Хороскоп за 2018 г.

Избери друга зодия:

Телец

04.21 - 05.21

Телец

Обща прогноза

2018г., е година за грандиозно развитие на отношенията и партньорствата. Ако вече имате стабилна връзка, може да почувствате нуждата да преминете на по-високо ниво. Може би, ще помислите да го направите официално. Промените, през които преминавате, ще са дълготрайни и ще се материализират в живота, сега и през следващите години. Ще се запознаете с интересни хора и ще имате приятни изненади, които ще повлияят на вашите планове за бъдещето. Интуицията и въображението, ще придобият нови измерения.

Във финансовата област, ще имате благоприятен период. Търсете финансова и полезна информация, която ще ви помогне да направите добри сделки. Направете така, че в нужното време да сте с точните хора на правилното място и получавайте удоволствие от работата си. Възползвайте се от тази ситуация и отделете бели пари за черни дни. На професионално ниво, ще се редуват периоди, в които не виждате перспективи и периоди, в които търсите начини да обърнете ситуацията във ваша полза. Имате шанса да направите нужните промени, с дългосрочен ефект.

През 2018 г. е възможно да се сблъскате с пречки по отношение на въпросите, свързани с дома. Може да се отложи преместването в друг дом или планиран ремонт. Не забравяйте, че вашите решения, определят живота ви! Препоръчително е да се изразявате възможно най-ясно, да пътувате с повишено внимание и да подписвате документи, след като ги прочетете внимателно. Инвестициите, ще процъфтяват с помощта на сътрудници. Годината е добра, за увеличение на доходите, дори без да правите нищо. Приходите от работата, ще се увеличат. Докажете силното си стратегическо мислене, което ще бъде оценено от шефовете и колегите. Напредъка ви, не може да бъде спрян, дори ако темпераментът ви изиграе някоя шега. След затишието идва период на растеж.

Сантименталният ви живот, може да ви донесе голямо удовлетворение. Няма да сте самотни. Добрите намерения, ще ви подтикват да помагате на онези, които се нуждаят от това. Спазвайте правилата, действайте отговорно, приемайте съвети и критика и намерете източниците, които ви трябват за развитие. Обикновено имате високи професионални изисквания, но сте консервативни. По този начин, ще ви е трудно да направите някой промени. Песимизмът, може да ви накара да изгубите бързо увереността си. Тази година, е подходящо време да направите нужните проверки и корекции и да завършите започнатите проекти.

Работа и Пари

Юпитер, е в опозиция на вашият знак от октомври 2017 г. Това по-принцип, не винаги е отрицателно, защото Юпитер е основно положителна планета, но някои неприятни неща могат да се случат, особено ако не сте на високопоставена длъжност. Въпреки че Сатурн носи стабилност на работното място, ще трябва да обърнете внимание на правните и бюрократичните проблеми, които ще изискват да бъдете много внимателни. Всъщност може да сте принудени, да платите щети на някой друг. Например при шофиране, може да предизвикате произшествие.

Ако подписвате договор, бъдете много бдителни, защото трудов договор, който очевидно изглежда благоприятен за вашия финансов и икономически напредък, може да се окаже много нерентабилен. За щастие тригона на Сатурн, ще ви помогне да реализирате няколко проекта, но не разчитайте само на вашите силни страни, а на упоритата си работа. В делата и развитието на вашите идеи, ще могат да ви помагат, най-вече възрастни хора-баща, дядо, работодател на повече от 50 години. Тези хора, може да бъдат много важни за вас, затова се опитайте да слушате мъдрите им съвети, защото Юпитер, не е изключено, да ви създаде много илюзии.

Финансовите инвестиции, не са особено предпочитани, ако са за много кратък период от време. Със сигурност миналата година е била много предизвикателна за разходите ви, но сега може да имате повече пари, които да вложите в бъдещите си проекти. Ако нямате работа, тогава периодът определено не е лош да си намерите ново професионално занятие, но трябва да приемете всяка положителна възможност, без да се надявате на чудеса.

Любов

Любовният ви живот няма да е особено засегнат от Юпитер и Сатурн. Разбира се, ще трябва да внимавате да не изпадате в заблуждения. В действителност, е много вероятно да се натъкнете на хора, които ще ви привличат на физическо и психическо ниво, но всъщност абсолютно няма да ви подхождат. Така че в любовта, трябва да сте здраво стъпили на земята, защото за съжаление са възможни много объркани ситуации.

Любовните истории, започнати през тези месеци, едва ли ще са благоприятни, но ако успеете да се приспособите и не тръгнете след невъзможна любов, тогава Сатурн може да доведе до появата на много сериозна емоционална и сантиментална връзка, основана на зрялост и мъдрост, а не на повърхностни чувства, от който трябва да стоите настрана. Не е задължително да сте тъжни, въпреки че тазгодишният песимизъм, ще е на високо ниво, поради сериозността и ангажираността, каквото влияние дава планетата на мъдростта. Романтичните истории, които продължават от няколко години или месеци, ще трябва да преминат през период, пълен с дискусии и спорове, но това би могло да бъде много конструктивно.

Юпитер не е толкова негативен, за да доведе до раздяла, но не дразнете други планети като Марс например, който веднага ще погледне неблагоприятно на зодиакалния ви знак. Двойки, при които има сериозни проблеми, обаче,задължително трябва да направят избор, който в някои случаи би могъл да доведе до раздяла. Семейните, ще имат отлични отношения, но може да възникнат разногласия с родители или с деца, особено ако са родени под воден знак, както и спорове с приятели.

Късмет и Здраве

Когато Юпитер е в опозиция, спрямо вашият знак, очевидно не може да се надявате, че съдбата ще ви донесе късмет. Животът ви, ще изисква много ангажираност. Разбира се, ще успеете в много неща, но успехите, които постигате, ще се дължат на вашата отговорност и жертви. Може да не се надявате на добри времена, но това не означава, че ви предстоят само лоши. Например, пролетта, обичайно вашият най-позитивен период, ще бъде отличен и ще получите добри новини както в работата, така и за парите.

Марс, ще ви донесе много енергия за няколко месеца, а Сатурн, ще ви даде възможност да реализирате много проекти, дори ако физически и умствено, много често се чувствате уморени. В действителност опозицията на Юпитер, може да причини проблеми само на хора, които не се грижат за здравето и физическата си форма. Задържане на вода, повишаване на теглото или прекаляване с храна и пиене. Стомахът и гърлото могат да създадат проблеми и не само поради сезонни влияния и вируси, през зимата.

Така че, ако предпочетете да пренебрегвате тялото си, умът ви ще бъде много уморен, защото продължителната работа ще доведе до много стрес. Далечните пътувания, не са препоръчителни, но може просто, през почивните дни да отидете на море или планина. Чистият въздух на тези места, ще внесе оптимизъм и желание за живот. Не е нужно да се притеснявате, защото опозицията на Юпитер трае само няколко месеца и скоро негативните мисли, ще направят място за толкова много красиви неща в живота, а щастието и спокойствието, ще се върнат при вас.

Powered by Saxum Astro
Рак
Слънце в Рак
Скорпион
Луна в Скорпион
5 градуса
Първа четвърт
Първа четвърт
8 дни
Powered by Saxum