Хороскоп януари 2021

Избери друга зодия:

Дева

08.24 - 09.22

Дева

През януари представителите на зодия Дева, ще имат желание да направят редица промени. Но ако внимателно оцените положението, ще разберете, че времето не е подходящо за това. В този месец, не бързайте с нищо. През последните няколко месеца, сте били много натоварени с хияди отговорности. Но през януари всичко може да се промени по чудесен начин. Например да си оставите много време за семейството, те чакат с нетърпение вашето внимание.

С чиста съвест позволете на всички да вземат решения вместо вас: роднини, шефове и приятели. Нека както кажат - така и да бъде. И пестите силите си за в бъдеще. През януари, ще станете по-любопитни и по-малко мързеливи. Това е идеалният месец за откриване на нови места или дейности. Новите запознанства също ще бъдат успешни. Трябва да слушате повече и да говорите по-малко, същевременно да попивате полезната информация, която ще получите от общуването с другите.

Любов и семейство

В личния живот през януари на необвързаите се препоръчва да излизат в обществото колкото се може по-често. Възможно е колега или ваш роднина, да ви запознае с потенциален партньор.
Възможно е също да бъдете привлечени от човек, от друга религия или националност. Не позволявайте това да ви плаши. Сега всеки житейски опит и общуване с противоположния пол ще бъде успешно. Има също голяма вероятност да срещнете бъдещата си половинка, по време на пътуване.

Тези, чиято връзка е започнала наскоро, не трябва да се отдават на празни мечти. Ако си рисувате картини на лично щастие, които не отговарят на реалността, ще започнете да се държите странно и ще изплашите новия си партньор. Опитайте се да разгледате ситуацията реалистично, не форсирайте събитията и не измисляйте нищо. Семейните ако възможно е добре да отидат на кратко пътешествие с половинката. Дори да е само за няколко дни, това ще бъде достатъчно, да възпламениете пламъка на любовта с нова сила. Особено е необходимо да се вслушат в този съвет тези, чийто отношения преминват през период на криза.

Кариера и финанси

Януари е добър месец, за започане на курсове за обучение, подобряване на квалификацията, изучаване на чужд език. Можете да започнете заниманията веднага след празниците. Усвояването на нова информация, ще ви се отдава лесно. В работата си, ще трябва да контролирате емоциите си. Колкото по-нервни сте, толкова по-трудно ще се получават нужните резултати. Не прескачайте от една задача на друга, придържайте се към предварително изготвен план. Само по този начин ще решите наболелите проблеми. Вероятно в средата на месеца, нещата няма да върват така както желаете. Настройте се философски към ситуацията. Не след дълго отново ще поемете контрола над всичко. Сега гледайте, правете планове, слушайте мнението на другите.

Втората половина на месеца е добра за интервюта на онези, които дълго време търсят работа. Вероятно ще намерите компания, работеща в чужбина. Много от вас, ще имат късмета да получат добро предложение от чужбина. Ако ви плаши тази перспектива, претеглете плюсовете и минусите. Винаги има втори вариант да останете на старото си работно място, но имайте предвид, че в близко бъдеще няма да има повече такива изгодни оферти.Финансовият сектор, ще се развива доста успешно. Ще имате достатъчно пари през този период. Не са изключени бонуси, както и увеличение на заплатата на основното работно място.

Здраве

Здравето през януари няма да ви създава сериозни проблеми. Обаче след празниците, ще има тенденция към напълняване. Всички мерки, насочени към корекция на теглото, ще бъдат успешни. Физическите упражнения са добри дошли – може да се заемете с тях сутрин. Но не е нужно да се пренапрягате, просто ги правете системно. Първата половина на януари е чудесно време, в допълнение към доброто здраве и в душата ви ще царуват и хармония и мир. Единственото нещо, което може да развали вашето настроение, са леките наранявания, така че бъдете внимателни на леда. Пазете се и от инциденти, когато готвите или правите ремонт.

Към края на месеца може да ви притесняват болки и мигрена, които да бъдат в резултат от емоционална нестабилност. Водните процедури, релаксиращите масажи, уроци по йога, чистият въздух, ще ви помогнат да поддържате тялото и ума си бодри. Ако имате проблеми със съня, не търсете психологическите причини за своето безсъние, по-добре се уверите в комфорта на спалното си място. Може би е крайно време да смените матрака на ортопедичен или да преместите леглото.

Powered by Saxum Astro
Водолей
Слънце в Водолей
Рак
Луна в Рак
21 градуса
Пълнолуние
Пълнолуние
13 дни
Powered by Saxum