Хороскоп септември 2021

Избери друга зодия:

Водолей

01.21 - 02.19

Водолей

През септември на представителите на зодия Водолей, не се препоръчва да споделят своите непосредствени планове с всеки срещнат. Има голяма вероятност да бъдете подведени и объркани, от човек на когото сте вярвали като на самият вас. Тази нелепа, странна ситуация може да застраши дългогодишен брак, приятелство, професионални отношения. Извода е следният - може да очаквате в началото на есента продуктивни резултати, само ако се научите да действате самостоятелно, без да разчитате на близките.

От друга страна септември ви гарантираща щастие в семейните дела и финансите. Стъпка по стъпка се придвижвайте към вашата заветна мечта. Големи са шансовете до края на този месец много от вас да увеличат доходите си, да направят ценна покупка, да укрепят отношенята в брака или да се отърват от самотата.

Любов и семейство

Събитията от този септември, няма да бъдат стресиращи за вас. От една страна, в семейното огнище ще се развие много предсказуема, леко монотонна ситуация. Засега обаче това няма да ви притеснява и вие ще възприемете това затишие като една от проявите на стабилност, която толкова ви е липсвала в миналото. Тези, чиито бракове са започнали да се разпадат, ще могат да намерят общ език с партньора и да хармонизират отношенията си през следващите седмици.

Необвързаните в началото на есента имат голям шанс да намерят човек, който е готов да изгради сериозен и стабилен любовен съюз. Сближаването с него ще стане на няколко етапа и първият от тях (периодът на ухажване) може да премине малко по бавно.

Кариера и финанси

Септември като цяло, няма да е лош период за професионалния живот. При много от вас, нещата ще тръгнат напред (най-вече за тези, които са били на ръба на уволнението или не са можели да си намерят подходяща работа). Други от вас, ще бъдат изпратени в командировка. Като това бизнес пътуване, няма да е изтощително, нито ще е източник на стрес.

Тези които имат собствен бизнес, е добре да обърнат повече внимание на текущите дела. Няма нужда да бързате напред, докато не изпипате всеки процес във вашия бизнес: производството на стоки, предоставянето на услуги, декларираната ценова листа, нормалното взаимодействие между персонала. Като цяло ситуацията във вашия бизнес трябва да бъде стабилизирана и едва след това, може да продължите напред.

Здраве

Обърнете внимание на състоянието на кожата си. Сега ще сте склонни към алергии, слънчеви изгаряния, ухапвания от насекоми и други дерматологични проблеми като цяло. Ако това е сезонно обостряне, тогава вероятно знаете какво да правите и няма да отлагате лечението. Но ако ви се случва за първи път, тогава задължително посетете лекар, за да не премине болестта в хронична форма.

Вие сте много силни, атлетични, издръжливи и обичате да спортувате, но през септември е по-добре да изберете по-спокойни натоварвания. Например, занимавайте се с йога и плуване, така ще бъдете в отлична физическа и психическа форма и определено няма да се сблъскате със стрес.

Powered by Saxum Astro
Везни
Слънце в Везни
Телец
Луна в Телец
23 градуса
Намаляваща полупълна
Намаляваща полупълна
18 дни
Powered by Saxum