Хороскоп за 2018 г.

Избери друга зодия:

Козирог

12.22 - 01.20

Козирог

Обща прогноза

През последните години, отношенията ви с околните са претърпели много промени. Сега вие жадувате да вземете властта и контрола в свои ръце. Възвръщате яснотата на мисленето си и откривате нови начини за изразяване. Сега е ясно, че вървите към успеха. Възможно е да има закъснения или затруднения при получаването на пари и може да се наложи да взимате кредити или заеми от различни партньори. Брачният ви партньор, може да се наложи да напусне работата, което ще окаже влияние върху вашия бюджет.

През 2018 г. не винаги, ще имате шанс за печелене на пари и трябва да сте по-внимателни как харчите или управлявате финансите си. Ще има нови начини да печелите от източници, за които обикновено не сте мислили. Сега, ще е време да създавате нови приятели и нови взаимоотношения, да мечтаете повече и да си поставяте по-смели цели. Пътуванията, ще са облагодетелствани. Вашите възприятия може да са нестандартни. Ще се чувствате или обогатени духовно или ще се задушавате заради вашите отговорности и задължения.

Внезапните и неочаквани промени, ще ви накарат да погледнете на нещата по различен начин. Понякога, ще имате проблеми в отношенията с приятели или близки роднини, особено в ежедневието. Може да бъдете привлечени от проекти, от който в последствие да се откажете. В любовта, преминавате през много благоприятен период. Чувствате се пълни със самочувствие и чар. Връзката с партньора, ще се върти около дома и семейството. Ще искате да прекарвате времето си в уюта на вашия дом, с приятели и роднини. Необвързаните, ще станат по-романтични и доверчиви.

Най-накрая, ще получите признание и възможности. Но нещата могат да се усложнят, защото ще трябва да отделяте повече време и ресурси, а понякога това може да бъде трудно. Ще бъдете удовлетворени, а популярността ви ще расте. Приходите обикновено ще идват в резултат на вашите познания в областта, в която работите. Здравето ви, ще е по-деликатно и ще сте по-податливи на болести. Здравословният начин на живот, означава не само спорт и правилно хранене, но и почивка, избягване на стреса и хармония. Ако може, опитайте се, да се преместите в друг дом или място, което харесвате.

Работа и пари

2017г., е била много важна за осъществяване на различни промени в живота ви. Взимали сте толкова много решения, възниквали са нови идеи, имали сте периоди на песимизъм и изолация, които може би не са донесли очакваните плодове. През 2018г., също ви очакват много промени, които трябва да бъдат направени най-вече на професионално ниво. Обаче, сега ще имате подкрепата на Юпитер и Сатурн, а в някои месеци дори и на Марс, а те ще ви дадат много енергия и желание, за да се справите. В крайна сметка, самите вие, ще почувствате вътрешна необходимост да правите промени в работата си.

Необходимостта да започнете нов път в кариерата, желанието да спрете да вършите нещата, които сте направили досега, ще бъдат толкова силни във вас, че най-накрая ще успеете да се измъкнете от всичко, което ви заобикаля. Всяка инициатива за промяна на професионалния ви живот, ще е много положителна, дори и ако е необходимо да вложите пари, за да развиете вашите идеи. Всъщност, още през първите месеци на новата година, ще трябва да се опитате да отделите някаква сума пари, особено ако имате намерение да започнете нов бизнес, който следователно, ще изисква някаква икономическа инвестиция. Обикновено не обичате да си губите времето в безполезни неща и знаете как да печелите пари и това е подходящата година, за да покажете на хората, които не вярват във вас, че животът може да се промени.

