Хороскоп януари 2021

Избери друга зодия:

Овен

03.21 - 04.20

Овен

Началото на годината ще изглежда малко скучно, за представителите на зодия Овен. Въпреки празниците, ще бъдете тъжни, може би поради факта, че почивните дни свършват и пак трябва да ходите на работа. Не се отчайвайте, работният ритъм бързо ще върне позитивното настроение към живота и ще ви напомни, че наоколо има много добри и мили хора. Като цяло безделието не е за вас. Опитайте се, да сте активни и заети с нещо. През януари вие отново, ще сте сред любимците на съдбата. Това време ще бъде много успешно за всякакви конкурси, състезания и конкуренция.

Помислете чие сърце или каква позиция искате да заемете. Ще почувствате прилив на нови сили. Настроението ви ще се подобри и в резултат на това, ще станете по-оптимистични, а обтегнатите отношения с роднинини и близки, ще се затоплят. Събитията от този месец със сигурност ще ви зарадват. Ще може да вземете важно решение, което ще повлияе на бъдещата ви работа. Внимателно избирайте идващите предложения и приемайте преди всичко тези, които включват усвояването на нови знания и умения.

Любов и семейство

През януари някой от вас, ще искат личният им живот да наподобява на красив филм. През този период всичко е възможно - романтични срещи, оригинални изненади, любовни признания, страстни нощи, кавги и нежни помирения. Но до края на месеца и това ще ви омръзне и ще искате просто тихо щастие. Партньорът ще се съгласи напълно с вас. Други от представителите на знака, ще се изнервят много у дома и това ще се дължи на факта, че сте уморени и ви липсва свобода. Личното пространство е нещо добро, опитайте се да намерите време за самостоятелни дейности по ваш вкус.

Необвързаните представители на знака са на прага на нова връзка. Съвсем скоро ще срещнете интересен човек, благодарение на някакъв необичаен инцидент. Романтичните чувства, ще се развиват бързо и бурно. Но не форсирайте събитията. Наслаждавайте се на случващото се и не се опитвайте да вкарате връзката си веднага в рамките на брака. Някои от вас, ще таят несподелено чувство на любов. Възможно е обаче, просто да не ви достига смелост да се сближите с някого и да изповядате емоционалните си пориви. Трябва да действате, в противен случай любовта ще отмине.

Кариера и финанси

Няма да ви се стои у дома, ще искате да се захванете колкото се може по-бързо с работа след дългите празници. Веднага щом влезете в обичайния си работен ритъм, ще почувствате прилив на сили и енергия. Пригответе се да получавате комплименти от колеги. Мнозина ви смятат за авторитет и слушат вашите думи. Помогнете на новите и бъдете по-добри към екипа. Не злоупотребявайте със своята популярност, просто изпълнявайте ежедневните си задачи.

През януари лесно ще успеете да организирате среща с точните хора и да им направите най-благоприятно впечатление. Контактите, които създавате сега, ще се окажат много полезни, затова поддържайте връзка с всички, с които съдбата ви сблъска. Играйте по правилата и бъдете честни със себе си преди всичко. Краят на януари ще донесе дългоочаквана печалба, която ще ви бъде полезна. Началото на месеца ще поизпразни джобовете ви, така че спестявайте и не давайте пари назаем, дори ако това предизвиква недоволство.

Здраве

Здравето през януари 2021 г. обещава да бъде добро. И за да не засенчи нищо състоянието ви, трябва да се погрижите за вашето спокойствие, особено от 4 до 25 януари. Това е период, белязан от интензивни планетарни влияния. Защитете се от стреса по всички възможни начини: водете здравословен начин на живот, не влизайте в конфликти, излизайте често на чист въздух, намерете възможност за релаксация.

За хармонизиране на душевното си спокойствие се заемете с йога и медитация. Това са прекрасни занимания за тези с нестабилна психика, както и за всеки, който иска да се научи как да се отпуска. Бъдете много внимателни през първите десет дни от месеца, тъй като съществува риск от нараняване. Коленните стави, ще бъдат особено уязвими.

Powered by Saxum Astro
Водолей
Слънце в Водолей
Рак
Луна в Рак
21 градуса
Пълнолуние
Пълнолуние
13 дни
Powered by Saxum