Астрологичен хороскоп 2021

Избери друга зодия:

Рак

06.22 - 07.23

Рак

Основни тенденции

Здравето и енергията ви са се подобрили значително през последната година и ще се подобряват още повече тази. Ако не сте имали проблеми със здравето през последните години, сте се справили много добре. Годината, която предстои, трябва да бъде лека. Две затъмнения във вашия 6-ти дом на здравето и работата, показват промени в професията и здравния режим. Вашият 9-ти дом е виден от много години и тази - поне за известно време - става още по-забележителен, когато Юпитер се премести от 14 май до 29 юли. Това е отлична новина за студенти и ученици кандидатстващи в университет. Очаква се успех в обучението, а следващата година ще бъде още по-добра.

Също така годината е благоприятна за задгранични пътувания и възможностите за това със сигурност ще дойдат. Като цяло вашият 8-ми дом е най-силният в хороскопа през 2021 г. По този начин, има тенденция това да бъде сексуално активен тип година. Независимо от вашата възраст или етап от живота либидото ви ще бъде по-силно от обикновено. Страхотна година и за проекти, включващи детоксикация, отслабване и лични преоткривания. Уран е във вашия 11-ти дом на приятелите от март 2019 г., и предизвиква драматични промени във вашия социален кръг. Често това се случва поради лични драми в живота на приятелите, а не в резултат на прекъснати връзки. Но през следващите години, ще добиете нов и по-добър приятелски кръг.

Сега, когато Сатурн напусна вашия 7-ми дом на любовта, любовният живот трябва да бъде много по-добър. Изглеждате по-експериментални в любовта - по-малко плахи. За необвързаните, няма нищо което да им пречи да сключат брак, но и нищо особено което да го подкрепя. Вашите области с най-голям интерес тази година ще бъдат любовта и романтиката; секс, лично преоткриване, трансформация и окултни изследвания, задгранични пътувания, висше образование, религия, философия, приятели и групови дейности.

Здраве

Тази година здравето е добро. Има само една бавна планета в стресов аспект към вас: Плутон. Всички останали са или хармонично разположени или ви оставят на мира. Имате енергия да постигнете каквото желаете. Разбира се, ще има периоди в годината, когато здравето и енергията ви, ще са по-слаби от обикновено. Те са причинени от транзитите на бързо движещите се планети. Но те са временни и не са тенденция за годината. Ефектът им е краткотраен.

Юпитер ще е във Водолей през по-голямата част от годината и показва разрастване на сексуалните нужди. Освен това показва, че реагирате добре на режимите на детоксикация. Също може да има тенденция към хирургическа намеса. (Това не означава, че ще трябва да се подложите на някаква процедура, но може да ви бъде препоръчана.) Преминаването на Юпитер към духовния знак Риби показва, че се възползвате от техниките за духовно изцеление. Ако не се чувствате добре, обърнете се към духовен лечител.

Дом и семейство

Ако има някой, който може да се нарече класически домошар – то това е Ракът. Семейството е не само номер едно във вашият живот, но и причина за самото ви съществуване. Така че, вие винаги ще бъдете фокусирани върху семейството. Както видяхме обаче през последните няколко години, по-малко от обикновено, обръщате внимание на тази сфера. Всичко в живота е относително. Тази година вашият 4-ти дом на семейството е празен. Там ще преминават само бързи планети и тяхното влияние ще е временно, а не тенденция за годината. Това най-вероятно е нещо добро – положителен сигнал. В дома и семейството всичко е стабилно и няма нужда да обръщате допълнително внимание тук.

