Хороскоп януари 2021

Избери друга зодия:

Риби

02.20 - 03.20

Риби

Движението е живот, това трябва да запомнят представителите на зодия Риби този месец. Време е да бъдете по-активни и по-малко мързеливи. Разберете кои области са най-стабилни за вас и къде може да направите промени. Време е да извършите цялостен анализ на това, което е важно и ненужното да премахнете. Ако сте лениви, нещата могат да се обърнат срещу вас, така че непременно се принуждавайте да бъдете по-активни.

Може да станете герои, на всички повече или по-малко забележими събития. И страхотно! Уловете момента, направете необходимите запознанства! През целия януари, ще бъдете в центъра на вниманието - всеки ще се нуждае от вашата помощ или поне от вашето присъствие. Проявете великодушие и да не пестете усилия. Представете си, че целият месец е едно дълго парти. Трябва да впечатлявате другите и да поддържате репутацията си. Може да се справите!

Любов и семейство

Януари ще ви донесе откритост, общителност и разкрепостеност. Ще ви бъде по-лесно да правите нови запознанства или да водите приятелски разговори с непознати. Ще забележите, че ви е станало по-лесно да общувате с хората. Още в началото на месеца използвайте всяка възможност за ново запознанство. Не стойте у дома и се опитайте да изглеждате възможно най-добре.

Не съдете строго новите хора - в противен случай може да пропуснете този, с когото бихте могли да живеете щастливо до края на живота си. Опитайте се да дадете шанс на някой, който проявява интерес към вас. Семейните през месец януари, ще трябва да се стараят да избягват грубост в отношенията с любимия човек. Дори ако поведението му, от ваша гледна точка, бъде неразумно или скучно. Опитайте се да не се дразните. По-добре е да помогнете на партньора си да се погледне отстрани и да поправи грешките.

Кариера и финанси

В професионалната си дейност през януари, ще се стремите към независимост. Ще се превърнете в образец на своеволие и неподчинение, което, разбира се, ще предизвика изненада и дори известно недоволство от колегите. Опитайте се да защитите мнението си, без да наранявате интересите на другите, в противен случай някой ще се обиди. Потърсете съмишленици, защото тези хора ще се превърнат във вашата основна опора. Благодарение на тяхната подкрепа ще реализирате вашите идеи и ще постигнете взаимно разбирателство с тези, от които зависи по-нататъшното ви кариерно развитие.

Ако имате собствен бизнес, тогава събитията от януари 2021 г. ще ви помогнат да укрепите авторитета си. Бъдете внимателни към подчинените си и не ги съдете твърде строго за провиненията. По отношение на финансите, трябва да бъдете внимателни. Събитията от този период се оформят по такъв начин, че може напълно да изпразят джобовете ви. Като се прибавят и разходите, свързани с новогодишните празници, нещата стават сериозни. Затова още от сега мислете за спестяване.

Здраве

Що се отнася до здравето, през януари е препоръчително да бъдете по-внимателни - има голяма вероятност от нараняване. Избягвайте екстремните спортове и намалете натоварването на гърба и краката си. През втората половина на месеца са възможни настинки и вирусни инфекции. Само не се страхувайте предварително. Приемете всички болести напълно подготвени. Напълнете навреме аптечката и ако усетите първите симптоми, незабавно се консултирайте с лекар.

През януари е време да се погрижите за външния си вид. Посетете козметичен, масажен салон, направете си красива прическа. Освен външния вид, трябва да подредите мислите си и да изхвърлите всички лоши неща от главата. В деня на новолунието, 13 януари 2021 г., опитайте се да използвате силите си пестеливо, тъй като тогава резервите на тялото са малки.

Powered by Saxum Astro
Водолей
Слънце в Водолей
Рак
Луна в Рак
21 градуса
Пълнолуние
Пълнолуние
13 дни
Powered by Saxum