Хороскоп септември 2021

Избери друга зодия:

Овен

03.21 - 04.20

Овен

За представителите на зодия Овен септември, ще бъде прост и благодатен период. Може би сега, когато есенният сезон току-що е започнал, ще може да се отпуснете. Проблемите, с които сте се борили през последните месеци, най-накрая ще бъдат премахнати. Много от вас едва сега, ще се възползват от възможноста за ваканция и тя има всички шансове да бъде незабравима. Късмет ще имат и тези, които остават на работа. През следващите седмици професионалният живот ще ви радва, с висока възвръщаемост при минимално натоварване.

През септември също така има възможност една мечта, която сте преследвали дълги години и полагайки много усилия, да се сбъдне, сякаш с магия. Паралелно с това, контролирайте дръзкият си характер, не се ядосвайте за дреболии. През този месец рискът от възникване на внезапни конфликти и скандали се увеличава. Дръжте емоциите си под контрол!

Любов и семейство

В семейните отношения, всичко ще е наред. Сега, ще сте много романтични и мечтателни, способни на рицарски дела. Любимият човек ще оцени вашите усилия и със сигурност, ще ви отвърне със същото. Може да сте сигурни, че сте обичани и винаги желни. В края на месеца са възможни някои дребни проблеми с родителите. Не забравяйте да се контролирате и не си позволявайте резки изказвания, в противен случай конфликтът няма да бъде избегнат.

Необвързаните представители на знака, ще бъдат във възторг от новите запознанства. Някой ще ви удиви, още от първата среща. Вероятно сте мечтали точно за такъв човек. Така че пригответе се за истинска любовна вълна в близко време. Единствено от което трябва да се пазите е ревността, през септември това качество може доста да се усили.

Кариера и финанси

Ще бъдете малко обезпокоени от факта, че нямате достатъчно пари. Не е известно дали това ще се дължи на големи потребности или на ситуацията около вас. Със сигурност ще трябва да пестите и ограничавате в някои моменти. Ако искате да промените ситуацията, ще трябва да търсите нови начини за печелене на пари. Може да не ви харесва фактът, че трябва да се занимавате с физическа работа, но такава работа ще бъде по-високо платена.

Септември е труден месец за тези които имат собствен бизнес. Могат да възникнат проблеми от всякакъв вид. Първоначално твърде много сте разчитали на някого, а сега ще страдате от същия човек. Последната седмица на септември, ще донесе нов прилив на творчески инициативи - реформите и трансформациите ще станат вашата стихия.

Здраве

Погрижете се за нервите си, те са на границата. Старайте се да си почивате повече и не се изнервяйте от дреболии. Бъдете готови за стресови ситуации, промени в настроението. Дори малките изменения могат да ви разстроят. Поради всичко това, с висока степен на вероятност, хроничните заболявания ще се влошат. Това важи особено за стомашните проблеми. Ако преди това сте имали язва, тогава ще трябва да се придържате към диета и да премахнете напълно вредните навици.

През септември има вероятност за заразяване с вирусна инфекция. Малко вероятно е лечението да бъде избегнато, затова се въоръжете с лекарства и започнете лечението веднага щом се появят симптоми. И не забравяйте, че само лекар може да предпише правилното лечение.

Powered by Saxum Astro
Везни
Слънце в Везни
Телец
Луна в Телец
23 градуса
Намаляваща полупълна
Намаляваща полупълна
18 дни
Powered by Saxum