Хороскоп януари 2021

Избери друга зодия:

Козирог

12.22 - 01.20

Козирог

През януари представителите на зодия Козирог, ще бъдат разяждани от съмнения: дали твърде много време и усилия не отделяте на неперспективната работа? Препоръчително е да не се напрягате и да не променяте нищо - времето все още не е дошло. Има и една хубава новина- неприятностите, които ви измъчваха напоследък са към своя край. Сега си струва да прекарате повече време с любимия човек и буквално да се потопите във връзката.

През втората половина на януари ще станете по-позитивни и оптимистични. Ще имате голямо желание да покажете най-добрата си страна, да спечелите признание и да станете по-видими. Това ще ви накара да се почувствате по-спокойни. И накрая, повече няма да ви преследват лоши мисли.

Любов и семейство

Личният живот през януари 2021 г. ще се развива така, както сте мечтали. Връзката с любимия човек ще доставя много радост. Разногласията, които ви пречиха да живеете хармонично, ще бъдат разрешени за ваша голяма радост. Ще се чувствате добре и комфортно с любимия човек, той ще започне да отгатва желанията ви и да ги изпълнява с голямо удоволствие, а вие самите ще изоставите „принципната“ си позиция и ще изразите готовност да направите малки отстъпки.

Първата половина на месеца необвързаните ще имат шанс, да срешнат интересна личност. Използвайте тази възможност да създадете романтични отношения. Правете изненади, уреждайте срещи. Тези чиято връзка е започнала съвсем наскоро, отношенията им ще се развиват хармонично, при условие че не очаквате от партньорът да говори за чувствата си към вас. Разбира се, приятно е да чуете признания, но още не е дошло времето.

Кариера и финанси

Проблемите, които възникват в професионалната дейност през първата половина на януари, ще бъдат разрешени до началото на февруари. Ако шефът реши да ограничи вашите правомощия, не се обезсърчавайте и не спорете. Ще постигнете целта си, само малко по-късно. Просто се придържайте към вашите планове и вярвайте в себе си, а необходимите обстоятелства ще дойдат сами. Към средата на месеца има смисъл да си направите почивка и да анализирате текущата ситуация.

Ако може да си направите правилните изводи, тогава ще се предпазете от грешките, нездравословната конкуренция и недоволството на шефа. Не вдигайте летвата твърде високо – така ще избегнете чувството на неудовлетвореност. Финансовото ви състояние през януари ще е стабилно. Но все пак е по-добре да се въздържате от големи покупки този месец. Нещо повече, това не е най-добрият момент да кандидатствате за кредит.

Здраве

През януари ще се чувствате отлично, активният отдих, участието в различни спортни дейности ще ви помогне в това. Също така всякакви козметични процедури против стареене ще имат зашеметяващ ефект. В края на месеца може да почувствате чувство на умора и слабост, затова ще бъде виновно натоварването в работата. В разгара на активната дейност, трябва да намерите време за почивка. Пълноценния сън, ще защити вашата нервна система, ще помогне също и мдитацията.

През втората половина на месеца, се заемете с профилактика на ставните заболявания. Последните дни на януари са подходящи за масаж или посешение при специалист. Дори да не сте имали проблеми със ставите и костите, сега трябва да обърнете внимание на това, за да предотвратите сложни патологии в бъдеще.

Powered by Saxum Astro
Водолей
Слънце в Водолей
Рак
Луна в Рак
21 градуса
Пълнолуние
Пълнолуние
13 дни
Powered by Saxum