Хороскоп януари 2021

Избери друга зодия:

Рак

06.22 - 07.22

Рак

Ще бъдете изненадани от силната подкрепа, кято ще получите от приятели и семейството през януари. Чрез участието в живота ви на такива хора, ще може да постигнете много. В началото на месеца е възможно да бъдете обхванати от силно желание да направите голяма покупка. Но не му се поддавайте, тъй като закупеният артикул ще се окаже или дефектен или скоро ще ви омръзне.

В личнят живот през този месец, ще сте склонни да се отдавате на носталгични спомени. Тъжни ли сте? Водата не е достатъчно мокра, перлите са малки, хайверът е солен? Опитайте се да преоцените всичко, което имате и тъгата ви ще се разсее. За разлика от повечето знаци, не е нужно да бързате у дома или в офиса. Всички изискват от вас да вземате прибързани решения? Оставете ги да чакат! Печелете време.

Любов и семейство

Семейните отношения през януари, ще протичат сравнително гладко, но след 29, могат да се влошат. Ще реагирате активно на думите на вашата половинка и ще се обиждате без видима причина. Контролирайте се, не стигайте до обвинения и критики. Много от представителите на знака сериозно ще се замислят за раждане на дете, а някой ще разберат, че вече носят плод под сърцето си. Ако вече имате деца, обърнете внимание на живота им, ще се случат някои важни събития и присъствието ви ще е по-необходимо от всякога.

Необвързаните могат да създадат романтична връзка с човек, който вече е имал семейство. Ще отнеме много време и внимание, за установяване на контакт с децата му. Някой от вас, от 12 до 25 януари може да изпитват носталгия по бивш партньор. Ще искате да напомните по някакъв начин за себе си, въпреки че самите няма да имате обяснение защо. Не трябва да отваряте отново, отдавна зараснали рани. Насочете енергията си към творчество.

Кариера и финанси

Някой неща в кариерата, ще ви бъдат трудни когато ги правите за пръв път. Движението към съвършенство през този период, само ще ви отдалечава от целта. Занимавайте се спокойно с работата си и не се опитвайте да предлагате никакви иновативни предложения. Няма нужда да превземате необятното, не се занимавайте с няколко неща едновременно. Бъдете последователни и ще може да получите това, което искате. Паралелно с това близки до вас хора, ще играят важна роля в кариерното и личностното ви развитие през януари.

Разположението на небесните тела показва приятели, познати, партньори, които ще ви подкрепят в най-важните моменти и ще ви помогнат абсолютно безкористно да достигнете нови висоти. Ще срещнете страхотни професионалисти във вашата сфера на дейност. Не пропускайте момента да добиете ценен опит. Към края на месеца са възможни затруднения в отношенията с хора от ръковдството. Опитайте се да не попадате пред очите на шефа на 29-30 януари. Що се отнася до финансите, януари не е най-добрият месец за покупка и продажба. С голяма степен на вероятност ще бъдете въвлечени в измама или просто измамени.

Здраве

В началото на януари здравето ви ще бъде в отлично състояние. Ще успеете да заобиколите обострянето на хронични заболявания. Но все пак ще трябва да се грижите за тялото си и да се придържате към превенцията. За да не предизвиква здравето ви през януари особенни безпокойства, си съставете правилен ежедневен режим. Вместо интензивни тренировки, заемете се с физически упражнения. Краят на януари е чудесен за плуване. Водните процедури ще имат положителен ефект върху функционирането на сърдечно-съдовата система.

Опитайте се да не седите дълго време пред телевизионния екран или пред компютъра, не спете до обяд. Излизайте повече на чист въздух, изберете активнате почивка. Към края на месеца емоционалното ви състояние ще стане по-нестабилно и ще бъдете по-впечатлителни и раздразнителни. За да съхраните равновесието, опитайте се да не общувате с хора, които не харесвате.

Powered by Saxum Astro
Водолей
Слънце в Водолей
Рак
Луна в Рак
21 градуса
Пълнолуние
Пълнолуние
13 дни
Powered by Saxum