествания и пътувания, не са вероятни за нито един от родителите, но годината ще е стабилна за тях. Братята и сестрите могат да пътуват и да се местят тази година – поне мислят за това - но следващата година изглежда по-вероятно.

Децата, ако имате ще пътуват и ще се местят много тази година. Това е тенденция от 2019 г. И дори да останат в сегашния си дом, там ще има много подобрения и ремонти. Те изглеждат по-темпераментни: склонни към промени в настроението и непостоянни емоции. Внуците (ако ги имате) са в период на успех (а следващата година ще бъде още по-успешна от тази), но премествания не са вероятни (въпреки че няма нищо против това). Важни ремонти може да правите през цялата година, но от 1 януари до 20 януари и 21 декември до 31 декември изглежда особено добро време за това.

Финанси и кариера

Нито вашият втори дом на финансите, нито 10-ти дом на кариерата са видни тази година. И двата дома са основно празни, само бързи планети ще минават от там. Тази година приоритет ще имат други сфери в живота. По същество сте доволни от вашите финанси и кариера такива, каквито са и няма нужда да отделяте внимание на тази област. По принцип това е добра новина. Плутон е вашата финансова планета. Той е в знака на Козирог, вашият 4-ти дом, от 2008 г. Това има много положителни страни. Показва стабилна, консервативна финансова преценка и отхвърляне на „бързите печалби“. Богатството трябва да бъде постигнато методично, стъпка по стъпка, безопасно, по-сигурен начин. Доброто финансово управление е също толкова важно, колкото увеличаването на печалбите. Вие се намирате в дългосрочен цикъл на създаване и придържане към дисциплинирани планове за спестявания и инвестиции и тази тенденция продължава и през тази година.

С Плутон като финансова планета, данъчната ефективност е много важна. Данъците, въпросите със застраховането и имотите, играят голяма роля при вземането на финансови решения. Също така е добра година за купуване на имоти - ако сте на подходяща възраст. Много от вас са наследили пари през последните 13 години. Много са се възползвали от имоти и са получили добри печалби от това. С вашата финансова планета във вашия 4-ти дом толкова дълго, много от вас са печелили пари от дома, както споменахме - може би домашен офис или бизнес. Семейните връзки са станали важен фактор във финансово отношение. Харчите за дома и семейството, но може да се възползвате от печалбите на близките си също. Подкрепата на семейството е добра.

Вашата финансова планета в 4-ти дом благоприятства жилищните недвижими имоти, хранителния и ресторантьорски бизнес, хотели, мотели и компании обслужващи недвижими имоти. Положението също е добро за психологични терапевти. Всички тези тенденции са в сила от много години и все още са. За разлика от Плутон (който е най-бавно движещата се от всички планети) вашата кариерна планета, Луната, е най-бързо движещата се от планетите. На Плутон му отнема 300 до 400 години (приблизително), за да премине през всички знаци и домове на вашата диаграма. Луната прави това всеки месец! И така, има много краткосрочни тенденции в кариерата, които зависят от това къде е Луната и от аспектите които получава. С такава бързо движеща се планета, управляваща вашата кариера, възможностите за кариера може да се случат по най-различни начини и чрез различни хора.

Любов и социален живот

Вие винаги се интересувате от любовта и социалните дейности. За вас това е животът. Отношенията са всичко. Но тази година акцентът върху тях е по-малко от обикновено. Вашият 7-ми дом на любовта по същество е празен. Само бързи планети, ще се движат там и въздействието им ще е временно. Необвързаните няма да искат да правят промени в положението си, а тези, които са женени, ще имат стабилни отношения. Празният дом показва, че няма нужда да се фокусирате прекалено много по тези дела. Един вид любовта и социалния живот го приемате за даденост. Има чувство на доволство. Трябва обаче да се отбележи, че ако възникнат любовни проблеми, може да се наложи да отделите повече внимание на тази област, тъй като проблемът може да произтича именно от игнорирането на нещата.

