Хороскоп януари 2021

Избери друга зодия:

Стрелец

11.23 - 12.21

Стрелец

През януари, почитатели и доброжелатели ще помагат на представителите на зодия Стрелец, да разрешат всякакви трудности и противоречия. Спокойно приемете външната помощ. И не забравяйте - всяко начало този месец ще бъде успешно. Ще имате много възможности да напреднете в кариерата. Но реализирайки ги, не забравяйте за любимия човек - намерете време и за него. Подобрете личния си живот. В последно време сте се превърнали в невидим човек: никой не ви вижда и близките са свикнали с това. Време е да напомните за себе си.

В стремежа си към по-високи доходи и изкачване в кариерата, не забравяйте да си почивате и често да излизате на чист въздух. Разбира се, похвално е, че сте толкова нетърпеливи да работите, но липсата на почивка ще се отрази негативно на вашето здраве. Януари ви е даден, за да преразгледате възгледите си за живота. Вероятно някои от вашите нагласи са разрушителни и ви пречат да се движите напред в бъдещето.

Любов и семейство

През януари има голяма вероятност от възникване на случайни връзки на работното място, с колеги или подчинени. Това не е изненадващо, защото напоследък постоянно се застоявате на работа и комуникацията с колеги става по близка.Честото забавяне на работното място ще изнерви партньора ви. За да избегнете скандали и кавги, обяснете на любимия причината за натоварването си и го уверете, че сте му верни. През втората половина на януари ситуацията ще се промени, бурята ще отшуми и ще може да обясните всичко на партньора, той ще ви разбере. Може да забележите, че вашият любим човек е станал по-мек, по-щедър и мил към вас. И на самите вас, ще бъде много приятно да прекарвате времето си у дома с най-близките хора.

Тези който наскоро са започнали връзка, по някаква причина отношенията могат да спрат да се развиват през този период и новият партньор да ви обръща по-малко внимание. В никакъв случай обаче не трябва да се разстройвате от това. В края на краищата, с правилния подход към връзката, може лесно да поправите текущата ситуация. Смело се откороете сред другите. Демонстрирайте най-добрите си качества, съживете връзката и направете красиви и запомнящи се стъпки към партньора и в края на месеца ще настъпят приятни промени в личния ви живот.

Кариера и финанси

В областта на професионалната дейност през януари, трябва да бъдете особено внимателни. Ако сте допуснали сериозни грешки в края на декември, преди да продължите напред, проверете дали всичко е наред и направете подходящите корекции. Ако ви е трудно да се справите сами, свържете се с по-опитни колеги. Те ще ви предоставят квалифицирана помощ напълно безкористно. Възможно е поради пропуск, да изгубите възможността да направите крачка нагоре в кариерата. Не се отказвайте. В средата на месеца ще получите нов шанс, който може да използвате. Само не забравяйте: късметът се усмихва на тези, които вярват в собствените си сили и винаги са в добро настроение.

Финансовото състояние през януари, обещава да бъде сравнително стабилно, но не и най-доброто. Трябва временно да намалите разходите. Опитайте се да живеете пестеливо, преразгледайте и използвайте вашите спестявания. Към края на месеца, може да получите неочакван доход. Силно се препоръчва да използвате тези пари за благотворителни цели или да ги изхарчите за нуждите на близките. Например, направете хубав подарък на децата си или любимият човек.

Здраве

В началото на януари, ще бъдете изпълнени с енергия. От нейният излишък, рискувате да получите нервен срив или да станете по-раздразнителни. За да възстановите душевното си равновесие и да бъдете по-издръжливи, започнете да посещавате специални уроци по йога или релаксирайте повече. Ако не може сами да се справите с безпокойството, тогава се свържете с психотерапевт, в това няма нищо срамно.

През втората половина на месеца, бъдете физически по-активни Имате нужда от някакво увлечение или хоби. Направете си правило поне половин час на ден да се разхождате. Януари ще ви напомни, че е време да се погрижите за зъбите си. Планирайте лечението след 20 януари и всичко ще премине по безболезнено, отколкото си мислите.

Powered by Saxum Astro
Водолей
Слънце в Водолей
Рак
Луна в Рак
21 градуса
Пълнолуние
Пълнолуние
13 дни
Powered by Saxum