Хороскоп септември 2021

Избери друга зодия:

Скорпион

10.24 - 11.22

Скорпион

Септември за представителите на зодия Скорпион, ще бъде изпълнен с противоречиви събития. Докато се наслаждавате на случващото се в личните дела, може да изпитате финансов дефицит или професионални сътресения. За щастие ситуацията ще се стабилизира през втората половина на месеца. Доходите ще нарснат, а личният живот ще продължи да ви доставя само приятни емоции. Внимавайте само какво консумирате, тъй като съществува риск от разстройство на стомаха.

Но може би всичко което ще се случва през първата половина на месеца ще е за добро и в крайна сметка, ще донесе положителни резултати. Чувствайки се зле, много от вас ще се откажат от вредните навици, както и от склонността да преяждат или консумират нездравословна храна.
А изправени пред материални затруднения, повечето от вас ще разберат истинската стойност на парите. В резултат на това ще станете по-предпазливи по отношение на харченето. Скоро ситуацията в материалния аспект ще се стабилизира, а навикът да спестявате ще остане.

Любов и семейство

Сферата, в която не се очакват особени проблеми, е личният живот. Всичко, което се случва през септември в сферата на чувствата, ще бъде запомнено като спокоен и продуктивен момент, когато лесно без особенни усилия, ще постигате разбирателство в общуването с вашите близки. В края на месеца очаквайте приятна изненада, подготвена от вашия брачен партньор.

Необвързаните представители на знака, до края на месеца ще срещнат кандидат за ролята на партньор в живота. Внимателно ще подхождате към него, сякаш подозирате, че зад идеалния външен вид и поведение, се крият много клопки. За щастие, за сега тези подозрения няма да се потвърдят.

Кариера и финанси

Много от вас в в началото на есента, ще избират нови професионални ориентири. Може би, ще решите, че най-правилната стъпка е да опитате силите си в коренно различна сфера на дейност. Някои от вас ще предпочетат реформи в по-малък мащаб, ограничавайки се до преместване на друга позиция, в рамките на една фирма.

Що се отнася до тези които имат собствен бизнес, този месец ще може да сключат едновременно няколко изгодни договора. Има шанс да намерите доставчици, сътрудници, с които ще спестите прилична сума.

Здраве

Прекомарната активност и небалансираното хранене, може да изострят някои болести, свързани със съдовата система. Съществува опасност от проява на вегетативно-съдова дистония. Възможно е разстройство на обмена на веществата. Трябва да прекарвате повече време на открито. Ако обичате да плувате, купете си абонамент за басейн.

През септември, ще почувствате прилив на сили и енергия, което означава, че е време да се захванете със спорт. Дори да нямате пари и време за фитнес, може да тренирате вкъщи след работа. Основното е, натоварванията да не са прекомерни, разпределете ги според вашето здраве.

Powered by Saxum Astro
Везни
Слънце в Везни
Телец
Луна в Телец
23 градуса
Намаляваща полупълна
Намаляваща полупълна
18 дни
Powered by Saxum