Хороскоп януари 2021

Избери друга зодия:

Везни

09.23 - 10.23

Везни

През януари 2021 г., представителите на зодия Везни, ще бъдат изпълнени с енергия, която ще трябва да насочат в нужното направление. Колегите и близките, не трябва да страдат от вашия ентусиазъм. Съхранявайте баланс- все пак вие сте Везни. В краен случай използвайте различни форми на безобидно безумие - флиртувайте едновременно с няколко ухажора, заемете се с необичайни дела. Но завършете всичко до края на месеца.

Обикновено получавате достатъчно обожание от близките, но сега настъпва труден период: ще имате нужда да бъдете оценени не само от тях. През януари е много важно, да си позволите от време на време да грешите. Ще видите, че в това няма нищо лошо. Прекалено дълго сте били под натиск и сега е време да се освободите. През този месец в живота ви ще влизат много нови неща и в началото, всичко може да не изглежда толкова гладко, колкото бихте искали. Основното нещо е да не се страхувате.

Любов и семейство

През януари кръвта ще кипи във вените ви. Очакват ви силни чувства и интензивни страсти. Свободните представители на знака, ще бъдат по-активни и ще се интересуват от нови запознанства и ще ги инициират. Вероятни са мимолетни романи, които ще осигурят чувствено преживяване, но нищо повече. Ако на хоризонта се появи човек, който ви заинтересува, опитайте се да привлечете вниманието му. За целта редувайте периоди на ярък флирт и почти пълно безразличие. Вашият потенциален партньор със сигурност ще се заинтересува от това поведение и ще се опита да ви опознае по-добре.

Семейните през този период ще искат да се държат по-свободно - да общуват с различни хора, да правят това, което обичат. Всичко това може да направите, само ако позволите на партньора си да се държи по подобен начин. На някой от вас предстоят промени в живота. Връзката може да се разпадне, ако вече е достигнала своя връх, а любовта така и не е дошла. Освен това към края на месеца, бивш партньор ще напомни за себе си и ще ви провокира към възобновяване на отношенията. Внимавайте обаче, да не приемате тази интрига за любов.

Кариера и финанси

Що се отнася до кариерата през януари, ще имате достатъчно сили за подвизи. Може да започнете работа по нов проект или да изпълните някаква важна и сложна задача. Използвайте това време за установяване на полезни връзки, преговори, контакти с чуждестранни партньори. Този месец е добре да помислите и планирате курсове или семинари за професионално развитие. Това е необходимо за успешен напредък във вашата дейност, тъй като веднага след това ще може да приложите придобитите знания на практика.

Що се отнася до финансите, трябва да спазвате мярка. Не е нужно да минавате на строги икономии, но също така не се препоръчва да пилеете пари. Ако имате планирана основна покупка, направете анализ от къде може да я вземете най-изгодно. До средата на месеца може да си позолите участие във финансови спекулации. Може да инвестирате в съвместни предприятия и пулов капитал. Повечето от вас ще се стремят към финансова независимост и ще искат бързо да удвоят доходите си. Ако отдавна мечтаете да намерите допълнителен източник на доходи, сега не е лош момент за това, но трябва да сте по-упорити и целенасочени.

Здраве

По отношение на здравето през януари трябва да помните, че през този период не трябва да злоупотребявате със сладки и мазни храни, както и с алкохол - това ще се отрази негативно на състоянието на черния дроб. За да избегнете това, трябва да контролирате какво ядете. Препоръчително е да се откажете от вредните навици и да пиете по-малко. А също така изключете екзотични, мазни и пържени храни от вашата диета. И за всяко заболяване, посещавайте лекар за преглед и лечение.

Този месец ще бъдете прекалено активни и тревожни. Ще изпитвате постоянна липса на време, това ще ви изпълва с негативни емоции и може да доведе до вегетативно-съдовата дистония. Така че останете спокойни! През януари ще бъдете добри донори за енергийни вампири. След разговор с някои хора, ще се чувствате като изцеден лимон. Ще бъде невъзможно бързо да възстановите загубената енергия и ще трябва дълго да работите върху това. Затова избирайте внимателно средата, с която прекарвате времето си.

Powered by Saxum Astro
Водолей
Слънце в Водолей
Рак
Луна в Рак
21 градуса
Пълнолуние
Пълнолуние
13 дни
Powered by Saxum