Хороскоп септември 2021

Избери друга зодия:

Везни

09.23 - 10.23

Везни

Представителите на зодия Везни ще прекарат септември потънали в меланхолия. Към това ще ви подтиква както времето, така и случващото се наоколо. Много от вас макар мъдри и разумни, ще се подадат на съмненията и страховете. Всичко това ще остави отпечатък върху характера на всеки септемврийски ден. Новите постижения в кариерата, спорта, в любовта са под голям въпрос. Вероятно вътрешната сила и желание, ще са достатъчни само за извършване на най-необходимите неща.

Ще мислите за всичко, което някога е било замислено, но не сте успели да изпълните. Ще се появят дългогодишни страхове и комплекси, принуждаващи ви да загубите вяра в себе си. Такива периоди се случват, дори и на най-оптимистичните хора, затова не обвинявайте себе си. Но ако не излезете от това депресивно състояние, последствията от него могат да бъдат непредсказуеми. Съдбата ще ви прати мъдри, морално стабилни и силни хора. Въз основа на техните съвети, ще си възвърнете присъствието на духа. Само не задържайте чувствата в себе си. Не се страхувайте да споделите притесненията си с близките.

Любов и семейство

Обикновено не сте склонни да обвинявате близките си за вашите неуспехи. Но през септември много от вас периодично ще си позволяват подобни мисли (ще си мислите че живеете по-зле от другите и това е по вина на вашият партньор). Тези мисли не трябва да изразявате под формата на претенции. Ако настоящият ви партньор ви пречи да се развивате и да достигате нови висоти, спокойно обсъдете този проблем.

Необвързаните представители на знака през септември, ще се окажат на прага на нова любов. Може би точно така, като пуснете силната страст в живота си, ще се отървете от вътрешните терзания и противоречия. Едновременно с това не е сигурно, че човекът, с когото ще започнете връзка, ще бъде тази личност, способна да ви подари семейно щастие. Отнесете се към започващите отношения с реализъм.

Кариера и финанси

Що се отнася до професионалната сфера, сега тя едва ли ще вълнува особено родените под вашият знак. Неуспехи в кариерата обаче не се очакват, защото ще имате до себе си мъдри покровители. Съхранете стабилността в професионален аспект. За сега не е желателно да сменяте мястото си на работа и специалността.

На тези, които работят за себе си, също се препоръчва да проявят консерватизъм. Сега ситуацията е такава, че по-добре да се задоволите с това което имате и да не преследвате недостижими върхове. Обърнете внимание на малките неща. Трябва да сте сигурни, че вашият персонал работи при нормални условия и гамата от произведени продукти (услуги) отговаря на търсенето от потребителите.

Здраве

През септември трябва да обърнете внимание на дихателната си система. Тези, които вече имат хронични заболявания на бронхите и белите дробове, трябва особено сериозно да подходят към въпроса с изследването. Ако имате кашлица, не се самолекувайте, а незабавно се консултирайте с лекар, в противен случай проблема може да се усложни.

В началото на есента трябва да се научите да бъдете по-уравновесени и спокойни. Всяка дреболия, може да ви изнерви. Особено дамите, които приемат всичко присърце, тъй като това може да има последици за съдовата система. В случай на стрес приемайте успокояващи билки, правете си вана с ароматни масла и слушайте приятна музика.

Powered by Saxum Astro
Везни
Слънце в Везни
Телец
Луна в Телец
23 градуса
Намаляваща полупълна
Намаляваща полупълна
18 дни
Powered by Saxum