Хороскоп януари 2021

Избери друга зодия:

Скорпион

10.24 - 11.22

Скорпион

През януари представителите на зодия Скорпион, ще получат прекрасна възможност да докажат на другите и себе си, че наистина са способни на много. Това не означава, че трябва да се адаптирате към околните. Може уверено да диктувате правилата, когато това е от полза за вас, а не за другите. Обстоятелствата ще ви подкрепят и ще ви помагат във всякакви нови начинания, най-важното е да не губите увереност в собствеите сили.

През този месец нещо старо може да се върне в живота ви. Възможно е бивш любим отново да се появи на хоризонта. Погледнете внимателно, може би този път ще го приемете сериозно. Винаги действате магнетично на хората. Сега вашият чар и влияние ще нараснат още повече. Използвайте това за решаване на проблемите както на работното място, така и у дома.
Искате да водите спокоен начин на живот и да избягате от грижите и тревогите? Не правете това: решете всички натрупани въпроси през януари - и цялата година ще бъде успешна.

Любов и семейство

В началото на месеца няма да може да се оплачете от липса на внимание или неразбиране от страна на партньора. Всичко ще допринесе за развитието на по-добри отношения, а конфликтите бързо ще бъдат изгладени. Ще забележите как връзката ви ще стане по-чувствена и топла. Мнозина ще чуят заветното признание в любов, за което толкова дълго са мечтали. Да, и за самите вас сега е подходящ момент да признаете чувствата си. През януари чувствителността на семейните ще бъде повишена. Не се колебайте да кажете на партньора си за вашите тайни желания, а също така слушайте всичко, което втората ви половинка иска да ви каже.

Януари е чудесно време за свадба или начало на съвместен живот. Също така, това е добро време за романтични запознанства. Необвързните е много е вероятно да срещнат своята любов през втората половина на месеца. Също така, другите ще забележат вашата повишена сексуалност. В личния живот през този период може да се появи човек, с когото някога сте имали романтична връзка. Ако сте свободни от ангажименти, при желание може да се поддадете на старите страсти. Имайте предвид обаче: след подобни нееднозначни събития отношенията ви няма да могат да останат същите. Тези, които имат романтична връзка, не е препоръчително да се поддават на подобни изкушения.

Кариера и финанси

В областта на кариерата през януари, ще може да постигнете доста осезаемо влияние върху своите колеги. През този период способността ви да убеждавате ще се увеличи. Без много труд, ще получите това, от което се нуждаете. Смело започвайте преговори, предприемайте инициативи. Ако преследвате не само собствените си интереси, но и общите, авторитетът ви сред колегите ще се издигне до невиждани висоти. От това как работите в първият месец на годината, ще зависи как ще развиват събитията в бъдеще. Много е важно да поддържате твърдост на духа, сдържате емоциите си, бъдете учтиви, не разкривайте своите и чужди тайни. Демонстрирайте лидерски качества и уважението и доверието на колегите към вас значително ще се увеличи.

През втората половина на януари шансът да получите добра работа или да бъдете оценени значително ще се увеличи. Обстоятелствата, ще бъдат на ваша страна и може да получите почти всичко, което искате. Новите запознанства ще се окажат много печеливши в сферата на работата, особено в средата на месеца. По отношение на финансите трябва да бъдете внимателни. Вече сте похарчили много за новогодишните празници. Следователно, големите покупки трябва да бъдат отложени за по-късно. Периода също не е добър за взимане на кредит или заем. В края на месеца има голяма вероятност да получите бонус или да намерите нов източник на доходи.

Здраве

През януари по отношение на здравето трябва преди всичко да се пазите от настинки. Вероятността от възпаление на гърлото сега е доста висока. Като цяло най-уязвимата зона в зимни дни ще са УНГ-органите. Болестта най-често идва, когато тялото е отслабено. Затова отделете време за почивка и зареждане. Храни богати на витамини, могат да възстановят вашата енергия. Много е полезно също да правите физически упражнения за крайниците през този период, последвани от масаж. Ако имате проблеми с кръвното налягане, е важно да го следите.

Времето ще ви оказва голямо влияние. Не се притеснявайте, има няколко неща, които може да направите, за да помогнете за нормализиране на състоянието си. Не забравяйте да изключите от диетата си храни, съдържащи холестерол и да ядете по-малко сол. Правете контрастни душове, за подобряване на циркулацията. Йогата и медитацията, ще помогнат на тялото ви да постигне баланс. С тяхна помощ ще успеете да се отпуснете и освободите от вълнуващите проблеми. Дайте предпочитание на релаксиращата почивка и не се увличайте от екстремни спортове.

Powered by Saxum Astro
Водолей
Слънце в Водолей
Рак
Луна в Рак
21 градуса
Пълнолуние
Пълнолуние
13 дни
Powered by Saxum