Хороскоп за 2018 г.

Избери друга зодия:

Стрелец

11.23 - 12.21

Стрелец

Обща прогноза

2018г., ще е година, изпълнена с вдъхновение. Периодът е отличен, ще имате възможност да изпълните всичките си планове и да се почувствате наистина щастливи. Най-накрая, ще видите резултатите от това, което сте научили или измислили през последните години. Въпреки, че може да има някои препятствия и трудности, всичко ще зависи от вас и от стремежа ви към успеха.

Ще чувствате нуждата да се обновите да търсите нови хоризонти, да създавате събития, които да стимулират промените. Ще има дълбоки преобразования в живота ви, както и на другите около вас, а това ще ви донесе нови специални отговорности. Любовта, ще ви накара да вземете сериозни решения с дългосрочни последици. Съществуващите взаимоотношения, ще са стабилни и ще ви носят много удовлетворение. Общото положение, ще е много благоприятно. Общуването с партньора, ще ви стимулира и ще ви дава много увереност в човека до вас.

Понякога могат да възникнат объркващи обстоятелства, по отношение на взаимоотношенията с деца, роднини или приятели. Не рискувайте да взимате прибързани решения! Бъдете подготвени за неочаквани промени, безпорядък или появата в живота ви на необичайни хора. Понякога тези промени, ще са доста фини и бавни, но те ще се активират, когато станете по-силни. Възможно е, да не ги възприемете веднага, а едва след известно време. Може да имате проблеми с налагането на вашият авторитет или да ви е трудно да приемете нечие надмощие.
Добре е да мобилизирате енергията си, за да затвърдите убежденията си и да използвате по-добре вашите възможности.

Разделяйте любовта от приятелството, бизнеса от удоволствията, работата от дома и т.н. Възможно е детайлната работа да ви дразни, взаимоотношенията, дори и приятелските, ще включват отговорности, които ще ограничават свободата ви, активните удоволствия, ще разпиляват силите ви. Има противоречия, които трябва да решите, за да успеете.

За да завършите проектите си, често ще трябва да пътувате и да се срещате с нови хора. Добре е да обяснявате нещата възможно най-ясно и да сте предпазливи. Направете всички необходими проверки и корекции. Слушайте съветите на приятелите си и разберете, че пари може да правите и с малко вложения. Здравето ви, ще е доста добро. Имате голям капацитет за възстановяване и ще допълвате енергията си с голяма лекота. Пазете се от малки злополуки и избягвайте стреса. Здравословният начин на живот, е много полезен и ще ви освободи от много проблеми.

Работа и пари

Работата ви е тази област, в която трябва да дадете най-много от себе си. Всъщност няма да ви липсват възможности за намиране на работа, но ангажиментът към бизнеса ви, трябва да бъде на най-високо ниво. Тъй като няма да получавате подаръци, а всичко, което идва, ще е според вашите жертви. Има голяма възможност да отидете в чужбина или извън вашия град, с вероятност, да се запознаете с някой интересни хора, които могат да отворят много врати на професионално ниво. Но вашият основен проблем, ще са парите, които изглежда сега ще ви липсват. Не умеете да спестявате, а през лятото може да се нуждаете от пари, за да разрешите някои правни и бюрократични проблеми, които сте подценили през предходните месеци.

Така че, дори ако успеете да си намерите много добра работа, няма да спечелите много, за съжаление печалбата ще бъде доста ниска и няма да може дори да уредите някои внезапно изникнали разходи. Задълженията, ще ви отнемат много време и месеците ще минават много бързо. Но когато работите, трябва максимално да се отдадете на професията си и да се възползвате максимално от това, особено в тези времена на криза. Ако работите в компания, някои спорове могат да възникнат около пролетта и да продължат до зимата, но не всичките ви колеги са завистливи, така че просто трябва да поговорите с тях и да се доверите на хората, които смятате, че са честни.

