Хороскоп септември 2021

Избери друга зодия:

Близнаци

05.21 - 06.21

Близнаци

Септември ще бъде запомнен от представителите на зодия Близнаци, като много интензивен и светъл месец, състоящ се от безкрайна активност и пътувания. По време на тях, ще се случват много нови запознанства, срещи и ще създадете интересни приятелства. Ще ви радва общуването с хора, които познавате от години или от скоро. Друга интересна тема в началото на есента за много от вас, ще бъде възможността изгодно да инвестират капитала си, както и да направят няколко успешни покупки за дома. А някои от вас, ще се заемат с ремонти.

Паралелно с това, увлечени от общуването с приятели, рискувате да забравите за собствените си дела. Възможна е ситуация, когато ваш близък ще има нужда от помощ и в името на този човек ще оставите вашите дела на самотек, ще надхвърлите бюджета си, ще проявите безразличие към половинката си. Като цяло, без значение какво се случва в живота на вашите приятели, не трябва да забравяте за себе си. За щастие, винаги има по-разумен сценарий. Не бива да помагате на никого в ущърб на собствените си интереси. Потърсете златната среда. Сега нито егоизмът, нито алтруизмът могат да бъдат единственият правилен модел на поведение за вашия знак.

Любов и семейство

Началото на есента, ще премине без големи проблеми в личният живот. Единственото нещо, в което вашият партньор може да ви упрекне, е твърде честото отсъствие от дома. За да не се поставите пред труден избор кого да предпочетете (приятелите или семейството), действайте разумно. Предложете на любимият човек да участва в това, което планирате да направите за близък приятел. Решаването на тези проблеми допълнително ще укрепи вашата двойка.

Необвързаните представители на знака, трудно ще намират свободно време за изграждане на личния си живот. По този начин, ще блокирате предпоставките да започнете най-важната история в своя живот. Въпреки това, едно от запознанствата през септември, все пак е добре да анализирате за подобни перспективи.

Кариера и финанси

През следващите четири седмици има риск, да забравите за професионалните си дела. Това особено се отнася за тези, които работят за себе си или на свободен график. Възможно е да ви се струва, че ще имате време да наваксате всичко. Но няма да успеете. Работата си е работа, а от нея зависят вашите доходи. Всичко друго, което не е свързано с този аспект, трябва да вършите след изпълнение на редовните си задължения.

Този съвет е от значение за всички представители на знака, без изключение (както служители, така и предприемачи). Все пак тези, които работят за себе си, могат да намалят натоварването, като поставят надежден човек начело на своята фирма. Във финансово отношение се справяте повече от добре. Ще получите добри доходи, които сте спечелили честно. А също така съдбата ще ви даде шанс, да спечелите допълнителни пари.

Здраве

По отношение на здравето, може да се желае повече. Крайно време е да се погрижите за тялото си. Първо, обърнете внимание на храненето, намалете приема на мазнини и наблегнете на протеини, това ще ви помогне да отслабнете по-бързо и ще укрепи имунната ви система. Второ, заемете се с упражнения. Това не означава, да не излизате от фитнеса, достатъчно е ежедневно да дозирате физическата активност, превръщайки я в навик. Скоро време, ще намерите удобен ритъм за себе си.

През септември съдовата система може да създаде проблеми и затова е възможно да ви измъчва главоболие, спадане на кръвното налягане, виене на свят Не се плашете от това състояние, вземете мерки. Изследвайте се навреме и приемайте предписаните лекарства.

Powered by Saxum Astro
Везни
Слънце в Везни
Телец
Луна в Телец
23 градуса
Намаляваща полупълна
Намаляваща полупълна
18 дни
Powered by Saxum