Така че всички, които искат да започнат нов бизнес, да се преместят в нов град, за да започнат ново професионално приключение, със сигурност ще успеят. Ако все още нямате работа и възрастта ви е под 30, започнете да ходите по интервюта и изпращайте автобиографията си, защото възможностите могат да бъдат много. Ако работата ви е задоволителна, тогава може да имате увеличение на заплатата, да смените отдела или да ви повишат във фирмата в която работите, работата да ви носи повече спокойствие и радост или климатът с вашите колеги да стане много по-приятен. Времето също е много благоприятно за взимане на важни финансови решения и инвестиции в недвижими имоти, разбира се, ако имате достатъчно пари. Важното е от сега, да се подготвите за това.

Любов

Тази година, също ще има развитие и в сантименталния сектор. Вероятно миналата година, сте решили да пренебрегнете любовните връзки, защото освен, че умът ви е бил съсредоточен върху работата, също и защото в любовта, не сте получавали това, което търсите. През 2018 г. може да започнете всичко отначало, с нова любовна връзка, защото срещите със сигурност, ще са облагодетелствани от Юпитер, който формира красив секстил към вашият знак. От друга страна Сатурн, ще спомогне да станете по-мъдри и зрели и връзката ви наистина може да продължи много години.

Разбира се, проблемът ще е в намирането на време, което да посветите на новите си отношения, защото когато сте заети с вашите работни проекти, наистина може да забравите за партньора си. Така че, възможности за срещи с нови хора, ще имате без съмнение и особено през пролетния и зимния сезон, но дори и през лятото може да завържете роман с човек, от вашият кръг, когото отдавна харесвате, но чак сега, намирате смелост да признаете чувствата си. Така че самотните сърца, могат да се надяват на една добра година в сантиментално отношение с много нови срещи.

За останалите, който имат вече изградени солидни отношения и са преминали периодите на криза от 2017 г., благоприятно разположените Юпитер и Сатурн, могат да усилят още повече страстта и любовта, което от своя страна да доведе до важен избор и преминаване на връзката на по-високо ниво. Може да решите да заживеете заедно, да си вземете домашен любимец, който ще обичате много или дори да решите да сключите официално брак. Със Сатурн, ще се чувствате достатъчно зрели, за да може да направите тази основна стъпка в живота. Любовта сега, ще ви се усмихва и почти всички двойки могат да изпитат един страхотен сантиментален период.

Късмет и Здраве

Всичко, което получавате в живота, е почти винаги равно на вашата упорита работа, но съдбата, тази година, ще е благосклонна към вас. Всъщност секстила на Юпитер е много благоприятен и в допълнение може да получите, наистина неочаквани и позитивни предложения за бизнес, съдебен процес продължащ доста години, може да завърши във ваша полза, може също да намерите решение на проблем, свързан с бюрократични пречки или да получите пари, на които вече не сте се надявали.

Но нещата не свършват до тук, защото трябва да помните, че не само Юпитер, ще ви носи добър късмет, но и Сатурн може да бъде много важен за постигането на основните цели в живота ви. Разбира се, Сатурн ще изисква вашата ангажираност, но вие сте упорити и не се спирате пред препятствията. Що се отнася до вашето здраве и психофизична енергия, 2017 е била наистина тежка година за вас, в която сте имали много периоди на стрес. Но през 2018 г. енергията ви, ще бъдат на много високо ниво и ще чувствате голямо желание да обичате, да работите и да живеете живота си на 100%, без ограничения.

Здравето ви, ще се подобри, а ако сте имали проблеми в миналото, може би ще намерите медицинска помощ за здравословен проблем, който ви е тормозил доста време. Проблемите, ще започнат да изчезват и сърцето ви най-накрая, ще се усмихне. Песимизмът, ще отстъпи място на оптимизъм, а желанието ви за живот ще бъде много заразно. Големи постижения очакват всички, които са изправени пред изпити и конкурси, а добри новини, ще дойдат от далечни роднини. Може да имате някой неочаквани печалби, но е добре да залагате малко пари.Powered by Saxum Astro
Рак
Слънце в Рак
Скорпион
Луна в Скорпион
5 градуса
Първа четвърт
Първа четвърт
8 дни
Powered by Saxum