Увеличение на заплатата не се очаква, както и позитивни промени в работата. Ако нямате работа, загрижеността за решаването на някои икономически проблеми, може да отвлече мисълта ви от вашите търсения. Дори да нямате работа, е много важно да бъдете готви, за възможностите които идват. Лятото обещава да бъде добро за младите хора, които търсят, за първи път работа. Очевидно, ако не сте отделили малко пари, опитайте се да избягвате всякакви финансови и икономически инвестиции и особено в недвижими имоти, защото този период не е добър за тези неща.

Любов

Обстоятелствата, ще са отлични през лятото по отношение на любовта, но пролетта също може да ви донесе няколко интересни срещи. Всъщност, ако нямате любовна връзка, може да се надявате да срещнете някои много важни хора. Приятелствата са фундаментални за вас и едно от тези приятелства, също може да прерасне в голяма любов. Най-доброто нещо, което може да направите е, да излизате и посещавате нови места, като нощни клубове, кръчми, ресторанти, защото любовта трябва да се търси, а не да се чака. Дори и да решите да останете сами, е много вероятно някой да ви ухажва и следователно решението трябва да е ваше.

Ако имате сантиментална история, която продължава от много години, може да се надявате на много добра година с толкова много планове, които могат да засегнат и вашето семейство. Ако живеете с родителите, може би е дошло време, да заживеете заедно с партньора си в нов дом. Разбира се, през зимата ще има някои спорове, които също могат да бъдат много важни, но не повишавайте тон и се опитайте да постигнете някакъв компромис, особено ако любовта, която чувствате към партньора, е много голяма. През лятото, благоприятните аспекти на някой планети, също могат да ви дадат възможност да разрешите недоразуменията, които са се родили през последните месеци.

Желанието за свобода, може да ви накара да напуснете партньора си, но страхът, че може да останете сами, ще ви накара да се върнете. Накратко, любовта тази година, няма да е изключителна, но може да направите много малки стъпки напред, за да извоювате независимостта си от вашият съпруг/а и да реализирате мечтата си за създаване на семейство. Пазете се от предателство. Когато във връзката ви има проблеми, може дори да се замислите, за изневяра, но това трябва абсолютно да избягвате, особено в тази, много красива година за чувствата.

Късмет и Здраве

Късмета определено, ще ви липсва. Разбира се, Сатурн вече не ви безпокои, но и Юпитер не е във вашият знак. Обаче тази прекрасна планета, ще дойде при вас през последните месеци на тази година и ще остане през 2019 г. и тогава късмета, ще е ваш. Но докато чакате този прекрасен период, какво да правите? Чакането може да бъде трудно, затова най-доброто което може да направите е, да помислите за проектите, които искате да реализирате през следващата година. През лятото съдбата по-чудесен начин, може да ви срещне с хора, които да се окажат важни за вашето професионално бъдеще. А ако пътувате, може да срещнете човек, който да плени сърцето ви, но истината е, че за съжаление всичко което влезе в живота ви през тези месеци, ще бъде плод на вашите усилия.

Докато чакате Юпитер, може да ви хрумват различни идеи, които все още, ще са много объркани, но главно ще мислите за големите промени, които бихте желали да направите във всички области на вашият живот, но преди всичко във вашата работа и професионален живот. В семейството ви, може да възникнат някой проблеми, с родители или с брат или сестра за въпроси, свързани с наследство или просто вашата независимост, ще е в риск.

Ако имате кола или мотоциклет, трябва да внимавате да не причините инциденти, защото главата ви често ще бъде в облаците. Разходите за дома или за дете наистина могат да ви направят много песимистични, но Юпитер скоро ще пристигне и ще ви донесе много оптимизъм, спокойствие и радост в сърцето. Здравето ви не е на най-високото ниво и затова опитайте се да намерите време за почивка, иначе стресът може да стане причина за много психосоматични проблеми.Powered by Saxum Astro
Рак
Слънце в Рак
Скорпион
Луна в Скорпион
5 градуса
Първа четвърт
Първа четвърт
8 дни
Powered by Saxum