Има още няколко добри новини за вас. От 2019 г., когато Уран излезе от вашият 7-ми дом, любовта е станала по-стабилна. Може би по-малко вълнуваща, но по-стабилна. (Нестабилността е цената, която плащаме за тръпката и вълнението.) Вашия 8-ми дом на секса и трансформацията, е много силен тази година, тази област на живота изглежда активна. Необвързаните може да не се оженят, но ще имат повече секс. Марс е вашата любовна планета. Докато той се движи по-бързо от бавни планети като Юпитер и Сатурн, той е много по-бавен от бързо движещите се планети - Слънцето, Луната, Меркурий и Венера. През годината той ще премине през девет знака и домове на вашия хороскоп. По този начин има много любовни тенденции, които зависят от това къде е Марс и аспектите, които получава.

Марс ще бъде „извън границите“ от 24 март до 23 май. Така че, по това време може да изпитате излизане извън нормалните начини в търсене на любовта. Понякога показва, че настоящата любов излиза извън обичайните предели. Марс като вашата любовна планета сигнализира, че сте безстрашни и агресивни кога става въпрос за любов. Ако харесвате някого, той или тя ще го знае. Вие сте инициативни в любовта. Не стойте безучастно, чакайки телефонът да звънне, а карате нещата да се случат. Също така, ако се случат разочарования, не се отдръпвате а се връщате в битката. В този живот се учите да бъдете храбри в любовта.

Самоусъвършенстване

Вашата духовна планета, Меркурий, също е владетел на вашия 9-ти дом на религията, философията и висшето образование. Като цяло това спомага за изучаване на мистичната страна, на вашата родна религия. Всяка религия има своя мистична страна и се основава на преживявания на най-ранните последователи. Така че е добре да изследвате тези неща. Под всички правила, разпоредби и суеверия-написани от човешките умове – има нещо чисто и красиво. Добре е да се задълбочите в това. Меркурий е бързо движеща се планета и през годината ще премине през цялата ви диаграма. По този начин, духовните уроци ще идват при вас по много начини и чрез различни хора. Тук няма само един правилен начин на учене. Понякога уроците ще идват чрез финансите, любовта или кариерата. Всичко зависи от това къде Меркурий и аспектите, които получава.

Но основното заглавие във вашия духовен живот е духовното изцеление. Нептун, най-духовната от планетите, е във вашия 6-ти дом на здравето от 2012 г. и ще бъде там още много години. И така, вие навлизате по-дълбоко, година след година в тайните на духовното изцеление - ролята на духа върху физическото, емоционалното и психическо тяло. Това наистина е вашата мисия в този период. Това е пътят на духовното израстване. Духовното изцеление е малко по-различно от изцелението на ума и тялото. Въпреки че може да лекувате ума, като променяте начина си на мислене от отрицателно към положително - има определени области на ума, които не може да бъдат достигнати. Човешкият ум не може сам да се излекува - в много случаи това е действителният проблем. Затова е необходима божествена сила, която призовавате чрез молитви. Първо се случва на психическо ниво, след това чувствата се променят и накрая тялото. Обикновено протича на етапи. Умът контролира тялото абсолютно. А самият разум е бил създаден да бъде под контрол от духа. Всъщност, ако това се случи, болесите ще са невъзможни. Но хората имат дарбата на свободната воля и по този начин духът няма пълен контрол над ума.

Семената на патологията са засадени поради злоупотребата с човешката свободна воля. И така, когато призовете Бог, той ще изследва човешкия ум и ще изчисти заблудите - умствените отломки там. По този начин естественото здравословно състояние - такова, каквото е било първоначално предвидено - започва да се проявява. В духовното изцеление ние признаваме един източник на здраве и изцеление - Божественото. Често Бог работи чрез инструменти - лекари, терапевти, хирурзи, хапчета или билки - но това не е задължително. Може да действа директно върху тялото без никаква човешка намеса. Това много зависи от системата на вярвания на човека. Той ще изберете най-бързия и удобен начин за осъществяване на изцелението.

Powered by Saxum Astro
Везни
Слънце в Везни
Телец
Луна в Телец
23 градуса
Намаляваща полупълна
Намаляваща полупълна
18 дни
Powered by Saxum