Хороскоп януари 2021

Избери друга зодия:

Водолей

01.21 - 02.19

Водолей

През януари представителите на зодия Водолей трябва да избягват прекалената увереност в себе си и своето положение. Бъдете добри, искайте съвети, срещайте се с приятели и нещата ще се получат в дългосрочен план. Мразите всякакъв натиск и строги указания. Но сега трябва да следвате пътя, посочен от вашите близки хора. Той е този, който ще ви доведе до желания успех.
Не губете усилията си напразно, оставете всичко да върви от само себе си. И всичко ще си дойде на правилното място.

Комуникацията с близките хора ще бъде важна за вас през януари. Семейните вечери и партита, посещението на кино, разходките и всякакви дейности, които ви сплотяват - точно това ще играе важна роля за вашето душевно спокойствие. Не забравяйте да помислите за интересите на вашето семейство. Сега е подходящ момент за обединение, след дългогодишни кавги.

Любов и семейство

Дошло е време за възстановяване на контакти с тези, с които отдавна сте се скарали. Ще имате прекрасен шанс да сключите мир със стари приятели или по-възрастни роднини. Но, обърнете внимание, че инициативата трябва да дойде от вас. Бъдете по-мъдри, по-добри и по-умни.
Януари ще внесе хармония, топлина и нежност във връзката. Това важи особено за семейните двойки. Сега, повече от всякога, ще разберете, че вашият дом е вашата крепост, а семейството ви - вашата сила.

Тези, чиято връзка наскоро е започнала, не трябва да правят никакви планове: те могат да бъдат нарушени по най-неочаквани причини. Живейте ден за ден и не позволявайте на големите очаквания да ви управляват. Необвързаните ще бъдат заобиколени от грижите и вниманието на противоположния пол. Това е чудесно време за среща с интересни хора. Не е изключена съдбоносна среща, която да доведе до сериозна връзка и дори брак.

Кариера и финанси

През януари най-накрая ще бъде възможно да се разреши дългогодишен продължителен проблем. Или важен проект ще приключи. Първият месец от годината е време за равносметка по отношение на работата. Тенденцията да се противите на условностите, може силно да ви отчужди не само от колегите, но и от абстрактното „човечество“, на което искате да помогнете.
Обърнете внимание на вашите думи. Вслушайте се в съветите на близките. Работете без да бързате, обмислете предварително всички стъпки и не поемайте излишни рискове. Опитайте се да общувате повече - всички контакти сега са благоприятни и ще донесат добри резултати.

В края на януари ще имате възможност да се откроите. Ще дойде време за достигане на нови върхове. В тази връзка мнозина ще решат да променят коренно вида на работата си. Не се тревожете, ако някой ви предложи да смените работата си на по-обещаваща и високо платена.
В материално отношение през януари 2021 г. всичко ще е стабилно. Доходите ще останат на същото ниво, а разходите ще бъдат умерени. Тази ситуация ще помогне да се запази балансът на бюджета. Всички решения, свързани с финансите, трябва да обмисляте внимателно.

Здраве

Здравето ви през януари, ще зависи от душевното ви настроение. Събитията от този период са отражение на човешките комплекси и действия. Трябва да контролирате мислите си. През зимното време, може да се сблъскате депресия. Проявете снизходителност и търпение. Опитайте се да избягвате конфликти и негативни емоции. Ако е възможно, прекарвайте свободното си време сред природата.

Като превантивна мярка срещу заболяванията е необходимо да дишате повече чист въздух, не забравяйте за контрастния душ, правете упражнения и си съставете правилна диета. Ограничете приема на алкохолни напитки и пушете по-малко. Разбира се най-добре е, да се откажете напълно от зависимостите си.

Powered by Saxum Astro
Водолей
Слънце в Водолей
Рак
Луна в Рак
21 градуса
Пълнолуние
Пълнолуние
13 дни
Powered by Saxum