Хороскоп януари 2021

Избери друга зодия:

Лъв

07.23 - 08.23

Лъв

През новата година представителите на зодия Лъв, ще влязат с пълна увереност, че всичко, което желаят, определено ще се сбъдне. Обстоятелствата наистина, ще се окажат във ваша полза. Накратко, всичко ще бъде във вашите ръце и е важно да не се разпилеете в решаващ момент. През януари ще срещнете много важен човек, който ще ви помогне да решите глобален проблем.

През последните месеци сте постигнали много, но през януари близките нежно ще ви подтикват към нови постижения. Въпреки това сега, ще е нужно да спрете за момент и да си починете. Понякога отказването от някакви планове и мечти е най-добрият план. През януари, ще намерите сили да се отървете от ненужните идеи и хора. На работа и у дома играйте ролята на съветник, а не на крал. Не се стремете да ръководите, тази политика ще даде добри плодове сега. И се опитайте през този месец, най-накрая да намерите време лично за себе си.

Любов и семейство

Що се отнася до личния живот, нобвързаните повече от всякога ще искат да започнат романтична връзка. Ще се стараете много да намерите подходящия партньор, за съжаление, неуспешно. И все пак съдбата ще ви даде шанс. Няма нужда да търсите любовта - тя сама ще ви намери! Във вашата среда ще има много различни хора и голяма вероятност за ново романтично запознанство. Но ще има и такива които още от самото начало на месеца, ще се потопят във несериозни връзки. Мнозина дори ще се осмелят да започнат служебен романс, но това няма да доведе до добър край.

Семейните през този период, ще погледнат по различен начин на миналите разногласия с половинката си и най-вероятно ще се смеят на собствената си наивност. Сега никога не би ви хрумнало да отправяте прекомерни изисквания към партньора си. А и самият той ще ви приема такива, каквито сте. Тези, които имат партньор, но нямат сключен брак, трябва да обърнат внимание на началото на месеца, когато се формира неблагоприятен аспект. През този период вероятността от конфликти се увеличава и може да бъдете разочаровани от любимия човек. Освен това рискувате да станете жертва на интриги и клюки. Не бързайте с изводите и не вземайте важни решения емоционално.

Кариера и финанси

В кариерата си през януари трябва да положите усилия, да анализирате случващите се събития и разумно да изградите собственото си поведение. Опитайте се да общувате само с тези, които са ви близки по дух. Не вярвайте на хора, които наскоро са влезли в живота ви. През този период не трябва да се пренапрягате. Трупвайте сили, всички постижения са пред вас. Към средата на месеца се старайте да не се заемате с важни неща. Може да направите много грешки, които по-късно няма да бъдат толкова лесни за отстраняване. Разбира се, ще имате отлични перспективи за кариера. Никой няма да се съмнява във вашия висок професионализъм, лидерски качества и организационни способности.

Първата половина на месеца е чудесно време да кандидатствате за по-добра работа. С вашия самоконтрол лесно ще надминете конкуренцията. Обърнете внимание на новите запознанства. Определена жена ще ви помогне много в постигането на вашите житейски цели и изкачване в кариерата. Във финансовия сектор положението ще бъде такова, че ако искате да спестите пари, ще трябва ясно да определи защо имате нужда от конкретната сума и за какво искате да я похарчите. Сериозните покупки не трябва да отлагате за по-късно, тъй като непредвидените обстоятелства през годината, могат да ви принудят да откажете от придобивката, което ще бъде доста досадно.

Здраве

По отношение на здравето, през януари, трябва да се контролирате: не преяждайте, ограничете консумацията на алкохол, не се занимавайте с екстремни спортове. Всичко това е изпълнено с последици, далеч по-неприятни, отколкото може да си представите. Също не трябва да променяте радикално обичайния си начин на живот, опитвайки се, да се адаптирате към някого или към възникналите обстоятелства.

От средата на месеца емоционалното ви състояние ще бъде по-нестабилно. Опитайте се да си почивате повече и не задържайте негативните емоции в себе си. Силно е препоръчително да се научите да пазите спокойствие и как да излизате от стресови ситуации. Януари ви насърчава да започнете да спортувате. Правете леки упражнения като йога, пилатес или плуване. Те са най-ефективни за отпускане на нервната система и помагат за намиране на баланс и спокойствие. Краят на месеца е благоприятен, за всякакви козметични процедури.

Powered by Saxum Astro
Водолей
Слънце в Водолей
Рак
Луна в Рак
21 градуса
Пълнолуние
Пълнолуние
13 дни
Powered by Saxum