Хороскоп за 2018 г.

Избери друга зодия:

Водолей

01.21 - 02.19

Водолей

Обща прогноза

През 2018г., духовността ще стане много важна за вас. Значително ще се увеличи състраданието и разбирането ви към страданията на другите. 2018г., също е белязана от резки промени във финансовото и социалното положение. През определени периоди, ще имате усещане за объркване и липса на перспектива. Но загрижеността ви за парите, семейството или работата, ще е неоснователна, тъй като няма да възприемате реално нещата. Решението е да не изпадате в отчаяние, а да се борите с всички проблеми, като ги решавате един след друг, обосновано и надеждно.

През 2018г, ще се появи възможност за намиране на нова работа, съответстваща на вашите желания, а атмосферата в колектива, може да стане по-положителна. Взаимоотношенията с приятелите, ще зависят от непредвидени събития. Тези промени, ще са от полза, тъй като така, ще може да се заобградите с лоялни и надеждни хора. Често сте принудени да се справяте с това, което имате на разположение, за да намерите решение на моментни ситуации, но плановете си за бъдещето средносрочни или дългосрочни, не трябва да пренебрегвате. Също трябва да станете по-отговорни в отношенията си. Малките претенции от страна на партньора ви няма да спрат. Не отлагайте решаването на проблемите, когато е необходимо бързо решение.

Предпазливостта ви, трябва да бъде максимална - изказвайте се ясно, планирайте целенасочено пътуванията и анализирайте договорите. Това е време, за завършване на започнатите проекти, за проверки и корекции. Понякога мислите по един начин, а се чувствате по-друг. Може да се възобновят стари емоции, свързани с приятели. Ако потискате чувствата си, те могат да повлияят на психическото ви равновесие. По-добре е да ги споделите с някой близък.

Може да преминете през противоречиви ситуации, в които вдъхновено да печелите пари или да сте много нещастни. По-съществени приходи, може да добиете, чрез силни партньорства или с подкрепата на влиятелни хора. Вашият успех, няма да привлича завист, а възхищение. Популярността ви, ще расте. Връзката ви, може да премине през много трудни моменти, но с подходящ емоционален подход, ще стане по-хармонична. Здравето ви, ще се колебае, ако не водите здравословен начин на живот. Вие не винаги сте ефективни и организирани, затова хабите много енергия, за ненужни цели.

Работа и пари

За съжаление, в професионален план, ще трупате много голям стрес. През всичките 12 месеца, на 2018 г., ще бъдете принудени да работите много часове, почти всеки ден от седмицата. Но защо имате това голямо желание за работа? Вероятно вече сте постигнали важни цели в живота и пари не ви липсват, имайте предвид, че този работохолизъм, може да ви създаде много здравословни проблеми. Вашите професионални проекти, също не намират правилните пътища и правилните хора, за да се движат напред и всичко това ще ви доведе до етап на несигурност и песимизъм, съчетан с голямо желание да бъдете сами.

И в резултат може да има сантиментални раздели или недоразумения с деца и родители. Ако търсите работа, най-добрият период със сигурност е зимата, докато през пролетта и лятото наистина може да имате много трудности. Няма да сте много доволни от работата и от парите които изкарвате. Ако имате бизнес, клиентите ви съответно могат да започнат да намаляват и следователно и печалбите. За съжаление тази година, е година на преход, която не дава нищо в професията, принуждава ви да работите много, да печелите малко и да постигате малък успех. Трябва също така да се каже, че някои могат да бъдат съкратени.

На този етап от живота ви, е много важно да не правите каквито и да било икономически, финансови инвестиции или вложения в недвижими имоти. Но, едва ли, ще се наложи да мислите за влагане на пари, защото те ще са малко. Ако някой ви предложи финансова сделка, отделете малко време и не подписвайте, преди да сте видели всички документи или сте ги показали на адвокат или счетоводител. Разходите ще бъдат високи особено през пролетта и може би не само за дома и за колата, но и за вашите деца и родители, които може да имат нужди за обучението си или за здравословни проблеми.

