Хороскоп за 2018 г.

Избери друга зодия:

Овен

03.21 - 04.19

Овен

Обща прогноза

2018г., ще е една много добра година, изпълнена с интересни събития и изключително важни промени. Действията, които предприемате, трябва да се основават на дълбоко разбиране за значението им. Не е достатъчно, само да се противопоставяте на промените. Трябва да се опитате да ги доминирате и да ги определите. Хармонията и мъдростта, ще ви помогнат да поставите целите си, по един по-практичен и вдъхновяващ начин. Внезапните трансформации, ще повлекат след себе си нерешените проблеми от миналото, на просрочените дългове през последните години.

Концепциите ви за живота, духовните и политическите убеждения, ще са подложени на фундаментално преструктуриране. Трябва да се съсредоточите повече върху решаването им. Вътрешното напрежение трябва да бъде смекчено, в противен случай душевното ви спокойствие ще пострада. Сега, ще имате по-лесен достъп до финансови ресурси. Ще може да получите кредити или помощ, много по-лесно. Партньорите ви, ще са склонни да инвестират повече във сътрудничеството с вас. Нови проекти, ще се появят на пътя ви. Избирайте внимателно! Вече няма да чувствате бремето на данъците и задълженията.

Вашият партньор и приятели, ще ви поддържат. Взаимоотношенията и партньорствата, ще ви дадат увереност във вашите собствени сили и ще ви направят по-амбициозни. Децата, творческите дейности и сантименталният ви живот, ще се развиват добре, но ще изискват по-строг подход. Трябва да приемате всичко по-сериозно. Този период, определено ще е много добър за по-сантименталните. Ще се насладите на специален чар, който ще ви направи почти неустоими и всичко, което правите, ще бъде успешно. Ще имате добро настроение, но това не трябва да възпрепятства сериозните ви ангажименти.

През 2018 г. могат да възникнат закъснения и различни трудности. Ще имате някои ограничения в работата или творчеството си. Способността ви за общуване, ще се увеличи, ще задълбочите роднинските връзки, ще се формират нови приятелства и контакти в обществото като цяло. Възможно е да пътувате повече от обичайното, включително и на близки разстояния. Въпреки че сте привикнали към емоциите, може да се почувствате объркани, когато усетите експлозия от усещания тази година. Направлявайте енергията си и ще успеете, а конкретните резултати ще са дълговременни. По-голямо внимание, отделяйте на здравето си. Правилният начин на живот, ще ви изпълни с енергия и жизненост.

Работа и Пари

През последните месеци, сигурно много от вас са подписали договори или са започнали работа, при много неясни условия и това не е позволило да изразите потенциала си във вашата професия. Юпитер вече няма да пречи на сектора ви на работата и промените, които направихте през последните месеци, вече могат да станат благоприятни, благодарение на Сатурн, планетата на мъдростта. Той ще ви помогне, да взимате по-добри решения и е много вероятно да започнете по-високоплатена работа.

Фактът, че Юпитер, вече няма да е в опозиция на вашият знак, е от съществено значение, за вашите доходи, сега ще може да печелите повече пари, а предприемачите, ще увеличат броят на клиентите си. Тези, които успеят да си намерят работа през тази година, със сигурност тя, ще е много стабилна и финансово задоволителна. Въпреки че планетата на късмета, не е във вашият знак, може доходите ви да се увеличат, ако работите в компания. Със сигурност, ще има спорове с колегите и завист от тяхна страна, но ще го преодолеете.

Що се отнася до финансовите инвестиции и спестяванията, обикновено не може да отделяте големи суми, но ако все пак решите да направите някои икономически инвестиции, помислете за дългосрочни такива, поне за 3 години напред. Работата, ще ви удовлетворява, но ще изисква много усилия, жертви и всеотдайност. Само заради това, е възможно да бъдете изправени пред малки финансови затруднения тази година, особено през зимата, но вие ще се справите.

Любов

Тази година е много положителна за вас в любовта. Юпитер вече не се противопоставя на знака ви и това означава, че вашият любовен живот, ще се развива много добре с големи перспективи за бъдещето. Двойките, които са преминали през много промени и спорове, сега най-накрая ще могат да си отдъхнат и възвърнат загубената страст. Секстила на Сатурн, ще помогне за обединение на жизнените цели. Козирога е знак, които носи много сериозност, зрялост и помага за изграждането на отношенията на солидна основа. Връзките, които не са пострадали досега, могат само да се подобрят и постигнат всичко, което искат, но със сигурност с много усилия и от двете страни.

Разбира се, ще има някой не много положителни моменти, както и кавги и спорове, особено през зимата, но почти цялата 2018г., ще е отлична за вас. Ако връзката ви се е разпаднала, предишните години, сега може най-накрая да се почувствате много свободни, независими и да искате да сте сами. Самотата, по-принцип ще бъде полезна, за да разберете какво искате да правите с вашите чувства и емоции.

За необвързаните, ще бъде важно да се опитат да намерят по-добра хармония със себе си, преди да търсят нова любов. Не забравяйте, че Сатурн през следващите две години ще ви накара да станете много зрели, сериозни и няма да ви харесват повърхностни хора. Всички несериозни сантиментални истории, вероятно ще се разпаднат след няколко месеца. Ако искате да създадете семейство, имате намерение да продължите заедно или желаете да имате дете, пролетта и лятото са страхотно време за проектиране на всички тези неща. Сега еротиката, ще става по-душевна, отколкото физическа.

Късмет и Здраве

Опозицията на Юпитер, може би ви е причинила, много малки проблеми на физическо и психическо ниво. Много от вас, са имали увеличение на телесното тегло или са прекалявали с алкохол и пушене. Сега изглежда, че нещата се подобряват, особено ако сте следвали правилно лечение или помощ от добър лекар. Сега излишното тегло, не трябва вече да е част от вашия живот, защото Сатурн може да създаде проблеми, ако не правите нещата, които трябва.

Сега, най-накрая, ще се чувствате психически по-свободни, по-малко песимистични и тъжни и ще имате голямо желание да реализирате идеите, които имате от дълго време. Най-добре е да живеете всеки ден по-много конструктивен начин, защото подаръците няма да падат от небето и всички добри неща, които ще се случват в живота ви, ще бъдат в резултат на усилената ви работа. Отношенията с дядо или баща, може да станат важни или по-възрастни роднини, да ви дадат мъдрост и предложат много полезни съвети за живота.

Тази година е страхотна за разширение на вашият ум и отварянето му към нови хоризонти. Свободата на изразяване за вас винаги е била от първостепенно значение и затова през тези месеци най-накрая, ще може да се изразите с цялата си сила. Дългите пътувания, ще са благоприятни през лятото, но през пролетта е най-добре да възстановите физическата и психическата си енергия и да осмислите истинската си стойност. Сега, ще сте в центъра на света и това е много важно. Усмихвайте се всеки ден и света, ще ви се усмихне, носейки ви късмет.Powered by Saxum Astro
Рак
Слънце в Рак
Скорпион
Луна в Скорпион
5 градуса
Първа четвърт
Първа четвърт
8 дни
Powered by Saxum