Хороскоп януари 2021

Избери друга зодия:

Телец

04.21 - 05.20

Телец

 

Представителите на зодия Телец ще влязат в новата година с летяща походка. Всичко, което ще се случва, за вас ще е като истинска приказка. Освен това празниците ще бъдат вълшебни за вас. Единственото което може да ви разстрои, е влошаване на здравето в резултат на преяждане и препиване по време на празниците. Но както се казва предупреден - въоръжен. Не прекалявайте с празненствата и тогава януари ще премине гладко, оставяйки само добри впечатления.

Казват, че мечтите на са вредни, но през януари трябва да мечтаете по малко и да действате повече, така че да може да реализирате колкото се може повече положителни неща в живота си. Но не се стремете към глобални промени, по-добре се заемете с малките неща. Този месец ще бъде пълен със скрити конфликти. За да го завършите безпроблемно, бъдете наясно какво казвате и на кого, не оставяйте нещата недовършени и не вярвайте на случайни хора.

Любов и семейство

Трябва да бъдете малко по-сдържани в своите емоции и думи. Може неволно да обидите близък човек. Работете върху себе си. Обърнете внимание на родителите и децата, те най-много се нуждаят от вашето внимание и разбиране. Не бъдете сурови с тях и оказвайте подкрепа в трудни моменти. През януари вашият естествен инат, може да се отрази на личния ви живот. Ще започнете да отхвърляте всякакви молби на вашия партньор, което, разбира се, ще предизвика недоволство. Ако искате да избегнете конфликтите и да поддържате взаимно уважение, спорете по-малко, не обиждайте любимия човек с недоверието си и му отстъпвайте поне с малко.

Необвързаните представители на знака няма да бързат да създават отншения, въпреки че тайно ще мечтаят за това. Има човек във вашето обкръжение, който изпитва чувства към вас, независимо колко се съпротивлявате. Засега може да се държите на дистанция и да опознаете този човек по-добре, а с наближаването на пролетта ще разберете какво ще излезе. Някой от вас могат да открият любовта си далеч от дома. Това може да бъде делово или развлекателно пътуване. Не се страхувайте от приключенията. Въпреки че нямате навика да правите безразсъдни постъпки, опитайте се този път да рискувате.

Кариера и финанси

Ако търсите работа, тогава в средата на януари ще имате много шансове. Основното нещо е да не ги пропускате. Трябва да сте по-отворени и инициативни. Не се притеснявайте да изпращате документите си, ходете на интервюта и напомняйте на работодателите за себе си, ако не са ви се обадили. Тези които имат работа, вероятно ще бъдат ангажирани не само с преките си отговорности. Вероятно ще ви въвлекат в някакво социално мероприятие. През този период работата ще е по-малко, а сроковете изпълними – така че ще имате време да комбинирате изпълнението на няколко задачи.

Финансовото състояние през януари няма да е особено стабилно. За всичко ще са виновни дългите уикенди, които ще ви вкарат в дългове. По-добре е да не вземате кредити, но ако се наложи, връщайте всичко в срок. За да не разваляте отношенията си с близките, по-добре не се обвързвайте и с техните дългове. Очква се финансовото ви състояние да се подобри до края на месеца. Но може би ще трябва да работите през уикендите или да поемете двойно натоварване. Но това е по-добре, отколкото да стойте без пари и работа.

Здраве

Що се отнася до здравето през януари, трябва да помните, че не трябва се тревожите по всеки повод и да не се опитвате да приемате всичко присърце. Не трупайте в себе си негативни емоции: постоянното напрежение и потискането на чувствата може да доведе до нарушения на съня и главоболие. Ето защо, ако нещо лошо попадне в главата ви, изгонете го. Разсейвайте се с приятни неща: слушайте спокойна музика, гледайте добър филм, водете активен начин на живот.

Към края на месеца се препоръчва да си направите профилактиктичен преглед на очните. Прекарвайте по-малко време пред екрана на телевизора или компютъра. Не четете в легнало положение или при лоша светлина. Ако работата ви е свързана със зртелно натварване, правете си почивки на всеки 30 минути. Пийте подходящ витаминен комплекс.

Powered by Saxum Astro
Водолей
Слънце в Водолей
Рак
Луна в Рак
21 градуса
Пълнолуние
Пълнолуние
13 дни
Powered by Saxum