Любов

Благоприятното влияние на Юпитер е завършило и промените, които са се случили в живота ви, вече са донесли нещо добро и в сантименталната област. Разбира се, в работата си, сте имали толкова много ангажименти, че времето за любов не е било досътатъчно. През тази година, чувства ще бъдат оставени на заден план, защото ще сте изключително заети с другите области в живота си. 2018 е година на преход в любовта. Всичко това, не означава, че никой няма да се влюби във вас или няма да намерите човека, който търсите, но месеците ще минават без специални събития.

Ако вече имате любовна връзка, тя може да продължи в климат на голяма монотонност и е много лесно да се стигне до раздяла, освен ако не намерите решение за съживяване на вашата романтична история. За съжаление споровете, особено през пролетта и лятото, ще бъдат много и може би ще се наложи да вземете важно решение. Ако връзката ви, не е стабилна и надеждна, би било по-добре да потърсите другаде. Всъщност, много хора, ще мислят за разрешаване на проблема, като изневерят на партньора си. Това очевидно не е правилното решение. Ако връзката ви не върви, по-добре я прекъснете, след това потърсете удовлетворение в други любовни отношения, от които няма да бъдете лишени, особено през зимата.

Всъщност, в любовно отношение, периода, ще е положителен, за тези които са сами от дълго време и търсят своята половинка. За щастие времето ще е много благоприятно за излизане, за посещение на нови места и срещи с хора и по време на някое дълго пътуване, може да срещнете човек, който да плени сърцето ви. Накратко, необвързаните могат да имат доста успешен период, докато тези, които са имали връзка в продължение на много години, ще бъдат изправени пред важен избор. Но тази година, няма да е най-доброто време за сключване на брак, планиране на дете или съвместно съжителство, климатът може да се влоши още повече.

Късмет и Здраве

Без съмнение, 2018г., няма да е изключителна за вас. За съжаление, ангажиментите в работата ще са огромни, а резултатите, които ще постигнете, няма да ви удовлетворяват, но най-лошото е, че няма да може да разчитате на чужда помощ и ще трябва всичко да направите сами. Енергията ви, ще бъде на много ниско ниво през лятото, а стреса ще достигне много високи нива. Трябва да сте наистина внимателни, защото може да си навлечете здравословни проблеми, психосоматични разстройства и умът ви няма да работи, както преди.

Най-доброто което може да направите е, да намерите няколко часа на ден, за да се посветите на грижи за вашето тяло и здраве. Ако обичате да спортувате, отидете на фитнес, а ако нямате време за това, отделете часове за релакс, като се занимавате с пилатес, йога или правите дълги разходки в провинцията или край морето. Най-добрият период за възстановяване на енергията, ще бъде зимният сезон, докато през лятото енергията ви няма да е на ниво. Няма да може да разчитате на късмет през тези месеци и всичко, което идва в живота ви, ще е в резултат на собствените ви усилия. Трябва да внимавате за здравето си и да не прекалявате с храни и алкохол, които могат да причинят увреждане на черния дроб.

Може да имате някой проблеми с далечен роднина, член на семейството, дете, което може би не се справя добре в училище или иска твърде много пари, които не може да му дадете. Така че притесненията ви няма да са малко, а благоприятните промени, няма да са много. Но нещо важно трябва да бъде направено от вас. Обикновено вашето желание за независимост е много силно, а вашият оптимизъм винаги е висок и никога не трябва да го губите. Оптимистичните хора, могат да привличат енергия и благоприятни събития в живота си, така че не спирайте да се усмихвате. Късмет ви чака в следващите години.
Powered by Saxum Astro
Рак
Слънце в Рак
Скорпион
Луна в Скорпион
5 градуса
Първа четвърт
Първа четвърт
8 дни
Powered by Saxum