Родителите ги очаква стабилна семейна година, въпреки че някой от тях може да прави обширен ремонт в дома. Изглежда това се е случвало много пъти през последните години. И двамата родители изглеждат проспериращи тази година. Един от тях е силно експериментален във финансите, докато другият е по-консервативен. Тази година братята и сестрите, ще имат отлични перспективи за работа. В любовта също ще имат късмет тази или следващата година. Но преместване не е вероятно (въпреки че няма нищо против това). Децата във вашия живот биха могли да се местят тази година, но това изглежда сложно. Възможни са пречки, закъснения. Ако са на подходяща възраст техните бракове и връзки, могат да преминат през тест. Има и голяма вероятност за раждане на дете, тази или следващата година.

Внуци (ако ги имате) или тези, които играят тази роля във вашия живот, ще имат силна духовна година. Домашният и семейният живот изглежда стабилен. Промени не са вероятни. Ако планирате основен ремонт на дома, октомври изглежда добър месец, да го направите. Ако планирате само козметични промени или купуване на предмети за декорация, от 16 август до 17 септември е добро време. Венера е вашата семейна планета и тъй като е бързо движещата се - тя ще премине през целия ви хороскоп в рамките на една година – така че, ще има много краткосрочни тенденции свързани със семейството.

Финанси и кариера

Както се случва от няколко години, вашият дом на парите е основно празен. Само бързо движещи се планети ще минават там и ефектът им ще бъде временен. Изглеждате доволни от нещата такива, каквито са и няма нужда да обръщате специално внимание на тази сфера. Две слънчеви затъмнения през годината - едното на 10 юни, а другото на 4 декември - ще наложат промени във финансовия ви живот, в стратегията, в начина на мислене, планиране. Преминавате през това два пъти в годината и вече знаете как да се справя с тези неща. Тези промени обикновено са за добро. Събитията от затъмненията ще разкрият къде вашето финансово мислене и планиране, е било нереалистично. Вашата финансова планета, Слънцето, ще направи много хубави аспекти към Юпитер, планетата на изобилието, от 24–29 януари, 22–24 юни и 14–16 октомври, това трябва да са особено добри финансови периоди. Също добро време за търсещите работа. Слънцето е бързо движеща се планета и ще преминава през целия ви хороскоп през годината – така че, ще има много краткосрочни финансови тенденции зависимост от това къде се намира Слънцето и от аспектите, които получава.

Като цяло имате добра интуиция за инвестиции в света на забавленията, електрически и енергийни компании, индустрии, които обслужват младите хора. Но със Слънцето, което се движи през целия хороскоп, парите и финансовите възможности могат да идват от много места и различни хора. Докато вашите доходи изглеждат стабилни, съпругът, партньорът или любимият човек просперират. Тази година кариерата също изглежда стабилна. Вашият 10-ти дом на кариерата също е празен, като само бързи планети ще преминават от там. Вие сте доволни от позицията си и няма нужда да правите промени. Марс, вашата планета на кариерата, не е бързо движеща се планета както Слънцето, Луната, Меркурий или Венера, но той е относително бърз.

През годината той ще премине през девет знака и домове на вашата карта, така че има много кариерни тенденции, които зависят от това къде е Марс и от аспектите които получава. Докато вашият партньор е фокусиран върху финансите и напредъка в професията, кариерата му изглежда тиха и стабилна. Братята и сестрите няма да имат промени във финансовото състояние, но ще имат отлични възможности за работа. Кариерата им също е стабилна. На вашите деца също им предстои добра финансова година. Печалбите им тази година трябва да бъдат в същия диапазон като миналата. В кариерата им не се очакват промени. Внуците (ако ги имате) ще имат успех от 14 май до 29 юли. Но просперитетът им ще бъде значително по-голям през следващата година.

Любов и социален живот

Тази година вашият 7-ми дом на любовта е забележителен - макар и не толкова като през 2018 и 2019 г., но все още тук е насочено вниманието ви. Сатурн, вашата любовна планета, сега е в свободолюбивия знак на Водолей. Така че, вие сте по-малко консервативни в любовта от обикновено. Готови сте да опитате различни неща, да експериментирате, да видите какво работи за вас и вашият социален живот. Но едва ли ще бъдете прекалено смели в експериментите - Сатурн е все пак консервативна планета. Вашата любовна планета, прекарваща годината във вашия 8 дом, дава много съобщения. Сексуалният магнетизъм играе необичайно важна роля в любовта.

