Годишен Хороскоп за 2021 г.

Избери друга зодия:

Стрелец

11.23 - 12.21

Стрелец

Обща прогноза

2021 г. обещава на представителите на зодия Стрелец, много моменти на късмет и отлични шансове за развитие в почти всички жизнени насоки, които считатe значими за себе си. Потенциалът на този период, ще бъде толкова голям, че повечето от вас, ще могат да получат значителни резултати с относително малко усилия и често дори за по-кратко време от очакваното. Такъв значителен астрологичен позитив ще бъде на разположение за вас, поради влиянието на хармоничните аспекти на няколко планети едновременно. И така, Сатурн, оставайки през цялата година във Водолей, образува благоприятен секстил към наталното ви Слънце. Това е ключът към успеха в дейности, в които може да демонстрирате своите лидерски умения.

Това ще е особено актуално, ако проявите щедрост и се вслушвате по-често в препоръките на хора, които са по-опитни или на по-високо ниво в социалната йерархия. Почти цялата година Юпитер ще бъде в знака Водолей, откъдето също ще образува секстил към наталното ви Слънце. И това означава, че ще изпитате моменти на кармичен късмет, разкриване на нови възможности и също така ще получите шанс за разширяване на обхвата на своето лично влияние. Може да изпитате известно напрежение по време на престоя на Юпитер в Риби. При тази позиция е желателно да контролирате своите амбиции, да потискате чувството на егоизъм в себе си и да се опитате да бъдете възможно по-отговорни към личните си задължения.

През 2021 г. Юпитер ще бъде два пъти в знака Риби - от 14 май до 28 юли и след това от 29 до 31 декември. Освен това Юпитер може да ви създаде определени затруднения през периода на своето ретроградно движение, което се очаква от 20 юни до 17 октомври. Но не трябва да се страхувате от нещо критично през тези няколко месеца. Трябва само да запомните няколко препоръки, за да сведете до минимум рисковете. Първата е – не бъдете лениви. Колкото по-малко време отделяте на безделие и колкото по-полезна работа вършите (но без да чакате незабавен резултат), толкова по-значими ще бъдат резултатите. Втората е - не влизайте в конфликти без основателна причина (включително не съдете никой). Трето-преразгледайте собствените си житейски приоритети.

Своевременното решаване на най-належащите въпроси, ще означава преодоляване на фундаментално значими кармични препятствия. И „навреме“ в този случай означава точно през периода на ретроградния Юпитер. Особено необходимо е да се отбележи периода, който ще настъпи по време на слънчевото затъмнение. То ще се случи на 4 декември в съзвездието Стрелец. В седмицата, около тази дата, т.е. 1-7 декември, ще има възможност за обновяване и динамика в ключови житейски проблеми.

Работа и Пари

Професионалният успех за вашият знак, е повече от вероятен. Сатурн във Водолей ще осигури всичко необходимо за това. Едно от важните условия за успех в кариерата е готовността да се вслушвате в съветите на знаещи и опитни хора. И освен това се препоръчва, да обмислите всички възможни варианти за външна помощ. Разбира се, не е нужно да се опитвате постоянно да въвличате някого във всяка своя работа. Но ако ви предлагат помощ, определено не си струва да я отблъсквате. По време на престоя на Юпитер в съзвездието Риби, занимавайте се с обикновените си задачи, но не започвайте нови проекти и не правете дълги пътувания.

Друго ограничение за тези периоди е, да не показвате че сте некомпетентни по някой въпроси. Дори нещо да не ви е ясно или да не знаете, препоръчително е да търсите самостоятелно отговори и се старайте това да не става достояние на околната среда. Но в случаите, когато някой ви предлага полезен съвет или помощ, може и трябва да се възползвате. Тези които имат собствен бизнес, могат да разчитат на осезаемо подобрение на ситуацията в своите дела. За това ще се погрижи Плутон, който ще бъде в съзвездието Козирог през цялата 2021 година.

Някой ще получат компенсация за предишни загуби, което ще помогне за издигане на вашият проект на по-високо ниво, други ще открият успешен източник на ресурси за правене на бизнес. И за да увеличите шансовете за точно такова развитие на събитията, трябва внимателно да криете собствените си търговски тайни. Финансовото състояние, вероятно ще бъде не особено стабилно. Но това няма да е свързано с намаляване на доходите. Просто няма да успявате да спестявате допълнително. Плюс това, ще имате склонност да правите спонтанни покупки. И въпреки всичко, почти всички от вас, ще останат напълно доволни от материалното си благосъстояние.

