Хороскоп септември 2021

Избери друга зодия:

Стрелец

11.23 - 12.21

Стрелец

Представителите на зодия Стрелец, ще удвоят своите инициативи през септември. Всичко с което се заемете, ще ви спори. Там където не можете да се справите сами, може и трябва да включите странични хора. За щастие комуникационните ви способности, ще бъдат много продуктивни през този месец. В края на септември много от вас ще бъдат обезпокоени от личен въпрос. За щастие, вроденият ви предприемачески дух ще ви помогне бързо да се справите с този проблем.

Единствената трудност, която може да възникне през следващите седмици, са дребни разногласия с близките. Някои от вас, ще имат разногласия с любимия човек. Други ще се сблъскат с разногласия с по-възрастни роднини. В момента, в който ви изглежда, че всичко отива по дяволите, ще бъде полезно да заминете някъде за кратко. Отделяйки се от близките, много неща ще ви станат ясни. По-конкретно, ще осъзнаете дали си струва да се извините или най-правилният вариант е да сложите край на връзката.

Любов и семейство

През септември ще трябва да обърнете повече внимание на сферата на чувствата. Въпросът не е, че общуването ще бъде затруднено. Вие все още, ще се ползвате с репутацията на харизматичен човек, но, уви, близките няма да го оценят. Не може да се даде универсален съвет за всеки. В края на този месец, едни от вас ще започнат да ценят още повече любовния си съюз. Уви за други двоики, този месец ще бъде последният ... Не се притеснявайте, това ще се окаже за добро.

Нещо ще се промени и за тези, които търсят своята любов. Ще се появи симпатия към човек, с когото общувате изключително по работа. Не забравяйте да се уверите, че той не е обвързан с брачна връзка. Ако започнете връзка със семеен човек, се обричате на сърдечни драми.

Кариера и финанси

По отношение на професионалния живот, септември ще бъде може би най-продуктивният период от 2021 година. Всичко, което сте замислили ще бъде изпълнено успешно, дори е вероятно назначаването на позиция, за която всички колеги мечтаят.

Тези които имат собствен бизнес, ще могат да направят колосален скок напред. Може би става дума за откриване на ново производство, за сливане на капитал с успешна компания или за чуждестранно сътрудничество. Укрепете корпоративния дух на вашия персонал. Доста ще зависи от това.

Здраве

Обикновено не се оплаквате от здравето си, но сега трябва да му обърнете внимание. Бъдете внимателни, докато шофирате. Септември е травматичен месец за вас, така че се пазете от всичко, свързано с екстремни спортове, скоростта и не опитвайте екзотични ястия. Когато отивате на почивка, не забравяйте да вземете със себе си аптечка.

Разнообразете живота си със спорт. Може да не харесвате здравословният начин на живот, поради постоянния контрол върху себе си, но може да превърнете всяка дейност в навик и тогава винаги ще се чувствате добре. Обърнете специално внимание на отърваването от вредните навици. Точно това, ще ви се отдава особено трудно.

Powered by Saxum Astro
Везни
Слънце в Везни
Телец
Луна в Телец
23 градуса
Намаляваща полупълна
Намаляваща полупълна
18 дни
Powered by Saxum