Това е естествено, но имайте предвид, че не може да изградите дългосрочна връзка само на тази основа. Той също така сигнализира за привличане към парите и проспериращи хора. Ако сте женени, вашият съпруг, ще има добра финансова година и ще бъде по-щедър към вас. Необвързаните могат да срещнат любовта и да открият нови възможности, чрез онлайн сайтове и социални мрежи. Може дори да поддържате отношения, чрез текстови съобщения. Технологиите са много свързани с любовта.

Със Сатурн като ваша любовна планета предпочитате по-възрастни, утвърдени хора, но с младежки чар и възгледи. Може да бъдете привлечени от хора с положение. Може би, шефове във високотехнологични компании. Брак е малко вероятен тази година, но любовни връзки със сигурност ще има. Може да изглеждат сериозни, но едва ли ще доведат до брак. Затова наслаждавайте се на връзката си такава, каквато е. Областта на приятелствата изглежда вълнуваща, но нестабилна. Както споменахме по-горе тази година се тестват много от приятелствата (както и последните две години). Тази сфера на живота се променя драстично и когато Уран приключи с вас, ще се окажете в съвсем нов социален кръг и може би, по-добър от сегашния.

Самоусъвършенстване

Тази година имате два силни домове в хороскопа си - 8-ми и 9-ти. Естествено и други домове ще бъдат временно силни през годината, поради движението на бързо движещите се планети, но като цяло тези домове ще са най-силни. 8-ми дом има лоша репутация. Той управлява смъртта, смъртни преживявания, операции, лични кризи и други подобни. Но също така управлява
регенерацията, обновяването, прераждането и възкресението. Повърхностно това е страшно място, но тук има съкровища за този, който се задълбочи в тях. След смъртта идва възкресението. Всъщност не може да разделите двете. Старата година умира и в миг се ражда нова. Един стар месец умира и се ражда нов. Ако човек иска да преоткрие себе си - да се прероди, старият човек, старите навици, трябва да умрат, преди да се роди новият.

Смъртта е присъща част от живота. Това е година, в която се примирявате с нея. Вие няма да умрете - не и физически - но са възможни срещи със смъртта. Принудени сте да задълбочите разбиранията си в тази област. Това е година, в която имате силата и енергията да създадете човека, който искате да бъдете - своя идеал. И така, смъртта е замесена - психологическата смърт. 9-ти дом има по-щастлива репутация. Сигнализира за разширяване и свобода. Представлява висшето образование, пътуванията и оптимизма. Не случайно това разширяване и свобода идва след 8-ми дом. Без психологическа смърт, промяна и прочистване на 8-ми дом, 9-ти няма да функционира правилно. Нещата, които са ограничавали вашата свобода трябва да умрат.

Юпитер ще влезе във вашия 9 дом за кратко тази година - от 14 май до 29 юли - около два месеца и половина. Следващата година, той ще бъде там за по-дълго време. Тазгодишното пребиваване е подготовка. Юпитер ще внесе прозрения във вашите религиозни вярвания. И това е неделима част от живота. Има един философ, който казва, че всеки проблем в живота в крайна сметка е теологичен. Проблемът може да изглежда несвързан с теологията - може да бъде финансов, любовен или здравословен - но ако вникнем в него дълбоко, в основата е теологията. Каква е вашата концепция за Божественото? Изчистете теологичния проблем и другият проблем ще изчезне. Това е година за религиозни и философски пробиви. И следващата година също.

Powered by Saxum Astro
Везни
Слънце в Везни
Телец
Луна в Телец
23 градуса
Намаляваща полупълна
Намаляваща полупълна
18 дни
Powered by Saxum