Хороскоп септември 2021

Избери друга зодия:

Рак

06.22 - 07.22

Рак

Представителите на зодия Рак през септември, ще изпитват интерес към изследването на нови области на знание. Трудно е да се каже, какво точно ще предпочете всеки от вас. Това могат да бъдат както популярни хобита, така и неща из сферата на непознатото. С постоянство и търпение със сигурност ще се справите с тази задача. Като цяло месецът за вашия знак, ще премине комфортно и без стрес. Общуването с приятели и малките пътувания, ще ви доставят особено удоволствие.

В работата е добре да покажете своите организационни умения. Естествено, в тях никой не се съмнява. Колегите и приятелите, ще оценят това, което им покажете. Спешно изпълнете проектите, оставени за по-късно. Има шанс конкурентите да ви изпреварят, ако се забавите. Бизнес пътуванията, по добре отменете. През този месец също, не е препоръчително да влизате в словесни схватки. Най-доброто оръжие срещу негативните хора е усмивката.

Любов и семейство

В началото на есента ви очакват много нови и интересни запознанства. Не сте свикнали да пускате нови хора в живота си, но този път това, не трябва да предизвиква във вас безпокойство. Ако имате партньор, има възможност да се запознаете със семейна двойка, която да споделя вашите интереси и хобита. Що се отнася до отношенията в семейството, те ще бъдат топли и доверителни.

В близко бъдеще необвързаните, ще имат шанс да уредят личния си живот. Предпазливостта, която винаги е надделявала над чувствата, няма да изчезне никъде. Ето защо няма да бързате да започнете връзка с човека, който харесвате, а ще започнете да изучавате характера и миналото му. Всичко най-интересно, ви очаква по-късно.

Кариера и финанси

Докато сте на работа, не се препоръчва да приемате присърце критиките на своите началници или колеги. Нещо повече, това не е причина да напускате настоящата си позиция. Занимавайте се със своите задачи, абстрахирайки се от всичко останало. Има шанс доходите ви да се увеличат до края на този месец.

Тези които имат собствен бизнес, трябва да анализират перспективите за стартиране на нови проекти. Това най-вероятно ще стимулира вашия бизнес. Не бързайте обаче с решенията, особено ако предложение за партньорство идват от конкурентна организация.

Здраве

Трябва по-често да се вслушвате в тялото си. Дори нищо да не ви боли, все пак нещо може да не е наред. Трябва да сте по-отговорни към профилактичните прегледи и да не пропускате посещенията при лекар. С голяма степен на вероятност сте напълно здрави, но прекомерното внимание към организма ви няма да навреди.

Обърнете внимание на своето тяло. Време е да влезете във форма. В момента ще са благоприятни процедурите за подмладяване, лифтинг, прочистване. Хванете бика за рогата. Намерете добър специалист и се запишете за козметични процедури. Със сигурност, скоро ще гледате на себе си по нов начин, да не говорим за околните.

.

Powered by Saxum Astro
Везни
Слънце в Везни
Телец
Луна в Телец
23 градуса
Намаляваща полупълна
Намаляваща полупълна
18 дни
Powered by Saxum