Любов и Семейство

През 2021 г., за представителите на зодия Стрелец се очертават доста розови перспективи в любовта, но няма да е лесно да стигнете до тях. Този период ще изисква известно напрежение от вас, ако искате да промените нещо. Ако сте напълно доволни от настоящата си връзка, тогава изобщо не трябва да се фокусирате върху тази страна от живота си. От друга страна, няма да може да се върнете към пропуснатите възможности по-късно, така че помислете добре. На семейните се препоръчва да контролират по-добре емоциите си, в противен случай ви очакват трудни ситуации в дома. От друга страна, това е опит, който ще ви направи по-силни и ще ви помогне да разберете много.

Много от вас които вече имат половинка, ще трябва да направят щателна ревизия на връзката си с любимия човек. В крайна сметка ще постигнете качествено подобрение в нововъзникващия съюз, който ще придобие „очертания“, които са много по-удобни както за самите вас, така и за вашите партньори. Но част от вас в крайна сметка ще разберат, че връзката им е надживяла полезността си. Ако това се случи, определено не бива да се разстройвате, а да се разделите с партньора си възможно най-спокойно. Защото в този случай, може да очаквате бързо ново запознанство, което ще се окаже по-успешно и обещаващо.

Най-подходящото време за поставяне край на връзката, ще бъде октомври-ноември. Въпреки че, ако обстоятелствата ви принуждават към друго, няма нужда да се съпротивлявате. Необвързаните, може да се държат по-разкрепостено, ако това им харесва. Само ще ви бъде от полза. При всички случай ще получите достатъчно шансове за съдбовна среща. Да я реализирате, ще е възможно по различно време. Един от най-вероятните периоди за това, ще бъде май - август. През тези няколко месеца със сигурност ще направите успешно запознанство, което ще ви обезпечи щастлив живот в бъдеще.

Семейните ще прекарат тази година относително равномерно и спокойно. Някои ежедневни проблеми може би ще ви притесняват, но най-вероятно няма да бъдат критични за семейния живот. Нещо важно в личния живот може да се случи през първата седмица на декември, което ще бъде свързано със слънчевото затъмнение. В живота на необвързаните по това време може да се появи човек, с който да свържат бъдещето си. А тези, които вече са срещнали любовта, може да решат през тези 7 дни да се оженят.

Късмет и Здраве

Тази година определено, ще може да разчитате на щастливата случайност. Но в по-голяма степен успехът ще зависи от способността ви да планирате и да не се страхувате от натиска на обстоятелствата. Периодът ще бъде успешен, от гледна точка на реализиране на амбициите. Не винаги обаче ще можете сами да постигнете това, което искате. Понякога обстоятелствата ще изискват да го направите съвместно с другите. Тази година може да бъде благоприятна за разширяване на вашия социален кръг. Вероятно ще искате да се запознаете с нови хора. Общуването с тях, може да ви бъде полезно в бъдеще. Освен това, ако не сте намерили своя специален човек, тогава има голяма вероятност да се влюбите през първите три месеца.

Очевидно през 2021г., няма да имате големи здравословни проблеми. Разбира се, малко от вас ще могат да постигнат идеално здравословно състояние и да го поддържат за дълъг период. Обаче определено не трябва да се страхувате от нещо критично. Някои проблеми, могат да се случат заради нервната система. Но в наши дни, това едва ли е удивително. В резултат на полученият стрес, може да се развият различни патологии. Ето защо, по отношение на емоциите, се опитайте да не прекрачвате определената граница. За да преодолеете бързо последствията от подобни проблеми, се препоръчва да промените обстановката, като се отдалечите от дома и промените обичайния си начин на живот.

В този случай, ще може да разчитате на енергийната помощ на Нептун, който през 2021 г. ще бъде в знака Риби. Освен всичко друго, е препоръчително да пазите бронхите и белите дробове. По време есенно зимния сезон, има риск за развитие на по-тежки настинки. Следователно, в този случай се приветства както профилактиката, така и внимателното отношение към вашият организъм по време на прехода от зимата към пролетта и по време на зимните студове.Powered by Saxum Astro
Везни
Слънце в Везни
Телец
Луна в Телец
23 градуса
Намаляваща полупълна
Намаляваща полупълна
18 дни
Powered by Saxum